cresa sector 2

cresa sector 2 | Autor: boeru

Link direct la acest mesaj

Gradinita Little People Playschool face inscrieri pentru a 2-a grupa de cresa. Adresa noastra este str. Ardeleni nr. 32. Telefon 031.435.02.25 0725.526.176
Preturi incepand de la 550 de lei (cu masa inclusa)
Supraveghere web on line, personal calificat, asistent medical, medic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:


Cresa Little People Playschool s-a mutat intr-o noua locatie in str. Rasuri nr. 8, (Stefan cel Mare/Vasile Lascar) intr-o vila superba cu o curte de 350 mp. Toate salile de grupa sunt la parter, loc de joaca exterior amenajat special pentru cei mici, cu protectie (tartan). Salile de grupa sunt amenajate conform cu standardele impuse de legislatia romaneasca. Grupele sunt formate din 10-12 copii (in functie de varsta).
Un program educativ eficient este un program care īsi propune sa ia īn seama copilul de la primele momente ale existentei sale si care implica toti agentii educationali care contribuie la cresterea si dezvoltarea lui. Meniul este special creat pentru cei mai micuti puiuti, posibilitati de personalizare a hranei, meniu special conceput la inceput de saptamana de bucatarul nostru profesionist impreuna cu asistenta.
Pe langa activitatile pedagogice, adaptate fiecarei varste specifice educatiei timpurii desfasuram si activitati extrascolare: proiecte ecologice, excursii si vizite tematice, proiecte antreprenoriale, concursuri.
Organizam deasemenea petreceri pentru copii si oferim servicii de baby-sitting.
Siguranta copiilor dumneavoastra este importanta pentru noi: supraveghere permanenta cu camera web, contract cu firma de securitate, acces monitorizat video.
Vizitati-ne pe facebook si pe www.little-people.ro

Pentru programare vizionare va rugam sa ne contactati la
0784.504.264 (Cosmote)
0746.342.266 (Orange)
e-mail: office@little-people.ro


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia.b spune:

Cresa - Gradinita Clubul Spiridusilor este o propunere pe care o fac din toata inima. Strada Teleajen nr.26 A, puteti suna la 0753544811 sau si mai simplu intrati pe www.clubulspiridusilor.ro si va convingeti singuri ca merita

Mergi la inceput