Lentilele de contact si nasterea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Depinde de dioptrii si mai ales de felul in care arata fundul de ochi. Ca cat dioptriile sunt mai multe, cu atat si fundul de ochi arata mai rau si risti la cel mai mic efort-stranut, tuse- sa faci dezlipire de retina. La miopii mici, pana in -4, de obicei nu sunt probleme legate de starea fundului de ochi.Eu mi-am putut purta fara niciun fel de jena lentilele pe toata durata sarcinii si nasterii. Chiar daca atunci cand am nascut le-am lasat mai mult de 24 de ore pe ochi.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Mie mi-au recomandat sa le scot in travaliu. Dar este chestiune de igiena a ochilor. Ei ca medici nu iti pot recomanda sa tii lentilele de contact perioade prelungite, iar travaliul nu poate fii estimat.
La mine a durat 36 de ore. Eu am miopie mai puternica ca a ta -5 la un ochi si -4.50 la celalalt. Insa eu pot tine lentilele la ochi si doua zile fara sa simt disconfort. Mi s-a mai intamplat sa-mi uit lichidul ala de lentile cand am mers la munte. Dupa ce le port asa prelungit le arunc. Daca stii ca nu le suporti mult timp la ochi e mai bine sa le scoti.

PS. E recomandat totusi sa ai o pereche de ochelari de rezerva pentru lentile. Daca faci o infectie oculara nu mai poti pune lentile si atunci ai dat de necaz.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 27+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput