Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LalaD ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa...si Ozi facea febra la mare cand era mai micuta (de fapt pan la 8 ani avea invariabil enteroviroza, diareea calatorului sau amigdalita pultacee si niciodata doar una singura). Dudu pare mai vanos.

La noi in Eforie sunt valuri cam mari si bate un pic vantul ceea ce lui Tudor ii displace complet...ii este frig cand iese din apa (care apa este ff calda). L-am descoperit jucandu-se singurel cu formele de nisip. M-am uitat crucis la el cand mi-a zis "te rog sa-mi cureti pestisorul albastru"...mutulica asta a tacut si a bagat la cap iar acum le serveste zilnic...e un manierat de ne-apuca si rasul.

Doniro cazare gasesti din greu in Eforie si pt linistea ta este si o dr pediatru f.buna in statiune (noi am apelat la ea trei veri la rand).

Roli ma bucur tare mult ca reusiti sa mergeti la mare...am admirat pozicile si sunteti tare fumosi (iar tu mami, o slaba sexy rau).


Miri, cum merge treaba? In concediu?

Stancuta am citit cele scrise de tine si incerc sa fiu calma...Dudu e "Gigi Nu si NU" - asta e de la el

gata, mi-am servit nessuletul, va poftesc si pe voi la o cafelutza si fug la plaja...gasca e deja acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ziua buna

Gratiela sa va bucurati de concediu si sa aveti vreme buna.
Esti o draguta, slaba sunt ca slabesc pe zi ce trece, nu ca as face vreun efort. Ma consum enorm din cauza situatiei nasoale prin care trecem si pare sa nu se mai sfarseasca. La mare nu prea mergem de placere...ca sa spun asa...dar sotul a zis ca nici nu se gandeste sa nu duca copiii anul asta la mare, oricat de greu ne-ar fi. Eu merg cam cu strangere de inima ca ratele la banca ne apasa rau. Am facut socoteli, am cautat oferte si in Ro si in Bg si ce am gasit e, incredibil cel mai ieftin posibil. Asta e, sper sa fie bine si cand ne intoarcem sa reusim s-o scoatem la capat.

Sambata am fost la un botez la niste prieteni de familie care si-au botezat al 3-lea copilas. O fetita dulce si cuminte de-mi venea s-o mananc. Cu ei vom merge la mare, cu tot cu matza asta mica.
La botez a fost frumos, au facut la o terasa draguta in parcul Tei, insa Andrei a reusit sa ne puna pe jar. Dupa ce s-au jucat cu totii cuminti, ba pe terasa, ba mai mergeau la locurile de joaca din parc (intotdeauna spunandu-ne ca pleaca), la un mom. dat Andrei, care se invartea pe langa masa, A DISPARUT! Acum l-am vazut, am intors capul si nu l-am mai vazut. M-am uitat pe terasa, nicaieri. Zbor si eu si sotul intr-o secunda si pornim dupa el. Nu va spun ce alrgatura prin parc, eu pe o parte, sotul pe alta...ne intalneam pe alei si cand il vedeam fara Andrei imi crestea tensiunea si mai tare. Am crezut ca mor fetelor!
Vad un nene ca vine spre mine alergand si ma intreaba daca mi-am pierdut copilul...zic "da" tremurand si zice sa vin dupa el, certandu-ma ca dece nu sunt atenta. Zic "acu 3 minute era la masa si a disparut". El zice:"nu, ca de 5 min alerg eu dupa el in parc" ...ma duce la unul din locurile de joaca, unde eu fusesem, da nu-l vazusem si-l dumnealui se dadea intr-un leagan relaxat. Ii multumesc cu cerul si pamantul omului si respir adanc, sa nu ma vada Andrei panicata. Incerc sa-l iau, el, calm, fara nici o tresarire ca ma vede, zice nu ca mai vreau. Apare sotul curgand apele pe el, si zice ca sa ne ascundem, pana Andrei isi va da seama ca e singur. Aiurea, am stat in boscheti juma de ora, el nu pleca in ruprul capului. In final l-am luat ca ne plictisiseram.
Nu a inteles nimic, l-am certat, i-am explicat ca a plecat singur, ca putea sa-l ia cineva, bla, bla. Era impasibil .
De unde a aparut omul ala, cum si-a dat seama ca e copil pierdut, ca el nu plangea, isi vedea de ale lui...habar n-am...l-o fi vazut iesind din restaurant...nu stiu, dar ii rog de sanatate ca nu stiu cum il gaseam.
Nici acu nu mi-am revenit, cand ma gandesc la ce nenorocire se putea intampla.





Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI



Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna dregi mamici,

va rugam dn tot sufletelul sa ne dati si noua un vot aici

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040


Mami fericta de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:


salutare gagici

ne-am intors si noi azi de la gura diham, plecati de sambata .. a fost super nunta si toata organizarea, ne-am simtit tare tare bine, iar eu am bagat ziua somn la greu. e tare frumos la gura diham, un pic cam aglomerat in weekend, dar frumos. nu va spun ce placere sa beau cafeaua pe terasa dimineata la aer curat (am avut eu grija sa-l poluez cu tigara , printre brazi si cu muntele in spate .. ne-a prins tare bine iesirea asta si ne-am si distrat pe cinste. aseara am facut foc de tabara si am baut vinut rosu la lumina lui .. a fost ok si cu pompa, nu am avut mult de munca .. annei nu i-a lipsit tzitzi, a baut formula ff bine si a fost cumintica, eva a fost cu ai mei .. ce ma bucur ca totul a fost bine!





Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:



gatta vacanta placuta! sa va distrati si sa aveti timp bun!

lala pup ciocolatosii!! am vazut pe blog relatarile, ma bucur tare ca ati avut o vacanta frumoasa!

roli pfua .. ce emotii cu andreiu' .. deci baiatul nu avea nicio treaba, isi vedea de leganat ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare!

lala, ati avut o vacanta baieteasca! pe cinste de altfel:) nici nu ma asteptam sa fie altfel!

gatta, sa va bucurati de vacanta, de soare si mare!

roli... mdah... ce avea nenea ala de cautat si alergat dupa andrei??? ma rog, bine ca lai regasit. stiu eu cum te simti ca noi l-am pierdut intai pe bruno si apoi pe sacha in ikea sambata la amiaz la ora de aglomeratie de varf...

elle, deci rasare soarele! felicitari ca ai indraznit! de aici incolo, the sky is the limit!

grati, ai vazut? de unde a sarit duduliciul:) ce necajita erai ca nu vorbeste, acu sa-i speli forma albastra ca doar te roaga frumos:)))

eliza, ai ajuns?

as vrea sa va mai scriu. am icneput acu 2 ore si nu pot sa dau send. am ramas singura pe seara cu toti trei, cu baie si mancare. tati a vneit la spalat pe dinti. sacha vrea sa manance crema, tati nu. bruno nu vrea sa faca pipi si mie mi-a cam ajuns. am calcat azi haine de iar nu pot sta in picioare. god!

noi mai avem de dormit de 3 ori sau de doua juma, si decolam. numai sa ma vad acolo. ca in rest...

pupizam si ne mai scriem:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:


mirikuleeee concediu placut!!! sa va distrati, sa va simtiti bine, sa fie baietii cuminti, sa fie soare si frumos!! pup gasca vesela!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Se cunoaste ca lumea e in concediu in perioada asta ... am citit pagina asta de trei ori ...

Elle te invidiez pt cafeluta sorbita pe terasa cu muntele in spate si pentru aerul curat de acolo .. foarte frumos acolo ... si tare ma bucur ca ai avut cateva clipe si pentru tine, iar fetele s-au comportat bine.

Miri bucura-te de concediu!

Roli stiu cum e sa stai cu ochii pe copil si in mai putin de o fractiune de secunda sa dispara ... bine ca s-a terminat cu bine

Simonik sper ca te balacesti si pentru noi si sper ca Sarei sa-i placa mult apa ... noi ducem dorul marii la greu cu toate ca anul asta am fost de doua ori la mare ... parca am mai merge inca o data ...

Si ca va va mai zic ceva de noi ... o chestie comica ... sambata seara noi in dormitor ne imbracam pentru o nunta, Luca in living cu soacra mea ... ne vede imbracati, gatiti, deh si spune "da de ce v-ati imbacat?" el foarte mirat ... noi " mergem la nunta" ... el "fara Iuca???" cu o fata de copil nevinovat ... dupa ce ii explicam ca el e mic si ramane acasa sa doarma ... ii zice sotului ... "sa dansezi cu mieasa dn patea mea" si va dati seama ca ne-a bufnit rasul pe toti. A fost haioasa situatia si ne-a facut sa simtim ca avem copil mare deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Am vazut o gramada de fotografii frumoase de la mare cu nazdravanii Lalei si de pe poteci de munte cu ai lui Roli...foarte frumos acolo, mi-e pofta si mie de plimbari in natura, dar nu cu Stef in brate ca ma rupe si nu o vad rezistand pre mult pe propriile picioare.

Vacanta placuta GAtta, Grati, Miri si tuturor celor care mai pleaca sau sunt in vacanta acum.

Eu vreau sa va anunt cu bucurie ca :
1. voi fi matusa - cumnatica mea (mireasa din pozele pe care vi le-am aratat) tocmai ne-a anuntat ca si-a facut un test si e POZITIV!!!
2. voi fi nasa de botez pe 4 sept. Voi boteza o fetita scumpica - Teodora si mi-am luat rolul foarte in serios. Acum lucrez de zor la roba de botez (vi-o arat cand e gata)... Nu stiu ce sa-i cumpar cadou de botez - I-am comandat o icoana pictata a Sf Teodora de la Sihla (protectoarea ei) si nu stiu ce sa-i mai iau...ceva care sa-i ramana, sa ii placa si cand va fi mare si sa-si pastreze oarecum semnificatia (nu cercei - ca are deja 2 perechi). Dati-mi si voi ceva idei...please!

Ne-am hotarat ca dupa botez sa mai mergem la mare in Croatia cateva zile , impreuna cu ei si cu inca cativa prieteni.Inca nu stim unde vom sta...acum cautam o vila de inchiriat pentru 3 -4 familii. Are cineva sugestii? La o plaja cu nisip?


Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:



nati eu, in cautarile mele, am dat peste www.dubrovnikholidays.net/index.htm" target="_blank">asta .. mi s-a parut super atunci, sunt apartamente si camere, insa, trebuie sa-ti faci tu de mancare. locatia e super si vila arata ff misto.

felicitari cumnatei! sarcina usoara si bebi sanatos!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput