APTAMIL si copilul meu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca4mihayta spune:

buna eu sunt noua pe aici dar ador site-ul.despre aptamil va pot spune ca eu l-am vazut in irlanda,eram insarcinata si m-am informat despre tot ce e mai bun pentru copilul meu.am alaptat pana la un an,apoi a inceput sa muste.l-am intarcat si i-am dat aptamil,nu s-a putut obisnui cu tetina si cu sticla dar incet si cu rabdare acum suntem cei mai buni prieteni.am crescut frumos si in continuare crestem.mihaita al meu are un an si sase luni,86cm,15kg.cred ca e bine eu sunt multumita de cum a crescut.va pup pe toate si sa cresteti mari si sanatosi alaturi de aptamil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Cand l-am nascut pe Filip , inca nu aparuse Aptamil...L-am alaptat pana la 3 luni cand , nu a mai vrut sa primeasca sanul,am ramas fara lapte si am fost nevoiti saa-l trecem pe formula.Cum am mai spus,inca nu aparuse Aptamil, dar formula aleasa a fost tot de la Milupa.
La Anastasia, nu a fost nevoie de formula, pt ca am alaptat-o doi ani si doua saptamani.
Acum, sunt insarcinata cu al 3-lea bebelus si sper ca o sa-l pot alapta o perioada indelungata, insa ,daca acest lucru nu va fi posibil,si va trebui sa trecem pe formula, cu siguranta o sa aleggem Aptamil.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reina spune:

Eu sunt o mamica in devenire...urmeaza sa aduc pe lume o bebelusa pe data de 19 noiembrie...insa aceasta mare bucurie a fost umbrita de o veste intunecata si urata...nu voi putea alapta natural nici macar o zi din cauza hepatitei b desciperita in luna a 3a de sarcina...ce veste ingrozitoare,imi doream enorm sa-mi tin puiutul la san si sa-l privesc in timp ce se hraneste de la mami.si daca nu-mi pot alapta bebelusul la san,nu-mi ramane decat sa-l alaptez artificial,dar nu oricum,ci cu cea mai buna si hranitoare formula de laptic,anume Aptamil.nu a fost controversat acest subiect in familie,deoarece cu totii am optat pt aceeasi formula si mai presus de orice comentariu,simtul matern si-a dat consimtamantul pt acest laptic.simt si stiu ca e cel mai bun pt bebelusul meu,desi e inca in burtica.voi avea un bebe hranit exclusiv cu Aptamil inca din prima zi de viata si sunt mandra de alegerea aceasta!va multumesc celor care inteleg situatia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki78 spune:

Vara trecuta a venit la mine o verisoara cu un bebelus de 3-4luni din Londra.Nu se gandise sa isi ia provizii de lapte praf, s-a gandit ca oricum o sa gaseasca si la noi, dar a avut experiente neplacute cu 2 brand-uri importante(nu am sa dau nume): de la unul bebelusul avea scaune apoase iar pe celalt pur si simplu nu a vrut sa-l accepte,nu-i placea gustul. Intr-un final a descoperit si Aptamil, la recomandarea unei farmaciste si intr-adevar a fost foarte multumita.Ulterioir am inceput si eu sa ii dau bebelusului meu Aptamil ,mai ales ca am citit ca e singurul care contine IMMUNOFORTIS care reduce semnificativ riscul de infectii si alergii.Pt ca are peste 2 ani, ii cumpar Aptamil Junior 2+ si ii merge foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo.C. spune:

incep prin a spune ca am ales Aptamil cu IMMUNOFORTIS chiar inainte de a naste deoarece stiam ca nu o sa am lapte sufient pt micuta mea. in maternitate primea un alt tip de lapte care nu ii facea bine: nu se satura, era agitata. dupa ce am ajuns acasa am inceput sa o suplinesc cu Aptamil si am fost foarte multumita, micuta mea se satura si era linistita. Aptamil mi-a oferit incredere din momentul in care l-am luat din raftul unei farmacii, imi ofera siguranta dezvoltarii normale si corespunzatoare a copilului meu. micuta mea s-a dezvoltat frumos si armonios si este foarte fericita atunci cand se trezeste deoarece stie ca va primi lapticul preferat de ea .. este un sentimet unic atunci cand copilul meu este fericit.. mamici, folositi cu incredere Aptamil
Sa cresteti mari frumosi si sanatosi
Cu drag,micuta Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucaruca spune:

Sunt mamica unui baietel care azi implineste 6 luni. Folosesc Aptamil 1 in alimentatia lui cam de 2 luni. Urmeaza sa-l trecem pe Aptamil 2 si asta deoarece sunt multumita de aceasta marca. Nu pot sa-mi dau cu parerea mai in amanunt deoarece nu sunt specialista in nutritie si sunt la primul copil si folosesc, dupa cum am spus, acest produs doar de 2 luni. Insa sunt multumita de dezvoltarea copilului si de faptul ca l-a preferat altor marci de lapte praf pentru bebelusi. Multumesc celor de la Milupa pentru acest produs.

Ruca Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dode-geo spune:

I-MI ADUC AMINTE PARCA IERI S-A PETRECUT MINUNEA:NASTEREA SCUMPULUI MEU BAIETEL.DUPA NASTERE CEZARIANA SI O MIE DE EMOTII ASA CA PENTRU PRIMA DATA CAND ESTI MAMICA A TREBUIT SA MA MAI CONFRUNT CU O PROBLEMA PE CARE EU O CONSIDERAM IMENSA :BEBELUSUL NU PUTEA SA PAPE SAN.O MAMICA MA SFATUIT SA INCERC CU APTAMIL CA NU ESTE DIFERIT DE LAPTELE MATERN ,LUCRU DE CARE M-AM CONVINS DIN PRIMA LUNA DE VIATA A BEBELUSULUI INTRUCAT SE DEZVOLTA ARMONIOS.ACUM IANIS ARE 8 LUNI SI ESTE UN BEBELUS SANATOS ,FRUMOS SI CUMINTE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icka spune:

Inca de cand eram insarcinata imi doream sa-mi alaptez fetita cat mai mult pana spre un an,un an jumate (asa vroiam).Dupa ce am nascut in maternitate,fata mea a stat la oxigen 3 zile (luuuungi),si cum eu nu aveam laptic o hraneau cu lapte praf Aptamil,eu am retinut marca si faptul ca ne dadeau lapticul preparat care era valabil 8 ore(nu exagerez o canita cu laptic daca nu il mancau la masa respectiva ni-l mai lasau pana la masa cealalta, pana cand socoteau ele ca s-au facut 8 h).Apoi mi-a venit lapticul si aveam asa de mult ca nu am mai avut nevoie de formula.Ajunse acasa pe la 1 luna fetita a racit si a trebuit sa-i dau ceiaul la biberon(ca se constipa tare de la lapticul meu) si smecta si s-a dezvatat de san.Pana la 5 luni si jumatate m-am chinuit sa ma storc si sa ii dau din lapticul meu apoi am intarcat-o.Dupa aceia doctorita la care eram a zis sa-i dau lapte de la Milumil sau Nan ca sunt foarte bune, ca nu va sesiza diferenta etc,etc.Am incercat cu Nan si nu l-a vrut...de loc,apoi am cumparat Milumil si a fost bine vreo sapt doua, apoi se constipa si se scremea de plangeam si eu langa ea.Apoi am trecut la Aptamil(pe care il stiam din maternitate)de la aproximativ 6 luni,si nu am mai avut probleme nici cu scaunele, nici cu raceli(o singura data cand am avut nevoie de antibiotic)nici cu plans noaptea de foame,cu nimic.Acum avem un an si aproape 2 luni si tot pe Aptamil suntem si daca a-ti vedea-o ce fete scumpe face cand vede canita cu laptic Aptamil ( pe care o bem cu placere dimineata si seara)si voi a-ti trece tot pe formula aceasta( ptr mamicile care nu au laptic)ca sa va vedeti puiutii sanatosi si fericiti.Aaa si nu e nici grasa(cum am vazut la cineva ca are copilul pufos de la Milumil) nici slaba( ca cei care sunt pe Nan) ci numai buna ptr varsta si inaltimea ei.O sa ramanep pe aptamil pana spre 2 ani cu toate ca e mai scump decat laptele celalalt dar ptr copilul nostru merita. si daca la anul mai facem un bebe si nu o sa avem laptic stim ce e mai bun ptr ei APTAMIL.
M-am lungit dar vrioam sa povestim peripetiile noastre cu laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cropinca2009 spune:

Fetita mea Sofia (7 luni) bea APTAMIL din primele zile de viata, pentru ca eu nu am fost norocoasa sa am laptic, acum am trecut la APTAMIL 2. Sunt foarte multumita de aceasta formula de lapte, nu s-a imbolnavit inca niciodata si sper sa fie un copil sanatos, activ si cu o evolutie frumoasa. Sofia da sens vietii noastre de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slly spune:

Aptamil mi-a fost recomandat de cea mai buna prietena, l-am incercat si de atunci nu l-am mai schimbat.I-a placut de prima data, iar eu am fost si sunt multumita de rezultat:)

Mergi la inceput