Strumfi de iul-aug 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Kariris sanatate multa fetelor. Mititelele iar au racit. A fost vremea asta tampita cu incalzirea brusca dupa ger cand au inviat toti virusii. Tot in valuri vin.

Vivela multumesc. Cutitul de argint nu e asa departe de noi. O sa stam in Timpuri NOi, pe langa facultatile alea particulare. Chiar o sa ma duc si la Elite. Mai am pe lista KinderPlanet si TI MI.
Daca stiti ceva de ele va rog sa-mi ziceti si mie???
Adevarul ca nu e prea placut sa tot muti copilul de la o gradi la alta. Ma bazez ca ei se adapteaza rapid, isi fac noi prieteni. Cu toate astea Daria si acum ma intreaba de un coleg de la cresa de anul trecut, prietenul ei. A suferit dupa el cand a vazut ca-i si el la gradinita. Ne streseaza pe noi oamenii mari orice schimbare d-apoi pe ei.

Michi da, vroiam de mult sa ne mutam. Intre timp am mai facut si un copil chiar

Gabi mda, Damian e la varsta cand nu te lasa sa-i tai unghiutele. Asa era si Daria. Reuseam numai afara in carut cand se uita pe la copii cum se joaca.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

kariris, pai in cazul asta, du-te pe bulivar, cauta un magazin cu bijuterii si zii: vai ce dragut e colierul asta!sa vedem daca se executa sotzul asa cum s-a executat cu soarecii

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Hello, am intrat sa dau tura a 2-a de cafa

Azi le-am facut un stoc de pantofi si baschetzi la fete ...sper sa le fie buni la vara. I-am luat la Soph 2 perchi de balerini (crem cu bleu marin si bleu marin cu rosu&alb), si o pereche negri la Saya dar cred ca e trecuta gresit marimea pe ei si parca vad ca ii voi returna. Au fost €5 perechea si probablil atat o sa si tina dar sunt atat de dragalasi incat imi venea sa mai iau, din pacate numere mici ca pt Say nu aveau decat negri

Monicabo&Valen si la voi fetele vor sa fie imbracate la fel? La ale mele trebe sa le iau aproape totul la fel, au asa un comportament tipic gemenelor ... Le-am luat dresuri de baie si-am avut necaz ca la una era cu cateva floricele si la cealalta cu funtitza (culoarea de baza e aceeasi)

da lasa ca cresc ele si-o sa vrea sa fie cat mai diferite una de alta si-atunci imi scot parleala, le tin imbracate IDENTIC

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Timi sa stii ca ale mele de cand au invatat sa spuna "vleau" nu le mai pot imbraca la fel decat cu greu si cu argumente foarte tari. In general le cumpar lucruri asemanatoare ca si textura/calitate/stil dar culori, imprimeuri total diferite. Mereu imi spun vreau sa ne imbraci diferit pentru ca suntem diferite. Noi nu suntem la fel, nu ne plac aceleasi culori. M-au cam lasat masca cand la 3 ani mi-au spus asta. Karina prefera pantalonii si sepcile cu cozoroc, Iris fustitele si palarioarele feminine. Karina se joaca cu tractoare, camioane, trenuri, truse de scule, Iris cu papusi, vase de gatit. Karina iubeste caii si animalele in general, nu ii e scarba sa intre in grajd, Iris iubeste florile, plantele, flutirii si animalutele mai delicate. In grajd nu intra, dar intarc sa calareasca cu drag, daca o urca cineva direct in sa, sa nu se murdareasca nici macar de nisip. Calul ei trebuie sa fie impecabil mereu altfel nu se urca pe el. Toboganul trebuie sa-l curat de ultimul fir de panza de paianjen ca sa-l foloseasca Iris, Karina si daca are caca de pasare il sterge cu dosul manecii si se da fara probleme. Sunt foarte diferite.

