Copilasi de Iulie-August 2004 * 66

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

ce devreme se culca copii vostrii!
Robi si noi am avut o broasca testoasa..luata din downtown Los Angeles pe 5 $..era mica dar a crescut..facea f multa mizerie..apa trebuia schimbata f des...nu mi-a placut f mult ideea..a trait cativa ani pana cand am pus-o in curte si a iesit printr-o crapatura...nu am mai gasit-o dar m-am bucurat deja luca avea cateva luni...Mie mi-e groaza de Salmonella...
Si aici bate un vant!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

scuze ca repet ce-am scris si-n alte parti dar nu prea am timp:
am ajuns cu bine pe insula, bolnavi toti, mai putin sotul, intre timp ne-am revenit, am mancat la toate restaurantele de pe insula si azi am fost la gratar in padure. este superb, abia astept sa va arat poze. dimineata am alergat 6 mile pe pista cu vedere la ocean.
am busit ecranul laptopului, suntem inca in hotel, dar suntem fericiti si linistiti. acum sunt cu sotul la biblioteca, am venit sa file taxele, copiii sunt cu bunica acasa. de maine merge si Philip la scoala, pana acum a tinut-o intr-o vacanta.
nu ne-am putut hotari la nici una din casele din afara bazei pt ca toate miros a mucegai, sunt reci si cu gresie, desi multe din ele mari si moderne. cred ca saptamana viitoare ne mutam in una din casele din baza, desi imi pare rau de banii care vor ramane necheltuiti :)in baza vom avea A/C, caldura, Philip poate merge singur la/de la scoala, va avea prieteni etc. eu zic ca am facut o alegere buna.
va pupez pe toate cu dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

abia astept pozele, Andreea Sanatate multa la voi si pupam scolarul

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Andreea bine ati ajuns pe insula atlantica! vorba Dariei, abia astept si eu poze!
Robi am vazut ca a fost vijelie mare si la voi... sper ca a trecut cu bine.
o saptamana usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Andreea, super trebuie sa fie! Ma bucur ca nu mai sunteti bolnaviori si asteptam poze!

Olivia, dada, vreau sa-mi zici!

Roberta, vad ca si voi sunteti matinali.
Sper ca nu ati patit nimic de la vijelie. Cati mp de curte aveti?! (curiozitatea bat-o vina! )

Noi raportam Oana virusata (!?) cu temperatura mare, muci ca la robinet, ochii injectati si umflati, dar supercuminte!
Aseara avea 39.5, a scazut numai putin cu nurofen, apoi iar putin cu panadol...am cam stat sa o pazesc az'noapte...
Astept sa vina nenea doctorul, care a zis ca se descurca cu consultul si singur, nu e nevoie sa vin si eu acasa Sa vedem ce zice...
Am tinut-o si pe Mariuca acasa, maine sunt invitate la o petrecere si vreau sa fiu sigura ca pot sa o duc pe Maria fara sa-mi para dupa aia rau.

Le promisesem ca le duc in weekend la film asa ca am fost ieri la O poveste incalcita 3D numai cu Maria. Dar i-am promis solemn Oanei ca saptamana care vine mergem amadoua singurele.
Eram eu singura cu finutii si Mariuca, toti cu ochelarii aia pe nas aratau bestial!...:)))

Sunt chioara de somn, azi nu prea ma vad muncind.
O saptamana excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzaazi dau eu cafea,capuccino,ceai dupa pofta fiecareia
Cristalina insanatosire grabnica Oanei,tinem pumnii sa nu sa imbolnaveasca Maria ca sa poate merge la party!!
Andreeap bine ati ajuns pe insule,suna tare bine ce povestesti tu asa ca asteptam pozele!!!Bafta lui Pupi la scoala!!
Vivia da' va distrati nu gluma...noi am vrea sa mergem la o piesa de teatru cu Florin Piersic peste vreo saptamana da' trebuie sa ne gandim bine cum sa o convingem pe mandra sa stea cu bona,ca daca aude ca-i teatru vrea si ea..
Ieri gorodelul ne-a rasfatat asa ca ne-a servit micul dejun la pat a preparat pranzul si ne-a scos seara in oras la chinezarii...asa pentru ca i-a facut mandra instructaj ca azi este ziua indragostitilor si trebuie sa faca ceva in privinta asta:))
hai pupicei sa avem o saptamana excelenta si La multi ani tuturor indragostitilor de toate varstele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Super Mariuca de la Ieshi...:)))

Noi nu serbam, Maria ii tot da cu "mami, am si eu un iubit in alta tzara dar sa nu te superi!" (n.r. Iosif care a plecat in Germania)...in rest le lasa reci.
(eu credeam ca ieri a fost valentinul asta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Monicule : hemoleucograma cu formula leucocitara, uree, creatininina,acid uric, VSH, TGO, TGP, glicemie, calcemie, magnezemie,sumar urina, nu eco abdominal ci mai curand eco intravaginal cu Pap si lama, eco mamar (daca ai pana in 40 de ani)si cam atat ar fi un minim..

Ioana sa stii ca la teatru i-am spus ca mergem ..de data asta nu l-am mintit..dar ca este pentru adulti si nu-l va lasa in sala..

va las ce-s dupa o noapte de varsaturi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello, scuze anticipat pentru absente, am o saptamana plina la munci!

Andreea(P), multumim de update, asteptam poze!! Mama, ce paradis trebuie sa fie acolo....

Olivia, varsaturi? Tu?

Cristalina, sanatate multa!
Nu am patit nimic de la vijelie, doar ca mi-a fost tare frica... Sambata am dormit cu Matei, urla vantul urat de tot.
Avem 810 mp teren in total, mie mi se pare suficient. Bani trebuie acolo pentru amenajare.

Matei are o tuse rebela si bineinteles ca sunt paranoica si ma gandesc la ce am patit in decembrie...

Am o saptamana plina rau, in ficare zi avem tot felul de evenimente, azi mergem la stomatolog cu Matei, apoi la niste prieteni (ne-au invitat). Maine e ziua unei prietene, miercuri am de pregatit prajituri pentru a aduce joi la birou, vineri e ziua mea, am peste 15 musafiri acasa, eu imi luasem liber sa ma rasfat, nu am scapat de vizite, asa ca bag la greu. Sambata mergem la botez la gemenii sefului meu.
Duminica bat usa in cuie...

Va pup, tineti pumnii stransi pentru stomato, noi avem probleme serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani de ziua indragostitilor.
Mey dar voi va serbati mai mult decat aici...i-auzi lasa copilul cu bona sau bunicii si se duc la teatru, etc.
Eu am fost cu mandra sambata la gradina zoologica si ieri la patinaj...noi doua ca doua porumbele...ca porumbelul cel mare a refuzat sa iasa cu noi.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput