Rahova sau apropiere (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Lexi,asa e,se iau 10 zile pe luna timp de 3 luni la rand....
noua ne-a spus medicul ca valabilitatea de cam de 6 luni,adica schema asta ar tb repetata de 2 ori/an....
noi n-am facut asa,am luat o singura tura si a fost ok....si am luat si eu ca intr-un an am stat numai racita(pana am facut pneumonie ).....si tuse,si rau si mereu raicita asa ca ....mai bine am dat mai multi bani pt bronhovaxom decat sa mai patesc ce am patit
f bine ca-i dai miere si sunt f bune capsunile si merele..incerca sa o pacalesti si cu sucuri

Monica,hai repede acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna fetelor,

in primul rand multumim Alinutza de capitol nou! mai ai timp si de asta? ce iti face bebita? dar Tudor? cum o iubeste?

Lexi, multa sanatate Mariutei! imi pare rau sa aud ca ii este rau si ca nu s-a putut odihni o noapte, sper sa ii treaca repede! Eu m-am lecuit de broncho-vaxom.... dar asta e numai parerea mea, in cazuri din astea cand vezi copilasul bolnavior ai vrea orice numai sa nu mai raceasca asa de tare si de des... sper sa gasiti remediul cat de cat; ne asteapta si pe noi gradinita din toamna asta si cine stie ce-o fi si pe capul nostru! eu ma rog sa nu dezvoltam prea multe bolicele, dar pornesc optimista si sper sa mergem mai mult la gradi decat sa stam acasa; mai ales ca eu vreau sa ma angajez iar solutie de stat acasa cu Adeluta nu prea avem!!

Monica, ce frumooos ca veniti! si noi va asteptam si multumim de invitatia la cafeluta, ne vedem cu siguranta undeva cu tot cu copilasi, umbra si racorica sa fie, caci am inteles ca in Bucuresti vremea e caniculara rau de tot! o sa va fie dor de Brazilia asa-i? sau poate chiar a si inceput dorul asta...

Si cu voi Lexi si Mariuta as vrea sa ne intalnim, noi cel putin nu ne-am vazut niciodata asa ca daca stati mai mult si aveti pofta, sper sa facem cunostinta cat de curand! :)

Andre_ea nici cu voi n-am avut ocazia sa ne intalnim poate si pt.ca nu ne-am propus, dar timpul nu e pierdut.. nu stiu de ce dar parca acum ma gandesc altfel ce repede trece timpul avand in vedere faptul ca e ultima vacanta si apoi gata, incepem cu stilul de viata planificat dupa gradi/scoala/serviciu! uffff.... mult a fost, putin a mai ramas din timpul pretios petrecut 100% cu copilul langa mine si pt.ea cu mama langa ea! nu regret nicio secunda ca voi fi stat 3 ani cu ea acasa.


Noi suntem inca la Moldova, o sa venim cel mai probabil luni inapoi in Bucuresti, asa incat de saptamana viitoare ma pregatesc si eu de intalniri dar tare ma rog sa fie un pic de racoare si acolo ca aici, unde deja de la ploile de cateva zile incoace iti ingheata mainile si picioarele si daca si eu am nevoie de hanorac cu maneca lunga, apoi ce sa mai zic de copil! ne imbracam bine aici pt.ca e frig, zau! :)... azi dimineata erau 17 grade cred..

va pupic si va spun somnic usor!
zzzzzzzzz


karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

! Va salut si va cu drag pe toate.
Noi suntem bine, Dani e bine si el, a terminat scoala, premiant ca de obicei. Din pacate, de la sv nu pot sa intru iar de-acasa cand am timp n-am loc la pc, si invers .
Eu am avut ceva de alergat, a decedat fostul sot, tatal lui Dani, si a trebuit sa depun dosarul pt. pensie de urmas. Birocratie ca in Ro, cred ca nici in Africa nu este .
O asteptam pe Monica sa ne "adune", ca altfel vad ca nu reusim sa ne intalnim (mai ales ca din 1 iulie sunt in concediu), doar cu Vio am reusit sa ma vad mai des (prietenii stiu de ce ).
Alina, am citit ca ai nascut, sa-ti traiasca fetita ! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii impreuna cu fratiorul ei.
Lexi, am observat ca la unii le face bine Broncho-vaxom, la altii e apa de ploaie. La noi a fost apa de ploaie. Si daca am vazut asa, i-am facut lui Dani in toamna trecuta cura cu Septilin, e f.f.f. bun, Dani nu a mai racit asa des.
Mi-e dor de voi toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Vio, multumesc pt sfaturile legate de Bronhovaxom. O sa ii dau si eu si daca vad ca nu are niciun efect, in toamna incerc altceva.
Vicky, condoleante pentrun fostul sot! Iar lui Dani felicitari pentru premiu!
Karli , si eu as vrea sa ne intalnim, sper sa si reusim caci de fiecare data cand venim acasa toti vor sa ne intalnim si nu prea reusim sa ne vedem cu toata lumea. Oricum am numarul tau in agenda, vorbim.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
noi suntem pe ultima suta de m...ne-am distrat la maxim zilele astea la tot felul de feste, despartiri de prieteni dragi...s-a lasat cu plansete din partea tuturor...parinti, profesori, copii...off...e tare greu...daca am putea sa reducem distanta asta ce bine ar fi...
va pup pe toate si va doresc o Duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata!

azi dimineata mai matinala decat de obicei, dar na, sa nu ma deochi, am sa ma culc la loc acusica macar o ora, si-asa am adormit abia la 2 az'noapte!

noi am sosit acasa de sambata seara si ieri am tinut-o numai in dulceturi si aranjat fructe si legume la congelator pt.toamna... mi-am cumparat visine multe de pe drum venind cu masina spre Bucuresti; abia astept sa fac o tarta cu visine!

lexi nu imi aduceam aminte cum de ai nr.meu in agenda ta; ti l-am dat probabil la vizita ta precedenta in RO!? oricum, stiu cum e sa vrea toata lumea sa te vada; ca si eu chit ca merg la doar 600 km distanta e cam la fel si pt.noi si de fiecare data eu vreau sa stau sa nu ma duc la toate rubedeniile si in toate directiile pt.ca as fi mai mult obosita; asa ca prefer si eu sa vina toti pe la mine. Cu voi daca merge, merge, daca nu nu-i bai; eu nu vreau musai o intalnire acasa si asa cand iesi printr-un parculet cu Mariuta, sa ne dam de stire si poate ne vedem asa.

Monicutza imi imaginez ce plans si ce bocete au fost si poate vor mai fi pe voi si pe ceilalti; apropo, cand calatoriti? faceti mult cu avionul, o sa va fie dor si de cursa cu avionul

Vicky felicitari premiantului tau! ma bucur ca ai mai scris un mesaj acolo despre voi; tu esti din Suceava de loc? uite ce aproape eram si nu ne-am vazut; sambata am trecut prin Suceava venind incoace spre casa!

Alinutza-albinutza-harnicutza ce faci? merge totul bine? te-ai adaptat la starea de mamica de 2 copilasi poznasi, mititei si dragalasi? La multi ani! pentru prima lunisoara a Antoniei! Sa creasca mare si sanatoasa si cu multe flori in casa!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Karli, da, mi-ai dat nr tau vara trecuta, in ideea ca poate ne intalnim. De altfel, il am si pe al Alinutzei, daca nu ma insel. Sper ca anul asta sa reusim sa ne cunoastem.
Eu am luat raceala de la fii-mea, dar am facut o forma mai nasoala, cred ca e chiar gripa caci ma dor toate alea de la talie in jos. Zici ca sunt batuta. Tocmai acum cand trebuie sa plecam in concediu.
Vreau sa va spun ca sunt pur si simplu in al 9-lea cer de fericire: anul acesta voi fi pentru prima oara nasica de botez, vom boteza un baietel in octombrie si vom veni special pentru asta la Bucuresti. Imi doream enorm, nici nu pot spune in cuvinte cat imi doream sa botez. Si picala fix, caci cu cateva zile inainte de botez, sotul meu va implini 30 de ani, asa ca vom face o petrecere de pomina. Abia astept!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Poftiti la .
Monica, v-am visat azi-noapte, faceati planuri de intoarcere in Brazilia!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

zap! am stins lumina! daca Lexi vine cu cafeaua, eu macar sa sting lumina! fiecare cu treaba ei, ia sa bagam noi aici cateva roluri ca poate asa ne vom responsabiliza altfel Lexi da cafeluta, Alinutza ne face o supa cu galusti la pranz din aia ca pt.bebelusi , Andreea sa ne scoata la plimbare, Vio sa ne invete cate-o poezie, Monica sa vina cu un ceiutz/o prajiturica pe la ora 5, Vicky sa ne citeasca seara o poveste si ce mai stiu eu cine, celelalte fete sa ne mai zica macar cate un banc ceva

va pupic, sper sa va luati rolurile in serios!
gata sting lumina, la culcare toata lumea! zzzzzzzzzzzzzz



karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Pe aici prin zona, astept sa se trezeasca pitica, sa ii dau sa manance si sa ma duc si eu la nani...in sfarsit. Mi-e un somn de nu vad bine.

Monica va asteptam cu drag acasa. Spor la facut bagaje. Cand plecati? Cand sositi?
Lexi sanatate multa Mariucai. Nu stiu ce sa iti spun de cresterea imunitatii, ca la Tudor nu a fost cazul deocamdata.
Sa va traiasca finutul, sa va bucurati de el. Ce frumos ca botezati!
Karli multumim de urari. Creste piticuta, creste. Iar de descurcat....incerc sa fac fata, Tudor e gelos, asta mica ocupa mult timp...din astea (ai vazut ce povestea si Vivela la strumfarie, nici eu nu sunt prea departe)

Sa stiti ca votez si eu pentru a face o intalnire cand vin in tara Lexi si Monica.

Fug acum ca s-a trezit pitica si a inceput sa miaune.

Am pus ceva poze noi, le gasiti aici daca doriti sa ne vedeti.

toate fetele

Alina

Mergi la inceput