PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189) | Autor: iul-aug2008

Link direct la acest mesaj


Bine ati venit
in bostana cu cei mai dulci

PEPENASI

Aventurile pepenasilor
1-20, 21-40, 41-60, 61-80,
81-100, 101-120, 121-140,
141- 160, 161-180, 181, 182,
183, 184, 185, 186, 187, 188

Predarea stafetei
A fost odata ca niciodata o odisee minunata
1 - 131
Darius Andrei - Un ingeras senin al Cerului
1,2,3,4,5,
6,7,8,9,10

Sarbatoritii lunii iunie:

7 Allesio (danangie), 9 Matei (Nati), Alexandra (adelais), 13 violeta29, 14 Alexandru (ella81it), Stefan (syyylviutza), 16 Thea (SunSmile), gallyb, 17 Rayan (AlinaMaria), Alexandra (maitreyi), 18 Flavius (the_andreea), Denis (kla78), 19 Maria (Anaxena), 20 Andrei (ali), 23 Andrei (Dianami), Victor (Roxana01), Anna (Sibylle), Cezar (ralirali), 24 David (lcazangiu), moni_or, 25 David (rontzy), Alvin (Ada_s), 26 dia_filipas, 27 David (flo_1980), Maya (mcoca), Anthony (biribu), 28 Dilara (MIKYCRIS), Amalia (irinuca_81), Timeea (Kimmy), 29 Denisa (a.cicel), Alexandru (amalia1), 30 irinuca_81

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multam de noul capitol!

Anka am uitat sa iti raspund.....eu am suma fixa de 8 mil. de taiat din alocatie.... nu din luna asta dar parca au hotarat ca nu taie din alocati...nu-mi explic daca stau si ma gandesc mai bine si luna trecuta mi-a zis sotul ca a fost mai putin cu 10 roni, da am pus pe seama faptului ca am facut card nou, imi expirase. Hmm dubios....n-o fi taxa lunara pt. internet banking si eu nu stiu?


_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Andreea nastere usoara!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Bobita nu-i important nu-i important dar eu nu inteleg la ce te referi:). Adica ce e cu oxitocina? De la ce a pornit totul, ca nu ma prind? Scuze ca te bat la cap dar am senzatia ca am trecut peste ceva si nu vreau. Cu Irinuca, nu stiu sa zic, poate doar ca un pic te invidiez pt cumintenie:) Zau acum, nu mi se pare ca toti trebuie sa sara pe masa sau sa faca ceva anume, sunt atat de diferiti. Uite, T se suia pe pervazul geamului, fara scaun, de la 16 luni iar copiii care au fost la ziua ei, la aceeasi varsta, erau niste omuleti care se plimbau agale pe acolo, fara nici macar un impuls de a se sui pe ceva. Sunt diferiti, suntem diferiti. In plus...ziceai ca si tu ai fost la fel, si acum esti un om f calm si echilibrat, deci iti seamana. La kg nu mi se pare mica ci in categoria de domnisoare mai finute, atata tot!

Dia ma bucur ca Mirunescu e bine! Doamne ajuta sa fie ultima raceala!

Ella ma bucur ca ai scris si ca totul merge foarte bine cu Alex! E un frumos si un mare! Sanatate multa tie!

Ankule ma omori cu preturile si conditiile, suuuuper! Ma bucur din suflet pt vestile bune si va doresc multe asemenea. Acum, na, io ca baba parerista, desi nu stiu conditiile...eu as studia si as sta pe bursa si atat. Cel putin o vreme. Dar, ia'ma ca pe o parerista si treci peste:)

Yael, pai cred ca Finlanda e una dintre tarile cu un respect deosebit pt copii. Bravo voua! Tu ce faci cu scoala, cu limba? Ce fac picii tai?

Eu despre poze nu mai zic, mi-am spus parerea si...

Turtu m-ai terminat! 70-100 euro/zi...giiiizas, maiculita! Bine, de acord, e Elvetia, dar tot pare desprins din filmele facute la St Tropez. Si tu de ce nu esti zen, ha? Ai o minunatie de fata (apropos, sa ne-o arati mai des, este absolut superba!) si un bebe pe drum, traiesti intr-o tara minunata, ai un sot care te iubeste, esti un om bun si apreciat...so, care-i treaba?! Hai, butoiul e inchis pe perioada verii, asa ca zeeen! Asa, cu albumul, fii atenta: deschizi deci picasa pepenasilor, in stanga ai albumele, in dreapta e o coloana cu diverse informatii. Ai si o harta mica acolo iar deasupra ei este un patratel cu link catre albumul Ankai, si scrie parc safari. Hai, stiu eu sigur ca te descurci!

Nati 100 $ intrarea in parc? Ce sa mai zic. Ce nazbatii mai face Mateiul nemancator? M-ai iertat ca nu v-am vazut? (nu prea cred dar ma bag si eu in seama...) Nasol cu taifunurile.

Ana of, greu greu. Cam asa este viata, cu suisuri si coborasuri iar cand ai de de manage-uit relatii si conflicte, devine si mai greu. Eu sfaturi nu stiu sa-ti dau din experienta, dar...eu as interveni cat mai putin. Bine, atata vreme cat nu e vorba de violenta, si nu cred ca e, i-as lasa cumva sa-si rezolve conflictele singurei si sa-si stabileasca ierarhii (care se si schimba in timp, de altfel). Realizez, insa, ca pt nervii tai nu-i prea lesne. Succes astazi cu ce ai de facut!

Ana-Maria felicitari pt renovarea rapida si mult succes cu mutatul si aranjatul!

Danuta? Sa stii ca eu intreb zilnic de tine...desi, acum macar rezista pana pe 26, sa aiba ambele minunate un 6 in ziua de nastere:)) Daca n-ai vrut pe 16, nah. Sa-mi dai semn daca e ceva, ok?

Andreutaaaaa ai intrat! Of of of, multe mai faci si tu, ti-am zis eu, esti o super femeie! Iti tin toti pumnii sa se rezolve cu bine si cu nasterea si cu casuta. Abia astept sa ne vedem, poate, daca vrea Casi, il luam putin la plimbare prin parc, si tu stai cu bebe mic.

Madaaaaaaaa, pe unde umbli mai fata draga mai? Stii ca-mi lipsesti, da? Cand veniti in Ro? Ne mai vedem? Eu sunt cu scoala, asa ca nush daca o pot lua pe T dar macar eu sa trag o fuga sa va vad. Ce fac zanele?

Didisoru voi ce mai faceti? Pozici cu Aidel nu mai pui? V-am vazut intr-o zi, eu eram intr-un taxi. Mi s-a parut asa bucalata si inaltuta...a crescut esenta mica!

Sib ce frumooos! Mi-i si imaginez cum se joaca ei frumos si tu de dupa perdea, cu inima plina de iubire! Adevarul e ca o fi greu dar merita din plin!

Flo l-am vazut pe barbatelul David. Este de vis asa tuns, e foarte schimbat si seamana cu Alex. Oricum, superbi baieti ai, superbi! Porumb acum am luat de pe la Drajna, cand ne intorceam acasa, insa sapt trecuta D a gasit in piata Lujerului, cu 7 bani/buc dar nu stiu daca te ajuta. Poti incerca in piata de langa tine, ar trebui sa gasesti!

Ahhh, abia astept, peste 4 luni si un pic o sa iau si eu motzul finutului meu bestial!

Noi bine, am si vesti foarte bune dar o sa vi le zic eu, acum m-am intins prea tare. Sa va spun de T. A primit o parcare din aia cu 3 etaje, cu spalatorie, etc etc. si cateva masini. Si una dintre ele, nu aluneca asa cum trebuie pe rampa si eu ii tot ziceam ca e masina puturoasa. Si acum stie si T: are patu ma-iini, 1 e tosie, 1 e gabena, 1 e abata si 1 e pufutoasa.

Pupinstain! O zi la superlativ!


Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Sun 26 zici,valeleuuu ca mult mai e!!!Eu ziceam pe 24 ca e sarbatoare mare si daca tot o va chema si Ioana poate isi alege ziua..Ce scumpa e Thea cu mainile ei,Clara a unceput de azi sa intrebe moldoveneste asa "ci fashi?" caraghioasa rau.
Eu bag saci,cutii,copil mucos..dac nici acum nu ma ia nascutul..apai cand domle
Va citesc cu drag dar nu am dispozitie de comentat
Flo vazut baietul frumos tuns si o mamica tare senina si tanara
Syb
Care esteti cu curatenia prin albume?Sa vina si la mine la apartament ca tare as avea nevoie

39+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TURTU - pai nici aici cresa nu e ieftina, eu am dat exemplul de pretul cel mai mic, versus venitul cel mai mic.
Pentru ca, asta ziceam, daca incepi sa castigi de la mediu pe economie in sus, gata si cu compensarile, gata si cu rambursarea de la guvern... Si incepi sa platesti 25-35 pe zi, ceea ce e mult, ca aici salariile sunt mici.
Salariul minim pe economie e 1200 de dolari, si cine are 2500-3000 e de-a dreptul "bogat", adica zice sarumana nene... Ca si comparatie, in Australia, cine are 1200 PE SAPTAMANA e ok, dar nu e chiar "bogat", dar nu e imposibil deloc sa ai un asa salar. Aici e rar sa vezi 1200 pe saptamana, e deja foarte mult... Deci raportul e cam de 1 la 4
Ca te chinui cateva luni sa gasesti loc la gradinita, si asta e adevarat. Eu am avut noroc, cred, pentru ca tipa e romanca.
Dar ideea de baza e ca exista optiuni! Si da, asa e, am ales cu grija Canada, tocmai pentru facilitatile astea pentru copii si educatie

BOBITA - eu m-as bucura sa am asa copil linistit... Macar UNUL din DOI!

ANDREEA

IRLANDEZOOO - anticipat hugh?? [unde e emoticonu' cu boxeoru'?]

SUN - exact la asta ma gandesc si eu, va trebui sa analizez, daca un salar part time devine defavorabil ca si consum de timp si energie, o sa stau pe bursa si pe imprumut si o sa iau mai multe cursuri, sa termin mai repede
Preturile sunt mai mici la gradinite, da' mancarea ustura tare... un kil de lapte e aproape 2 dolari, un kil de cirese e cam 10 dolari (mi gasesti saptamana asta cu 6 dolari, la oferta...), un kil de carne e in medie 15 dolari (mai e si cu 7 la oferta dar si cu 35...).... Chiriile sunt la ceruri, noi platim dublu aici fata de cat plateste frate-miu intr-un apartament mai mare....
Deci na, ca peste tot, plusuri si minusuri, dar ne place si suntem bucurosi de noua viata si de sansa asta de care ne-am propus sa profitam

Am fugit, s-a trezit Er

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Flo nu toate is la fel. Am eu exemplu care are alergie la orice de pus in par greu o pieptan si greu sta cu parul prins macar un motz numa sa nui vina in ochi in rest arata ca si o maimutza ca nu sta sa o pieptan sa o aranjez.
La kg si Ami nu e tare grea, e tot in jur de 11,5 cam asa se invarte, Ari la varsta ei avea deja vreo 14,5 kg.
Nati nasol tare cu furtunile, ziceau astia ca in vreo cativa ani o sa avem si aici tornade si etc.
Syb, Ana si la noi e asa dragoste cu nabadai, au vreo trei momente asa pe sapt de iubire mare in rest se urmaresc si isi smulg jucariile si Ami e tare incapatzanata si urlatoare si de la cel mai mic lucru tipa si asa iese cate un circ intreg in fiecare zi.
Dana uff mai e asa putin si vine minunea mica.
Anka si aici masini se gasesc pt orice buzunar de la 500 de lire in sus. Asigurarea e mai scumpa din cate am inteles, da nu ma pricep inca la care si cum.
Yael aici copii de la 5 ani merg gratis la scoala full time numai ca platesti mesele de la scoala alea 9 lire pe sapt care na nu cred ca e totusi f mult pt mancare calda si sanatoasa plus desert si suc. Pt cei sub 5 ani e mai grav ca ei de la 3 la 5 au dreptul la 3 ore gratis de la stat pe zi, adik part time dar daca vrei sa muncesti sau ceva si trebuie childcare atunci te ustura la buzunar rau de tot. Gradinitze private sunt imens de multe dar si imens de scumpe numai o sapt pt o fata ar fi cam 800-1000 de lire de la 8 dim la 6 seara. In rest am zis de childminder si etc, noi la Ami tre sa platim ca ea incepe de la 2 ani preschool si pana la anul urm vom plati pana face 3 sa intre in schema gratis de la stat, lunch club e optional dar lui Ari i-a placut f mult si asa papa si ea mai klumea cu ceilalti copii, de aia am ales sa o trimitem. Per total e ok ca pt copii e gratis totul, dentist gratis pana la 18 ani, la medic gratis, retete gratis, hainele de copii nu au tva, nici mancarea nu are tva, inca daca baga astia regula cu tva 17,5 & pt tot, da nu se stie daca se aproba asta sau nu.
Si aici este ca si in Canada daca ai sub un anume venit si un anume nr de copii ti se plateste cam 85% din cheltuieli da statul casa si etc. Da noi din pacate nu suntem sub nivelul respectiv.
Per total nu mi se pare Uk o tara f scumpa, nici f ieftina eu zic ca e ok, childcare-ul e buba in rest e destul de ok.
Mina felicitari pt reusita cu pampersul si bafta cu meciurile.
Dia ms mult. Pupam pisicutza sa iasa repede maselele sa nu o chinuie prea tare. Si lui Ami ii mai ies masele si canini, ca noi la cap asta suntem in urma.
Bobitamica ms. Ami ne innebuneste cu yellow, nu o alege in genere dar numai yellow zice asta ii place ei sa zica, Ari of course totul tre sa fie pink.
Nu esti deplasata deloc aici zice dinainte sa mergi sa verifici cu masina proprie ce scaune si cum, ca multe nu se potrivesc, aici asa se face. Legat de faza cu baietelul ce sa mai zicem eu nus de acord nici cu scaunul de masina pus pe locul din fatza da na.
Anka astea chiar ca is vesti bune. Mult success si pupici la printese, abia astept sa ne putem vedea din nou.
Si aici sunt cursuri de astea rapide si etc, numai ca la nursing le scot astea mai scurte de la colegiu si ramane numai univ.
Turtu pai si aici suntem mai la sat si e mai ieftin ca in Londra e si mai jale, f greu gasesti childcare si cand gasesti face ditai gaurta in buget si noi stam in orasel micutz si avem noroc ca e mai ieftin. Ms mult, mai trebuie facute sacrificii undeva ca sa evoluam sa ajungem la un statut mai bun.
Nati la noi Ari e asa mancare poate sta fara cereale si ciocolata si cake si de astea ar manca non stop.
Andreea pupam gasca si nastere usoara si bb sanatos si papacios.

La noi azi e cald de numa noroc ca in casa e bine si racoare.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

a tras o ploaie ca in filme apa afara, apa in casa ca papusile astea erau cam murdare si le-a spalat pe toate in sufragerie ca deh...a primit cadita de ziua ei poate trece si teama asta de apa...

sun multumim. asteptam vestile alea bune

dana baga mama! eu abia astept sa ma mut, sa stau popot in varful patului si sa dau indicatii
si apropos de moldovenisme baby la cirese zice sheshe iar ea mai nou isi zice dudu de la duduie


-----

Mami de roza + 26 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele. Noi azi am facut si febra pe langa mucii curgatori, nu foarte mare, 38,5 doar suficient cat sa ma sperie - ce ma fac eu cu ea bolnava, cum plecam noi in concediu, si la bulgari, nici macar in tara....Si nu inteleg de ce are febra, ca de obicei la febra mai avea si tuse, sau altceva. Poate o fi avand ceva si la gat si de asta face febra? Cred ca ajungem la dr maine, chiar daca ziceam ca nu e nevoie tura asta.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna mai eu zic ca nu e chiar asa de grav atata timp cat ai nurofen/paracetamol la tine pt febra si ceva de nas si ceva spray de ala de gat zic ca o sa fiti ok. Noi de cate ori mergeam la mare eu eram racita, cand eram copil ma refer si imi trecea repede.
Eu sper sa fie numai o viroza si nimic mai grav.
Eu zic sa nu te panichezi asa ca nu e nici un sfarsit de lume ca are fata febra, mergi la medic vezi ce zice, daca iti da antibiotic il iei cu tine si o sa ii dai daca e nevoie si gata.
Multa sanatate si stai calma o sa fiti ok.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Mda, nu degeaba eram eu cu capsa pusa, presimteam ca se intimpla ceva rau si uite ca s-a intimplat. Parintii mei au fost inundati, azi noapte i-au scos cu barca pe geam din casa, ca altfel se inecau pe acolo. Cica au dat drumul la baraj, fara nici un avertisment nimica si oamenii s-au trezit cu casele plina de apa.

Imi pare rau de ei, nici nu stiu ce sa le mai zic, e groaznic sa te trezesti la 70 de ani ca in afara de acoperis deasupra capului s-au dus toate, mobila, frigider, congelator, televizor, practic toate electrocasnicele, parchet, covoare, pereti proaspat zugraviti.
Acuma stau si scot namolul din casa cu galetile si asteapta valul urmator, ca i-au anuntat ca cica or sa mai dea drumul la baraj de 2 ori. Macar acuma stiu si dorm pe la rude, nu c-ar putea sa mai doarma oricum in casa, ca nu mai au pe ce si nici unde.

Sint indignata de situatia asta, de faptul ca nu se face in tare asta un minim necesar ca sa se evite situatii de genul asta, pe linga casa lor trece un piriias absolut nevinovat si acuma uite la ce se ajunge.
Na bun, ma duc la ale mele

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput