FIV cu ovocite donate (3)
Raspunsuri - Pagina 4
naida87 spune:
Alexis, felicitari pentru incurajari.Sper ca voi toate sa aveti dreptate si eu sa ma fi impacientat degeaba.Incerc sa ma gandesc la faptul ca e posibil sa am o latenta...in implantare. Poate ca asa e. Pentru ca altfel nu imi explic durerile pe care le am.
Am sa repet testul maine. Nu stiu daca e iar prea devreme, fiind doar Z9 de la ET, dar as incerca sa fac la doua laboratoare sa fiu sigura ca aia nu-si bat joc de analiza mea.
Laura,eu as mai fi incercat o beta....inainte sa opresc tratamentul.Am vb cu un medic american si el a zis ca un sg test beta nu are nicio relevanta. e posiibil sa creasca suficient de mult intr-o singura zi cat sa iti asigure un rezultat optim.Dar decizia este a ta.
Nu vreau sa ma pacalesc...dar nici nu vreau sa cad in vreo depresie. Ma ingrijoreaza durerea asta pe care o resimt constant.Daca beta e asa de mic...de la ce ma doare?
Adria, Mona
monaramona spune:
fetelor azi a inceput si la mine din nou durerea de spate de vreo 2 zile nu am mai avut-o eu zic ca e bine..
adria mai am un pic si am rabdare multa.pana nu vad eu CM in toata regula cu tot tacamul (mult si cheaguri)eu zic ca sunt insarcinata..si nu am sa le vad prea curand..anul asta
naida ..speranta moare ultima..eu zic ca e bine sa crezi ca esti gravida te ajuta mult si gandurile pozitive..mai ai rabdare..ai vazut tu CM? NU... atunci mai ai rabdare
adria42 spune:
Mona, pup fata optimista!
Naida,nu mai fi suparata, gandeste pozitiv!
Laura, mai fa un beta!
Alexis, unde ai facut FIV? Ce probleme ai?
naida87 spune:
Tocmai am citit p un site, chiar romanesc ca una dintre fete a patit ceva si bhcg ul i-a iesit fals negativ.dupa ce doua zile era sa faca depresie, si-a facut un test de urina si i-a iesit slab pozitiv.dupa o saptamana de la test i s-a pozitivat complet. In plus, si la echo s-a vazut bb.bravo ei!imi doresc sa fie si cazul meu.cred ca maine repet testul la alt lab,dar o sa dureze cateva zile.iar luni ma duc tot unde am facut ieri.pana nu aflu ceva 100% nu ma las.
naida87 spune:
Tocmai am citit p un site, chiar romanesc ca una dintre fete a patit ceva si bhcg ul i-a iesit fals negativ.dupa ce doua zile era sa faca depresie, si-a facut un test de urina si i-a iesit slab pozitiv.dupa o saptamana de la test i s-a pozitivat complet. In plus, si la echo s-a vazut bb.bravo ei!imi doresc sa fie si cazul meu.cred ca maine repet testul la alt lab,dar o sa dureze cateva zile.iar luni ma duc tot unde am facut ieri.pana nu aflu ceva 100% nu ma las.
naida87 spune:
Mona, fii atenta...tu tre sa salvezi turmulita! Pe tine ne bazam. Dar mai bine ai rabdare si fa-ti testul..sa nu patesti ca mine. Desi eu inca mai sper ca va fi bine....
monaramona spune:
am vb cu cineva mai devreme care din pacate nu a reusit si careia ii venise CM in ziua 8..noua nu ne-a venit nimic...am facut amandoua cu blasto in aceeasi zi..de ce treb tu sa fi mai suparata decat mine avand mai multe simtome decat mine ..capul sus ..si cum ti-am zis pana nu vine CM nu te lasa...pup fata cuminte
naida87 spune:
Am mai citit si eu pe alte forumuri ca ar fi trebuit sa apara o sangerare, ceva...si deocamdata la noi nu e nimic.poate totusi mai e o speranta si pt mine, nu?...
cica beta nu arata nimic daca nidarea s-a produs mai tarziu...adica nivelul de beta hCG creste incepand cu a doua zi dupa ce se implanteaza embrionul.
Eu incepusem sa ma tem ca durerile pe care le am imi prevestesc iminenta CM...dar le am de cateva zile...de vreo 4-5...asa ca ar fi tebuit sa vina pana acum, nu? Offff.......si peste tot scrie ca cel mai bine e sa faci analiza din sange la 12-14 zile de la ET.Maine la noi e Z9.Dar totodata e ziua 14 de la punctie...Is zapacita tare de tot.nu mai stiu ce sa gandesc..nu mai stiu ce sa cred....
naida87 spune:
Neatza!
Nu m-am dus azi la analiza....ma duc luni.Oricum,va fi Z12 dupa ET.Cred ca va fi bine sa fac atunci.Si rezultatul va avea o semnificatie.
Dar testul de urina de azi e negativ....