Ghiocei de Martie-Aprilie***257***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, taticul ala brunet si subtirel cu zambet ghidus e tati de Ian? Ca parca au acelasi zambet shotios... (uffa, nu mai stiu in pozele cui l-am ginit)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uof...Atunci noaptea s-a dat stingerea brusc, cineva (dar nici sa ma tai nu mai stiu cine, ca eram totusi cam rupta - de obo, nu de altceva, ca numai o bere bausem:)). Acum ca ziceti a era asa bun vinul mi-e ciuda ca n-am baut!) a zis:"gata, ca e tarziu, nu ne mai jucam, ne culcam". Va zic sincer ca m-am intristat un pic fiindca tocmai urmam eu sa mimez, ma pregatisem moral si asa m-am dezumflat ca mi s-a taiat macaroana pe nepusa masa.... Dar n-am zis nimic, daca era momentul stingerii...In plus reiesise ca David e bolnavior (ca ai intrebat de nurofen) si deci nu mai cobori.
Eu am urcat cu o tzitza bulbucata rau, aveam si un canal infundat si abia asteptam sa ma detensioneze Phiphi, dar credeti ca s-a trezit?!! Desi am facut si zgomot, cand m-am pus langa ea si-a bagat 2 degete in gura si a continuat sa doarma!! Iar eu am ramas cu buza si cu tzitza umflata:))). Nu s-a trezit decat la 4!! Deci eu mai puteam sta mult si bine in povesti
Phipholina mea chiar e imprevizibila. Sambata seara cand s-a zis ca e stingerea la copii (aproape toti erau deja maraiti, cu capetele cazand de somn) am dat fuga s-o culc pe Sophia, care sus si-a regasit brusc verva, desi jos fusese semi-adormita...Si ma gandeam ca vai ce mult dureaza s-o adorm, ca restul precis is deja jos la distractie iar copiii parcati regulamentar iar Phiphi ba suge ba face tumbe...Cand a adormit (cam in 25 de minute) am mers repede jos si ce sa vezi...eram prima care culcase copilul!!! In rest inca erau pe jos vreo 4-5 copii iar ceilalti erau inca in proces nefinalizat de culcare!! Si eu care-mi inchipuiam ca voi fi ultima:)))
Apoi am fost sigura ca-n maximum o ora ma suna huzband sa fug cu tzitzele fluturand la Sophiphi...ca acasa asa e, adoarme si cand ne punem si noi a un film, pe la jumatatea lui se trezeste...Deci eram doar cu ochii pe telefon ...bai, si timpul trecea si niciun semn de la huzband...Mamici alertate de interfoane mergeau si veneau...iar ai mei ca stanca. Deci am fost mega-menajata si de Sophiphi si de huzband, nicio bataie de cap nu mi-au dat dragii de ei!!
Huzbandul a luat-o razna, de vreo 2 ore editeaza pozele, ca el nu poate da orice fel de poze, ca a sters vreo 44 care erau nereusite Sper ca trec selectia lui riguroasa macar vreo 10:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Asha...am biruit "adversarul"
Ramona e mai frumushica si mai tinerica in realitate decat in poze, asa sa stiti! Si in orice caz a generat "faza serii", deci a fost apogeul distractiei generale cand a recunoscut tacit si nonshalant ca a facut sex cu o seara inainte, deci la Sovata!! Tufato, dar cu Stefanel Duracell ce-ati facut, l-ati dus in vizita la Maria?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever


Aoileu tofato, nu ai vazut ca phisologu` era hotarat sa ma intrebe multe indiscretii??? , eu as fi raspuns si ce pozitie am abordat numai sa se termine jocul ca de la juma de ora s-a lungit la 2, capul imi era plin de fum iar stomacul trepida la fiecare minut ... data viitoare facem exercitiul in aer libetr si pt.nefumatoare .
About Duracell, pe Stefan parca l-a nascut Anca, Doamne nu dadea semne de frig, parca avea flacara in ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ramona, pai nu cand te intreba pe tine ma refeream, ca doar tu nu pentru tine raspundeai...Da' cand l-a intrebat pe sotzul lui pisik cand a facut sex ultima data si el trebuia sa raspunda in locul tau el a zis nonshalant:"aseara" si noi toti am stat ca pe ace sa vedem: te ridici au ba?...Si nu te-ai ridicat, deci ne-a fost clar
Cu fumul imi pare rau ca am contribuit si io, cum va spuneam (si nu minteam) io nu fumez, dar cand sunt in deplasare simt nevoia, deci mi-am instituit o regula: in deplasare am voie! Noroc ca nu merg des in deplasare:))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si acum sa vin si eu cu rezumatul:


De Anaan mi-a placut din prima clipa de cand am vazut-o si auzit-o. Foarte deschisa, calda si prietenoasa, nu ai cum sa nu o placi.
De Andrei m-am indragostit f tare si sa stiti ca este un baiat tare inteligent, m-a dat pe spate cand a pus cerurile pe clindru dupa marime,si nu erau 3-4,ci vreo 6. Ce sa mai, asa mama, asa fiu Si de domnul sot mi-a placut tare. Sunt o familie tare, tare frumoasa. A da, si multumim frumos pentru vinisor, tare bun a fost cel rosu

Ramona este si ea o pustoaica (cum a punctat si Ilinca) prietenoasa, insa din pacate nu cred ca am schimbat mai mult de 2-3 vorbe. Apreciez insa sinceritatea de care a dat dovada la "Psihologul" si ii multumim ca a mai animat un pic atmosfera Stefanel este un blondin frumos, tare zglobiu si plin de energie. Nu sta locului deloc si obtine cu orice pret ceea ce-si doreste (jucariile care-i plac )

Adrisimo -nici cu ea nu am reusit sa stau la povesti. Sunt toti 3 o familie tare frumoasa, iar Dragos a data gata pe toti cu privirea lui

Ilinca este si ea o super fata,. Desi nu este chiar asa de vorbareata ca pe forum, cand vorbeste scoate replici minunate Noroc ca am mai iesit la o tigara, caci altfel ramaneam nevorbita si cu ea. De Sophi mi-a fost tare drag si aveam senzatia ca o cunosc dintotdeauna, caci am admirat multe poze cu ea. Domnul sot este tare simpatic si cam atat caci nu am apucat sa-l cunosc mai bine.

Inapreda m-a dat pe spate de cand am vazut-o Super freza, super atitudine. Bineinteles ca nici Ian si nici domnul sot nu sunt mai prejos.Sunt toti foarte trendy, cum zice Moni Domnul sot tare de gasca si sociabil, cred ca este spiritul oricarei petreceri si este tare priceput la mima, si la ghicit si la mimat. Noroc cu fumatul, caci asa am schimbat cateva vorbe si cu Gina, o fata tare prietenoasa.

Cu Iuca chiar nu ne-am conversat mai deloc, decat "buna ziua" si fara "la revedere"caci noi ne-am trezit tarziu in ziua cu plecarea. In schimb ne-am distrat cu domnul sot - psiholog,care a animat atmosfera si a acceptat provocarea de a pune intrebari unui grup denebuni - un lucru deloc usor,dupa cum a recunoscut si el. Sunt o familie frumoasa,frumoasa, iargemenutii adorabili.

Anca - ne-a inveselit din prima seara cu lungile ei povestiri relatate in detaliu. Ma fascineaza ce memorie are, isi aduce aminte mereu postari de ale noastre, de acum mult timp. Vero si Tudor au facut echipa buna cu Chiti, iar bebe 3 mi s-a parut tare cumintel si intelegator, atunci cand mamica lui defila cu alti bebelusi in brate. Al meu cu siguranta n-ar fi acceptat asa ceva...aici seamana cu tiner Anca: un suflet mare.

Pisik - imi placea de ea si pe forum, dar in realitate este si mai faina si de fiecare data cand ne intalnim ma indragostesc si mai mult de ea Pentru Ana am numai cuvinte de lauda: sociabila, vesela si mooooor dupa mutritele ei. Domnul Pisik, cum zicea si Ilinca, nu are cum sa nu placa cuiva, caci este tare prietenos si glumet.

Gaza - o alta iubire de-a mea Cu fatuca ei delicata de liceeana cucereste pe toata lumea. Saritoare si ea la nevoile omului Gaza mica este isteata si prietenoasa, ia pe toata lumea de mana, pe David l-a mangaiat chiar si pe fund Ma uimeste de fiecare data cand o vad. La distractie si voie buna cred ca seamana cu taticul ei.

Denisamada este tare invidiata de mine, pentru copil cuminte si pentru sot cuminte Dintotdeauna mi-a placut de ei, pentru ca sunt oameni relaxati si nu lipsesc niciodata de la distractie.Mi-a placut tare de Costin cum a stat el cuminte cu noi fetele in prima seara si a ascultat luuuunga poveste a Ancai si n-a scos nici macar un pas, pe cand Mada,pe partea cealalta comenta intr-una cu mare stil si mare haz Ce sa mai...se potrivesc de minune. Adelake semana cu ei...copil relaxat, fara figuri si fara crize.

Ela, basarabeanca de-a mea, asa ca nu am cum sa n-o plac. Foarte la obiect si tare calma. Ianis cred ca ii seamana, caci copil mai cuminte nu am vazut. Dar este si tare istet;tace si le face.

Mihaela si Maria mi-s dragi de nu mai pot si abia astept sa vina la Bucuresti sa povestim muuuuult si de toate. Sunt tare frumoase amandoua,nu stiu cum a avut curaj domnul sot sa le lase singure.

Novuselu nu cred ca mai are nevoie de nici o descriere. Cea mai tare organizatoare si cel mai saritor om pe care l-am intalnit si cred ca multe dintre voi sunt de acord cu asta. Ce sa mai, o adevarata prietena pe care o poti suna oricand fara sa se supere; sincera, de gasca, sufletista. Alexandra l-a cucerit si pe David, dar si pe Cristi (sigur vrea si el o fata acum ), m-a dat pe spate cat este de desteapta si de frumoasa. Abia astept sa veniti si voi in Bucuresti.

Cam atat...sper ca nu am uitat pe nimeni.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca tare asta cu buza si tata umflata Ce sa zic de al meu copil care adormise pe la 12 si ceva cu chiu cu vai. nici nu vreau sa ma gandesc la cat o sa adoarma la noapte, caci abia acum s-a trezit din somnul de pranz Da ia zi, ti-ar fi placut sa fii psiholog.Noi toate la tine ne gandisem , dar a coborat sot inaintea mea si nu stia de planurile noastre.


Ramona m-amprapadit de ras cu postarea ta Da pana la urma cum este: a fost sau nu sex? sau ai vrut doar sa ne distrezipe noi? Oricum ai reusit si m-ai nimerit si la lenjerie

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ola, tufete plimbarete!Va marturisesc ca nicicand in viata mea nu mi-am dorit sa fi fost mai mult intr-un loc cum mi-am dorit acum sa fi facut parte din grupul excursionistelor. Cu acest prilej mi s-a intamplat si cel mai ciudat lucru de cand o am pe Eva.Ne-am pornit spre Sovata vineri seara, cam tarziu, ce-i drept. Nu mi-am facut nici cea mai mica grija in privinta Evei, caci stiam ca ii plac plimbarile cu masina, mai ales ca aveam experienta Sibiului, cand am facut 500 km intr-o singura zi, fara niciun semn de protest din partea ei.Vineri seara lucrurile au stat cu totul altfel, de cand ne-am urcat in masina si pana in Falticeni, Eva a urlat incontinuu, epuizasem toate metodele de a o calma, lasand la o parte faptul ca mie imi era foarte rau. Pur si simplu a fost mai mult decat maraita, aproape isterica tot drumul. In Falticeni am tras pe dreapta si am zis ca asa nu se mai poate (desi google maps preconizase un drum de 3h 50min, banuiam ca vom face cam 5), am intrebat-o, mai mult in gluma:"Eva, vrei acasa?", intrebare urmata de raspunsul ei disperat: "Da, da!". Am mai facut o incercare de a ne continua drumul, fara schimbari in bine in comportamentul ei , asa ca am decis sa ne intoarcem.Si aici ciudatenia: in clipa in care am intors masina si am spus: gata, mergem acasa, atitudinea ei s-a schimbat complet: a inceput sa rada, sa danseze pe muzica de la radio si tot asa a tinut-o pana acasa Asa ca, dorinta din partea noastra a fost, chiar mai mult decat dorinta. Nu va spun ce placere sa faci bagaje si in cateva ore sa le desfaci inapoi.Concluzia e ca nu am avut curaj sa merg mai departe cu ea, casa era muuult mai aproape si parea singura solutie salvatoare. Am admirat pozele, toate foarte frumoase, am savurat descrierile voastre si mai astept, daca mai aveti (novus, tu cand apari?)Ce jocuri ati jucat voi acolo, caci par foarte interesante, in afara de mima nu stiu niciunul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ooooo nu pot sa cred ca v-ati si pornit si nu ati ajuns la Sovata Pacat....caci atre vroiam sa te cunosc. Eva cum se mai simte?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Ooooo nu pot sa cred ca v-ati si pornit si nu ati ajuns la Sovata Pacat....caci atre vroiam sa te cunosc. Eva cum se mai simte?Olga, mamica lui David iepurasul
Si eu mi-am dorit tare mult sa va cunosc! Si pe David, care e tare schimbat in poze, e baiat mare deja!Eva este foarte bine, in sfarsit!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor s-a facut un frig la noi in casa de trebuie sa dam centrala la maxim si iar vine factura cu milioane,milioane Este asa frig afara ca te lasi si de fumat, eu una n-am nici o placere sa ies pe asa frig sa trag la pipa. Mai bine stau la caldurica. Astazi am fumat 0 tigari

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput