Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

laitica - e un scump David, o minune de la Dumnezeu, chiar mi se pare ca nu am nici o problema in fata suferinteleor prin care a trecut el. Doamne ajuta sa fie bine de acum inainte.

lorex - eu fac branza (de la inceput) din lapte dorna de 3.5 % UHT pe care il pun la fiert, picur niste suc de lamaie in timp ce fierbe (nu stiu cantitati, fac din ochi) si mai las sa fiarba f putin. o sa vezi ca se separa imediat. strecor branza prin tifon si aia e ... nu vreau sa ma risc inca cu branzica din comert, ar trebui la branza sa aiba un termen f scurt de garantie ori se face asa de simplu si repede, chiar nu se merita...

dulcineea - am fiert putina mazare, am pasat la robot o rosie mica pe care am pus-o peste si am mai lasat putin sa scada. la urma am pus marar si carne de vita fiarta in prealabil si facuta "franjuri" la robot.

ma bag sa transfer niste poze noi de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Buna dimineata si de la noi.............

noi.........cam nashpa
aseara a mancat iaurt si azi noapte s-a trezit la 4, la 5 jumate a fc kk ceea ce el nu face niciodata..apoi i-am dat sa pape, cu chiu cu vai a mancat vreao 90 ml.............am simtit ca e cald........i-am luat temp........38.4
i-am dat panadol nu a vrut, a facut scandal, l-am chinuit, mama locca, si cand l-am ridicat a varsat laptele in jet, apoi a adormit inapoi pana la 11 jumate
cand s-a trezit iar kk.....dar de data asta ceva verde cu maro si apos rau...........si nu stiu ca pana acum nu am vazut asa ceva in pampers.si mirosea destul de ciudat............

luat temp tot asa..............i-am bagat supozitor..novocalmin...........si i-am dat orez si banana, a papat/............apoi ceai de chimin cu minerale de la humana, hidrasec.......si picaturi de protectis.........dr nu rasp la tel...asa ca..deocamdata astept.......................

am o frica in mine
papa ca si cum nu ar fi mancat de ani de zile......e vesel., merge cu masina......brrrrrrrrrr..........n-are nici o treaba

o fi toxiinfectie alimentara?

iaurtul nu a fost expirat, si restul l-am mancat eu, si ciudat ca si eu am mers dis de dimi al baie, si am fc si eu kk de 3 ori.............................

nu stiu........

lalitica ma bucur enorm de mult ca rugac iunile ne-au fost ascultate.............
am ramas asa dupa ce ti-am citit postul..........e mare totusi dumnezeu, si pentru tine tot respectul ca ai fost si esti alaturi de el orice ar fi, si il ajuti si vrei sa ii fie cat mai bine posibil, sa duca o viata normala si sa fie copil normal............

imi pare rau ca noi nu am stiut de toate cele, paote reuseam sa te scoatem cumva din butoiul ala nashpa.dar totusi ma bucur si sunt fericita ca s-a terminat totul cu bine si e un final fericit............cat se paote de fericit, pentru voi foarte fericit............

sper ca totsui cu injectiile si cu tratamentul sa poata sa se obisnuiasca si sa fiti o familie fericita si implinita...........

va pup dulce............

dulci mai vroiam sa iti spun tie doua vorbe dulci.........:)
nu stiu ce fel de mama e asta a ta, dar stiu ca acum tot ce conteaza este sa fii tu calma si linisitita pentru sumudica al tau, si sa nu o bagi in seama si sa o lasi in lumea ei.....stii ca o taca face cat o vaca?????/
asa ca la-s on amarul ei, si nu te teme ca dumnezeu e sus si plateste la toata lumea tot ce merita!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup
si aveti grija de voi!

decenuela plimbare placuta

ce mai vroiam sa scriu...nu mai stiu ca is cu capul rau de tot...........scuze

revin,.................

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

[/quote]

Offf.
Asa ne chinuim si noi cu carnea si oul. Efectiv le scuipa.(scuzati exprimarea)
Branzica insa o mananca cu fructe.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami
[/quote]

eu l-am obisnuit pe david punandu-i in piureul de legume, cel putin galbenusul de ou, putin cate putin. La mine problema este ca el mananaca foarte frumos cam 60ml si pe urma restul de 60-80 numai cu strigaturi, maraituri. cateodata nu mai stiu ce sa-i mai fac sa-l fac sa manance, macar aproape tot, daca nu tot. la mine e putin mai diferit, ca daca exemplu a venit cu o glicemie mai mica, e musai sa manace mai mult, ca altfel nu m-as stresa prea tare. vrei sa mananci bine nu vrei, tipi tu cand nu mai poti de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

off lalitica...
Cate probleme ati avut si voi...
Bine ca pana la urma s-a rezolvat.
David luptator

Mergi la inceput

la mine barbatii casei dorm, asa ca eu mai bantui pe aici pana la 4, ca atunci trebuie sa-l trezesc pe David sa-i dau sa manance. Asa ma doar sufletul cateodata cand trebuie sa-l trezesc si nu-l pot lasa si eu sa doarma mai mult..asta este...

mi-am notat si eu reteta cu mazare si maine am sa o fac si eu, sa vad daca ii va placea. mi-am facut un fisier in calculator in care tot salvez tot felul de retete, ca io stau cam prost cu inspiratia si imi este mai usor sa fur cate o reteta doua de aici de la voi.

Mergi la inceput

stii cum lucia, intr-un fel sau altul toate se rezolva. noi sa fim sanatosi sa putem sa le rezolvam. uite desi David va mai avea nevoie de inca o operatie pe inima, dupa ce am trecut prin ce am trecut nu mai vad chiar asa de rau treaba asta. Adica am trecut noi prin mai grele, asa ca sunt convinsa ca vom trece cu bine si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari!

Lalitica, sunt fara cuvinte incercam sa-i povestesc sotului meu de problemele prin care ati trecut si n-am putut fara sa-mi vina sa plang, l-am lasat sa citesca singur si-am ramas amandoi muti. Sa va dea Dumnezeu sanatate si o viata frumoasa, sa-l tina pe David bine, ca-i ajunge prin ce a trecut, mititelul...Nu e doar un luptator, e un invingator si e dulce foc Ma bucur ca esti din nou pe forum

CrisM, la multi aniScuze de intarziere. Esti nascuta in aceeasi zi cu mama mea...Sa fii fericita si sa te bucuri de cei dragi

Bubu, ati fost atat de frumosi sa fiti fericiti mereu, cel putin la fel de fericiti ca in ziua aia

Simplicity, sa va fie sederea placuta in continuare. Imi pare rau de cazatura, a trecut, or sa mai fie multe, din pacate, pana s-or face mari. albinuta mica. Ma bucur ca ai reusit sa te intalnesti cu Dulcineea si sumudica. Asteptam pozele

Dulcineea, nu stiu ce sa zic in plus fata de ce au zis fetele in legatura cu mama ta. Nu stiu cum trebuie sa te simti, nu-mi pot inchipui pentru ca pentru mine mama inseamna dragoste, nu pot sa concep altfel...Imi pare rau ca treci prin asa ceva, sa ai multa putere sa-ti cladesti familia asa cum vrei si sa-ti iubesti puiul cat poti de mult. Imi pare rau ca aveti probleme cu papa, multe suntem pe acolo, dar pana la urma or sa manance, ajung toti la cutit si furculita

Xela, sa-ti mai spun ca strumfii tai sunt super? ti-am zis mereu ca sunteti o familie tare, tare draguta si fericita. Unde e locul ala cu multi porumbei???Maia e fascinata de pasari, sta si se uita pe cer dupa stoluri cum zboara, as vrea s-o duc si pe ea sa vada multi porumbei, sunt curioasa cum reactioneaza...

Lucia, l-am admirat pe Teo are niste ochi

Bea, multa sanatate si lui Ivan si tie, sa fiti bine. Ma bucur ca sora ta e bine, in cate saptamani e?au trecut 12?

Mima, stii ce am pe foc? Pui cu ciuperci facute ca tine, abia astept sa gust rezultatul.
Stiu ca tu si CrisD voiati scaun auto Britax, e unul la bazar, daca va mai intereseaza

Alex de MP. Sa cresti mare, pui drag

Fug la mancare, sa aveti o dupaamiaza placuta!

de Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

stii cum lucia, intr-un fel sau altul toate se rezolva. noi sa fim sanatosi sa putem sa le rezolvam. uite desi David va mai avea nevoie de inca o operatie pe inima, dupa ce am trecut prin ce am trecut nu mai vad chiar asa de rau treaba asta. Adica am trecut noi prin mai grele, asa ca sunt convinsa ca vom trece cu bine si peste asta.

Lali de David luptatorul nostru

Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste toate obstacolele ce va vor sta in cale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Puii Xelei sunt fenomenali impreuna, cand ma uit la pozele lor imi doresc un/o fratior/surioara pt Mara. Fericita trebuie sa fii mamico!

Ginerele Ivanel e mortal cum se da el pe tobogan si cum se joaca cu tati. Cum adica se da cu masina?

Haircut sper sa-ti placa puiul cu ciuperci. Eu azi n-am gasit ciuperci pe gustul meu asa ca incerc o noua reteta: piept de pui cu mirodenii, usturoi si rosii cherry. Ce mai face Maya?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

beatrice, vezi ca daca Ivan are febra, mananca si pe urma vomita cu jet si face caca moale cu un miros mai dulce, poate sa fie rotavirus. incearca sa dai de dr ta, ca doar ea poate sa te indrume cel mai bine. sanatate puiului.

Mergi la inceput