experiente mistice(3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Sa avem printre noi asa om dotat cu darul previziunii si sa nu il recunoastem?
Raspunsurile lui 3x3 lungi si fara un stimul care sa determine interesul, m-au lasat indiferenta pana acum cand intamplator am aflat ca sunt premonitorii,oare?
Poate cineva sa ma convinga in acest sens?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Sa avem printre noi asa om dotat cu darul previziunii si sa nu il recunoastem?
Raspunsurile lui 3x3 lungi si fara un stimul care sa determine interesul, m-au lasat indiferenta pana acum cand intamplator am aflat ca sunt premonitorii,oare?
Poate cineva sa ma convinga in acest sens?



b.nica, dar de ce ar trebui cineva sa incerce macar sa te convinga?ptr ce, la ce bun??
si TU... de ce vrei sa fii comvinsa?
ca o curiozitate...de ce iti perzi timpul citind postarile fara interes ale lui 3x3???
cine stie poate daca dai volumul mai mic la vocea asta a mintii ...poate vei descoperi ca si tu esti dotata cu darul clarviziunii..cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
si fara un stimul care sa determine interesul, m-au lasat indiferenta pana acum
si totusi tu apari iar si iar citindu-i postarile complet "dezinteresata" de acestea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

vreau sa va salut fetele dragi cu care am vorbit in trecut.de mult ma pregatesc,dar cu un bb tip energiser+duracel si cu fetita in cls 1,oricat mi-am dorit, nu am reusit.din pacate acum an tinp pt ca sunt bolnavi copii.au contactat o bacterie f urata si au facut gastro-enerita.acum dorm,sper sa fie mai bine.
mult sanatate tuturor,te imbtarisez 3x3.nu ti-am scris demult dar ma gandesc mereu la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Ai mare dreptate, Nikole, capacitatea de vedere clara-clar vedere a universulu in lumina transcedentala exista potential in fiecare. Ca sa se aiba access la aceasta capacitate psi manifestata in mod natural, ai nevoie de comunicare in mod constient intre planurile fizic –psihologic si planul luminii transcedentale-planul gratiei divine. Apoi, ai nevoie de un limbaj de comunicare, care se castiga prin experienta si perseverenta (adica o viata in verticalitatea crucii, in legea divina).
In evanghelia dupa Matei, Iisus spune “ferice de cei ce fac pace, ca ei vor fi chemati fii ai lui DUMNEZEU”. Ca fiu al lui DUMNEZEU poti avea access la vedere clara-clar vedere. Ca fiu al omului, accesul se face prin disciplina mistica. Pacea este un dar spiritual. Este o forma de manifestare a esentei divine.
Prima poarta si posibilitate de invatare si de comunicare in lumina transcedentala este visul. Visul este un dar spiritual, o fereastra deschisa dinspre lumina transcedentala catre ego, cu mesajul care pare sa spuna, “izvorul de forta si viata este aici, determinarea vietii din planul fizic este aici”. Pentru intelegerea vietii, intra in profunzimea templului trimii sfinte…bate si ti se va deschide, cere si ti se va da!
Un singur gest poate propulsa constienta in aceasta realitate a luminii transcedentale: RUGACIUNEA! Meditatiile sunt accese voluntare ale egoului in tentative de cunoastere a lumii divine. Rugaciunea propulseaza voluntar egoul in planul transcendental pentru simplu motiv ca accesul se face in legea divina, prin constientizare divina; rugaciunea este o comunicare ego-divinitate. Meditatiile se fac in legea…egoului!
Cum poate omul sa mediteze la lumea spirituala, cand comunciare de baza cu lumina transcedentala, prin vis este pur si simplu departe de a fii constientizata! Este ca si cum omul s-ar apuca de analiza, cand nu stapaneste nici macar matematica elementara, 1+1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

am sa va povestesc prima mea iesire din corp in mod constient.
ziua ma duceam la cursuri, sau la spital in practica, noaptea faceam ture la terapie intensiva, chirurgie vasculara in fundeni, ca sa "prin experienta", si uite asa o luam de la capat dimineata. dormeam cand apucam. intr-o saptamana foarte incarcata, ajunsesem sa dorm de la jumatate de ora pana la 3-4 ore pe zi. mi s-a intamplat apoi, sa stau treaza si sa functionez pentru 48 ore.
tot ceea ce vroiam era sa ma intind in pat si sa ma relaxez, sa imi odihnesc oasele, muschii...si in sfarsit sa dorm. pentru ca ajunsesem la un grad de oboseala fizica foarte ridicat, mental eram conectata la "rezista cat poti". chiar si cand m-am intins in pat, am realizat ca sunt atat de obosita, incat nu puteam adormi.

am inchis ochii, in idea de a incerca sa adorm, si am avut o perceptie foarte ciudata.am simtit cum ma clatin, la stanga si la dreapta; deschis ochii sa vad ce este senzatia asta.insa nu m-am miscat...eram parca paralizata fizic; am vazut ca un corp fluidic identic cu cel fizic se ridica din corpul fizic.adica, cel ce vedea era corpul fluidic, nu corpul fizic. pentru ca corpul fizic era intins in pat. eram cu ochii deschisi, insa nu vedeam prin ei, vedeam de la nivelul ochilor corpului fluidic. VEDEREA ESTE ACOLO UNDE ESTE CONSTIENTA. m-am studiat. m-am uitat la corpul meu in stanga, , in dreapta, am vazut ca si amprenta imbracamintei era identica (nu este de mirare ca am avut un timp cand am simtit sa port numai alb-orice alta culoare ma irita). acel corp fluidic se misca in valuri, in timp ce iesea din corpul fizic. corpul eter statea in pozitia sezut. picioarele fluidice erau inca in picioarele fizice. numai partea superioara a corpului era iesita din corpul fizic.

am realizat ca perceptia senzoriala este acutizata, extinsa, acolo unde imi proiectam mental atentia deveneam constienta de acea realitate. si am auzit ce vorbeste doamna doctor in cealalta camera, am vazut ce face(am verificat ulterior si s-a confirmat), apoi am auzit vocile vecinilor de jos (eram la etajul 1), care pareau parca langa mine. m-a uimit extinderea reactiilor senzoriale. vroiam sa verific ce aud, de unde. si am dat sa parasesc corpul. insa mi-am adus aminte, citisem undeva, ca nu este bine sa iesi prin picioare! si cand m-am vazut cum ma ridic din corpul fizic prin picioare, m-am speriat.

am decis sa intru in corpul fizic. am lasat corpul fluidic pe spate, am pus mainile pe rand, capul...in timpul asta simteam cum corpul devine din ce in ce mai greu. senzatia de greutate era atat de profunda incat simteam ca sunt una cu pamantul. am inceput sa misc degetele de la mana, usor, apoi la picioare, si in sfarsit sa misc corpul. m-am intors pe o parte si am adormit.

din ziua aceea mi-am dorit atat de mult sa se repete experienta de iesire din corp in mod constient! am inceput meditatii, relaxari, etc. uneori munceam pana la epuizare, poate asa aduc la limita rezistentei corpul fizic si pot sa ies mai usor din el. au fost tentative, am iesit, m-am plimbat pe langa locul cu care eram familiara (acasa, la tara, la bunici), alteori ma proiectam doar pe tavan, si vedeam fluidele de energie din jur...
de atunci a inceput antrenamentul de iesire din corp, pe care mi l-am impus in mod constient, ca sa mai pot trai macar o odata ceea ce am mai trait. asa am descoperit ca intru si ies din corp inainte de a adormi si dupa ce visam, si ma reintorceam in corpul fizic. auzeam ceasul de pat (ceas simplu cu afisaj electronic) cum face microfonie, putin inainte de a iesi, si inainte de a intra in corp. ani de zile am monitorizat aceasta iesire si intrare in corpul fizic, fara sa realizez ca faceam antrenament in sensul asta.insa faceam antrenamentul extinderii constientei intre planuri.

ceea ce am realizat ca urmare a acestui antrenament a fost conexiunea constienta dintre cele doua realitati.vroiam si ma fortam sa raman constienta, indiferent ce experienta aveam. singurele momente cand totul se intreruprea erau cele de frica...la frica eram trimisa in corp automat,instataneu. stiam ca pierdusem ocazia de a iesi din corp pe moment.

dupa ani de zile de experienta de iesire si intrare din corp, a venit experienta mistica, de calatorie la DUMNEZEU. si acolo, in calatoria asta, am iesit ca in vis,in mod constient, am fost forma fizica amprenta fluidica, am fost sfera de lumina, am fost constiinta, am fost UNUL DIVIN...TOT SI NIMIC , OM SI DUMNEZEU...si o imensitate de informatie a inceput sa se descarce in fata...constientei! calatoria inapoi a inceput de la sine. constienta-constiinta s-a materializat in sfera de lumina, sfera de lumina a devenit corp fluidic (cel care se si viseaza),iar acesta in cele din urma a intrat in corpul fizic. cand am deschis ochii, imediat dupa ce am simtit ca sunt in corp, am trait o pace, greu de descris. o pace imensa! am stat asa, cu ochii deschizi, savurand imensitatea pacii.

in biblie gasesc deseori cuvintele prin care Iisus daruieste pacea! EL DARUIE PACEA DIVINA, pe care si eu am trait-o! si de atunci, mentalul meu este...pace!
...cu exceptia unor curiozitati care bat la usa templului meu!iar daca nu realizez in stare de constienta, informatia mi se trimite in vis, ca o alta poarta deschisa intre planuri, modalitate de comunicare intre planuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

starea de constienta nu apartine corpului fizic, ci corpului de lumina transcedentala. Cand acest corp nu acompaniaza fizicul, materia este doar materie. Starea de trezire apartine omului de lumina in trup fizic. Si nicidecum invers. Iata marea iluzie despre care vorbeste Buddha, in invatatura lui.
Omul va porni in cunoasterea in adevarul treimii sfinte a templului, cand din start nu va mai incurca planurile. Atunci poate descoperi. Daca din start este o greseala de conceptie a realitatii, cunoasterea este din start supusa esecului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

uite cum lumea face lucrari in numele lui DUMNEZEU. cum practici de nu stiu ce natura, re-king, qi-king...cine stie cate tehnici si cate denumiri; toate sunt expresii ale vointei egolului de a controla si manifesta forta la nivel energetic.

in biblie, exista un pasaj care spune ceva foarte...surprinzator...
"Multi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tau am proorocit si nu în numele Tau am scos demoni si nu în numele Tau minuni multe am facut?"

pai cum, vine asta, rostesti, invoci numele DOMNULUI (daca il amintesti, sau daca il recunosti), apoi faci vindecari, scormoni in energeticul unui univers care nu este al tau, si il vindeci...sau nu...si uite asa prinde faima egoul, in puterea lui de a lucra la nivel subti..." si atunci voi marturisi lor: Niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine cei ce lucrati faradelegea."

de ce cel care a spus DOMNE DOAMNE, si face vindecari in numele lui, nu este recunoscut?

raspunsul este...simplu: sfanta evanghelie dupa Matei .21."Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împaratia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu Celui din ceruri."

asa,deci nu egoul care zice DOAMNE DOAMNE, ci egoul care face voia TATALUI DIVIN. cum face egoul voia TATALUI? si cum egoul face voia lui?
tot ceea ce face egoul de la sine putere, si capacitati, este voia lui, pentru ca este vointa lui, care poarta duhul de a da viata (dar divin, la origine) de la sine putere prin cuvant.
cand egoul constientizeaza divinintatea, cheama divinitatea, se face conexiunea prin constienta intre ego, plan fizic si DUMNEZEU. dupa constientizare urmeaza lucrarea:duhul...ce da viata, misca prin vointa si cuvant gandit rostit, universul de lumina transcedentala. duhul, de la ce nivel...al egoului, al celui de al doilea stapan al templului, sau DUHUL SFANT?

pentru a vehicula duh sfant prin templu, ego trebuie sa fie un exemplu de viata in duh sfant. cum devii exemplu de viata in duh sfant? facand voia TATALUI CERESC. cum faci voia TATALUI CERESC? traind, experimentand invatatura divina!
ce spune invatatura divina?...asta este drumul mistic al fiecarui ego!munca si disciplina mistica!
Iisus in evanghelii arata foarte clar reguli de viata mistica.el conclude "Nu va adunati comori pe pamânt, unde molia si rugina le strica si unde furii le sapa si le fura. Ci adunati-va comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strica, unde furii nu le sapa si nu le fura. Caci unde este comoara ta, acolo va fi si inima ta(19-20-21)" pentru ca "din prisosul inimii graieste gura(34)." daca comoara iti este in DUMNEZEU, cuvantul este purtat de duh sfant, daca comoara este in ego cuvantul de creatie este amprenta individuala a egoului. cum cuvantul este creatie, se va da socoteala de orice cuvant rostit("Va spun ca pentru orice cuvânt desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala în ziua judecatii. Caci din cuvintele tale vei fi gasit drept, si din cuvintele tale vei fi osândit").


insa mai spune, cine are urechi de auzit sa auda si ochi de vazut sa vada...cu alte cuvinte, fiecare intelege dupa efortul depus in lucrarea mistica.fiecare face ce vrea cu sufletul lui cu viata lui! nu impune nimanui nimic. egoul este liber, sa aleaga...( ca la origini,cand i s-a dat libertate si forta de cunoastere, de la adam si eva prin decizie)ce cale doreste...
...calea ki-kingului("nu poti sa faci un fir de par alb sau negru" spune IISUS, dar sa vindeci un templu?) sau calea prin VOIA TATALUI CERESC. Cum? "Cere si ti vi se va da; cauta si ti veti afla; bate si si vi se va deschide. Ca oricine cere ia, cel care cauta afla, si celui ce bate i se va deschide"). cauta ce? intelegerea prin ego, sau intelegerea caii TATALUI CERESC! CUNOASTEREA VINE INTOTDEAUNA DE SUS IN JOS, NICIODATA DE JOS IN SUS! NIMIC din ceea ce a descoperit egoul nu s-ar fi descoperit daca nu s-ar fi dat de catre TATAL CERESC, fara voia LUI.

egoul sa isi faca datoria fata de TATAL CERESC, ca TATAL CERESC va lucra prin ego...singura conditie a egoului, ca si capacitate mentala, este de a pastra pacea mistica la nivel psi pentru a citi, vedea, clar tot ceea ce ESTE sa fie vazut!atunci egoul se transforma in canal de vointa divina, si nu va fi vointa propie (ca in atatea practici esoterice).


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

3x3

La ce practici esoterice sa ma gandesc mai precis? Si cum e medicina moderna? Dar cu medicina chineza si homeopatia? De ce ultimele au rezultate?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Intr-o dupa masa am pus copilul la somn si m-am intins langa el sadoarma mai repede. Am atipit pret de vreo 20 minute pana m-a trezit baiatul cel mare. Am visat ca eram batrana, batrana, cu parul alb si stateam intr-o casa ff luminoasa, alba, cu geamuri ff mari, afara se vedeau copacii verzi si eram imbracata f frumos. Eram o batrana cochetica asa, ingrijita, cu parul alb aranjat. Si i-am chemat pe copii si pe sot, foarte fericita si le-am spus ca am decis sa mor, sa plec dincolo zilele astea. Si eram asa fericita, calma ca am stiut ca am terminat ce am avut de facut aici si stiam ca imi voi continua calatoria dincolo.Nu eram bolnava deloc doar stiam ca am ajuns la sfarsitul calatoriei.Stateam pe o canapea cu toii in sufragerie.
Si sotul si copii nu intelegeau cum pot eu decide asta iar eu tot incercam sa le explic faptul ca din pct meu de vedere drumul meu aici s-a terminat, am facut tot ceea ce trebuia facut si e timpul sa merg mai departe. Si ca e f bine.Si ei tot nu intelegeau. Dar eu stiam ca asta tb sa fac si le ziceam ca nu trebuie sa planga ( adica sa nu planga dupa ce plec ca in vis erau prea surprinsi ca sa planga) pt ca e ceva normal.
Si ca nici dacii nu plangeau la inmormantari ci se bucurau pt evolutia celui plecat. Si intre timp ma uitam multumita la casa mea, la lumina din ea, la soare, la copii si eram f multumita.
Si apoi m-a trezit copilul.
3x3, cu mare drag .

Mergi la inceput