Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna ziua si de la noi.
Noutati nu avem, Dragos creste, l-am masurat saptamana trecuta, avea 7,600 kg si 71 de cm, papam in continuare laptic de la mami. De cateva zile Claudia reuseste sa ma scoata din minti, il tot smotoceste pe Dragos pana ce acesta incepe sa planga. Asa ca azi am trimis-o la mama sa ma pot linisti un pic.

Pentru ca e criza si stam mai prost cu finantele, am inceput de pe acum sa caut cadouri pt cei dragi pt craciun, le-am luat si fetitelor din familie jucariii pentru mos niculae, dar lui Dragos chiar nu i-am luat nimic si sunt in pana de idei. Daca imi puteti da voi vreun sfat. Pentru doamne am comandat produse de la yves rocher, iar pentru domni ma mai gandesc (nu avem decat 3 barbati in familie), dar probabil tot ceva parfumuri.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Bia, chiar, ce cura de slabire tii? Eu as vrea sa dau jos exact 8 kg si daca as reusi in doar 4 sapt ar fi super.
Maria, casa de piatra si felicitari pt micuta crestina!

As lua si eu scaunel bumboo pt Dragos, dar sigur va cere si Claudia in el, asa ca decat sa o vad ca e geloasa mai bine renunt.

Zilele trecute i-am luat baiatului un fas pentru iarna, iar ei o pereche de cizmulite, pai pana nu s-a imbracacat si ea cu fasul nu s-a lasat, imi era frica ca o sa il rupa.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Carla am vazut albumul mazarichilor si sunt...fara cuvinte. Doamne Doamne sa aiba grija de voi pentru ca sunteti o familie absolut minunata, iar fetitele .....

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Sal

Diana e tot constipata. Doct zice sa-i dau humana milkzucher.

Vivela, Alina nu stiti voi ceva homeopate?

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Noi pe aici prin zona. Am citit constiincioasa, mai greu cu scrisul.
Am dat buzna ca m-a strigat Roxy cu o intrebare.

Despre constipatie - remediul homeopat cel mai folosit pentru constipatie este Alumina. Eu as merge pe un CH9 - 2-3 granule pe zi, timp de cateva zile. Nu am incercat pentru ca nu am avut nevoie, dar eu asa as face. Exista insa multe moduri in care se manifesta constipatia si remedii diferite bineinteles in functie de modul de manifestare. Alumina este cel mai folosit.
In acelasi timp mai sunt importanti si factori precum
- daca Diana este hranita cu LM sau cu LP
- daca este diversificata sau nu - parca imi aduc aminte ca da. In functie de stadiul in care va aflati cu diversificarea, poti incerca sa ii dai si alimente care sa o ajute (para de exemplu).
- poti incerca si un probiotic - exista mai multe variante - biotics de exemplu este un praf care se dizolva in lapte. Protectis - sunt niste probiotice care se administreaza sub forma de picaturi - 5 picaturi zilnic - sunt mai usor de administrat pt ca i le poti picura direct in gurita - sunt insa nitel mai scumpe.
- daca Diana are tendinta de constipare de la nastere sau nu. Daca nu, incearca sa determini ce anume ii provoaca aceasta constipatie - alimentatie, stres, programul dat peste cap de anumite evenimente (Tudor de exemplu nu facea kk in deplasare. La plimbare cand ieseam niciodata nu facea. De asemenea daca mergeam in vizita vreme de 1-2 zile, el nu facea. Cum ajungea acasa...gata...umplea pampersul)
- Daca Diana se constipa de la nastere si in orice conditii si e greu sa ameliorezi situatia chiar si prin alimentatie, eu zic ca poti merge la un medic specialist sa ceri o opinie avizata. Nu stiu in ce masura se investigheaza cauzele constipatiei in cazul bebelusilor.
- poti sa ii dai si lactuloza bineinteles - cea de la Humana recomandata de doctorul tau sau mai este Duphalac (nu stiu exact daca se poate administra si bebelusilor)

Am scris o gramada. Sper sa te fi ajutat macar un pic toata polologhia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

cum rade Sabina la traznaile baietilor

(luat-va o batista in mana)




Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

artu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sabina statea in sling....

Aseara au luat masa toti 3; Baieti spaghete si Sabina cartof dulce;

Azi testam un mar copt


Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Super simpatici baietii. Si mititica ce se mai prapadeste ea de ras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Discordia in aceasi situatie ma aflu si eu....

Acum ma gandesc ce sa le iau nepoteilor si la cel mic...la parinti si la socrii si la bunici, o sa fac calendare de perete cu victor si cam asta va fi cadoul ( ne-am luat masina si stiu si ei cam care ne e situatia si ne inteleg,, gestul conteaza) .

La victor ma gandesc la niste jucariiL: cub de activitai , chei muzicale, carte foarte colorata care fosneste...si mai caut...

va pup

Mergi la inceput