Prietene la bine si la greu - 77

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Acum ceva vreme ma laudam ca o sa fiu mai activa, si nici urma de asa ceva.

Intr-adevar imi este din ce in ce mai greu. Andrei ma solicia foarte mult, atat ziua cat si noaptea. De ceva vreme si-a inrautatit somnul de noapte. Are peste zi un singur somn de 3 ore. Papa binisor, pot spune. Am incercat sa-i dau iaurt si branzica de capra dar nu-i plac. Am profitat din plin de zilele insorite si am stat mai mult pe afara.

Vorbeati despre apartamente/ proprietari/ etc. Nici pe la noi in scara situatia nu e tocmai roz. Cam jumate din vecini stau aici de tineri, si acum sunt pensionari, sau aproape pensionari. La toti le este frica ca cineva la noi in bloc fura la apa, desi tot orasul plateste in plus la factura. Si acum sa vezi scandal cu noua lege, in care cei de la apa ne vor spune cati metricubi are scara, iar noi va trebui sa impartim pe apartamente. Noi nu avem sef de scara. Na ca m-am plans si, io de asta.

Un buchet mare de pentru Lavi, si pentru Raresul, cel iubitor de tzitzi.

Am vazut si ca Annabelle isi revine incet incet cu papica.

Vroiam sa ma mai laud cu ceva. Acum reusesc sa-l culc pe Andrei in patut. In general la amiaza (3 ore), si primul somn de noapte (3 ore) (dupa aceea incepe agitatia si prefer sa il las langa mine). Asta dupa ce el a dormit numai cu mine in pat de pe la vreo 3-4 luni (nu mai stiu sigur). Dupa prima si singura lui cazatura din pat de acum vreo doua saptamani, am inceput sa-l pun in patut.

Ceva non cra-cra, azi se juca in balcon cu un ciob de sticla (i-am dat o sticla sa se joace, sa pot intinde hainele, si nu stiu cum a ciobit-o). Saptamana trecuta si-a pus mana pe usa de la cuptorul incalzit si cred ca s-a ars, nu prea am reusit sa vad, ca nu sunt semne, dar el a plans tare mult. Asa ca mare atentie.

Ma duc sa termin papica pentru tati, ca mai doarme Andrei.



CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

fetelor,revin cu intrebarea-rugaminte vindeti-mi si mie un pont vizavi de spalatul dintilor...nu reusesc sa-l spalpe pici; am incercat si cu degetarul si cu periuta de la Nuk:nu vrea,nu sta;daca ma spal eu pe dinti ii trebuie periuta mea ,nu ca sa se spele el ,ci ca sa ma spele el pe mine...nu stiu cum sa procedez si ma enerveaza ,ca uneori ii miroase gurita..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI



Eu il spal pe Andrei cu periuta de la Nuk. Il tin in brate in fata oglinzii si el deschide gurita si eu ii "masez" dintisorii. Fac asta dimineata cand il spal pe fata. Asa am facut de la inceput, si nu s-a impotrvit.

Apropo de spalatul pe dinti eu nu folosesc inca pasta de dinti. Voi ce folositi?

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Miany Nu stiu sa-ti zic de spalat, nici la noi nu merge, e cu scandal mare mare. Incercam sa citesc si eu sa gasesc solutii, Spock zice sa incepem in vana procesul. La noi nu tine.

Pai pedi a ta te-a sunat pentru ca ii intra comision din vaccin, ca doar atunci isi aminteste de pacienti. Ufff, ce nervi am pe ea!
La Dana mergeti? Daca da, pupici milioane de la mine pentru ea si zi-mi te rog ce a zis de fornaiala, ca-s curioasa.

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!




pai de-aia mi-e ciuda pe ea de-mi vine sa mor ( e si tupeista rau),plus ca habar nu are ce "probleme" are copilul..astea sunt motivele principale ptr.care vreau sa renunt la "serviciile" ei...

din pacate,nu am reusit sa dau de pedi a ta ,imi intra mesageria...mai incerc saptamana viitoare...acu mergem la Zaharie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:


La multi ani,Maya!


Sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor!



Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ca orice minune care tine trei zile (concret o saptamana) Rares a renuntat la sincronizarea programului de somn cu cel al Iarinei de gradinita. Dimineata cand sa o imbrac pe Iarina este treaz, la pranz cand sa o iau . Asteptam revenirea la sincron.

La capitolul cra-cra, azi a manacat ceva legume cu carnita.
Cel mai drag imi este ca de ieri au inceput sa dea roade antrenamentele lui la "catzarari" si acum reuseste sa se ridice singur in picioare in patut. Incepe si el sa mai renunte la alura de bebelus.


_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

cam slaba miscarea pe aici

noi am fost la cumparaturi pt ziua de maine, care abia astept sa vina dar sa si treaca

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

seara buna..chiar unde ati disparut cu toatele? va uitati la meci?!

Lyly ce ai pregatit bun pt.maine?!

puiul meu doarme de la 9 si un pic..sper sa fie un somn fara treziri..

Cristina si eu stau in fata oglinzii cu el in brate,dar se arcuieste si isi trage capsorul ,imi reuseste miscarea doar pe maxilarul inferior,cel mult de doua ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

miany, pot sa spun NIMIC!
am cumparat niste sunci si branzeturi+patiserie si tort.
bautura la discretie si de multe feluri.
nu ma agit pt ca vin decat bunicii si nasii, ajung tarziu, unii vin deja "mancati" iar altii sunt la cura

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

si ca tot veni vorb, va las neste beuturica pe bancuta, ca maine cine stie cum apuc sa intru sa va cinstesc

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Am reusit sa-l adorm pe Timi mai repede in seara asta, asa ca ma pot da putin pe forum.

Mai, eu nu am avut rabdarea sa numar in ce saptamana suntem, dar cert e ca de vreo 10 zile ma toaca maruntel la nervi. Acum o saptamana au venit ai mei la noi. Imi facusem mari sperante pentru zilele petrecute cu ei, si poate tocmai de aia am ramas asa dezamagita.

Mai intai, Timi s-a acomodat ffff greu cu ei. Efectiv incepea sa planga daca vedea ca se apropie de el. Si asa a tinut-o trei zile. Abia in a patra zi a inceput usor-usor sa mai socializeze si sa ramana singur cateva minute cu ei in camera (fara mine!). Deci, de iesit doar ei cu nepotul in plimbari (ca sa ma pot eu odihni) nici nu s-a pus problema. Chiar si cu mine a devenit extrem de agitat pe afara, si-a dat peste cap tot programul de mancare si somn, m-a innebunit de-a dreptul.
Nu mai zic cat de prost ma simteam fata de ai mei care venisera pentru o saptamana si dupa primele 3 zile vroiau sa plece inapoi (sa nu mai ramana nici de ziua lui), cand l-au vazut cat de agitat este de prezenta lor. Abia i-am convins sa mai ramana.

Eu o inteleg perfect pe Andre si ce povesteste ea acolo de buni de Chiara. Zilele astea m-am gandit tare mult la tine, Andre, si imi spuneam ca daca tu poti rezista luni in sir, nu mor nici eu o saptamana pe an.

Din ciclul "de-ale bunicilor":
- au citit ei in nu stiu ce revista ca s-au facut studii pe nou-nascuti hraniti exclusiv cu lapte de vaca, si acestia nu au dezvoltat nici un fel de alergii cand au fost mari. Initial nici n-am vrut sa ma mai obosesc cu explicatii la asemenea stupizenie, insa pentru ca o tineau mortis, ne-am ales cu un schimb mai aprins de pareri.
- au redeschis discutiile cu alaptatul, m-au cam luat peste picior, le-am raspuns la fel.
- s-au mirat pana la cer si-napoi ca nu ii pun sare in mancare copilului si m=-au avertizat ca va avea probleme cu tiroida, pentru ca organismul nu are de unde isi lua iodul necesar.
- daca lasam copilul doua minute cu ei in bucatarie, il gaseam infulecand: cozonac cu nuca, sunca, baclava si alte o mie de prostii de pe masa, sub pretextul ca ii e pofta.
- dupa ce s-a mai acomodat Timi cu ei, il mai lasam cate 15-20 de minute in grija lor in living, sa pot lucra cate ceva. Nu mai zic ca muream de nervi cand auzeam la fiecare doua minute: "NU-I VOIE!". Am crezut ca turb! Asta desi le-am facut cat de cat instructajul cum sa se poarte cu el, sa-l lase sa exploreze prin camera, etc.
- si faza fazelor: Timi era la maica-mea in brate si se intindea dupa ceva carti di biblioteca. Aud din cealalta camera: "nu-i voie, ca iti da mami bataitza" . La care taica-miu: "da ce, tu crezi ca el stie ce-i aia? O fi crezand ca-i vreo prajitura ceva".
Rasu-plansu, ce sa mai zic...asta era un BIG apropo catre mine, careia imi facusera mai devreme observatie ca il cam alint.
- l-au invatat sa dea "na-na" la obiectele de care se loveste. Stiti voi, ca in "Amintiri din copilarie"....daca s-a impiedicat si a cazut cu capul de marginea patului, patul primeste cateva palme, si pe loc ii trece durerea baietului. Toate bune si frumoase, numai ca acum mi se pare ca Timi a devenit foarte agresiv. Loveste patul, loveste dulapul, peretii, jucariile, patutul, bate cu palma in scaunul de masa. Si asta fara sa se fi lovit.
- cand ma vedeau ca sunt la capatul puterilor, obosita si istovita de atata lucru, maraieli si plansete, au venit cu solutia: sa-l las pe copil sa mai si planga, sa faca plamani buni. Sa-l leg cu nu stiu ce pe la burta sa nu-i afecteze outzele, si sa-l las in legea lui. La faza asta, daca nu era sotul, pe cuvant ca i-as fi scos afara din casa.

Ar mai fi o gramada de spus despre saptamana care a trecut...
Ca o concluzie: daca pana acum ma mai plangeam si eu ca nu am pe nimeni care sa ma ajute cu copilul, acum sunt super-super happy ca sunt singura!

Imi cer scuze ca bat campii cu succes si va umplu de balarii, dar pentru mine scrisul e un fel de catharsis.

A reusit cat de cat sa recuperez din urma, dar nu mai tin minte mare lucru, pentru ca am parcurs totul in goana calului nebun si in acompaniamentul maraielilor nesfarsite.

Lavi, imi pare nespus de rau pentru pierdere. Si eu am trecut pe acolo, si stiu cata durere este. Iar pentru ca pe mine orice vorbe si incurajari si chestii de astea ma enervau si mai tare atunci si ma scoteau din pepeni, iti ofer doar o imbratisare, si iti doresc multa putere sa te reculegi si sa pornesti mai departe.

S-a trezit...trimit repede, ca nu stiu daca mai apuc sa intru din nou.

Mergi la inceput