BIOGENESIS FERTILITY CENTER (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Catalino, azi cu cat dai baneru' ?
Hai, nu fii cutra , mai lasa si tu la pret ca vin sarbatorile!

De Craciun fii mai bun

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Gagici, azi mi-l da mie, sa scriu sa fie fi-mea sanatoasa, ca la 12.45 fix implineste 4 anisori!!!!!
sa dea bunul Dzeu sa fie sanatoasa si fericita, ca frumoasa si desteapta e (n-are cu cine sa semene sa nu fie ); modesta de asemenea.

pupici multi.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

La multi ani!!!

sa fie sanatoasa, norocoasa si iubita!!

Gabi+24
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

La multi ani !!!! Sa creasca mare !!!! Pupici din partea mea.

eu azi am fost la echo , nu am avut ce face ....avem 4 saptamani si 5 zile .....si am vazut un punctulet de 0,26 cm.

si valoarea la beta este de 775 in ziua 18 dupa ET.

4 +

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Arianna deci am scapat de emotii, e doar unul mic si puternic...ca ma luasera transpiratiile ei cand vorbeau fetele de 3-4 Bravo ! la cit mai multe saptamini
Ingeras sa iti traiasca fetita
Ella
Filipac mult succes in ianuarie, sa stii ca se va adeveri vorba aia unul mic si bun cu ovarul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Arianna deci am scapat de emotii, e doar unul mic si puternic...ca ma luasera transpiratiile ei cand vorbeau fetele de 3-4 Bravo ! la cit mai multe saptamini
Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Pai stai......k nu stim sigur cati suntem.......vedem cand se aude inimioara , sau trebuia sa se vada 2 punctulete dak erau 2 de ex ?

4 +

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1977 spune:

Distractie mare pe aici, pup fetele bine dispuse

Arianna felicitari, ma bucur mult pentru tine, sa va ajute DD sa fiti sanatosi, 1-2 sau 3 nu mai conteaza, sanatosi si frumosi sa fiti.

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat...cum ajung la doamna dr. Uscatescu? ca in urma hiperstimularii m-am procopsit cu niste probleme de coagulare. Sper sa fie doar ceva temporar si sa nu fiu dependenta de clexane.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1977 spune:

ia uite ce rapide sunteti

deci e un singur . Felicitari inca o data ARIANNA

LA MULTI ANI MAIA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Off topic :
Cand am intrat in lupta asta nenorocita de nenorocita cu infertilitatea si am inceput sa fac fiv, fiind si oarecum in domeniu, m-am asteptat ca fiind vorba de manipulare de material genetic, lucrurile sa se petreaca muuult mai riguros, sa trebuiasca sa semnam o groaza de hartii si accepturi, sa fim instiintati de fiecare miscare a partilor din corpul nostru care sunt manipulate .
Nu s-a intamplat asa, nicaieri . Ba, chiar in Ungaria, de ex, sotului meu i s-a spus, pt ca era aglomerat , sa lase recipientul cu sperma in laborator pe masuta, ca vine imediat embrioloaga si il eticheteaza . Doua saptamani a facut misto sotul meu sa nu cumva sa am vreun Gingis Han in burtica ... din greseala cu alt donator .
Realitatea obiectiva este ca procesul in fiv este extrem de subiectiv,depinde mult de ochiul unui embriolog si de ce anume hotareste el ca este bun sau viabil.Si ca in plus, MIE, ca sa nu cad in pacatul generalizarii, nu mi s-a spus ce s-a intamplat cu ovulele alea proaste si imature, sau cu embrionii care s-au oprit din evolutie, sau cu restul de sperma, etc .
Nicaieri -mai putin la Biogenesis, unde nu pot spune pt ca nu am facut fiv aici, dar peste tot unde am fost sau m-am interesat, Romania, Ungaria, Austria, Germania nu se dau prea multe relatii ce se intampla dupa . Subliniez ca nu m-am interesat in mod expres, dar fiind implicata in proces, alaturi de alte informatii legate de fiv, le-am procesat si pe acestea .
Sigur, discutia cu pacientul este oarecum inutila pt ca se urmeaza proceduri specifice prin care deseurile biologice sunt procesate, nici la spital nu ti se dau relatii despre ce se intampla cu piciorul amputat, de ex .insa, la un subiect atat de sensibil, ar face bine la moral pt ca dupa ce trece socul nereusitei, urmeaza revolta "de ce mie?" si pe fondul asta ti se pot naste in minte idei si scenarii .
Eu personal nu mi-am pus problema, una ca nu aveam cu ce , nu-s prea outoare, din pacate si alta pt ca m-am gandit ca de fapt cuplurile care ajung la fiv au de regula niste probleme, adica nu sunt rasa ariana la dooj'de ani care sa scoata niste rezultate exceptionale si ca nimeni nu ar fi tentat de ovulele mele amarate .
DAR, nimeni nu ne opreste ca facand un fiv sa cerem sa fim informate despre orice etapa . Pe mine m-a interesat mai mult despre endometru, ca asta era pasarica mea cantatoare la momentul respectiv, dar la fel de bine puteam solicita sa vad ovulele sau embrionii, sau sa fiu tinuta exact la curent cu evolutia lor, chiar si a celor care se opresc sau sunt prosti .
De fapt, daca mi-aduc bine aminte, in Ungaria mi s-a aratat pe un tabel cum au evoluat embrionii pe zile si nr de celule .

Catalina are dreptate cand spune ca idei de furt de embrioni sau ovule apar periodic si de fiecare data pare ca s-a descoperit oul lui Columb, au loc discutii pro si contra si apoi totul se calmeaza . Un timp .
Concluzia mea,repet a mea, este ca DA, procesul este vulnerabil si daca esti mai suspicios din fire, ai unde sapa, DAR, suntem femei mature, cu educatie, cu posibilitati de informare si daca ai indoieli, nimeni nu te opreste sa ceri informatii, sa te implici direct in proces, sa ceri sa ti se raspunda la orice intrebare .
Sper ca toata lumea a inteles ca nu e vorba de Biogenesis, la anii multi adunati de mine pe DC am vazut aceleasi discutii despre Giulesti, sau despre alte centre private de care nu vreau sa amintesc ca sa nu stric mai mult decat trebuie .
Deci, nimic nou sub soare .

Din pacate, discutia imi seamana cu cea de pe Zero TV, aceea cu oamenii fugariti pe strada de jefuitorii de organe . Compatibilitati, pregatirea donatorului sau a primitorului, timpi de manipulare si operare ... sunt " doar" amanunte neinteresante pentru personaj ca DD care cauta sa isi vanda mizeriile si care a bagat-o astfel pe biata soacra-mea in sperieti ca i s-a parut ca o urmarea o masina cu geamuri fumurii ... sa ii fure organele, desigur

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rock68 spune:

Pentru prietena mea Maya nu ma pot tine departe...
La multi ani Maya!!! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata alaturi de cei dragi! Sa ai noroc si sa te iubeasca toata lumea:-)
Pupici si tie ingeras

N-am mai scris de mult timp, nu prea mi-a ars... dar sper sa-mi revin si sa ma pot gandi la un nou FIV la anul...
In ianuarie le voi face o vizita de curtoazie dr greci, prietenii mei, sa punem tara la cale. Cred eu ca prin mai se va intampla, sa vedem cum stau cu analizele pe care urmeaza sa le repet la anul.

Felicitari fetelor care au reusit Sa fie intr-un ceas bun si sa auzim numai de bine!

Imi pare nespus de rau pentru cele care n-au reusit si sper sa gaseasca puterea sa mearga mai departe, orice drum aleg.

Va pup pe toate, ca doar sunt la categoria "prietene dragi"

Mergi la inceput