Prietene la bine si la greu - 63

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Pup u gagicile mele preferate!

Profit puutin cat doarme mandrul, sa ma dau si eu pe forumel.

Lili, nici eu nu cred in varianta asta cu plansul copilului timp de 3h, drept urmare nu vreau si nu voi aplica aceasta metoda. Nu vreau sa-i frang aripile de mic, vreau sa stie ca se poate baza pe noi de-a lungul vietii..vorba lu' Raluci, cred ca stie ca l-am parat si de 2 nopti doarme bine, 1-2 treziri pe noapte, baut apica, leganat si atipit, fara mari proteste

Tina, multumesc de complimente, da f bine la moral, ca bag in mine ciocolata..de zici ca-s sparta...fff multa, m-am ingrasat 3 kg, nu stiu de unde atata nevoie de dulce...

Ancutz, vezi ca usor-usor se rezolva toate?!

Monis, felicitari pt Santi cel de Gasca, care te-a lasat sa te odihnesti!

ALi, tin pumnii sa reusiti sa terminati curatenia cat mai repede!

Azi am gatit pt prichindel: ciorbita de loboda si mancarica de conopida

Flavours, zice bine Monis, la ce restaurant v-ati serbat? Fff urat!

Pff, s-a trezit mica bestieee, ma manancaaaaaaaaa

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salutare natiune...gata, s-a rezolvat si cu gazul

Monis merci ca mi-ai povestit cum adoarme Santi , eu am o mare problema...Sabina mananca sau adoarme doar daca se joaca in parul meu, daca ii stric concentrarea se opreste din mancat , iar la somn, ea adoarme foarte repede, pusa pe pat, deci nu leganata, plimbata, ii dau putin san apoi cand e semi-adormita trebuie sa cobor repede cu capul la burtica ei ca sa ma poata prinde de par...cum scap eu de faza asta cu parul oare?

Ralu cum poti tu manca atata ciocolata? si de care? ca as manca si eu, dar o energizez pe maimutica de zici ca are artificii la fund, nu mai doarme, am probat asta de cateva ori si de fiecare data face la fel....daca stii tu vreun sortiment magic zi-mi si mie



Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonsoir

repede-repejor va spun ca v-am lasat spre vizionat, in mailul comun, tema pentru acasa (e cam veche, da' nah...un 5 de trecere, poate merge ).....asta ca sa nu ma lase Monisu' repetenta...nota 4 chiar nu ma sperie....am luat je si 2...asa ca 4 e un mizilic ..chiar o incantare as putea spune

Enjoy, pupix

Lil, LumiC & Lauricu de la Deutschland, saru' fete pt gandurile bune. N-am ce sa fac, decat sa ii dau mai mult sau mai putin fortat, dupa ce papa, apa cu lingurita, cat o mai vrea....ca in afara mesei, nu vrea si pace. (i-am pus si eu canuta din aia pe post de jucarie..in seecunda 2 era aruncata in mijlocul camerei )

Gata, piua.

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Krelia pupam ochiosul dar si botosul, este asa dulce

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

asa, am revenit...

Lumi_calin la noi a fost cald ieri, cat a fost soare cica a ajuns temp si la 19 grade. Azi insa intunecat si rece. Mai speram maine la o zi mai frumoasa.
Spor la dintzulit si voua

Krelia suparatoare treaba cu apa. Dar nu ai cautat cat ar fi necesarul de lichide la varsta asta? luat si din lapte + papa?

Dankutza felicitari pt analizele bune ale fetii! Nu stiu de echografie... Sanatate mamei tale

Lili eu n-am inteles - aveti 14 grade in casa???? Dar de ce draga mea? Nu aveati centrala? Credeati ca s-a facut vara for ever la Bucuresti cand v-ati mutat?
Am fost cu Maria si cu Aidan - care e un scump si un razacios si prietenos foc - in parcul Reg. Maria de la piciorul Podului Grant. Si a venit si mami de Maria cu fetita aia slendida... a fost super, nu ne mai dadeam plecati

Laura_andreea cum stati cu mucisorii? aia nu prea pare febra, dar evident depinde de ce temp are ea in mod obisnuit

Flavours ce lapte bea Tudor acum? Si eu ma intreb ce o sa-i dau dupa ce terminam cu alaptatul (care habar nu am cand se va intampla...), ca mi se pare aberant ca dupa un an de alaptat sa-i dau lapte praf. in cazul ca va renunta la san...

Dana multa sanatate funduletului lui David
Ce nebunie la voi cu asigurarea medicala . Am mai auzit eu de prin diverse parti ca in RO e bine ca poti merge cam la orice doctor, pe unde-ti tuna, dar parca nu-mi venea a crede. Mi se pare ca la noi intr-adevar te poti duce oriunde, doar ca e inutil ca sunt f putin medici competenti cu adevarat.

Tina hai ca mai e un an pana la job, iti faci griji atunci. Daca iti faci de acuma, nu cred ca ajuta la nimic

Broscutzo sunt penibila stiu dar la mine azi a venit soacra si cum n-a venit deloc sapt asta, a venit si cu papa dupa ea, asa ca am avut si eu o zi mai usurica. Dar ca sa nu ma invidiezi prea tare de sa-mi sara basca, iti spun ca am avut o mega durere de cap de dimineata pana pe la 4...

Ramonika ce mai faci? cum stai cu infectia aia pacatoasa? te bagi la ceva medicina alternativa? Multa sanatate

Ancutza eu asa am dormit toata copilaria - ma jucam cu parul, ce e drept, cu al meu . Si acum cand imi umbla cineva prin par ma ia somnul .






Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Buna fetelor,

Dana si pisoiul meu este suspectat de stern infundat. Ne-a zis pediatra de cand l-a vazut prima oara ca "trage de stern". Noi am fost si la ortoped si la kinetoterapie. Ortopedul ne-a zis ca depinzand de cum evolueaza ar trebui sa facem mai tarziu EKG si eco. la kinetoterapie ne-a trimis pediatra si kinetoterapeutul mi-a aratat niste exercitii usoare pe care sa le facem de cate ori ma lasa pisoiul. Copilul sta pe spate si tu ii ridici manutele pe langa cap si apoi le cobori pe langa trunchi de cateva ori. Apoi o manuta pe langa cap, cealalta pe langa trunchi. Manutele amandoua desfacute fac cate un unghi de 90 grade cu corpul si apoi le aduci incrucisate deasupra trunchiului. Nu stiu cat de bine am explicat, cert e ca nu e mare branza de facut. Si noua ne-a recomandat toata lumea inot, chestie care a venit la fix ca noi tocmai il dadusem la inot. Eu zic sa nu te ingrijorezi ca probabil nu e nimic grav.
La noi atmosfera e de vis, pisoiul stau sa-i erupa toti coltisorii (toti incisivii laterali)

Va pupam pe toti si toate!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetele, help pls: imi spuneti si mie care vi se par cele mai frumoase si utile etc jucarii pe care le aveti? caut cadou pentru pitix de ziua lui si m-ar ajuta niste review-uri interne pana sa bat eu site-urile sau magazinele.

(el are acum din astea mai de ... varsta lui www.vtechkids.com/product.cfm/Sit-to-Stand_Learning_Walker/479/" target="_blank">asta si www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bulnl&pid=40986" target="_blank">asta si inca o casuta de sortat figuri.. plus cerculete de lemn, cuburi de plastic etc)

multu


Krelia Rares e grozav, ce tare a crescut si ce frumusel este . Sper sa ne vedem curand! (plus ai o cremuta la mine in frigider de o gramada de vreme... hai ca expira cine stie cand ).




Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna seara!

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Lili eu n-am inteles - aveti 14 grade in casa???? Dar de ce draga mea? Nu aveati centrala? Credeati ca s-a facut vara for ever la Bucuresti cand v-ati mutat?
Am fost cu Maria si cu Aidan - care e un scump si un razacios si prietenos foc - in parcul Reg. Maria de la piciorul Podului Grant. Si a venit si mami de Maria cu fetita aia slendida... a fost super, nu ne mai dadeam plecati

Avem centrala, dar au aparut niste complicatii si de abia azi s-a rezolvat, asa ca toata saptamina am stat la friguletz si n-am mai avut chef de nimic. 14 grade ar fi daca nu pornesc caloriferul electric/aeroterma. Din pacate caldura asta electrica nu se pastreaza daca opresti device-ul, te culci seara pe cald si te scoli in crivatz. Dar dupa multe spume si multi nervi incerc sa vad partea buna: in aproape 1 an, Lila nu a racit niciodata, n-a avut nici macar un muc. Ma bucur tare ca v-ati distrat, super parculetul ala cu dale d-alea cauciucate, unde merg eu cu Many e mai retro, si cind plecam de acolo curge nisipul din cupchii. Ca idee de jucarie, eu zic sa-i iei o masinuta pe care sa-l plimbi/sa se plimbe singurel. Eu am www.boribon.ro/ro/magazin.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=695&category_id=10" target="_blank">asta si asta mica e foarte fericita cind sta pe vacuta si o impinge sclavul adica je
Gata, ma bag la poze cu albastrelul scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Deci cit e de frumos printzesuuuuuuu , si ce mare s-a facut si ce tare seamana cu mamica personala!!!
remarca de om rau: motzu de taiat la 1 an unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Am adormit copilul.Ea doua zi cand nu doarme decat o data pe zi cate 2-3 ore.Somnul de noapte a fost ieri de la 20.00 la 08.00 sa vedem cum va fi azi.A avut o trezire la 23.00 si una la 04.30 pentru tzitzi.Cand adormea la 22.00 nu se trezea pana la 04.30 pentru tzitzi.
Si un mic "cra-cra'':a inceput iar sa vorbeasca mult.Azi a zis tzitzi si m-a tras de bluza de fiecare data cand nu vroiam sa ii dau.In seara asta a bagat mana in sutien dupa tzitzi(eu il imbracam in pijama si nu puteam sa il servesc).

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput