Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Ilinca, am cautat cereale Milupa Bio...ciuciu... adica io caut pe net, la Dona si Sensiblu, si nu au in Zalau... iar restul farmaciilor is de pe vremuri... in orasul asta nimic nu gasesc.. sotul mereu imi spune ca ce vreau eu nu se gaseste in Zalau- am patit asa cu Galactogil Galafor... tratament homeopat in sarcina pt a face colul moale... etc... sau am nevoie de 2-3 produse- nu se gasesc la aceeasi farmacie... vroiam sa imi iau de pe efarma.ro, ca am vazut ca au acolo, dar mai imi trebuie si ceai Hipp, si nu au.. ca m-am gandit sa ii dau copilului ceai...poate ii e sete... Sau sa ii dau apa? voi ce le dati?

Racusor, tu ii dai ceva de sete lui Andrei de cand cu diversificarea?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex


Cristina, ce zici sa-ti iau eu maine si cereale si ceai Hipp de care vrei si sa ti le trimit rapid cu prioripost? Si farmacia si posta sunt pe traseul nostru zilnic de plimbare si pentru mine e chiar o nimica toata. Numai sa-mi spui unde sa trimit.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Roxana, da, ma intereseaza doctorul. Daca poti sa te interesezi sa imi spui.

bumblebee, eu sunt bine. Momentan e liniste. De Craciun m-au napadit uratii; ma asteptam la dureri dar n-am nimic. Apropo, o fi normal sa fie extrem de abundent? N-am mai avut asa de pe vremea cand eram pustoaica.

Pentru ca am barbatu' racit l-am exilat in sufragerie. Drept urmare am dormit doar eu cu bubu aseara si am luat-o in pat cu mine. Sincer am dormit tare rau; nu ma pot obisnui sa o am in patul meu. In seara asta o las in patut, chiar daca mai fac ture la ea.

paula, cateaua momentan e bine, ii fac citostatice; adica i-am facut o tura in noiembrie si mai bag una in februarie. Pana la urma o duc din ianuarie la pensiune canina pentru ca nu mai pot cu mizeria facuta de ea si in plus ne intelegem din ce in ce mai greu cu ea, iar din primavara, culmea!, o duc la socrii la curte - da! da! si eu am ramas interzisa cand ne-au zis sa o ducem acolo - ma rog, e o metoda in plus sa ne stoarca de bani, dar macar stiu pentru ce.


Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina imi pare rau ca nu te-ai distrat la petrecere. Uneori am senzatia ca abia asteptam sa mai plecam de acasa, sa mai socializam, sa mai schimbam peisajul si cand ajungem acolo ne gandim numai la ingerasii ramasi acasa asa ca nu ne putem deconecta asa cum ne asteptam. Parca asa zicea si Racusor la un moment dat despre o iesire de a ei. Cred ca asta inseamna sa fim mamici.

Cat priveste numarul de masuri de cereale, cand am inceput noi cu ele (aproape de 5 luni), medicul pediatru mi-a spus ca putem merge pana la 12 masuri pe zi. Si am mai intrebat si alt medic si mi-a spus la fel, ca nu sunt multe.

Si incep sa-i cred ptr ca in ciuda faptului ca eu ma straduiesc sa-i au lui Theo cam 12 masuri zilnic, abia de a luat in greutate 200 de grame in luna pe care noi tocmai am incheiat-o. A fost cea mai proasta luna a lui din punctul asta de vedere.



Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

crispro, mie mi-au spus 2 dentisti sa ii dau mai bine apa, mai ales ca are dintisori, iar indulcitorii din ceai raman pe ei si ii macina. Sa stii ca acum deja face diferenta intre apa, ceai (i-am dat de vreo 2 ori) si lapte, adica daca ii e sete nu bea altceva decat apa.


Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Gata... i-am dat intai tzitzi ca tragea de bluza mea si dupa cereale. nu stiu ce inseamna masuri am citit pe cutie si scria de 45 grame cu 130 ml apa. eu am facut jumate din masuri si mi-a mancat numa jumate. pe biberonul de la Avent indica 80 si am mancat numa 40 , cu lingurita imi suflase la un moment dat in lingurita de ia sarit pana in frunte .am sa ii dau numa seara ca ea a luat normal in greutate si nici nu da semne ca nu s-ar satura.




Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

No, am pus si eu cateva poze cu craciunelu' mic pe contul comun, ca mai sunt 2 ore si gata cu sarbatorile...

Of, imi pare rau sa aud ca sunt delfinasi bolnaviori si maraiti...
Rodyka, pe Isa sa redevina delfinasa model de cumintenie, si sa-si scoata capul la lumina dintisorii aia prapaditi.
Ramo, multa sanatate Sabinutei!
Mycya, ce bine ca n-are Andra nimic, ce sa-i faci cu energia asta, asa sunt unii copii. pentru mami sa reziste!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina mai voiam sa spun ceva referitor la ceai. Eu ii dau ceai de musetel neindulcit. Stiu ca au existat aici pe forum pareri pro si contra referitoare la ceaiul de musetel.

Eu am pornit sa i-l dau inca de la 2 luni in speranta ca-l va ajuta cu kk. Si de atunci el tot bea iar eu sunt multumita ptr ca se hidrateaza.Mai ales dupa cereale trebuie sa-i dai ceva (ceai sau apa) caci sunt dulci si are nevoie de hidratare.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

n-am reusit sa intru azi mai deloc...asa ca scriu repede acum, inainte de a-l culca pe Eric...ca Filip doarme deocamdata...

eric iar e cu febra, 38.5...nu mai inteleg nimic...avem 6 zile de Nurofen si 4 de Augmentin...habar n-am ce poate fi... tre sa-l duc sa-i fac un exudat si eventual o proba de urina, antibiograma...sa vedem...sunt f nervoasa si ma intriga faptul ca am bagat in el medicamente fara folos...

va pup...sanatate tuturor..

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

*********************************************************
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

*********************************************************
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cris, si eu ma gandeam la apa, nu la ceai, sincer nu prea ii dau, ca inca il alaptez, dar o sa o intreb pe pediatra cand vine la 7 luni

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, ce draguta esti!!! Multumesc mult!!! Sa vedem acum ca merge maine sotul la shopping, poate gaseste ceva. Ceai Hipp vad ca avem la sensiblu, iar cereale daca nu gaseste pe la alte farmacii iau Nestle, ca is bune si alea... Merci frumos!!! Unde mai gasesc eu asa prietene bune ca aici?

Mycya, am uitat ca tu estu cu LM.. cred ca dupa tzitzi de dau... habar nu am...incearca sa lasi mai putin la san ca de obicei, si apoi cereale...

Nici io nu dorm bine cu Vlad in pat... ma trezesc la orice miscare a lui, stau stresata sa nu il calaresc... nici cu el in camera nu dorm bine... ca ma tot trezesc...

Deci asa cu apa... aia de la Humana mi se pare suuuuuper scumpa... Adriana, tu ce apa ii dai? e ok asta pt noi? io folosesc Bucovina, oare pot sa ii dau?

No, vad ca te-ai descurcat, Mycya... m-am trezt si io tarziu cu raspunsul... Hihi, imi si imaginez faza cu Andra cu cerealele suflandu-le si pe Isa cu dovlecelul.. si pe Antonia incantata de mOS,...

Roxana, asa stiam si io ca e bun musetelul pt facut kk, si menta pt diaree. Ceaiurile astea de copii de la hipp , de plante, are musetel, fenicul si anason, fara zahar.

Eladea, inca febra dragul de Eric... nusai analize suplimentare... sanatate multa, sa fie o noapte linistita, si sa treaca odata raceala!!!!!!

Paula,

Ma duc iar la petrecere, tot dau ture... am un somn in mine... nu imi mai plac chefurile... sunt "femeie de casa" acum... mamica.. dar sunt cea mai fericita...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput