Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Roxana, chiar nu inteleg de ce iti faci griji. Pana acum ma dadeam de ceasul mortii cand va auzeam pe voi ca ai vostri recunosc culorile, si mai apoi cifrele, literele, ca scriu, ca fac aia si ailalta. A mea nu face, Maria abia de cateva luni recunoaste culorile fara ezitare. Nu numara decat pana la 15 si il uita mereu pe 6 sau pe 7 si pe 13. Deci practic nu pot spune ca numara corect. Cum ziceam, pana acum ma agitam si ma dadeam de ceasul mortii ca vaai ce in urma e copilul meu. Dar am constatat ca de fapt, in Ro se fac multe chestii de genul asta cu copiii la gradi, de unde si pretentiile parintilor ca micutii lor sa stie atatea la varste atat de fragede. Sper sa nu supar pe nimeni, e doar o constatare. Nu ma intelegeti gresit, nu consider ca e rau acest lucru, din contra, mi se pare bine sa se stimuleze copiii de la varste fragede. Nu mi se pare un lucru prea bun sa incepi sa te ingrijorezi ca al tau copil nu face diferite lucruri. Si am intalnit si cazuri (nu la subiectul Bucuriilor dar la alte subiecte da) in care unele mamici isi "dau ochii peste cap" daca afla ca micutul alteia nu face una sau alta. Pe aici pe la gradi nu fac mai nimic si ma enerveaza, pe de alta parte, eu foarte mult timp sa ma ocup de fii-mea nu am, si nici energie. Ii arat cat pot, o invat ce pot dar nu se compara cu alti copii care sunt stimulati si acasa si la gradi. Din perspectiva asta fii-mea ar fi o inapoiata, dar stiu sigur ca nu e cazul. Eu una m-am calmat din punctul asta de vedere. Stiu sigur ca nu e o tolomaca, din contra, si asta o demonstreaza ceea ce scoate pe gura in fiecare zi. Va incepe probabil sa fie mai stimulata cand va incepe scoala, adica de la anul. Pana atunci o las in pace.
Asadar, dragi mamici, nu va faceti atatea probleme daca Bucuria voastra nu face ceva anume. Asa cum nici noi, adultii, nu putem/stim sa le facem pe toate, nu avem talent la orice, asa nici copiii nostri nu pot. Toate la timpul lor! Va veni vremea cand le vor face pe toate.
Sper ca nu am suparat pe nimeni si ca am fost cat de cat coerenta.
In alta ordine de idei, fii-mea e in continuare cu nasul infundat, tuse si ceva febra. Abia astept sa scape.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica azi! Urari de bine in special pentru Adelina Oana, Bogdan Ioan, Ioana, Iulia Ioana, Ioana Alexandra si mamicilor Yoannamarie, pufymic, Crisnemes si Sephora!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

La Multi Ani tuturor celor care azi isi serbeaza onomastica !!!!!! Sa fiti sanatosi, voiosi si sa petreceti cat mai bine!

Cris multumesc mult de tot pentru cafea! Mare nevoie am azi de o porti dubla sau chiar tripla. Am stat cam mult treaza azi noapte, mangaind copila pe spate ... ce deh ... ne mananca noaptea bubitele de pe spate

Roxana am sa repet si eu ce au spus si fetele. Fiecare copil are propriul lui ritm, asa ca nu cred ca e cazul sa ne ingrijoram daca nu face un lucru pe care ceilalti il fac. Eu una imi fac griji si reprosuri ca nu am suficient timp, energie, sa ma ocup mai mult de ea.

Lexi multa sanatate Mariei!

Alexutza suntem colege de suferinta?!

Va las acum, pentru ca as vrea sa imi termin treaba sa ajung acasa ... la petrecere (Noi suntem o familie de Ioni si scopioni pe deasupra , asa ca vom petrece - chiar daca suntem in carantina)


http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare

la multi ani de SF ION

ancuta, exact asa ma simt si eu... imi fac mustrari de constiinta ca nu am suficient timp si destula energie sa stau mai mult cu el.

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, nu-s chiar panicata, doar ca vroiam o informare.... caci la noi lucrurile stau la fel intre victor si daria la capitolul recunoastere cifre si, nah, diferenta intre ei este de 1 an si 9 luni! oricum, cum a zis si lil parca, fii-mea-i mai creativa, mai artista, n-o stresez... nici mie nu-mi placea matematica...

ma tot tin de vreo 2 luni sa ajung cu amandoi la oftalmolog. daria trebuie sa faca controalele la ochi o data la 6 luni pt ca verifica faptul ca artrita nu a afectat ochii, iar cu victor avem necazuri in ultimul timp ca ne spune ca-l dor ochii. in plus observasem la victor un mic strabism. asa incat azi dimineata am ajuns cu amandoi la oftalmolog, in sfarsit. rezultatul? slava domnului, dariei nu ii sunt afectati ochii de boala, dar are si ea un usor strabism, plus o mica miopie. mi-a dat recomandare de ochelari, sa-i poarte la tv. victor nu are nimic care sa-i cauzeze dureri la ochi (daca va insista ca il dor ochii va trebui sa mergem undeva la neurologie, probabil), dar are un strabism chiar mai pronuntat decat al dariei (vizibil doar daca esti specialist sau vrei neaparat sa vezi asta la el, caci in mod normal nu se observa), astfel incat avem o reteta de niste picaturi si medicamente, 10 zile/ luna, 3 luni. si la control peste 3 luni. deci cam asta am facut noi azi...

acum sunt in cautare de magazin care sa aiba rame de ochelari pt copii. trebuie sa-i iau niste rame simpatice, rosii sau roz, ceva colorat, ca sa fie fun pt ea, sa nu se simta discriminata. fetita unei colege poarta ochelari si la gradi si mereu ii spune colegei mele ca nu o mai iubesc copiii de cand cu ochelarii...

va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

desteapta ce sunt!am uitat! LA MULTI ANI IONELOR, IONILOR, IONUTILOR!!! multa sanatate si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:


La multi ani,sa aveti un an frumos cu sanatate ,fara tuse si muci fara datorii si cu soare in suflete!
Am aparut si noi acum 3 ore acasa,a fost frumos peste tot dar ce bine e acasa...
Patrizia e sanatoasa,multumim lui Doamne-Doamne,noi la fel ,si restul le rezolvam pe rand.
Am facut pe drum 30 de ore,e prima data cand ne oprim sa dormim pe undeva si nu mai venim ca apucatii.Cred ca am imbatranit si nu ne mai tin puterile,asta e nu ne vaitam.
Nu am citit din urma ,dar maine o sa am mai mult timp,o seara frumoasa si .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La multi ani!

Nici nu stiu daca am scris vreun mesaj anul acesta!

M-am procopsit de vreo 2 zile cu o duerer de cap, plus ca ma doare si gatul, din nou. Am venit vreo 3 zile pe jos acasa de la servici si a fost foarte frig si cred ca m-a "prins" din nou ceva.

Alexutza, bine ai revenit. Maria a avut la 1 an rubeola si atat. Pana la urma ce a avut? As fi fost curioasa un al patrulea dr. ce ar fi zis. 3 incercari din 4.

Lexi, multa sanatate Mariei. Dar o tine, nu gluma.

Maria are nasucul semi-infundat, nici nu stiu cum sa mai scriu, ca tot timpul ii zic sa inchida gurita. Chiar si acum.

Merg sa iau o pastila pt. durere de cap.


Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

salutare va mai amintiti de mine?

in primul rand la multi ani pe 2011 si tuturor celor care si-au sarbatorit onomastica
eu abia am aterizat in tara sunt cam cazuta din luna inca nu mi-am revenit complet
vaz ca nimeni nu a dat cafeaua astazi asa ca va dau o buna din italia
va pupez si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Elenia, multumim de cafea si bine ai revenit printre noi! Asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi!
Gety, multumim pentru urarile de sanatate. Merge spre bine acum, dar foarte incet.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput