Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fetelor!
Felicitari Petalei pentru primii pasi! E bine ca ai reusit s-o intarci, noi deocamdata stam f prost la cap asta. De mancat mancare solida, mananca f putina si atunci completam cu laptic de tzitzi...ba de multe ori e asa de mofturoasa incat ba nu apuc sa-i fac mancarea, ba o refuza, ba...in fine, ideea e ca laptele meu e inca baza - a inceput deja sa-mi ridice bluza si sa se serveasca singura :)) mai rau e in public cand incepe sa traga de mine. LP mananca destul de putin si atunci fortata de imprejurari, asa ca va trebui sa incep sa-i dau combinat cu laptele meu.

La noi e scandal de dimineata, cred ca s-a trezit cu fata la cearceaf, nici masa nu am reusit sa i-o fac, i-am dat borcanel...

Exerseaza si fii-mea statul in picioare nesustinuta, se ridica, se lasa jos si se uita la mine razand sa-mi vada reactia. Riposteaza vehement cand nu-i convine ceva, pe langa urlete zice ne-ne-ne-ne...
Se da singura jos din pat, ceea ce ma bucura enorm ca era o mare grija..oricum stau langa ea cand face asta, nu am atata curaj deocamdata :)
Dinti avem in continuare 8 la nr si asteptam (deloc nerabdatori) maselele si caninii.
Inca se trezeste de mult eori pe noapte, dar asta e..rabdacol!

N-am apucat sa recuperez si altceva asa ca va pupam si poate intru mai tarziu.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Yaia - de curiozitate, l-ai luat chiar de pe ebay?
Noi avem o canuta cu cioc de la Milupa, insa trebuie sa traga ca sa curga, si inca nu s-a prins, mai mult se necajeste.

Ce ai aratat tu pare interesant si usor de folosit pt ei.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

CORIMAMI - felicitari ptr primul metru parcurs fara sustinere Petala scumpa! si felicitari ptr ca ai alaptat pana acum.

Eu la inceput aveam ca target 3 luni , ptr ca primele 2 luni m-am luptat enorm ptr fiecare picatura de lapte! sotul era langa mine tot timpul bagandu-mi pe gat bucati de carne (ptr proteine) ba bere (ca spusesem eu odata ca ajuta sa fac lapte mai mult) ba 2-3 tipuri de chestii homeopate! Pana la urma am alpatat 6 luni si pe urma Ricky s-a intarcat singurel. dar cred eu ca e destul de bine si 6 luni. oricum , trebuie sa admit ca viata mea s-a imbunattait considerabil de cand nu mai am grija alaptatului! caci ricky se zvarcolea in toate partile (cu sanul in gura bineinteles) si de alaptat in public nici nu se putea vorbi...Ma rog...a trecut si asta!

CASTELANA - bine ai revenit , te asteptam sa intri cat mai des. si noua ne e dor de tine si de povestile despre puiul tau mic

KOSSIR - bafta cu musafirii! cum mai merge cu dentistul?

BUMBITZA - pup Ilincuta scumpa si draga! Bravo ei ca se da singurica jos din pat. asa e..mult rabdacol pana vor veni vremuri mai calme si nopti mai linistite! din punctul asta de vedere noi stam destul de bine asa ca nu ma plang. chiar si cand se trezeste de 3 ori pe noapte din cauza dintzocilor ( ca asta noapte) , macar adoarme la loc repede fara prea mult tam tam...Noi suntem abia in asteptatea dintelui nr. 4

Yaya..Andira si noi avem o problema cu bautul apei. nu vrea sa bea desi am incercat cu toate canile si canitzele posibile. pana acum, singurul succes l-am avut cand i-am dat apa cu seringa de la siropul Nurofen! e singura modalitate prin care il pot face sa bea un pic de apa! Asa ca urmaresc cu interes sugestiile voastre , poate poate gasesc vreo idee salvatoare.

Fug sa mai fac cate ceva prin casa , cat e babysittera aici, desi tare as sta in pat caci de dimineaat mi se invarte capul si imi tziuie urechile . cand m-am ridicat din pat dimineata ziceai ca sunt beata! am ajuns la patul lui ricky pe 3 carari de imi era frica sa-l iau in brate sa nu cad cu el!

Plus ca m-a mai dat peste cap moartea unui pui de la forumul din Italia. Gabriele. nascut acum 2 saptamani , dupa o gravidanta fara probleme, toate ecografiile, analizele ok...nascut la 40 plus 5 zile ...cam 2 kg jumate cu probleme la aparatul respirator, deglutitie.... am crezut ca medicii vor gasi o solutie ptr el, nu parea ceva atat de grav..dar iata ca ieri dimineata am aflat ca a devenit ingeras Nu-mi pot reveni din soc! Off..hai ca nu vreau sa va intristez si pe voi.

O zi superba tuturor si pupici iepurasilor dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele!
Briza, sper sa te odhnesti cat mai curand si Eric sa doarma bine noaptea!
Nafi, imi pare asa de rau pt puiul din Italia! Ooooof, sa aiba Domnul in paza toti copiii din lumea asta!
Andira, pupam pe Iris sa-i treaca cucuiul!
Corimami, felicitari pt progresele Petalei! Bravo!
Ami, pe unde esti, ce face Irina?
Noi suntem mai ocupati zilele acestea, dar tot incerc sa fac prezenta . Am uitat sa scriu ca nici a mea nu bea apa, pur si simplu nu-i place! I-am dat si din canuta cu cioc si tot degeaba.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Avem si o Marieeeeeee !
A aparut si dintisorul nr 4, adica de sus din stanga.

Felicitari iepurasilor care stau singuri sau merg singuri.
Noi momentan doar sustinute cu 2 maini. Doar cu 1 ar incerca dar ii e frica !

La multe lunici iepurasei :
Diana de irene26 !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Cu o mica intarziere zic si eu LA MULTI ANI, primului iepuras, ALEXANDRU. SA ai o viata frumoasa, sa-ti bucuri parintii si sa fii sanatos!
CORI-ce fata mare aveti voi acolo! felicitari pt primii pasi!

BUMBITZA- dc ai vrea s-o intarci pe Ilinca? Eu sunt pro alaptat si vreau sa-i dau dk se poate cam un an jum. Dk am lapte nu vad rostul pt care sa-i dau Lp, unul e mult mai sanatos Lm,doi-nu mai dai banii si 3 nu tre sa stai sa pregatesti biberoane noaptea. Eu una ,asa vad lucrurile.

David are cana cu cioc din silicon de la DM si se poate pune si paiul.I-am pus pai de vreo 2 zile da inca nu s-a prins cum se trage, el il rontaie:)

NAFI- imi pare atat de rau pt puisorul din Italia, eu acum cateva zile am intrat fara sa vreau la odiseea de martie -apr. si vb fetele de acolo de o mamicuta de la ian -feb care trebuia sa nasca si i-a murit bebele in burtica, offff astfel de vesti te termina.

LA MULTE LUNICI DIANA de IRENE..

Si acum am si eu o intrebare.In CE ORDINE AU APARUT DINTISORII LA IEPURASII VOSTRII? David are 2 jos,2 sus si urma sa-i apara 2 tot sus, asteptam sa-i sparga la gingiuta ca de mult se vedea alb si forma dintelui,cand de dimineata... surpriza,i-a aparut unul jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

SENSIBILA- felicitari Giei pt dintisorul nr 4! Eu am zis ca poate apare unul cu "IONICA" la David,dar...n-a fost sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Alina - felicitari Giei pentru dintisor!

Si la noi e on-topic subiectul: avea 2, si de cateva zile m-am prins ca ii ies si cei de sus. Cand, surpriza, pe langa cel care i-a spart gingiuta sus, i-a mai iesit si unul jos, si inca 2 sus. Mai nou, din iepuras cu 2 dinti, brusc e cu 6!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!!!
SA ITI DEA DUMNEZEU TOT CE E BUN SI BINE IN VIATA!!!

Draga Diana, sa va dea Dumnezeu si voua multa sanatate si sa va bucurati cu si langa minunile voastre!!!

Scuze pentru ca am intarziat cu urarile, ieri am avut un botez in familie si musafiri, asa ca am avut un program mai haotic...

Va multumesc pentru gandurile voastre:dayanara,rebiana,mihaelagrosan,irene,inatabla inmultirii?-ha, ha, ha!!!,Andira,Leea

Castelana:si noua ne e dor de tine!Pupam castelanul mare si frumos!

Oana si oanka: mi-e dor de voi! Ce mai faceti?Pupici amandurora!!!

Delia:felicitari pentru dintisorul nr 5!!!

Sensibila:felicitari pentru Mariuca!!!
Fetelor, sunteti extrem de dragute in aprecierile voastre.Tot am zis si am zis ca ma apuc sa pun poze noi, dar acum CHIAR ca o sa ma apuc.Cand va fi asta nu stiu exactdar sunt decisa so pun pozici noi.
Deocamdata tre sa ies ca iar sunt clandestina de la servici...va pup ,cu mare drag pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multe lunite Diana multa fericire si voiosie

a venit mamaie la noi si a iesit afara cu adelina,eu mai fac treba prin casa,adica vb.cu mamicile pe forum

noi am inceput sa dormim mai bine,nu se mai trezeste atat de des...
sensibila felicitari pentru dintisor...

plec la treaba... am o lene de ma doare....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput