Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (78)
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
Madutza, LA MULTI ANI si sa dea Domnul sa creasca bebe mare si sa vina pe lume la termen! Felicitari!
Crina, bafta azi la eco, sa vii cu vesti bune!
Chichiuta, pai n-am iesit inca din casa, poate diseara putin, daca nu, maine dupa-amiaza, ca are Iustina serbare la engleza si serbarile astea sunt super-super, nu trebuie nicicum ratate. O sa am grija la caldura!
Alynta, mi-e dor si mie de Copou...
Clary, de cand intri in prenatal? O s-o sun si eu azi pe dr. s-o intreb ce si cum.
Lora, mami de Iustina si 28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pianna spune:
Bine v-am regasit fetelor!!.. sper ca ma mai tineti minte
M-am intors cam de vreo saptamana din vacanta, dar m-am incapatanat sa nu scriu nimic pana nu recuperez tot ce am pierdut.... si cum ati avut limbarita am avut ce citi, nu gluma.
madutza felicitari pt cele 2 liniute!!
carola sa fii puternica si doamne-doamne o sa aiba grija de tine si micutul David.
20+ cu
chichiutza spune:
Clary felicitari pentru semnatura frumoasa!
Lora e frumos tare la Piatra! Si un aer... Noi cand iesim din bucuresti parca iesim dintr-un borcan caruia i-a deschis cineva capacul! Da, mi-am mai revenit, ma deprimasem rau, nu faceam decat sa ma plang! Acum vad umpik de roz!
Cristina 23+
LoraG76 spune:
pianna, bine ai revenit! Cum a fost?
Chichiuta, sper si eu sa ajungem la mare un week-end - eu nu prea sunt pentru plaja, dar marea imi place si mi-e dor s-o vad. M-as orienta tot spre o pensiune, poate in Mamaia Nord, am stat acum 3 ani pe-acolo, ceva cu loc de joaca musai. Imi place ca si plaja e mai salbatica si nu e multa lume, e mai relaxant. Statiunile aglomerate si pline de burtosi cu lanturi de aur nu-mi plac.
Lora, mami de Iustina si 28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alynta27 spune:
Klarisse imi pare rau de cearta de la serviciu! Sa stii ca lumea este interesata doar de confortul si binele propiu! Poti sa cazi ca tot nu au prea multe sentimete!
Eu am patit ieri o faza... Am mes la Biserica sa impartasesc baietii! Si langa mine a lesinat o fata cam de 15 ani! Asta era afara la umbra! Maicasa in loc sa o frece pe degete, sa o intinda, sa o ude cu apa o strangea de numai la pieptul ei! M-am dus si am udat-o! A mai venit cineva si a intins-o, ia ridicat picioarele si si-a revenit! E nasol sa nu reactionezi cum trebuie in momentele astea! Dupa asta m-am emotionat toata! Tremuram de numai! De obicei sar sa ajut! Nu ma pierd cu firea! Am facut in liceu cursuri de prim ajutor si mi-au prins tare bine!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Lara e frumos si foarte plin seara! Mie mi-e dor sa merg cu telegondola la voi! E asa fain! Plus ca la voi e mai racoare!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
pianna spune:
Lora poti sa-mi pui si mie te rog frumos un carucior colorat pe prima pagina?
In vacanta a fost bine, ca-n vacanta. Am umblat destul de mult, dar am facut pauze foarte dese, spre disperarea unora, dar ce sa fac daca-s cat 2 acum??
Intr-o singura zi am avut impresia ca mi s-a intarit burta de vreo 2 ori, cum am ajuns acasa m-am infiintat la medic si toate erau in grafic, doamne ajuta. Urmatoarea intalnire este peste vreo saptmana, abia astept.
20+ cu
clary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Madutza, LA MULTI ANI si sa dea Domnul sa creasca bebe mare si sa vina pe lume la termen! Felicitari! Crina, bafta azi la eco, sa vii cu vesti bune! Chichiuta, pai n-am iesit inca din casa, poate diseara putin, daca nu, maine dupa-amiaza, ca are Iustina serbare la engleza si serbarile astea sunt super-super, nu trebuie nicicum ratate. O sa am grija la caldura! Alynta, mi-e dor si mie de Copou... Clary, de cand intri in prenatal? O s-o sun si eu azi pe dr. s-o intreb ce si cum. Lora, mami de Iustina si 28+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Doctora de familie mi-a zis ca pot sa intru in prenatal la 29 de saptamani implinite...eu le fac sambata pe 19 iunie si de luni pot sa intru in prenatal cel mai sigur cred ca de marti ca doctora de familie are program doar martea si joia.
28+
chichiutza spune:
Lora si mie-mi place marea, mai mult pt apa decat pentru plaja. Anul trecut am fost pe o plaja retrasa la Vadu si Corbu. Nu sunt organizate deloc, lumea sta cu cortul acolo, e cam cum era acum 15 ani in Vama Veche, inainte de tiganeala. Problema e ca nu prea ai loc de cazare, cel mai aproape e Navodari (probabil ca gazde gasesti si acolo dar...), si la plaja trebuie sa vii cu masina. Dar esti tu si apa si atat!...
Cristina 23+
chichiutza spune:
Tocmai am citit ca, Corbu se va transforma intr-o statiune de 4 si 5 stele!!!! Astia chiar isi bat joc de tot????
http://www.plajacorbu.ro/
Cristina 23+