experiente mistice(3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

ce inseamna qi-king??e practica ezoterica de vindecare???eu nu am inteles la ce te referi...si re-king?

qi-gojng vrei sa spui??stai ca acu mi-a picat fisa...si reiki, probabil??

despre reiki nu stiu multe, qi-gong-ul insa e un mod de viata innainte de a promite vindecare...nu toti se vindeca practicand qi-gongul, in parte ai dreptate in ce spui...insa e infinit mai complex subiectul asta pe care l-ai adus in discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Imi cer scuze ca intervin in dinamica grupului astuia. Nu e nicio ironie, voi pareti ca va intelegeti aici, ca impartasiti niste experiente, desi citind mesajele e cel putin straniu... 3X3, pot sa iti dau PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

ce vis frumos, eunice78!
cand venim in viata asta, venim cu o promisiune de viata mistica. cand aceasta promisiune este implinita, cand ceea ce am promis sufletului nostru ca vom face pentru el in viata a fost facut, informatia apare intr-un vis de genul descris de tine, eunice78. se ajunge la batranete! visul de batranete arata batranetea spiritului, avansata in experienta de viata mistica. cu alte cuvinte, eunice78 ti-ai respectat promisiunea fata de suflet mult mai devreme decat ai propus in viata asta. de acom incolo, este devenire, este evolutie spirituala mistica! ceea ce vei semana in viata asta mistic, vei culege in viata asta si in vietile viitoare, daca intre timp nu se ajunge la sfintenie!
toti ajung la punctul asta de vizualizare a destinatiei mistice in viata actuala, daca si-au facut datoria fata de cer, fata de ei insisi.
felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumesc mult 3x3 .
Te imbratisez cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amonar

3x3

La ce practici esoterice sa ma gandesc mai precis? Si cum e medicina moderna? Dar cu medicina chineza si homeopatia? De ce ultimele au rezultate?






Amonar, raspunsul se contureaza in esenta celor 3 planuri distincte ale TEMPLULUI TREIME SFANTA care este omul.
planul fizic are mentalul, cuvant, gest-instrumente de creatie.
planul luminii transcedentale, are forma subtila de existenta a luminii divine, transcedentale setata pe nivele de access si manifestare(de la FIZIC la DUMNEZEU).
planul luminii divine transcedentale este un plan in care constienta omului se ridica, daca se transforma el insusi in lumina transcedentala(alchimia sacra).
stiinta, medicina traditionala, homeopatia, etc...sunt manifestari ale procesului de co-creatie din planul luminii transcedentale prin munca egoului in materie. exista un sistem de informatii, credinte, apoi se aplica practica in acel sistem de credinte, prin creatie in materie.
cand egoul intervine prin vointa, prin intermediul credintelor sau altor practici in planul luminii transcedentale, sa schimbe un curs de evenimente, atunci SE INCURCA PLANURILE GRAV, SI SERIOS! chiar si ATUNCI cand se face interventia in numele DOMNULUI, omul care face aceasta interventie, in incercarea de a se face vindecari sau altele, nu lucreaza prin vointa divna, nu devine cale de vehiculare a gratie divine ci devine vointa propie in universul de creatie divin.

templul OM primeste gratie divina prin VIATA. omul se foloseste pe el insusi sa distribuie aceasta gratie divina in numele lui insusi(SAU A CREDINTELOR LUI),pentru ca egoul este capabil sa penetreze si controleze aceste energii, si sa se beneficieze si de efectul acestor energii in materie; este normal ca materia sa urmeze cursul unei interventii din subtil, pentru ca asta este legea(orice manifestare in fizic este determinata in subtil, inial) atata timp cat se intervine prin doua instrumente foarte puternice, mental si corp fizic,antrenate prin vointa.
cand faci un act de medicina, iti faci datoria ca ego in planul material, devenind canal de gratie divina prin datorie, responsabilitate. creatie in materie.cand faci un act de vindecare, prin interventia mentalului in planul luminii transcedentale, prin vointa, nu mai esti in creatie divina, esti in procesul de creatie in ego.
calea mistica a egoului este de a isi face datoria fata de DUMNEZEU in proces de creatie in materie, si nu de a isi face datoria fata de el insusi, intervenind in planul de lumina transcedentala, indiferent de motivatie.
cine ajunge sa vada sursa de creatie dincolo de materie, implineste actul mistic, pentru ca egoul intotdeauna va fi un co-creator al DOMNULUI in viata de toate zilele. cine, insa, ajunge sa creada ca sursa de creatie este una si acelasi lucru cu puterea si libertatea egoului ce poate fi vehicula prin cunostinte sau practici, altele decat REALITATEA DIVINA in procesul de creatie, se implineste calea egoului, de care si Iisus aminteste, cand nu recunoaste pe cei care fac vindecari, chiar si daca aceste vindecari sunt facute in numele DOMNULUI.cu atat mai evident, cand vindecarile sunt facute in numele unei forte...alese de credinta egoului!
daca as alege intre practica ki-king (un nume aleatoriu) si homeopatie, pentru recastigarea sanatatii, as alege in mod catogoric HOMEOPATIA.
consider esoteric orice practica ce implica transcenderea planurilor prin vointa egoului!

am sa va scriu un exemplu clar, concret de interventie mistica, in toate planurile, fizic,planul luminii transcedentale-spiritual si mistic, un exemplu in care SPERANTA DE VIATA A FOST intretinuta prin RUGACIUNE! iar speranta de viata s-a transformat in VIATA, sanatate, echilibru! am obtinut permisiunea de a scrie despre aceasta situatie din familie (bineinteles, numele ramane confidential).dar pentru a arata, CUM SE LUCREAZA MISTIC, in viata de toate zilele, versus libertatea pe care doamna o avea de a aplica orice alta practica, inclusiv ki-king, be-king, etc! si-a facut datoria fata de inima, si DUMNEZEU prin rugaciune , iar DUMNEZEU a avut grija de tatal dumneaei prin ingeri (oameni), oportunitati, situatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Acum doua nopti am avut o senzatie ca de iesire din corp, nu stiu daca asta a fost, dar stiu ca eram constienta ca ceva se intampla cu mine, ceva diferit de perceptiile din corpul fizic sau de vis. Nu a durat decat cateva secunde...poate cum se spune, daca apare frica, revii imediat in corp. Nu mi-a fost chiar frica dar o oarecare nesiguranta tot am simtit. S-a repetat experienta un pic mai compex azi noapte. Spre deosebire de ce povestesc altii, mie nu mi s-a intamplat vreodata sa ma trezesc undeva in camera si sa imi pot vedea corpul de undeva de sus. Azi noapte, cum mi s-a mai intamplat si alta data, am auzit motorasele alea puternice, zgomotul chakrelor apoi am vazut cercuri concentrice de lumina, prin care calatoream cu viteza, senzatia aceea ca cercurile trec prin mine si eu prin ele, si apoi am vazut acea imagine de noapte instelata, cerul intunecat si mii si mii de stele ...apoi parca vag se prefigurau niste contururui ca fantoma aia mica din filmul Casper. Apoi am inceput sa fiu atenta la ce este in jurul meu in camera, am realizat ca sunt culcata pe spate cu genunchii ridicati, auzeam pasarile care incepusera sa cante, o fi fost ora 5-6 dimineata. Interesanta este pozitia asta a mea pe care nu obisnuiesc sa o am in timp ce dorm. Adica sa stau culcata pe spate si cu genunchii ridicati si talpile pe pat. Ultima data cand am mai avut o experienta din asta cu zgomot puternic de motoras, eram in aceeasi pozitie. Apoi s-a oprit totul si m-am intors pe partea cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

felicitari pentru experienta, light!
m-as bucura sa facem impreuna o "disectie" a experientei,ce zici? luam propozitie cu propozitie. cu cat dai detalii mai multe, chiar si prin propia interpretare, vei decoperii mai multe amanunte. focalizand prin mental duh de viata, gratia divina in propia experienta, aduci lumina, ii dai viata, si pur si simplu, vei sti! poposind in propia esxperienta, mai mult, va deveni mai mult decat o intamplare, va deveni subiect de meditatie si devenire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc pentru ajutor 3x3! O sa incerc sa interpretez eu insami cele traite.

Citat:
Nu a durat decat cateva secunde...poate cum se spune, daca apare frica, revii imediat in corp. Nu mi-a fost chiar frica dar o oarecare nesiguranta tot am simtit.
nesiguranta = o forma de frica...deci asta a oprit totul.
Citat:
Spre deosebire de ce povestesc altii, mie nu mi s-a intamplat vreodata sa ma trezesc undeva in camera si sa imi pot vedea corpul de undeva de sus.
Vis stiu ca nu a fost. Iar la iesirea din corp am auzit ca ar trebui sa te vezi de undeva de sus...Dar exceptand asta, cred ca tot de o iesire din corp am avut si eu parte.
Citat:
Azi noapte, cum mi s-a mai intamplat si alta data, am auzit motorasele alea puternice, zgomotul chakrelor apoi am vazut cercuri concentrice de lumina, prin care calatoream cu viteza, senzatia aceea ca cercurile trec prin mine si eu prin ele, si apoi am vazut acea imagine de noapte instelata, cerul intunecat si mii si mii de stele ...apoi parca vag se prefigurau niste contururui ca fantoma aia mica din filmul Casper.
Motorasele puternice erau zgomotul produs de deschiderea chakrelor. Cercurile concentrice, nu sunt sigura, dar cred ca le percepeam in momentul iesirii din corp...Dupa iesire, m-am trezit practic in Univers unde am vazut cerul instelat...iar contururile alea... or fi fost tot felul de entitati existente dar care nu pot fi percepute asa usor din trup fizic.
Citat:
Apoi am inceput sa fiu atenta la ce este in jurul meu in camera, am realizat ca sunt culcata pe spate cu genunchii ridicati, auzeam pasarile care incepusera sa cante, o fi fost ora 5-6 dimineata.
Atentia mea s-a mutat de la marele Univers la micul Univers, cel imediat inconjurator. DEci probabil e vorba de revenire ain corp dar fara sa mai vad cercurile concentrice luminoase. Chestia asta cu pozitia in care ma aflam mi se pare chiar ciudata si nu ii gasesc o explicatie. Foarte rar obisnuiesc sa stau asa, cand adorm niciodata nu pot sa adorm in aceasta pozitie, ba din contra, stau ghemuita in pozitie fetala pe o parte. De ce oare am ajuns in acea pozitie? Sa fi fost talpile pe pat un fel de impamantenire necesara? Nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui light
am auzit motorasele alea puternice, zgomotul chakrelor

nu era perceptie fizica, insa era o perceptie a unei alte manifestari la nivel de corp fizic. constienta ai extins-o in planul energetic al planului luminii transcedentale la nivelul corpului fizic.lumina,in parametrii fizici o cunoastem, insa, la nivel subiectiv de perceptie a esentei ei transcedentale, omul are ...cum spune o carte de rugaciuni, darul SFANTULUI DUH, de a cunoaste stiinta celor reale si ale lui DUMNEZEU. ca esenta de LUMINA TRANSCEDENTALA, ca sambure de LUMINA DIVINA, constienta cu care ai patruns in lumina transcedentala te-a purtat pe undele ei..."luminile concentrice" intr-o ascensiune mistica, de descoperire in planul luminii transcedentale, sau cum se mai zice, in planul astral, in planul energetic, subtil. bine ai venit in lumea...mistica!
comparativ cu tine, eu am continuat calatoria la viteza inimaginabila, pana cand m-am transformat din corp camasa de lumina transcedentala in sfera de lumina. constienta, este permanent atasata corpului de lumina. prezenta in corp fizic este o lectie de educatie a constientei, si evitarea trairii inertiale in apele energetice ale luminii transcedentale!

la ce nivel a fost motorasul perceput? cap? inima? care centru?

