masina de paine

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Deci stati sa va spun. Deja rad. Am luat-o pe Ioana fata cea mare si am zis. Ok hai sa facem paine. Si ei ii place in bucatarie seamana pe taica-sau dar sa faca chestii mai ciudate mai rare mai altfel nu ceva comun. In fine deci mergem in bucatarie scoatem retete la imprimanta si ne hotaram sa facem baghete frantuzesti daca e sa le busim macar sa busim ceva mai mic. Punem noi ingredientele dam drumul la framantat scoatem coca pe un fund de lemn. Aici prima contradictie intre mine si Ioana. Eu dupa ochi am zis ca e prea moale, ca se lasa e prea fluida si prea lipicioasa. Ioana ca nu si nu ca a respectat reteta. Eu pauza, nu imi place cum arata cum e la mana si gata. Asa ca iau doi pumni zdraveni de faina ii trantesc pe fundul de lemn si iau coca sub palme si ii spun ca pana coca asta nu o simt eu sub mana sa fie moale dar sa nu curga si sa nu se lipeasca de lemn sau de palma nu o las. O ajustez eu si apoi cand am vazut ca sta ea frumos am taiat-o in patru ca aveam forme pt baghete. Acum e Ok spun eu coca arata perfect se tine bine nu e tare nu e moale e modelabila. Buun punem noi in forme bagam la copt cu rumenire medie ca am zis asa stim daca e ok daca vrem mai tare sau mai putin si dam drumul. Dupa 10 minute Ioana ma striga disperata ca iese fum si miroase a ars. merg eu in bucatarie mirosea a ars dar a plastic si iesea fum. Nu am incotro si inchidem aparatul. Asa ca programul s-a resetat nu permite reluarea doar de la coacere asa ca am pierdut baghetele. Fumul era cred ca de la aparat ca era nou si a ars ceva pe acolo vopsea sau stiu si eu..... ceva a ars cand a pornit prima data coacerea.
Ma enervez si decid. Ioana facem paine. Asa ca am luat-o de la inceput si am facut paine standard. Am stat ca pe ghimpi cand a pornit coacerea dar nu a mai iesit decat foarte putin fum - am spus ca o las si daca ia foc o duc la garantie dar nu mai opresc programul. Totul a fost Ok painea a iesit bine - este ...altfel dar deja presimt ca voi face modificari la reteta din carte si voi face tot felul de combinatii carwe probabil nu prea apar prin carti. Deja am vizat cateva chestii mai sus la Silvie... "merci beaucoup" de ponturi - am sa merg sa vad ce trics and trips mai ai pe blog. Abia astept sa fac si alte chestii cu aparatul nu neaparat paine dar si specialitati de panificatie.
Sigur o sa-mi coaca mintea si alte ghidusenii. Asta a fost azi. Cred ca as face paine zilnic si de doua ori dar diferite numai ca nu pot atata ca nu am consumatori. Dar ... viitorul e in fata. Abia astept sa fac altfel. M-am dilit. Si cica am facut cadou fetelor de Mos Craciun aparatul...

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Marius viitorul suna bine zic eu eu prima data cand am facut painea nu am reusit 10 minute sa o scot din cuva dadeam cu ea de masa si radeam ca proasta ma si vedeam aruncand cuva de la masina cu tot cu paine. Iti recomand sa treci la nivelul urmator si sa testezi painea cu arome de cimbru sau de rozmarin proaspat, painea cu nuci merge de minune de sarbatori. Daca gasesti faina neagra poti face pain de campagne o minunatie de paine care iese cu coaja crocanta.
Gata mi-ati facut pofta maine fac si eu paine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Marius, nu pot decat sa ma amuz de ceea ce ai scris.
Data viitoare sa faci si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stiti ce m-am gandit? Sa pun la mine pe site cartea cu retete. Poate foloseste cuiva

http://www.marius.rdsor.ro/retete/HBB-RO.pdf

click pe retete


Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Mama, da cate retete are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Raportez si eu o paine ... comestibila . Acum, serios, ma asteptam la o catastrofa, na prima oara. A iesit o paine ok, aspect, gust. Am facut reteta clasica din manualul masinii. Programul e de 3 ore.

Azi (acum) am pus reteta silviei (aia clasica). Mda, ca orice jucarie noua, cum zicea si marius, parca m-as face brutar, da' n-are cine consuma atata paine.



mamma bis - o fetita si 40s+5 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

aveti idee,consuma mult curent masina de facut paine?
sa ma astept la o suma considerabil mai mare luna viitoare?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

M-am uitat la fisa tehnica - a mea are 1650W/h dar asta doar cand coace. In rest nu stiu la framantat/dospit cat are consumul.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Marius e super buna daca are atatia wati Super retetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

io-st suparata varza
una dintre paletele de framantat de la Moulinex-ul meu se duce in jos. s-a slabit garnitura... trebuie sa vad daca poate framanta asa. are ea 3 ani dar parca nu ma asteptam sa se duca asa repede. ufff!

R

Mergi la inceput