Bloguri crafts/foto (Scandinavia, Franta, Japonia)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:


http://lamaisondannag.blogspot.fr/2011/05/weekend-mix.html

ML super poza de la profilul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Au inceput copiii scoala. De marti, asa ca am sa-mi fac de cap in fiecare dimineata uitandu-ma pe bloguri la vietile altora. Glumesc, n-am timp, dar tine loc de iesit din casa, de plimbat prin locuri in care niciodata nu voi ajunge.

De ex. de ceva timp urmaresc cateva bloguri de englezi stabiliti in Portugalia. Unii cu copii, altii cu catei. Cei de aici au cumparat purcei, gaini, etc., au gradina, au renovat o ferma paraginita drept casa, fac ulei de masline din maslinii din livada proprie s.a.m.d. Le admir tenacitatea si entuziasmul:

http://globalwanderings.co.uk/test/?p=2944

Apoi ieri am dat peste blogul unui australian din Victoria, de la "tara", cu gradina, priceput in prepararea vanatului, bucatareala si renovare (locuiesc intr-o fosta... scoala :)) plus tata bun dupa cum se vede. De aveti timp admirati-i fotografiile (multe altele pe blog) si mai ales cititi postarea despre fetitele lui (cam asa incerc si eu sa-mi cresc copiii):

http://wholelarderlove.com/2012/06/20/bush-girls-never-give-up/

Ar mai fi si altele, dar mai incolo, ma asteapta rufele de intins si gradina de cules :).

Ruscus, multumesc, ii fata in parc in poza, salvand furnici din paraias. Uite, i-am mai facut una asemanatoare, langa un lac superb din Tennesee. N-am vazut pana acum asa o apa verde!:

http://www.flickr.com/photos/69265867@N06/7673111506/in/set-72157628040874089

Mergi la inceput