Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

paulapor - m-a impresionat povestea voastra si imi pare sincer rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. ma gandeam ca si eu in aceeasi perioada si anume pe 28 aprilie am aflat ca puiul meu de numai 8 saptamani s-a oprit din evolutie. durerea este imensa, eu mai trecusem prin asta in urma cu cateva luni, nu puteam sa cred ca mi se intampla din nou tot mie. am intrat in biserica plangand de disperare si punand mereu aceeasi intrebare de ce tot mie???? cu timpul am inteles ca Dzeu ne alege pe noi sa trecem prin aceste incercari, sa dovedim ca vom fi cei mai buni parinti din lume. EL are planul lui cu noi...

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata ,
m-am laudat ieri ca incep sa iau folowise...toate bune si frumoase pana am inceput sa caut,la prima farmacie nici nu stiau ce e ala,la a doua la fel,au cautat pe net si au aflat si abia cand am cautat la sensiblu(pe net)am gasit...doar 3 cutii in cluj, una am luat-o eu si daca mai sunt doritoare va spun la care farmacii sa le cautati.
Nu mi-am imaginat ca o sa fie asa de greu de gasit,dar nu e nimic,de acum imi fac provizii ca asa nu se mai poate...Dar trec peste orice, numai sa pregatesc terenul pentru viitorul meu pui si sa fie bine , atat imi doresc.
O zi cu soare fetelor!

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Dar daca te duci la o farmacie si spui ca vrei sa comanzi produsul respectiv, eventual sa lasi un avans, nu se poate? Eu asa fac de multe ori si au fost receptive farmacistele.


FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragute,

Mady voi face modificarea.

Aristica, ma bucur ca esti bine si s-a vindecat burtica! Ati inceput sa prestati?

Denisa, si eu m-am intrebat daca se merge pe mancate sau nu dar mie mi-a fost asa foame ca am papat pe la 5 dimineata un sendvis apoi am uitat sa intreb daca e vreo problema sau nu. Poate intreaba cineva care se duce curand la Usca, sa putem completa.

Tamy, am scris ca nu se compenseaza? Am gresiiiit , am vrut sa scriu ca nu se mai da gratuit. Pentru 30 de fiole de 0,4 vom plati in jur de 27 de lei, am intrebat la farmacie.

Anna, de obicei retelele de farmacii cum este Sensiblu iti aduc pastilele daca lasi un mic avans. Am vazut ca ei au la multe farmacii in tara, vezi daca iti aduc asa.

Mrn, gratuit stiu ca se fac analize doar atat cat au laboratoarele fonduri de la CAS, cam primele 3-4 zile din luna se intampla acest lucru la mine in oras. Altfel dai banuti din buzunar sau astepti inceputul de luna sa te intepi. Si eu am fost "tapata" azi de vreo 200 lei dar am zis ca pt bb orice. Clexanele se cam da in functie de analize si de kg pe care le ai. Pana-n 60 kg se da de 0,4, peste se creste doza. Eu zic sa te bazezi pe ce zice Uschi si nu ginecologul. E fiecare cu specializarea lui Sa scrii si tu saptamanile, sa numaram impreuna, da?

Floaredemac, bafta cu lucrarica! Ce faci tu acolo? Iti dai doftoratul???

Felix 9+










Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ghidul cu completari

Cum se ajunge la Fundeni (Sos. Fundeni nr.258, sector 2, Bucuresti)

- cu GPS-ul
- cu troleibuzul 66 de la Universitate pana la statia "Spitalul Fundeni"
- cu metroul pana la statia Costin Georgian si apoi cu masina 253 pana la statia "Spitalul Fundeni".
Nota: troleibuzul 66 se poate lua de la Obor sau de la Vasile Parvan(acolo are capatul celalalt), Kogalniceanu, Universitate...
- daca e alta varianta, va rog sa o adaugati

La poarta intrebati incotro sa mergeti, inclusiv gardienii va pot indruma catre d-na dr. Laboratorul este in cadrul institutului C. Iliescu, la etajul 1. Cladirea are mai multe intrari, eu am intrat pe intrarea principala (cea cu multe scari unde sta lumea la fumat ) si la etajul 1 am intrat pe coridorul lung, pe stanga este laboratorul, dupa mai multe usi.

Pentru consultatie, ca sa nu bateti drumul degeaba, sunati la LABORATORUL DE HEMOSTAZA si intrebati daca este d-na dr. Uscatescu. NU TREBUIE PROGRAMARE, va duceti dimineata la laborator (nu stiu daca pe stomacul gol sau nu, poate ne ajuta cineva), intre 6:30-7:30, intrebati de d-na. asistenta Viorica Taru (Tzaru se citeste) si asteptati la coada (vor fi multe gravidute acolo) sa fiti preluate si intepate pentru analize (probele pentru analizele de coagulare le va recolta asistenta chiar de la prima consultatie).

Daca aveti analize de sange facute altundeva (de ex. profilul trombofilie ereditara II si sindrom antifosfolipidic de la Synevo) este bine sa le aveti intr-un dosar la voi. De asemenea, in dosar puteti scrie tratamentul pe care il urmati la momentul actual. Trimitere de la medicul de familie eu am avut dar nu s-a uitat peste ea, mi-a dat-o inapoi acasa. Dosarul va fi oprit de asistenta ca sa fie citit de dr. Uscatescu si, in functie de rezultatele din dosar si rezultatele analizelor facute la Fundeni, veti primi tratament si indrumare. Dosarul il primiti inapoi la plecare.

In aceeasi zi, dupa-amiaza, va va spune asistenta sa va intoarceti sa primiti rezultatul si comentariile d-nei dr. Daca sunteti din provincie, puteti sa-i spuneti acest lucru asistentei si e posibil sa va cheme mai devreme pentru rezultate.

Daca aveti nevoie de scrisoare medicala pentru ca medicul de familie sa va dea tratamentul compensat, mentionati acest lucru asistentei deoarece scrisoarea medicala nu se face la laborator ci undeva la subsol iar doamna care scrie scrisorile, e posibil sa nu o mai gasiti dupa-masa, cand va intoarceti pentru rezultate.

Nu este neaparat nevoie de “atentii”, fetele sunt tratate la fel de bine indiferent daca dau ceva sau nu.

Felix 9+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata fetelor

sunt tare fericita...incep sa sa simt ca sunt pe drumul cel bun...incep sa am niste rezultate palpabile...pana acum eram ca in povestea aia cu "operatia reusita,pacientul mort"...toate erau bune si frumoase si totusi nu iesea ceva.
cu bucurie in suflet va spun ca dupa 3 luni de Vittex Fruit am reusit sa-mi aduc Progesteronul la valoarea de 14 in ziua 21...in conditiile in care eu n-am vazut PRG mai mare de 8 in viata mea.

va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sami, sunt excelente naturistele. Eu am incredere in ele mai mare decat in orice alopate-chimicale. Si eu mi-am rezolvat niste chisturi ovariene rezultate de la o stimulare cu clomifen citrat in numai 7 zile, cu mladitele de zmeur si coacaz negru de la hofigal. Nu mai zic de sot pe care l-am adus de la 17 mil/ml la 50mil/ml tot cu naturale.

Pacat ca medicii au uitat de efectul lor si nu le recomanda, dau rezultate exceptionale cu conditia sa fie un pic de rabdare!

Felix 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

vreau sa va dau o sugestie numa': mai trageti cate un ochi si pe la donatii medicamente. sunt fete care au clexane si le doneaza, bineinteles in conditii de pastrare bune si in termen. sau mai stiu eu ce medicament mai aveti nevoie. puneti intrebare si acolo ca nu strica.


Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Eu nu stiu ce sa mai cred despre doza de clexanne!
Am 70 de kg,pornind de la 63 iar doza mea a fost de la inceput 0,4 si asa a ramas.Pana acum nu s-a pus problema sa-mi schimbe doza.Sapt viitoare merg la ginecolog sa vedem cum mai stam cu masuratorile lui bebe inclusiv IR.


FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Letzy, daca IR-urile sunt ok, atunci asta e motivul pt care nu ti-a schimbat doza.

Felix 9+

Mergi la inceput