De ce am ales cerealele Milupa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasamson spune:

eu trebuie sa spun ca am incercat cu fetele mele diverse tipuri de cereale, dar cele de la Milupa au invins. Fetele mele nu vor sa mai guste altceva. Deci Milupa sunt cele mai bune pentru noi si le recomand cu caldura tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Am ales Milupa, pentru ca eram pe lapte foruma Milumil(de la MIlupa) si clar nu trebuia sa schimb gustul, plus ca au cea mai mare diversitate de gusturi(arome)ceea ce clar trebuia sa fie pe placul copilului.


www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta_M spune:

De ce Milupa? Pentru ca in Milupa am vazut calitate si profesionalism! Inca de la nastere folosim numai ceailul de fenicul Milupa (pe care il bem si azi la 1 an), lapte Aptamil si cereale Milupa. Am inceput pe la 4 luni cu cerealele BIO cu fulgi de orez pe care le-a tolerat si digerat foarte bine, apoi le-am schimbat incercand fiecare tip, fiecare gust nou. Baietelul meu e foarte incantat cand vede bolul cu cereale sau biberonul cu lapte …e tot un zambet!
De ce spun ca in Milupa am vazut profesionalism? Pe la 7 luni baietelul meu a facut intoleranta la lactoza , am apelat la specialistii Milupa care mi-au recomandat produsele pe care le pot folosi in acea perioada (cerealele fara lapte cu gust de vanilie au fost delicioase la fel si cerealele cu gust de piersici), apoi am castigat si un concurs, am fost contactata imediat si consultata cu privire la premiu( chiar si-au dorit ca premiul sa imi fie de folos nu sa fie” pur si simplu un premiu”, si sa fie de calitate), livrarea a fost la fel de promta. Si site-ul mi se pare complet si plin de informatii utile.
Nu am scris toate astea ca sa castig un alt premiu ci pentru ca stiu ca noi mamicile sau viitoarele mamici invatam una de la alta, ne sfatuim una pe alta…iar alimentatia copiilor nostri e esentiala in dezvoltarea lor. Multumim Milupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 0740220969 spune:

Pana la varsta de aproape 3 luni ne-am chinuit cu laptele Nan pe care fetita mea il respingea dupa cateva gurite.Pur si simplu manca atat cat sa supravietuiasca,in greutate nu lua decat f putin,deci era foarte clar ca laptele este problema in aceasta situatie.La recomandarea initial a cumnatei mele a carei baietel s-a hranit cu Milupa si apoi a pediatrului i-am schimbat laptele Nan cu Milupa.De atunci nu am mai avut deloc probleme la alimentatia cu lapte.De la 4 luni am adaugat in alimentatie si cereale potrivite varstei tot de la Milupa pentru ca capatasem incredere in aceasta marca,iar faptul ca imi termina portia de lapte cu placere era deja un punct in plus pentru Milupa.Si acum la 1 an si 5 luni cand vede biberonul cu lapte nu mai are rabdare sa ajunga pe pat sa-l poata manca confortabil ci incepe din picioare.Ii place mult,atat de mult incat nu ramane o gurita de laptic in biberon.Si a luat si in greutate dupa introducerea produselor Milupa,eu personal am fost foarte multumita,era un lapte pe gustul micutei mele.Si odata cu introducerea Milupa am scapat si de chinul de a vedea cum este refuzat laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina0508 spune:

Dragi mamici,

Sunt norocoasa mamica a unei fetite de 7 luni. Este primul meu copilas si cand fetita mea hranita doar cu lapte praf nu a mai luat in greutate m-am panicat foarte tare. Pana in acel moment (pe la 4 luni si jumatate) o hraneam doar cu lapte praf Nan si la sfatul medicului pediatru am trecut pe lapte praf Milupa; tot atunci am incercat si cerelale Milupa - am inceput cu cereale cu mar si morcov. la prima lingurita fetita mea s-a cam instrambat putin - nu era obisnuita cu gustul si nici cu lingurita; dar apoi zi dupa zi a mancat din ce in ce mai bine si acum adora cerelale Milupa. Am mai mancat si cereale cu biscuiti; formula cu 7 cereale si Buna dimineata cu portocale. toate au fost absolut delicioase - fetita mea le-a papat cu mare placere. Si acum eu sunt linistita si multumita deoarece a luat bine in greutate - este in limite normale acum. Multumim Milupa si vom continua sa crestem impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns euclau spune:

am ales Milupa pentru ca este foarte bun pentru copii,contine toti nutrientii de care au nevoie cei mici si este avantajos ca si pret si foarte eficient!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicu2001 spune:

Fetita mea nu a vrut sa manance nimic altceva pana acum decat Milupa.
O alaptez inca, la 18 luni...iar cerealele nu le mananca decat asa uscate cu lingurita....si bea suc dupa fiecare gurita mancata...
Nu o pot convinge sa le manance altfel.
Le-am incercat si noi pe toate si doar pe acestea le agreaza.
Ce este drept, am mancat si eu si sunt delicioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byta88 spune:

buna.eu am ales prima data Cereale Milupa deoarece si laptele care il bea e tot milupa si la bubulina mea ii place foarte mult..de unde imi dau seama ca ii place?inainte de somn bea 300 de ml de lapte c cereale de la Milupa.. ea avand doar 7 luni .cele de nopate bea de la 6 luni...deci am ales Milupa fiindca sunt preferatele lu bubulina mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancalungu spune:

Am 2 baietei-cu cel de 4 ani le-am incercat pe toate-el ssingur s-a oprit la cerealele Milupa,cereale pe care le-a consumat pana la 2 ani(acum are 4 ani). Celui mic de 1 an nu i-am oferit decat cereale Milupa pe care le adora-cred ca ar manca si o cutie odata. Nu spun ca si cel mare isi ia uneori cate o lingurita si mananca din bunatatile fratiorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ircuta spune:

Avem 3 motive extrem de bune:
1 - Si cel mai important de altfel: ii plac fetitei mele, am inceput sa papam cereale cam de la 7, 8 luni (acum avem 1 an si jumatate) si am incercat multe feluri, dar astea ii plac cel mai mult.
2 - Au un raport calitate pret foarte bun.
3 - Sunt fantastice cand mami e in criza de timp si nu a reusit sa pregateasca altceva mai elaborat.

Mergi la inceput