"Abdomen extra-plat (38)"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hi hi, bine ai revenit Lumi, bine ai venit Dark Sun, sa stii ca din cauza aceleiasi Lumi beau si eu apa muuuulta. Acum beau numai dimineata la cafea sau dupa, 3 pahare din alea maricele de la Ikea cu dungi orizontale. Au fiecare cam 330ml, adica 3 din alea si fac un litru aproape.

Multumesc pentru parola, numai ca nu am gasit nici o poza. Le-ati sters sau nu am stiut eu sa merg unde trebuie? Si eu care vroiam sa o vad pe Marina vesnic vazuta slaba si mereu sustinand ca nu e si colantii lui Lumi si cate si mai cate...of of mai mai...

Astazi: sport aproape deloc, nu stiu ce am dar nu ma mai urnesc, nici la sala, bine sunt si in the middle of... dupa PMS ce vine? M? si odata ajunsa la sala sunt fericita, fac de toate, imi promit ca uite ce bine e, de ce nu vin mai des? si uite asa imi poate expira si abonamentul si eu...nika nika.
Micul dejun: apa, cafea, 2 boluri de ovaz cu lapte si seminte de in.
Gustare: baton proteic
PRanz: inca nu, am luat micul dejun la 11 dar oricum nu stiu ce as putea sa mananc...

Mie mi se pare ca daca mananc orez (oricum nedecorticat)paste (integrale of course) ma simt mare, umflata si nu ma simt super slim. Daca mananc rosii de ex, castraveti, salate de tot felul, carne de pui la gratar, supa, branza, oua, ma simt ff bine, nu prea ma impac eu cu fainoasele si orezul oricat de integral ar fi...

pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Da,Claucia,sunt molipsitoare fetele,pai daca stau pe baricade din decembrie tot citind,si am zis,gata,nu mai rezist,purced la deschiderea unui cont:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io'st slaba dar fara tonus asa ca ma duc sa bag un in teh army diseara. Nu te bagi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

hai sa scriu si eu repede ca n-am nici tragere de inima ca alte dati nici timp.

Dark_sun bun venit printre noi! Citi ani ai? (am luat-o tare...sper sa nu se sperie! )

Lumi, bine ai revenit! Se pare ca ti-a priit viata la tara...

Ma intreba cineva de pastilele alea de glucomannan...ce sa zic? nu am luat si nu stiu cum sint....ideea cu taieteii e ca tin loc de mincare si tin de foame, pastilele au alt scop dar e aceeasi "substanta"

Iulix ma intreba de gat daca ma mai doare...Pai nu m-a durut niciodata :) Mijlocul e problema. Dat fiind insa ca sint legate intre ele, posibil ca problemele aparute la osul sacru sa zicem sa se traduca prin dureri cervicale/occipitale si invers.

Ieri am fost la control la un specialist in speranta ca primesc o trimitere pt RMN...Da de unde! Dupa niste teste ortopedice de rutina pe care puteam sa mi le fac si singura la o adica, am primit diagnostic de DDD (disc degeneraive disease) - mersi! asta o banuiam deja majoritatea populatiei trecute de o virsta o are, simptomatic sau nu - si mi-a dat trimitere pt fizioterapie. Am plecat bou si am venit vaca. Cica un RMN n-ar fi concludent, bla-bla
Mi-am pierdut dimineata cu ei, nici sport n-am apucat sa fac!

Treaba cu sportul si rezultatele difera de la caz la caz in functie de virsta, nivel de activitate in trecut (sportiv sau sedentar), genetic (unii nu vor ajunge niciodata fotomodele dar schimbare va fi categoric), DIETA (cu cit mai drastic esti cu ce bagi in gura, cu atit vei progresa mai iute), intensitatea cu care lucrezi, inteligenta cu care combini tipurile de exercitii si reusesti sa pacalesti faza inevitabila de platou... pe scurt, vorba lui Tony, the king: Variety, Intensity, Consistency + diet...aici e cheia succesului pt a vedea rezultate in 3-4 luni, oricine ai fi si orice bagaj ai avea in spate.
Nota bene: 3 luni in conditiile in care faci de 5 ori pe saptamina, nu de 2 ori si alea "lesinate". Sa n-avem vorbe la proces.

Am o propunere...eu urasc tare lista asta de la inceput cu date "rusinoase" care la o adica nu foloseste nimanui decit ca o evidenta pe care oricum fiecare si-o tine personal...n-am nevoie sa stie tot poporul datele mele. In schimb, eu as zice sa facem un rezumat al informatiilor pretioase pe care le detinem cu privire la sport/ dieta ca sa fie drept ghid pt fetele noi care ni se alatura si nu stiu ce sa faca, cum, de unde, in ce fel. Sa alcatuim un mic ghid practic, sa-i zicem "Ghidul extraplat" - ce propovaduim noi aicea si ce facem - pentru ca vad ca intrebarile se repeta mereu, noi raspundem mereu, si tot asa ...mi se pare un consum de timp care poate fi eliminat prin trimitere la acest ghid.

De exemplu sa enumeram toate programele pe care le facem noi aici si sursele de unde se pot lua, cu indicatii despre fiecare (nivel, grad de dificultate, in ce consta fiecare, etc), idei de dieta cum ar fi "apa plata cu lamiie" dimineata, semintele de in care trebuie macinate si mai ales de ce (sa stie omul), kefirul care este un adjuvant in curele de slabire/ infrumusetare si cum se poate face acasa ieftin si convenabil,o lista cu "superfoods" (maca powder, spirulina, etc), treaba cu suplimentele ce si cum (creatina et comp), metodele de training (cardio combinat cu greutati) pt rezultat garantat...etc, etc...toate intrebarile care vad ca revin constant.
Cu partea de sport/suplimente zic sa se ocupe Deus, evident, mai ales ca ea le are pe blogul ei deja, la multe probabil doare trebuie copy/paste si la restul contribuim cu totii care ce ne aducem aminte.
Ce ziceti?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

bun revenit, Lumi.
si eu beau apa multa de cand ma stiu, imi place nu am diabet ca m-am cautat iar in Ro cu caldurile alea pierdeam sirul la cati l de apa& ceai cald beam, tot ca Lumi. si io stateam in Cta, deci la plaja zilnic. dileam o sticla de jumatate o data.
si aici beau lejer peste 2l lichide(apa, apa cu lamaie, supa& ceaiuri macar vreo 4)io nu mai pot numara litrii, nu are rost ca oricum beau muuulte lichide. si de asta nici nu pomenesc de lichide,cafea, ceai, etc.
ieri sport, mancat normal& niste popcorn
MD: fulgi de ovaz cu lapte orez, pudra in, blueberries
Snack: crackers de orez brun cu unt arahide
Pranz: hrisca,brocoli, ciuperci,boabe porumb& sos de pliculet miso dizolvat in apa& castraveti murati
Clau, incearca sa mananci paste/orez numai cu legume. fara combinatii elaborate: nu paste cu legume& cascaval, nici paste cu cascaval& carne, paste cu carne& legume. s-ar putea sa te baloneze combinatiile. incearca proteine cu legume, carbs cu legume, lactate cu legume si vezi cum te simti.
legat de apa, io de cand ma stiu am avut pahare gigant de apa. uite din ce beau eu apa:
http://www.ikea.com/ie/en/catalog/products/10092216
tip ca sa bei multa apa: pune-ti portia de apa intr-o sticla de 2 l sa zicem si nu te lasa pana nu o termini la fel pune lamaie/frunze fresh de menta( un pic zdrobite) in apa daca iti place.

ALAPTATUL HELPLINE


de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele



POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sunt de acord, allure. eventual datele alea "rusinoase" sa le punem prin emailul comun la documente unde ni le putem edita/sterge fiecare dupa voie. ca sa nu ne vaza toata lumea.
nu am timp acum prea mult, fug. iar trimit/aplic cv, mi s-a acrit de atata scris. sper sa fie cu folos. diseara cica ma duc si prin oras la mine sa mai dau niste cv-uri presonal.

ALAPTATUL HELPLINE


de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele



POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dark_sun spune:

Ah,Allure,nu m-ai luat tare,incep a cunoaste stilul fiecareia de cand tot va citesc...30 am...Maine plec in concediu,specific pt a nu se crede ca dau bir cu fugitii:),excelenta ideea ta,eu,una tot am cautat sucul acela al Conchitei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Emaaimee, imi place mult mult paharul tau! Si de tine M-am uitat prin poze, superbe! Am pus si eu poze cu explicatiile de rigoare, unele nu sunt chiar recente, altele sunt de saptamana trecuta chiar
MI-au placut mult mult pozele, toate, m-a impresionat alpinista noastra insa, domle ce face ea acolo...si Lumi of course, si voi toate. As putea spune despre fiecare cate ceva, ca de ex parul lui Deus, fetitele Marinei (si nu numai :-)), etc, dar revin dupa ce ma uit mai cu foc

Marinush...nu ma bag la army desi tanjesc, am abonament din ala subtirelul cu toate incluse dar pana la ora 4. Si ora asta excede timpul alocat mie...am spus frumos?

va pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Allure, si mie mi se pare buna ideea ta. Toate info si link-uri sa fie pe prima pagina sau sa le trimitem pe mail? Pe prima pagina ar fi bine ca are acces toata lumea la ea, (toti cei care au intrebari etc se vor lamuri) nasol ar fi ca se face ditai carnatul. Poate sa facem trimitere spre "Ghid".


Edit: Lumi, nu "ne spusesi" ce "mancasi" in Oltenia!

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am uitat: astazi am facut un mare curat, cu spalat de geamuri, cu schimbat de lenjerii in 3 paturi (ale fetelor si matrimonialul) cu aspirat si mop special de parchet, adica din alea grele, mi-era un cald...va dati seama ca mai e si canicula. Se pune ca sport? Mai degraba ca sauna, ca muschii nu sunt lucrati deloc...

Cu ghidul lui Allure, sunt absolut de acord! Si eu l-as citi cu drag sa mai imi sedimentez invataturile, desi am fost aici si am citit cu atentie mare mare toate cele enumerate pe scurt de Allure asa ca ma consider foarte in tema. De le-as si pune in practica macar 80% acolo...


Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput