Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

gabi78, tocmai am notat retetele de gogosi si pui, iar maine le fac. arata super ambele si deja salivez...

narcisica, LA MULTI ANI!!! scuze de intarziere.

beca, pai inseamna ca nu mai e mult pana la intalnirea cu printisoril!! tu cum te simti?? cu cicatrilile de la operatiile vechi cum e??
sa ne mai spui ce bunatati pregatesti, ca ma mai inspir si eu.

andata, si matei se impiedica cateodata chiar si de un fir de praf , dar am observat ca se intampla mai ales atunci cand e fff obosit. ca ieri, de exemplu, cand, de dimineata de la 9,30 si pana aseara la 8,45, a dormit exact 10 minute. si asta dupa o plimbare de aproximativ 2 km, mersi pe jos de el. cand suntem la plimbare, nu vrea in brate niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

andata, rad singura de cand am citit faza cu pijda. si mi-ai adus aminte de arina de cand era mica, asa cam ca matei. daca se supara sau nu-i convenea ceva incepea pi-pi-pi. azi o data, maine o data, dar eu nu-mi dadeam seama ce insemna. pana cand m-am prins... era cam acelasi lucru cu pijda, spus doar altfel. si la mine in casa nu injura nimeni.

ertina, inca putina rabdare si va alerga printesa...cred doar ca e mai comoda ea.. sa stii ca nici al meu nu arata cu degetul, dar ne ia de mana si ne duce acolo unde vrea el sa-i explicam ceva, sau ne aduce obiectul.
cat despre jocul simbolic, stii ce a facut azi?? a pus fata in fata 2 dinozauri de cauciuc si imi spune mama pup, mama pup, si-i punea pe cei 2 dino sa se pupaceasca. de unde stie?? cine l-a invatat?? nu eu...

laurraa, matei nu spune decat aba (alb, albastru) si gaba (galben). atat. daca ii arat o jucarie rosie imi spune ca e aba. inca muncim la culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

philip, e mai bine azi?? ati mancat ceva care nu v-a priit sau e un virus, bacterie, ceva?? multa sanatate!!

dicirstea, ai mare dreptate. noi la varsta lor eram de=a dreptul prostuti. pe mine mama ma cunostea cand spuneam cate o minciuna si pe la 15 - 16 ani. nici acum nu pot minti fara sa se cunoasca.
simpatic matei al tau... pai daca sufla si el mai tare...si tu te superi..

gabi78, tocmai am citit ce ai scris despre mersul de-a busilea. s-a putea sa aiba dr tau dreptate. arina mea nu a mers o secunda in 4 labe, ci direct in picioare. si la capitolul sport nu exceleaza deloc, din contra... pe cand locuiam in germania, avea toate mediile de 1 (echivalentul la 10 la noi), doar la sport avea 3 . aici, in tara e cam la fel, noroc ca profesorii daca vad ca un elev e bun la celelalte materii ii pune 10 si la sport. daca ar fi sa-i puna note pe bune la sport, mai mult ca sigur ca nu ar trece clasa nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

cosminica, sa folositi sanatosi masina de paine. si am de mai bine de un an si fac paine aproape zilnic. is tare, tare multumita. si aluatul pentru pizza, pt placinte tot la masina il fac. maine vreau sa incerc si reteta de gogosi de la gabi78.

ertina, narcisica, daca ati posta si aici ceva exercitii pt puiuti ar fi super. sa le incercam si noi.

ertina, despre specialisti, nu stiu ce sa=ti spun, dar cu siguranta exista la spitalele de recuperare. sau daca cunosti tu un kinetoterapeut...

laurraa, iti recomand cu caldura masina de paine. te scuteste de multa treaba. trebuie doar sa pui ingredientele si sa pornesti masina, apoi sa scoti painea gata.
cat despre maya, e tare dulce. matei al meu a venit zilele trecute cu un bebe de la arina din camera si-mi spune - mama coca caca. mama pape coca (pape inseamna pampers) asa ca...iar aseara i-am dat o turta dulce. dupa ce o termina, incepe sa cante tiuta buuu, tiuta buuu (turta buna, dar era cu meolodie). ne venea sa-l mancam cu tot cu haine. eu una ma topesc dupa el, si el stie asta si-mi trage cate un zambet prezidential...de ma topeste toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

OTILIA, nu mai este mult si, totusi, este atat de mult... Am in plan un http://www.retetevegetariene.ro/carte-de-bucate/sufleu-de-conopida , pulpele lui Gabi, mancare de cartofi, paste cu vinete si inca ceva, nu mai tin minte. Asta ar fi meniul pt urmatoarea saptamana.

IRINA, iti trmit un pm, ca sa nu avem probleme!

CARMINA, cat mai stai? Pupam fata sa treaca muceala!

COSMINA, cum a iesit prajitura? Ce masina este? Ca sa vad daca pot fura reteta de la tine.

Am pus fata la somn, am savurat niste ciocolata, acum ma pun in pat si casc ochii la un film, ceva. Sau poate adorm...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 34+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

coraly, multa sanatate puiului!! sper totusi sa nu fie nimic rau, poate ca s-a lovit la joaca.

carla, bine ai revenit!! si bine faci ca o tii pe sabina acasa. sanatate multa!!

clody, te inteleg perfect ce inseamna sa fii singura cu bebe acasa. de cand l-am nascut pe matei, nu cred ca am stat mai mult de 30 - 35 ore despartiti. si eu simt nevoia sa fiu singura, doar cu gandurile mele, macar 5 minute.
cat despre mofturi, poate ca ar trebui sa-l mai ignori. daca il vezi ca se tranteste sau da cu capul, prefa-te ca nu vezi si cauta-ti altceva de lucru. razvan va vedea ca degeaba se loveste si va inceta singur. eu asa am facut de cateva ori si matei nu mai da cu capul. (a incercat de cateva ori si nu prea i-a mers, ca nu am fugit la el), asa ca s-a lasat de sportul asta.

laurraa, cred ca faza cu nervii e in functie de copil. arina nu mi-a facut niciodata mofturi cand era mica...nu s-a trantit, nu a dat cu capul de pereti....in schimb, acu ii cu mofturile, dar cu mine nu ii merge si se lasa pagubasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

clody, incerca sa-l obisnuiesti pe razvan sa mearga pe jos. in fiecare zi cate un pic. azi merge singurel 20 de pasi, maine 30 si tot asa. al meu azi a fost cu bunicul la plibare o ora si 15 minute, au mers continuu si numai pe jos.
nu ai pe nimeni care sa te mai ajute?? o vecina, o prietena, o verisoara?? sa=l lasi pe razvan macar cat esti tu la cumparaturi. in rest, nu stiu ce sa spun. curaj, multa putere si o sa treceti si peste asta. te inteleg ca noi am trecut prin asa ceva, cand era arina mica si noi eram studenti. ne descurcam doar cu bursele de studii... a fost ff greu, dar asta ne-a unit si mai mult, si am invata sa chibzuim banii. CURAJ!!! sa stii ca te admir ff mult!!!

laurraa, la mine e asa de fiecare data cand se joaca matei cu jucariile......adica toata ziua, ca el nu suporta sa scoata doar o jucarie, doua din saculet, el le scoate pe toate si apoi pleaca...daca vreau sa le strang, le scoate din nou si tot asa... curat la mine e doar cat doarme el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

gabi78, am vazut filmuletele. super!! felicitari biancai!!

oana mvt, sa stii ca e ff posibil ca faptul ca parintii vorbesc in limbi diferite sa fie motivul acestei intarzieri. citeam undeva un articol despre asa ceva, dar se spunea si ca atunci cand incep sa vorbeasca micutii, o vor face in ambele limbi.
matei spune la multumesc meme si se inclina precum chinezii.

cosminica, pune si aici reteta de prajitura cu lamaie facuta la masina de paine, te rog!!!

strunfita, spor la cumparaturi!!

beca, multumesc pt reteta. din pacate, la mine in familie nu prea are trecere conopida...dar poate ii pacalesc cumva...

alynta, ce faci?? ce fac copiii?? au trecut mofturile mariei??

gata, am ajuns la zi. vad ca am monopolizat pagina, asa ca ma retrag, sa calc ceva rufe. va urez o zi cat mai frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Raspund din amintiri...

Carmina, daca ai ocazia sa ajungi la Zara eu zic ca merita, si ca sortiment si ca preturi, nu se compara cu ce vezi aici.

Lucky, eu am site de jucarii, miorlau.ro, tocmai am primit o comanda noua de vreo 200kg, dar mai dureaza sa le pozam si urcam pe net.

Cu crizele copiilor, si eu spun ca cel mai bine se gestioneaza cu calm si dragoste. Problema este cand mamica este mult prea stresata si obosita ca sa stea zen in fata crizelor. Atunci ar fi bine sa intervina taticul... daca e prin zona. Daca nu, mai bine pleaca mamica in alta camera, numara pana la 10...20... 100 si se calmeaza. Daca ii aratam copilului ca avem nervi sau ridicam tonul, mai tarziu o sa ne imite. Stiu ca este greu, nici eu nu reusesc mereu, mai ales cand se altoiesc fetele intre ele, dar ma straduiesc.

Sunt foarte incantata ca am rezervat biletele de avion pentru vacanta, mai ramane sa le platim, sa alegem cazare si masina, dar deja pot sa visez la paradis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe beca, otiliap am ultimul model de la moulinex, cu carcasa metalica rosie. mie nu mi-a placut prajitura, a iesit cam indesat, vreti totusi reteta, poate voua va place??

carla unde mergeti in vacanta? felicitari pt rezervare!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput