Fiv la Cluj 42

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata!
O cu frisca si o dedicatie
Imi place mult videoclipul,ce nebune-s gagicile..
http://www.youtube.com/watch?v=PWgvGjAhvIw
Da bruni,timpul tace si trece,a zis alinuta ca-mi lasa nr. de telefon de la clinica unde si-a facut ea IA sa sune cumnata sa vada daca-mi face pe asigurarea ei;i-am zis alinutei unde sta cumnata si a zis ca e aproape de clinica unde a fost ea
Ce noroc am eu cu alinuta
Cineva acolo sus ne iubeste
Acuma sa vedem ce-a iesi din toata chestia asta.
Sa aveti o zi frumoasa ca se pare ca si vremea tine cu noi.
la toate
Corina,petruta,edennoa si restul ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:


Bruni,uratica,voi ce stiti de asigurarile astea medicale?
Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Bruni,bafta pentru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

cristina, nu sunt aceleasi asigurari pe care le avem si noi in RO?
stiu ca asigurarile sociale acopera in unele state fertilizari si inseminari daca ai pina la o anumita virsta (ex. Anglia); dar sunt nominale pe cetatenii statului respectiv si individuale; nu stiu daca poti sa folosesti tu, ca ti se cer acte de identitate la deschiderea dosarului; noi si la Kaali am dat buletinele cind ne-a facut dosarul si nu era pe asigurare

daca afli alte detalii, spune-ne sa stim si noi

ps nu stiu daca iesi mai ieftin ca e si drumul pina la Budapesta (trenul e dus intors 360 ron pt 2 persoane, benzina nu stiu); trebuie ori sa mergi si sa stai acolo ori sa faci aici monitorizari si sa mergi doar la procedura, si atunci iar nu stiu cit economisesti; poate doar ca ai mai mare incredere in metoda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

edennoa-nu e vb de economisit..nu e vb de metoda.ci e vb de laborator!nu se compara cu laboratoarele noastre din romania!una e sa ai 10 ovocite din care sa rezulte 5-6 embrioni si una e sa ai aceleasi 10 ovocite din care sa rezulte 1 embrion sau 2..
cat despre asigurare-eu aici nu pot sa trec pe asigurarea altcuiva-decat pe asigurarea sotului-sau sotul il pot trece pe asigurarea mea!asa ca..nu stiu ce sa zic!asa e aici!in orice caz-inseminarea nu e asa scumpa ca un fiv!si parerea mea e ca merita efortul si drumul pana la budapesta!
de regula eu sunt ff patrioata!niciodata nu as vb de rau despre tara mea..insa trecand prin infernul asta ce se numeste infertilitate-am cam primit ceva lectii..asa ca..
bruni-o sa incerc sa fiu copil cuminte cand vin ai mei!sper sa pot!tu ce ai facut la dr?cum esti?ce ti-au spus?cand incepi?
cristinuta-multa bafta!si asculta sfatul alinutei!stie ea ce stie!
alinuta-mama si burtica!
restul fetelor- la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

si alinuto-ia treci si tu la raport!daca esti graviduta nu inseamna ca esti scutita!
ia da tu detalii aici la ce clinica ai fost,unde cum cand,cu cine-nr de tel clinica..tot tot tot..daca fac si fiv sau nu..preturi..etc...tot ce crezi tu ca ar fi important ptr noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Nu stiu edennoa,aici intr-adevar il putem trece pe sotul,mama ca si coasigurat,dar alinuta zicea ca a fost la stat si toate IA i le-au facut de gratis,doar medicamentele de stimulare au costat-o cam 150.000 lei vechi,eu strict pentru economie am vrut sa ma duc nu ca ar fi medicii mai buni,ca eu chiar stiu multe femei pe care le-a ajutat dr.micu sa aiba copii;eu lucrez la stat,nu e totuna sa-ti dai tot avansul pe IA sau sa ti-l faci de gratis;intr-adevar ne-ar fi costat ceva dar poate jumate,ma gandesc eu,nu stiti cat e cu Optimus trans,etc. pana la budapesta?
Cumnata ne tot invita de cand ne-am casatorit dar inca n-am ajuns pe la ei
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri,oricum am zis ca nu avem ce pierde daca ne interesam,sper numai sa se poata pe asigurarea cumnatei,in caz contrar cine stie la cati ani voi avea un copil...
Uratica,edennoa si toate celelalte muuuullltttttiiii
Astept sa intre alinuta,a zis ca maine sau poimaine intra si ne da nr. de telefon.
Bruni,ce-ai rezolvat la doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Salutare!
Eu sunt bine;un pic ocupata cu munca.M-a prins destul de tare dupa concediu.In rest am pierdut trenul luna asta, pentru ca Surcel nu a venit decat in 20 din concediu ,iar eu eram deja z7.Asa ca ramane pe luna viitoare, dar de data asta vin cu burta la inaintare.De intalnire se mai aude ceva?
Alina-ce mai face burtica?
Cristina sa dea D-zeu sa fie bine si la tine.
Cine mai vine la fiv?.....
la toate
la toate

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

......buna fetelor

am ajuns si eu acasuca si pt ca ieri am stat la nunta pana la ora 21 asa am pornit foarte tarziu si nu am ajuns doar la 3 dimineata in Budapesta si mi-am luat si pt astazi o zi de concediu si am si profitat de ea si am fost la medic .....avem 11 sapt si o zi , 39 de mm si avem de toate cap ,manute ,piciorase ...nici nu stiu cum sa va scriu dar a fost foarte frumos bebele si asa dansa ,in acelasi timp dadea si din manute si din picioruse a fost ceva nenaipomenit ,o senzatie de nedescris ...am dat si vreo doua lacrimi la care ma intrebat medicul ca ma simt bine ? , dar nu ma-m putut abtine....sper din suflet sa aveti si voi ocazia sa vedeti si sa simtiti bucuria de care am avut eu parte astazi....
sapt viitoare eco din nou si triplul test ,speram sa fie otul ok ca si pana acuma

voi iubitelor ce mai faceti? nu prea am citit din urma asa ca va rog sa imi faceti un mic rezumat

maine o sa mai intru ,ma duc a fac un dus si la nani ...ora de som maxim 21,30

va pupacesc

+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

o noua semnatura

+11

Mergi la inceput