Trombofilia o cauza a infertilitatii - 29 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

fetelor, va pup de dimineata si promit ca deseara pun link, daca vreti sa ramana asa. Oricum se poate modifica oricand, asa cum a facut si Felix76 E foarte utila lista, nu am apucat sa o aprofundez dar o sa am acum ocazia. Si va trag de urechi daca nu sunteti optimiste, sa stiti!!!
Felix76, felicitari pentru manute, picioruse,,, si tot ce trebuie! Tin minte si acum ca ii ceream mereu medicului sa ii numere degetelele, iar la eco 3d il tot intrebam daca e in regula, iar el mi-a spus ca majoritatea mamicilor vor sa vada cum arata bebe, cu cine seamana..La noi a fost clar: 100% cu tati.
Aaa, sa nu uit: va trag de urechi daca nu sunteti optimiste, sa stiti!!!



FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aseee, s-o luam de la inceputuri,

Floricicademac iti urez sa ai un concediu perfect, drum bun si odihna placuta! Dupa te asteapta planul bebe!

Mariuta dar pricopsita mai esti si tu, cu 3 balarii... Imi pare rau dar cel mai important este ca EXISTA remedii!

Gabita, si eu tot ARCTIC am, fonctioneaza de vreo 5 ani combina si suntem multumiti de ea. Am zis sa alegem o firma cu traditie, nu alte strainesti despre care nu stiam mare lucru.

Mrn, eu inteleg ca daca creste, e risc de hemoragie mare daca-ti mareste doza. Asa ca te lasa pe aceeasi doza, doar doar s-o micsora! Sa dea DD sa scada si sa dispara cu totul. Asta pricep eu, dar nu sunt doctor. Zice bine Floricicademac, extractul de coaja de salcie si eu stiu ca este aspirina naturala, de fapt de acolo s-a pornit cu fabricarea aspirinei. Poti intreba pe Uscateasca, vezi c zice. Si eu am dureri de cap cateodata, mai ales de la vreme. Trece cu un paracetamol care e permis in sarcina.

Ruxica, multumesc!

Sara, da, tot dosarul ia-l cu tine. Ti-l va opri acolo pana iti da rezultatul. Si in jurul meu a fost o perioada numai cu gravide, si alea nemaritate nasteau numai eu pe tusa. Dar uite ca a venit si vremea mea, vei avea si tu puiutul tau, ai incredere! Stiu ca e greu si te tot intrebi, eu de ce nu??? Dar nu te ajuta cu nimic zbaterile astea, mai bine faci ceva constructiv si mersul la Uscateasca e un pas inainte! Hai, bafta multa, va rasari soarele si pe straduta ta!

Anna imi place cum gandesti! Va fi bine, trebuie sa fie bine pentru toate care ne dorim atat de mult un bebe!

Jasmi sa treaca supararea!

Aristicule, ce pomelnic de analize ai facut si tu. Uitasem cate sunt... Cum iti merg anticonceptionalele??? Mi-e mi-a fost mai rau de la marvelon decat imi e acum cu bebe la purtator.

Denisa, multa sanatate sotului tau! Cand primesti rezultatul? Parca 21 de zile dureaza, dar asta la noi, poate strainii nu te lasa atat de mult sa stai cu inima zburata.

Fetele, si eu am vazut albumele de la Uschi din cabinet! Sunt multeeee! O sa-i duc si eu pozica lui bebe dupa ce vedem lumina lumii.

Felix 11+




















Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felix cand se fac 12 FIX?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna fetelor!
Felix felicitari!Cred ca ai fost tare emotionata si fericita
Eu sper ca in concediul asta sa plecam doi si sa venim trei!Dar daca nu se intampla o sa "lucram" intensivpana cand apare marea bucurie.
Va pup ,sa aveti o zi placuta si revin mai tarziu sa va mai citesc

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Felix, esti o dulce cum ne iei tu pe fiecare dandu-ne cate un raspuns . Eu n-am atata putere de concentrare si rabdare .
Floaredemac, incerc sa imi induc o stare de bine si de gandire pozitiva, dar sper sa reusesc mai bine dupa ce obtin primele rezultate de la Dr. U, vineri ! Macar voi afla ce am si o sa am un tratament. Pentru ca, de saptamana viitoare, ma pun pe treaba, gata, am lenevit destul . Sper sa intru si-n concediu de luni, deci pica numa' bine: concediu+ovulatie=bb. Asta-i planul meu :). Aici ma potrivesc de minune cu Anna-leah, care si ea spera sa se intoarca din concediu, cu burtica.
Ah, sa nu uit: aseara mi-a mai dat o prietena vestea ca e insarcinata, in 7 sapt. Ea deja a fost la Uscatescu ( are mutatiile MTHFR heterozigote si LA, dar nu i-a dat Clexane, inca...); vineri mergem impreuna la Fundeni.


O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felix, vesti super! Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul perfect in continuare!
Anna, SARA, va tinem pumnii sa iasa combinatia norocoasa concediu+ovulatie si va asteptam cu cifre crescatoare la semnatura!
Floaredemac, cum e in concediu?
Aristica .
Si toata trupa de mutante!

R. 10+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Felix, acum vad ca tu ai fost la eco si te-ai intors cu vesti bune!
Felicitari si sarcina frumoasa in continuare!

Vreau sa va spun ca eu n-am chef de nimic, la serviciu sunt paralela, noroc ca suntem intr-o perioada mai "linistita" si nu-i prea mult de lucru, partenerii sunt si ei in vacante si nu ne streseaza... ca altfel, n-as fi facut fata, cu gandurile mele care ma duc obsesiv la analize, laboratoare, medicatii, etc...
Incerc sa intru in normal si sa beau si eu apa, am ajuns deja la 5 pahare pe zi . Inainte nu puteam bea apa, iar in general, beam cam max. 1l de lichide pe zi, incluzand cafeaua, iar apa beam de regula atunci cand nu mai puteam de sete, dar maxim 1 pahar.
Sunt mandra de schimbarea asta la mine si am tinut sa v-o impartasesc. .



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata,
Da , lichidele sunt importante , minim 2 l pe zi, dar si eu am zile in care mai uit sa beau , sau am atatea de facut incat evit sa beau ca sa nu fug des la toaleta , noroc ca iau "drogurile"zilnic asa ca le iau pe fiecare cu cate un pahar mare de apa
Dar incerc sa beau cat mai multe lichide ca ajuta, mai ales pe caldurile astea...
O zi cu soare va doresc,toate mutantele !

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata,
Floaredemac, am incercat sa adaug link-ul la analizele lui aristica,uitate daca este bine? daca am facut prostii nu ma bate.
Pupici si o zi mai putin calduroasa, fiindca ma omorat caldurile .


Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata gravidute si viitoare gravidute,

Aristicule, azi fac 12 fix

Anna, Sara sa dea DD sa veniti 2 in 1 din concediul asta!

Anna, nici eu nu beam lichide pana acum vreo 5-6 ani cand am fost la fitness. De atunci m-am obisnuit sa beau multa, in fiecare dimineata ma trezesc cu o seteeee, pana nu beau un pahar pe nerasuflate nu ma simt ok. Cica treaba asta ar face bine si in curele de slabire, apa de dimineata elimina cel mai bine toxinele. Daca mai pui si niste lamaie stoarsa face minuni. Pe parcursul unei zile cred ca bat 3l de lichide.

Ruxi, multumesc de urare! Vad ca si tu numeri cu drag si spor! Nu suntem prea departe una de alta cu nasterea...

Denisa, Floricicademac

Daa, am fost asa emotionati cand am vazut gagalicea. Sotului nici nu-i venea sa creada ca deja avem peste 4 cm... Am auzit iar inimioara care bate cu putere, o minunatie... Va doresc din suflet sa traiti cat de curand emotiile astea!

Pup,

Felix 12 fix

La odisee la subiectul "gravidute cu trombofilie" a scris Terry. A nascut de curand un baietel frumos pe care il cheama Mihai. Acum sunt in adaptari acasuca. Deeeeci, se poate!






Mergi la inceput