Citat:
citat din mesajul lui lightapoi am vazut cercuri concentrice de lumina, prin care calatoream cu viteza, senzatia aceea ca cercurile trec prin mine si eu prin ele


odata ce te-ai centrat constient pe realitatea luminii transcedentale, calatoresti sub legea luminii transcedentale.viteza, proiectie constienta intr-un spatiu exterior corpului fizic.

Citat:
citat din mesajul lui light si apoi am vazut acea imagine de noapte instelata, cerul intunecat si mii si mii de stele ...

deja dai amanunte ale celor aduse la cunostinta in calatoria prin lumina transcedentala a propiei tale esente divine.realitatea de dincolo de planul fizic s-a deschis sufletului tau, pornit in calatoria de cunoastere odata cu experiente mistice. calatorie in care ai inceput sa culegi fructele unei sperante de regasire, sperantei de vindecare...si esti pe drumul regasirii esentei tale si potentialului tau dincolo de limita planului fizic; esti pe drumul vindecarii celor dragi tie (ai facut ceea ce trebuia si copilul a cules roadele-vindecarea copilului tau).este un merit care iti apartine, in totalitate!felicitari!
tot in acea carte de rugaciuni am gasit pacatul impotriva DUHULUI SFANT, sa ignori si blamezi realitatea divina. tu ai pornit pe calea ta, in ritmul tau. nu ai ignorat, dar nici nu ai ranit, batjocorit.ci te-ai facut datoria , asa cum stii, asa cu cat stii...daca nu ai fi simtit acea frica, care te-a intors in corp, ai fi continuat calatoria, iar umbrele pe care le-ai vazut, sau acele vagi aparente, s-ar fi conturat in imagini clare...ale cui...NUMAI DUMNEZEU STIE SI CU TINE.

Citat:
citat din mesajul lui lightapoi parca vag se prefigurau niste contururui ca fantoma aia mica din filmul Casper.


frica -emotia -energia te-a proiectat instantaneu in corp. asa se intampla si in vis. trecerea de la o scena la alta se face prin linkul emotie-energie.
pentru interpretarea unui vis, si intelegerea mesajului luminii transcedentale din templul universului om ghidul de referita este...energie-emotie.

de aceea si Iisus spune, dupa ce vindeca pe cineva, sa plece si sa nu ami pacatuiasca...l anviel de energie, emotie sa nu iasa din mesajul gratiei divine la nivel de om prin inima care inseamna IUBIRE. orice alta forma de energie-emotie alta decat iubire, perturba armonia in devenire, dezvoltare, recuperare...in special pentru cei deja traumatizati de suferinta in planul fizic de ani de zile.
Citat:
citat din mesajul lui lightApoi am inceput sa fiu atenta la ce este in jurul meu in camera, am realizat ca sunt culcata pe spate cu genunchii ridicati, auzeam pasarile care incepusera sa cante, o fi fost ora 5-6 dimineata. Interesanta este pozitia asta a mea pe care nu obisnuiesc sa o am in timp ce dorm. Adica sa stau culcata pe spate si cu genunchii ridicati si talpile pe pat. Ultima data cand am mai avut o experienta din asta cu zgomot puternic de motoras, eram in aceeasi pozitie. Apoi s-a oprit totul si m-am intors pe partea cealalta.

cand iesi din corp, corpul trebuie relaxat pe spate. centrii energetici aliniati. cu palmele in sus , mainile pe langa corp. asta in cazul in care iti doresti vreodata sa faci o iesire constienta, pregatita. ai spus ca ai pozitia ta preferata de dormit. cuibarita pe o parte sau pe alta. cum erai pregatita sa iesi din corp, ai luat pozitia cuibarit ...dar cu coloana verticala dreapta, adica pe spate, si te-ai trezit in pozitia mai putin obisnuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

3x3 iti multumesc tare mult pentru toate lamuririle pe care mi le-ai adus.Ma intrebai unde am perceput zgomotul acela de motoras. Nu stiu ce sa spun, parca tot corpul imi vibra, ce stiu sigur e ca nu simteam puternic acea vibratie in cap, ci mai degraba mai in jos...cred... in dreptul inimii.

Mergi la inceput