Doamne ce logoree, CAt m-am lungit doar de la imbracatul la fel

Michy draga au fost si vremuri din alea in care spuneam doar ca am vazut ceva dragut si se executa. Acum, bat saua sa priceapa calul de vreo 6 luni ca nu prea mai am haine si mi-ar trebui neshte noutati. La care domnul imi spune ca cum nu am, doar am dulapul plin?! Asa e doar ca alea le purtam cand aveam 15 kg mai putin Stii ce mi-a raspuns: pai ce, e vina mea ca tu nu slabesti?!?
Ce mai, am un sot sa-l pui la rana! Cred ca multe ma invidiaza pentru achizitie!
Are el si multe parti bune, dar spre ex daca nu te vede la perfuzii nu te crede ca iti e rau.
Ex cu hernia de disc, imi spune ieri: "dar tu nu ai hernie de disc, nu? doar banuiesti. Ti-a spus vreun medic ca ai avea??" S-o iau razna nu alta, i-am scos tomografie de acu 2 ani si imi venea sa i-o bag pe gat. L-am pus sa citeasca ce scria neurochirurgul acolo ca sa creada. Io nu stiu ce isi inchipuie ca ma plang asa ca o baba de dragul de a-l freca pe el?
Eu suport dureri inumane pana sa incep sa ma plang, vreo 3-4 ore dimineata fac doar genoflexiuni, nici sa ma aplec la chiuveta sa ma spal pe fata/dinti nu pot si el crede ca-i teatru?
Dar daca lui i-e rau trebuie sa actionez ca smurd-ul, pe bune! Investigatii rapid, injectii, medicamente, de parca as fi medic. si sa ma puna necuratul sa nu am ce-mi trebuie in casa.... plus ca zici ca naste tripleti fara anestezie asa atmosfera e in casa pana se mai pune pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Kariris merci pt detalii. Sophie si Saya sunt foarte diferite dar le apuca uneori ca vreau lucruri la fel; Sophie iti spune clar ca vrea iar Saya le fura pe-a lu' sora'sa

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, asa m-am ofticat si eu ca pusesem ochii pe o rochita frumoasa de la LR si numarul Sabinei era doar neagra, mi s-a parut aiurea. Sa poarte sanatoase incaltarile, e posibil sa tina mai mult decat estimezi tu, copiii nu le chinuie foarte tare.
Ale mele vor uneori sa fie imbracate la fel si nu am multe piese de imbracaminte identice si de marimi diferite. Mai rau e cand vor sa se incalte la fel, acolo chiar nu am ce sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anca, Matei ca a stabilit ca Saby e fata frumoasa si Larisa e bebelus! Foarte frumoase pozele si peisajele.

Noapte buna strumfarie!

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza..........brrrrr ce frig e! mi-au inghetat mustatile pana la servici.. o cafelutza de cicoare vrea cineva?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

cafea prima tura?
suc, ceai, croasante, fursecuri, cereale cu lapte, omleta, sandvisuri... luati de care vreti, ca nu luati de la mine .

azi sunt iar cu amandoi copiii, la david in program era zi de mers la circ cu gradinita. si eu m-am rugat de el sa se duca, dar n-a vrut, ca lui nu-i place la circ (si nici mie nu prea imi place, mi se pare cam odios circul in sine, dar na, chestie de gusturi). si ca sa nu fim totusi lipsiti de circ, s-a trezit de dimineata cu capsa pusa si mi-a facut un circ de m-am lecuit defintiv. ca sa deschid tv-ul, ca sa se uite la michy mouse. dupa ce il deschid, sa il inchid, sa fie michy dar sa nu fie michy, sa pornesc tv-ul dar nu de la butonul ala, etc.., pe fundal de miorlaiala si nervi. n-a fost chip sa-l imbunez, asa ca a ratat-o si pe-asta.

vad ca e in continuare mucios, fara alte simptome, dar poate ii prinde bine totusi o zi acasa.

al mic a fost si el saracu' in piuneze ieri, a facut kk de 100 de ori cu mucus, m-am si speriat. dar n-are nimic, doar gingia rosie (si fundul de asemenea ), l-am trecut pe regim alimentar si s-a mai dres un pic, azinoapte nu s-a mai trezit decat sa manance o data.

o mai tine mult gerul asta?


Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

kariris, uite ce am gasit despre hernie de disc http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/hernia-de-disc-tratata-in-15-minute-182059.html

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput