Sarcina dupa un avort: cat de curand?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Diana imi pare foarte rau ... din pacate nu pot decat sa iti spun ceea ce deja sti, nu toti medicii dau importanta acestor analize, ieri am cunoscut o viitoare mamica, a carui pui se va naste peste 1.5 saptamani, dar care inainte a pierdut o sarcina obtinuta natural dupa lungi asteptari, a aschimbat medicul ginecolog si asa a avut sansa ca ieri sa aiba o burtica mare si acolo un pui care mai are putin si le umple viata. Trebuie sa crezi ca va fi bine, eu stiu ca e dureros, dar mai stiu si ca va ramane mereu o cicatrice a sufletului tau ... o stiu atat de bine. Legat de Clexane sa nu te sperii, daca vei incepe sa il faci asa cum ti s-a zis e foarte bine, si eu la viitoarea sarcina voi incepe din ziua a 6-a a CM de cand imi doresc bebe. Iti doresc sanatate putere, speranta, incredere, sa iti gasesti un medic bun e f important si poti sa apelezi cu incredere la fetele de pe topicul de Trombofilie, sutn niste fete minunate si au raspunsuri la multe din intrebarile care ti le vei pune. Daca te pot ajuta cu ceva sa imi trimiti mesaj privat.

va doresc noapte buna si nu uitati sa votati si maine proiectul, e ultima zi.
http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri/


Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

paula multumesc frumos pt vorbele bune, pt incurajari...am citit la semnatura ta prin ce ai trecut, iti voi citi povestea cat de curand, dupa ce reusesc sa trec putin peste moment...nimic nu poate fi mai dureros decat un parinte sa isi piarda sufletelul caruia i-a dat viata si pe care l-a dorit si asteptat o viata intreaga. Viata este extrem de nedreapta, dar din pacate nu ne putem schimba destinul si trebuie sa ne purtam crucea pana la capat. Sunt convinsa ca Dumnezeu ne pregateste si noua ceva bun, poate de asta trebuie sa asteptam putin...
Legat de medicul meu ginecolog, nu am nici cel mai mic repros sa ii fac, este o femeie de nota 100. O cunosc de multi ani si ii datorez totul, dar din pacate nu a mai putut face nimic pt fetita mea pt car era prea tarziu. Medicul care trebuia sa aiba grija sa imi citeasca analizele si sa imi prescrie tratamentul e cel care mi-a facut analizele, care mi le-a citit (nu vreau sa dau nume, pt ca sunt convinsa ca a fost doar o eroare, poate am nimerit eu momentul nepotrivit...) Suntem oameni si toti gresim... dar cel mai mult a gresit medicul cu care am facut fertilizarile, care a fost zilnic cu dosarul si cu analizele mele in mana si nu i-a pasat decat de stimulare. Mi-a ratat FIV-ul, mi-a pierdut ovulatia si nu mi-a spus nimic, a mers mai departe cu punctia si a mai avut un singur ovocit de recoltat... si nu s-a asigurat ca sunt sanatoasa si ca pot duce sarcina la bun sfarsit.
Cu siguranta ca nu voi mai merge la acest medic, deja am vorbit sa imi fac transferul in alta parte, dar din pacate trebuie sa plateasca niste sufletele pure, niste ingerasi cu propria lor viata pt toate erorile si indiferentele cu care suntem tratate. Cand m-am dus la dr Zadori, ca despre el este vb, am avut incredere oarba in el, dar si-a batut joc de visele noastre, de copilasii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Din pacate, in multe dintre cazurile de avorturi spontane, nu se gaseste neaparat o cauza pe baza analizelor. Se poate sa iasa toate buna si avorturile sa se intample in continuare. CUnosc astfel de cazuri, care au reusit sa duca pana la capat o sarcina abia dupa multiple incercari nereusite.
Aici intervine doar ambitia, curajul si taria de caracter care te face sa mergi mai departe.
Eu am avut un avort spontan la 5 saptamani, si am avut liber dupa 3 luni, dar minunea nu a vrut sa se intample decat dupa un an si jumatate, si atunci cu stimulare artificiala.
Acum am 36 de saptamani si mai am putin pana ma intalnesc cu minunea din burtica.
Asa ca nu va descurajati si luptati pentru minunea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaNicola spune:

Felicitari Pisoi.
Buna fete, acum intru prima data pe acest forum, ptr ca acum o saptamana am pierdut si eu o sarcina - oprita in evolutie la 9 saptamani. Astept acum sa-mi vina prima mentruatie ca sa pot sa ma duc sa-mi fac analizele de trombofilie la Fundeni. Sper sa indentificam cauza, si cat mai curand sa putem sa ne vedem si noi visul implinit.
Chiar nu inteleg de ce aceste analize nu sunt recomandate inainte de sarcina sau chiar imediat cand se afla de sarcina...
Apropo de cost, aveti idee cat costa aceste analize de trombofilie?

Va pup, numai bine va doresc si mult optimism si incredere in Dumnezeu pentru viitori bb-lusi sanatosi si norocosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaNicola
Chiar nu inteleg de ce aceste analize nu sunt recomandate inainte de sarcina sau chiar imediat cand se afla de sarcina...
Apropo de cost, aveti idee cat costa aceste analize de trombofilie?

Imi pare tare rau ... nu inteleg nici eu de ce nu intra in schema de analize obligatorie, dar din pacate asta e. Legat de costuri la dna dr Uscatescu din cate stiu nu costa decat homocisteina, ceva de genu 50 lei, dar numai daca trebuie facuta. In rest sunt gratuite, dar nu se fac mutatiile.
iti recomand un topic unde gasesti multe informatii utile si fete dragute
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162416&whichpage=1


Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna fetelor !
Si eu am pierdut doua sarcini, la 8 saptamani fiecare. Erau oprite in evolutie si am aflat la controlul de 11-12 saptamani. Am fost nevoita sa astept 3 luni dupa chiuretaj. De fiecare data dupa cele trei luni ramaneam insarcinata in prima luna.
Din pacate mi se spunea ca nu e nici o problema daca pierd sarcina, e o selectie naturala....asa ca m-am apucat de capul meu sa fac analize de trombofilie si sa merg la hematolog si endocrinolog. Am descoperit astfel ca am trombofilie si tiroidita autoimuna.
Medicii sunt de multe ori indiferenti, nu inteleg de ce nu recomanda analizele de trombofilie. E adevarat ca sunt scumpe dar macar trebuie sa le aduca ca cunostinta pacientelor ca se pot face, mai departe e optiunea lor.
La trei luni dupa a doua pierdere am ramas insarcinata si acum am un baietel sanatos, sub tratament cu clexane si multe alte medicamente.

Nu pot sa nu ma gandesc totusi ca daca eram informata de catre doctori puteam sa evit macar o pierdere, in loc sa spuna ca nu am nici o problema si nu e nevoie de analize suplimentare.

Concluzia : nu aveti incredere totala in doctori, informati-va si daca aveti indoieli cereti inca o parere, eu la ultima sarcina am mers la doi ginecologi, doi hematologi si un endocrinolog, nu mai aveam incredere sa aflu doar parerea unei singure persoane.



Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Buna seara!

Am pierdut si eu o sarcina (acum doi ani), de 8 saptamani. (avort incomplet)
Iar in fiecare luna speram sa raman insarcinata, nu concepeam sa nu am si al doilea copil.
Dupa 4 luni am ramas cu Justina, care e o bebelusa scumpa.
Intr-adevar tb sa se refaca organismul, m tb facute si analize (nu le-am facut, decat cele din timpul sarcinii)..insa nu aveam rabdare si vroiam sa raman.
Trebuie sa aveti rabdare si minunea va aparea si in viata voastra!



ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

BUna!Nu am mai scris la acest subiect, insa m-am hotarat dupa ce am pierdut si a doua sarcina. Am fost nevoita sa fac chiuretaj (8 sapt, sarcina se oprise la varsta de 6 saptamani). Au trecut aprox 2 luni, sper sa am unda verde cat de curand de la dr meu. Mai ales ca zicem noi, am aflat cauzele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricideea spune:

Buna tuturor
Apelez la bunavointa voastra...sunt membra noua a acestui forum, am avut experienta unei sarcini pierdute, oprite din evolutie la 11 saptamani, cand deja ma pregateam sa zic ca tot greul a trecut. stiu cat este de dureros, eu nici acum nu mi-am revenit in totalitate. dar viata merge in continuare, cine sunt eu sa ma razvratesc si sa cer socoteala?
sunt in ultimul an de master, in iasi, la psihologie. pierderea pe care am suferit-o m-a determinat sa imi modific in ultimele luni ideea de la care am pornit in lucrarea mea de disertatie. tocmai de aceea apelez la bunavointa voastra, mame de ingeri sau doamne, domnisoare care ati trecut prin aceeasi experienta, a pierderii unei sarcini, sa ma ajutati prin completarea unui chestionar online, la adresa de mai jos. nu va cer date personale, nu e nevoie sa dati nume si tot ceea ce raspundeti este confidential. am increderea ca o sa imi intelegeti indrazneala si ca o sa ma sprijiniti in efortul meu. Cu respect, Andreea. https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dFk4b0d4UTlMdVVyWVlLdmdxdkZwS1E6MQ#gid=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Prima sarcina am pierduta cand aveam 11 sapt. O sarcina dupa 4 ani de incercari. Dupa 5 luni am ramas din nou si am dus sarcina cu bine pana la capat. Acum sunt mama a 3 muschetari. D-zeu sa va ajute si pe voi.




Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput