Albinutze de Mai-Iunie 2009(99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Fiicamea e cam fitoasa... De dimineata vreau sa transez un pui si nu-mi iese! Mic dejunul l-am servit din picioare cu d-ei in brate! Matei are treaba pe la congelator! L-am scos de acolo cu o palmuta la fund! Aseara am fost la cumparaturi doar cu Matei, cei doi au ramas in vecini. Bucurie mare pe el si a fost si cuminte!


Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Andata LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si bucuriile sa iti fie nenumarate!

Coraly asa facem si noi ... eu ii zic omleta ... si uneori este acceptata alteori nu. Dar daca am fost plecati si dimineata la micul dejun am servit noi asa ceva atunci sigur au fost si copii amatori. Ca doar e cu oua de cumparat nu cu d-alea "de tara"

Ana sanatate multa multa si rabadare si putere si inca un pic de rabdare. pentru Razvan.
Aparat Omron am si eu. E mai zgomotos decat ma asteptam dar e foarte util si deosebit de eficient. L-am luat de la Sensiblu luna trecuta la promotie cu 250 de lei. Incearca ... poate mai gasesti.
Si habar nu am de ce ar trebui sa iei si termometru de la ei caci nu se asamleaza nic cum ceea ce presupun ca se intampla cu Franke.


Buluna eu incalzesc laptele de la cutie ... despre dozatoare spre rusinea mea habar nu am daca exista in oras.

Cosminica eu i-am dat lui Tudor ciocolata dupa 2 ani, din motive de "crescut dupa carte". Bianca deja a facut cunoastinta cu ciocolata, cerealele cu cacao si muuulte alte dulciuri pe care nu numai le "gusta" de la fratele sau.


Serialbastre sa stapaniti sanatosi mobila! si muult muule mi-au placut pozele cu Cezara ... face o gramada de chestii ... scrie, repara, te ajuta la bucatarie, se imrabca ... mananca pizza dar si cu tati .... felicitari!

O zi buna tuturor!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Lucky, eu nu cred ca s-a grabit cu antibioticul. Daca este otita, atunci trebuie antibiotic, se poate ajunge la complicatii nedorite si nu are sens. Multa sanatate si refacere rapida!

Serialbastre, Cezare este minunata!!!

Pe Sara am pus-o in patut de cca 40 de minute s vad ca nu are chef de somn. Comenteaza si canta intr-una. Asa sper sa nu renunte la somnul asta de pranz, ca sunt orele mele de liniste. Chit ca in orele astea fac ori mancare, ori curat. Oi stau degeaba, pur si simplu. Si cand va veni bbe, cred ca voi avea nevoie de ele si mai abitir.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!

serialbastre, te-am intrebat de albus pt ca dr alergolog mi-a spus sa intarzii cat pot de mult datul albusului, ca e ff toxic. ce-i drept, asta e valabil mai ales pt matei, ca are dermatita atopica. dar daca tu i-ai dat si nu a avut nimic... e perfect.

beca, multumim de reteta. sara adoarme singurica?? noi tot pe picioare...

ana micu, imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnaviori. sa stii ca noi avem si termometru de ureche si termometru banda, de lipit pe frunte. ambele sunt bune, difera doar pretul. cel pt ureche e undeva pe la 100 lei (cam atat am dat noi, in 2009), cel banda e 5 - 6 lei (cumparat de la farmacie, acum 2 - 3 saptamani). eu nu am folosit niciodata la niciunul din copii termometrul in fundulet, mi-era mila.
de luatul medicamentelor, nu stiu ce sa-ti spun. la inceput nici matei nu a vrut antibioticul, dar incetul cu incetul a inceput sa-l accepte. noaptea i-l dadeam cu seringa. mai intai il amageam cu sticla de lapte si cand deschidea gurita ii bagam repede seringa (indreptata spre obraz, nu spre gat) si incercam sa-i dau tot. daca nu se putea, ii dadeam putin lapte din sticla si dupa ce readormea, o luam de la capat cu seringa. uneori intreaga operatiune dura si 30 min.
despre aspiratorl nazal, al meu e mare fan. de cate ori vede aspiratorul, se duce singurel si-si pune nasucul la tub, sa-l aspir. poate daca ii dai lui tubul sa/l tina...nu stiu, zic si eu...
multa, multa sanatate!!! te asteptam cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

narcisica, multa sanatate si voua!!! si pe tine te asteptam cu vesti bune.

buluna, bine ai revenit!! eu nu i-am dat niciodata lapte de la dozator, dar cumnata mea ii da fetitei ei (fetita are 1 an si 8 luni). laptele uht nu-l fierb, doar il incalzesc. fierb doar laptele de vaca de la tara.

sori, la noi trusa de scule a fost o investitie ff buna. e topit dupa ea. si asa mai surubaieste pe la dulapuri cu surubelnita si patentul lui...
apropo de dantura, sa va zic ca am un abces de toata frumusetea?? si nu am avut asa ceva in viata mea...si nici masele cariate nu am, ca le-am reparat pe toate...o fi vreo carie ascunsa...

dicirstea, or sa manance ei de toate, dar mai incolo, pe la 15 - 20 de ani. pana atunci, ne mananca pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Otilia, sigura adoarme. In sfarsit a adormit, abia acum vreo 10 minute. Si eu ma lupt cu un abces, la naiba!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

as vrea sa cumparam un TEFAL ACTIFRY, chestia aia de facut cartofi prajiti cu o lingura de ulei doar. Are cineva asa ceva, sa imi dea ceva pareri despre?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

coraly, simpatic dominic cu plansul.

strunfita, drum bun la conferinta!!

ana micu, multa sanatate lui razvan!! noi nu avem aparat de aerosoli, dar parca tot pe aici am citit ca omronul e ff bun si silentios... sper sa nu gresesc...

carmina, multumim de capitol nou!! sa citim numai vesti bune despre puiii nostri...si o veste si mai buna de la relusha...

serialbastre, spor la mutat!! poate si niste poze cu mobila noua?? sper ca nu vei sta departe de noi prea mult.
eu nu i-am dat lui matei lapte cu cacao si nici nu o fac prea curand, ca poate da alergie.

luckyblue, multa sanatate fetei!! eu am avut de 2 ori otita si pot sa-ti spun ca plangeam de durere. nu stiu daca e asa la toata lumea, dar la mine cu siguranta a fost ff dureroasa. tot cu antibiotice m-am tratat si eu, am luat timp de 10 zile, dar nu mai stiu cum se chemau.

alynta, . ce sa faci?? creste domnisoara... cresc si pretentiile.

beca, noi nu avem tefal de asta. dar astept si eu parerile fetelor care au, ca ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ana, multa sanatate

noi suntem inca la hotel , afara sunt -12 grade si nu putem iesi, am desenat, pictat, facut mancare si e abia 10 jumate. ne-am cam pierdut speranta ca vom primi pasapoartele de serviciu pana joi, acum speram sa le recapatam pe cele turistice si ne rugam sa se intample cat de repede. daca trebuie sa mai stam inca vreo 2 saptamani aici o luam razna cu totii. aseara am fost la sala si si-au mai consumat si baietii energia.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

ANDREEA imi pare rau ca sunteti captivi in hotel

Noi nu suntem prea bine; cred ca ma prinde si pe mine raceala, sotul reincepe aceleasi simptome iar Mihnu are ceva cu pneumo... nu preumonie, dar urat ca daca nu reusim sa scapam de secretii, ne asteapta antibioicul
La mine in zona -Delfinului- e criza de solutii pentru aerosoli. Ni s-a recomandat Fluimucil si nu gasesc pe nicaieri; nimic nu mai aveau la 5-6 farmacii, nici Flixotide, Acc, Ventolin - nu ca Mihnea ar avea voie sa faca cu cele din urma...

Mergi la inceput