MONTIGNAC (146) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

56,9 kg (fara sa... ). adica nu numai ca mi-am revenit dupa destrabalarea de la mare de we-ul trecut, dar am mai dat jos si 100g in plus . deci 1,100 kg pe minus de martea trecuta.
adevarul e ca n-am prea avut pofta de mancare saptamana asta, doar la fructe ce am ravnit ca gravidele .
da' ma asteapta vremuri grele, ca e ziua lu' fiu-miu saptamana asta, plus ca o sa fim si plecati, deci o sa mai ciugulesc una alta...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

maya folosesc bobitele de catina ca atare. Le pun in borcane, pun miere cat sa le cuprinda si le pun la frigider. Iau o lingurita dimineata (sotul de mesteca dar mie mi se par prea acre si le dau cu apa pe gat) si la cateva zile dupa ce incep cura debordez de energie.

valentina e de coma ce povestesti tu. Dar ar trebui sa ne socheze? Sa nu uitam ca zilele trecute am vazut un preot care batea un batran. Ce pretentii sa ai?

Somleac stii cum m-am destrabalat??? Am stat toata ziua si m-am uitat la Discovery. Eu sunt de loc din contanta si nu am apucat sa-mi fac prieteni buni in buzau asa ca nu am avut pe cine sa invit la mine. M-as fi dus la shopping dar o sa ziceti ca sunt nebuna ca m-am dezobisnuit sa ma duc singura pentru ca Lucian merge cu mine la cumparaturi si are energie sa treaca din magazin in magazin. Asa ca i-am dus dorul sotului meu si m-am culturalizat pe discovery.

Azi dimineta aveam 80.7 kg. Mi-a stat inima in loc!! Ieri dimineata aveam 79.9. Cred totusi ca am mancat prea multi struguri (gustarile intre mese au fost struguri) si nu m-am miscat deloc. Cel putin sper ca asta sa fie motivul pentru ca nu am dat iama in frigider zilele astea.
Meniu azi:
D- lingurita catina, cafea si o felie de paine neagra cu vinete
Gustare- o felie mica de prajitura cu mere si visine (mi-a facut cinste o colega)
P- 1/2 de peste fara garnitura
Gustare- probabil o felie de pepene
C- Salata de fructe de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Anne-Mary, in legatura cu de dimineata. eu am rezolvat-o mancand mai intai fructe (nu mult, o pruna sau un kiwi, 1/2 grapefruit, o nectarina, etc), imediat dupa trezire. Fug imediat la baie, apoi ma cantaresc. stiu ca fructul ala nu poate cantari mai mult de 100-200 de grame. si daca se intampla sa nu fug imediat dupa fruct, la prima gura de cafea sigur o zbughesc!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

hello

dau si verdictul..stau la cusca
si felicitari celor care sunt pe - la kg ofcourse
eu azi am mancat cam mult ..pana si gustarile au fost prea bogate..am o pofta de mancare toata ziua am simtit ca mor de foame
MD-vinete pane cu faina de secara
P-ciorba de perisoare
C-salata de rosii+castraveti+branza de oaie

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hop si eu la ceas de seara

Maya,am silvoita . De data asta mi-a iesit perfect: am fiert-o 12 ore in cuptor cu focul pe minim si din 6 kg de prune(curatate si macinate) mi-au iesit 9 borcane de 400. E superbuna asa ca am provizii pt la iarna.

Andanii, pai crezi ca sunt in stare colegii sa te minta?. Hai mobilizarea, scrie ce mananci, apuca-te de sport acasa daca la sala nu mai poti merge si de saptamana viitoare sa te vad pe minus

Vivela, felicitari pt kg pierdute. Good work . Daca o sa mananci portii normale si monti nu va scadea lapticul.Important e sa nu te infometezi,in rest e doar mancare sanatoasa.

Annemary,si eu sunt fan discovery. Eu ma cantaresc dimineata dupa cafea si mersul regulamentar la

Vali, din pacate nici preotii nu mai sunt ce erau odata . Si cand ma gandesc ca am auzit intr-o seara la tv ca bietii, abia isi scot salariile( parca un procent din salar e din incasarile proprii sau asa ceva)

Somleac, vreau sa stiu si eu cum e berea nefiltrata,ce semnifica?

Moni, unde umbli fato?

Ieri am scapat si eu in balarii( s-a trezit maica-mea sa faca la pranz cartofi prajiti ) dar de azi sunt din nou cuminte . Am reinceput si sportul, azi am facut aproape o ora . Problema e ca ma supara sciatica mea draga si ma cam doare piciorul stang plus ca am o contractura musculara paravertebrala dreapta, undeva in zona cervicala de ma trezesc dimineata teapana si cu dureri groaznice in mana. Parca am 60 de ani si am dat la coasa toata viata

Si apropo de vremea asta rece,azi mi-au inghetat picioarele in cabinet cu pantofi si ciorapi

Meniu azi:
Md: vreo doua falafeluri cu ardei
P: briose monti cu feta si rosii uscate
C: tocanita de maruntaie de pui cu wassa si rosii

Va pup

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fac musaca de vinete cu soia ... pentru maine la pranz binenteles
vinetele le fac gratar si soia am fiert-o cu ceapa , ardei, rosii frunze de patrunjel
cand se raceste adaug ou crud si pun strat jos de vinete apoi compozitia si apoi iar vinete .... pun ou batut deasupra si niste branza rasa ... cred ca va iesi bun ... n-am mai facut varianta asta

noapte buna fetelor

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

hop si eu, din nou

am reusit sa bag copiii la nani, Doamne ajuta, nu credeam ca o sa reusesc in seara asta dupa cum se arata. pe al mic l-am vaccinat si a fost un pic marait, al mare e la varsta critita si il apuca jalea din te miri ce (azi n-a dormit dupa amiaza si spre seara s-a vazut ca era obosit, l-a apucat un tantrum de a plans o juma de ora cu sughituri si fara sa inteleg de ce). colac peste pupaza, sunt singura cu amandoi.

in fine, revenind la oile noastre...

andanii, vezi ca n-ai motive de suparare? daca zic colegii ca arati bine, apai asa trebuie sa fie.

valentina, foarte tare faza cu biserica . daca nici astia nu mai au pic de constiinta si te fura pe fata, ce pretentii sa mai ai de la altii (recte guvernanti&co).

puisorule, acu ceva vreme ma batea gandul si pe mine sa fac silvoita, dar m-am lasat pagubasa, la procentul meu de reusite in ale bucatariei sigur o dadeam in bara. asa ca am zis ca mai bine iau niste magiun de prune de topoloveni, ca e bun rau, si nu are zahar si imi fac pofta. pe borcan scrie ca 4 kg de prune iese 1 kg de magiun. nu-i prea ieftin, dar merita pt o pofta din cand in cand.

mi-ati dat o idee cu catina. copilul meu al mare e tare fiztos la mancare, nu mananca fructe deloc si nici legume crude, si asta de vreun an jumate. am incercat toate metodele posibile si imposibile, nada! asa ca am zis ca il vitaminizez cu catina. si normal, nici gand sa-l pun sa mestece bobitele alea (nici mie nu prea imi plac), asa ca am luat catina, am blenduit-o, am stors-o bine-bine si ii fac suc cu fructoza. si ca sa ne ajunga mai mult timp, am congelat lichidul sub forma de cuburi. asa, zilnic ii scot cate un cub-doua, pun apa si o lingurita de fructoza si bea fi-miu de n-are treaba...sper sa-l mai intremez nitel, ca de un an are aceeasi greutate.

eu n-am prea mai scris ce mananc, e un pic cam haotic ce fac, nici nu mai pot delimita mesele. azi am mancat, de exemplu, painici de tarate, branza 0%, o bucatica de piept de pui, niste hamsii la gratar , vreo 4 piersici si 2 bucati de ...un fel de negresa (dar fara faina). toate astea distantate intre ele, doar painea de tarate combinata cu branza 0%, ca asta parca nu se duce pe gat singura.
inca nu-s obisnuita sa-mi gatesc monti, nici timp nu prea am pt asta (ar tb sa gatesc de doua ori, ca sotul a zis ca el nu se baga la regim, asa ca lui ii fac in continuare mancare obisnuita). sunt convinsa ca sunt retete f simple si rapide, insa ...lenea e mare.

o sa incerc insa sa ma oranizez un pic si sa-mi fac un plan cu mesele pe o saptamana (sunt convinsa ca as manca mult mai mult), poate asa n-o sa mai sufar nici de foame si s-ar duce si kg mai repede.

striga dupa mine niste vase in bucatarie , asa ca...noapte buna .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Moni, unde umbli fato?

Pe coclauri... Am avut o saptamana piticul meu si-a redus somnul cu vreo 2 ore asa, dintr-o data, si eu inca nu m-am obisnuit. Vad ca azi a revenit la ganduri mai bune.

Sa va zic: mergem in IOR la locul de joaca pt copii mai mari. Si piticul vrea musai pe cel mai inalt tobogan. Il ajut sa ajunga pe un podet, de acolo se catzara singur si... tzeapa ca el nu stie sa se aseze singur in fund si sa se dea, are nevoie de un deget de la mine. Doar ca degetul meu era cam cu juma' de metru mai josdecat avea el nevoie, ca toboganul avea vreo 2 m... asa ca a trebuit sa ma catzar si eu dupa el si sa ma dau si eu... pe tobogan in spirala... de vreo 10 ori in seara asta El acum si eu imi oblojesc picioarele.

Acum sa vin si eu "la cestiune". Martea trecuta kilul luat la socri era dat jos, insa intre timp s-au abatut pe la mine o cioco neconforma si un kil de inghetata, asa ca n-as putea sa zic pe unde sunt acolo. In rest, am fost cumintica (cu exceptia momentelor in care a insistat piticul sa ma hraneasca cu mai stiu eu ce minuni, paine sau biscuiti).

Azi am halit asa:
MD: salata de vinete cu ardei
P: supa de conopida si felul 2 o bucata de branza cu usturoi
G: cioco neagra (una intreaga)
C: pepene galben

Maine o sa fiu pe coclauri si nush cum va arata meniul, sper sa n-o dau prea tare in balarii.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata

a iesit super mancarica mea aseara

puisorule cum se face magiunul ??? fara zahar ????

am papat cereale cu lapte .... si deja mi-e foame dupa o ora .... cred ca din cauza frigului ... voua nu ????

revin ca am de facut urgent ceva

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, iti raspund rapid ca sunt la munca. Se macina prunele fara samburi seara, se pun intr-o cratita care intra in cuptor cu cate o lingura de otet de mere pt fiecare kg de prune macinate, se lasa pana dimineata cand se baga la cuptor pt 12 ore. Neaparat sa fie focul mic de tot si cam maxim 6 kg de prune macinate. Atat, fara zahar, fara fructoza. Ma bate gandul sa incerc si cu alte fructe dar nu stiu cu care.

Va pup si revin mai tarziu

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput