BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

A si inca ceva numele ne tot gandim si razgandim acum ne place Eliza voi ce spuneti sau e mai frumos Larissa?

36+

AMR 4 saptamani vine


Aly, mie imi place foarte mult numele Larissa, vine de la nimfa Larissa din mitologia greaca e si un oras aici in Grecia care ii poarta numele.



Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Eliza sau Larissa....hmmm Larissa

-------------------

Am revenit de la dr. Am un streptococ sau ceva asemenea animal in gat. Asa ca-s si eu pe antib 10 zile, Penicilina (cica dintre antib e cel mai safe pt bebe desi va "primi" si ea prin lapte. Si, zicea dr ca toate trec in lapte). Si a pus si baietii pe antib la insistenta mea (au aceleasi simptome ca si mine si cum mie mi-a facut analiza din gat eu sunt sigura ce eu de la ei am "colectionat").

Mi-am luat si anticonceptionalele, Micronor de cheama aici.

------------------------

Theodora, si sotul are barba insa lunga (mai are un pic si pana la buric) insa o tine in coada.

Si eu am avut "premonitia" ca nasc la 35 de sapt insa nu am crezut ca mi se intampla mie....

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Theoam inceput sa beau ceaiul de la 35 de sapt un plic pe zi si se mareste doza de la 36de sapt,si eu imi facusem planuri sa inchiriez si un tens machine care te ajuta in prima faza a travaliului dar am neglijat treaba asta si se spune ca ar fi eficient acum sincer nu mai am chef sa ma ocup ce o fi o fi sper sa nu pierd epidurala daca e sa se lungeasca travaliul si sa fie totul bine ...

Nana problema cu rinichiul la ultimele teste stagnase dar asa cum ni s-a spus de specialistul in probleme renale nu are cum sa treaca de la sine(el avand 11mm la rinichiul drept considerata moderat) bine ca nu e bilaterala si sunt functionabili ambii avand lichid suficient urmeaza dupa nastere sa se faca investigatii si probabil tratament cu antibiotic nu e optiunea ideala dar asta e daca va fi nevoie decat sa apara complicatii sa speram ca trecem cat mai usor si prin asta depinde de evolutia lui dupa nastere...daca ajungem la urmatoarea eco mai aflam daca s-a schimbat ceva.

Aly si eu merg pe Larissa...

Eu sunt cuc de noapte asa ca ma retrag e deja f tarziu la noi...vise placute si bafta la alaptat

38+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Buna dimineata! O cafeluta? Avem si gaufre...bun bun...abia astept sa ma duc la Baby Expo, ca sigur au si acolo. Si de asemenea trebuie sa fie cei cu colaci secuiesti.

Crissy mai gasesti lenjerii frumoase la www patutbebe punct ro. Au si cu baldachin si la preturi super ok. Eu mi-am luat de acolo si patutul, nu ti-l recomand, dar lenjeriile sunt ok, exceptand cearceaful de pat care mi se pare batos. Am preferat sa cumpar d'ala cu elastic si material moale.

Noi ieri am facut vaccinul BCG. Ne-au sunat de la clinca si ne-am dus repede. Bebelina mea dormea cand am ajuns si a dormit chiar si cand i-a facut vaccinul
Sorana pe voi v-au sunat? Pe hartia pe care am primit-o de la ei scrie ca se administreaza copiilor externati in ordine inversa cronologic a datei externarii.

Azi vrem si noi sa ajungem la Baby Expo, ca ieri nu am mai apucat. Sper insa sa ne incadram in timp, ca am fi vrut sa mergem la pranz, dar pe bebelina o apuca "prietenii colici" la ora 4 dupa amiaza.

Pupici burticilor, mamicilor si bebeilor. Sa aveti o zi frumoasa

de cat un ghemotoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza burtici si mamici.

Eu nu sunt in cea mai buna forma, de aceea scriu mai rar zilele astea..
Nu e nimic grav, o sa imi revin, dar nu ma pot aduna sa povestesc mesaje lungi pe aici.. Cu cititul sunt cuminte, la zi, si alaturi de voi in toate bucuriile si grijile.
Theo - ca intrebi de noi! Iti tin pumnii sa fie nasterea asa cum iti doresti, si sa coincida cu felul incare e cel mai bine pt bebelus!

Am schimbat aseara cateva sms-uri cu Discordia, insa n-am apucat sa postez imediat, imi cer scuze.
Zice ca e bine, insa bebe nu vrea sa vina, O vor tine internata (e la Polizu) pana cand va naste. O sa mai vada ce spun medicii si astazi. De ieri a intrat in 42 de sapt (cred ca a batut toate recordurile de aici, nu?).
Va transmite salutari si refacere rapida celor care au nascut!
Ii tinem pumnii in continuare!!!

La babyexpo cu Cristina a fost fun , singura mea distractie pe ziua de ieri. Am luat tot felul de maruntisuri (sosete, manusi, caciulite, perie de par, termometru, etc.), precum si sling-ul www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/produs/nord/" target="_blank">asta. Nu e chiar subtire, insa cele "de vara" nu se deosebeau cu mult, iar acest model mi-a placut cel mai mult. O sa vedem cum ne descurcam cu caldurile. Am in plan sa-mi confectionez unul mai subtire singura, daca mai apuc pana la nastere.

Scuze, n-am retinut cine intreba de oferta de carucioare de la targ: cum spunea si Cristina, editia asta e aproape identica cu restul, doar hainutele sunt mai de vara. Ca si data trecuta, preturile carucioarelor nu prea difere de cele de pe site-uri, cel putin la cele care ma intereseaza pe mine. Nu m-am uitat la toate modelele, as ca nu stiu de la ce pret pornesc... Oricum mie mi se par foarte scumpe (mai ales ca eu nu planific sa-l utilizez mult, ci il iau de gura soacrei, sa fie), asa ca cel mai probabil voi lua unul folosit, am gasit oferte interesante aici pe DC, la mica publicitate.

Va pup, ma duc sa mananc o felie de paine prajita, altceva nu pot.



Corina 35s+ cu Maria

AMR - mai putin de 5s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Inca suntem 2 in 1.
Vreau sa urez FELICITARI fetelor care au nascut de cand nu am mai intrat, dar unele probleme nu-mi prea mai permit accesul la calculator din lipsa de timp.

Gabriela-sLA MULTI ANI!

Ieri am facut 4 ani de casatorie si nu stiu cand a trecut timpul. Am fost si la eco, dilatatiile la rinichi nu au mai crescut sunt tot in jur de 6. Mie doctora mi-a spus ca daca mai cresteau il scoteam pe bebe mai devreme.
E un slabanog de 2,5 kg sper sa se nasca si el cu un 3 kg acolo. Am dat si probe de streptococ B si pe 7 iunie la 37 de saptamani implinite merg la control. Daca bebe e cuminte se pare ca pe 21 iunie o sa ne intalnim face to face.
De duminica intram si noi in luna a 9-a (37 saptamani)
Cum va descurcati cu caldurile?



35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Theo am vazut ca intrebai de ceaiul de zmeu...si eu beau din acelasi motiv...elasticitatea partilor interesante

in Ro se gaseste la orice plafar; eu am luat din frunze uscate si macinate...nu pliculete...ca sa fie mai concentrat zic eu


beau cam 2 pahare de 250 ml / zi...dar nu in fiecare zi, ca nu imi amintesc


azi beau ca mi-ai amintit tu

cu fetita in 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatzaaa!

Azi noapte am stat cu ochii pe pereti de pe la 4 la 6 sau poate chiar mai tarziu, am renuntat la un moment dat sa ma mai uit la ceas, asa ca astazi sunt cam zombie

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri legate de lenjeria de patut . Maria, poti sa-mi mai scrii o data linkul te rog, ca a fost sters de moderatori ca sa nu fie reclama? Eventual da-mi PM sau trece-l cu spatii, merci
Remy, de la ei am vrut sa iau , dar desteptii nu au adus cu ei la Baby Expo asternuturi, decat pe cele de prezentare, iar pe site ma obliga sa fac comanda de minim 300 de lei . Imi plac tare mult, o sa incerc sa le scriu un mail sa vad daca-mi trimit totusi si la comanda de 150 de lei.... Daca nu, e cineva pe aici din Timisoara sau Oradea, ca acolo au magazine?

Theo, ai fost mortala cu luatul dr-ului in masina cu voi , nu cumva sa te apuce nascutul in drum spre spital! Eu mi-am ales singura ziua de 10 pentru cezariana, puteam sa aleg orice zi din saptamana aia, dar mi s-a parut o data frumoasa 10.06.10 . Doar ca eu am DPN pe 13 iunie, si dr-ita a zis ca suntem cam curajoase sa fixam cezariana asa tarziu, ca se poate intampla oricand de acum . In plus, nepotica mea de 5 ani s-a apucat sa povesteasca in stanga si-n dreapta cum o sa nasc eu sambata viitoare (nu stiu ce i-a venit), asa ca o sa fiu pregatita de-atunci, poate are copilul gura aurita

Artu, pai Creanga cel mai 'colorat' scriitor al nostru, ce tare cred ca a fost sa improvizezi pe masura ce citeai , numai Povestea Povestilor (care mai are un nume da' nu-l spun aici) sa nu-ti pice in mana cand vrei sa adormi baietii! Atunci sa te tii!

Fetelor cu cezariana, la cat timp dupa ce ati nascut v-au adus copiii la san? Astia la Medlife iti arata bebe imediat cum se naste, ti-l lasa putin, dar dupa aia mama merge la terapie intensiva pana a doua zi iar bebe la acvariu, unde i se da bibe! Si eu tare as vrea s-o alaptez cat mai repede, mi-e teama sa nu se obisnuiasca cu formula, sau sa nu imi intarzie lactatia! Am vorbit ieri la targ cu o tipa expert in alaptare, care tine si niste cursuri (apropo, poate mergem mai multe) si imi spunea sa le zic sa-mi aduca fata la san acolo, la terapie intensiva, si sa nu ii dea deloc formula. Doar ca eu n-as vrea sa fiu asa categorica, nici sa le schimb alora regulile pe acolo. As face o 'medie': as vrea sa-mi si aduca fata la san, sa nu pierd lactatia si sa bea colostru, dar sa-i dea in completare si formula daca ii e fomica, sa nu urle de foame pe acolo, mai ales ca dupa cezariana la rece sigur nu are cum sa se sature cu laptic de la mine... Si mai am o nelamurire: oare antibioticele si calmantele pe care ti le dau dupa operatie nu trec in lapte?? Or fi periculoase pt bebe?

Hai ca m-am intins cat o zi de post, va pup, o zi frumoasa!


Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata fetelor,

NAna felicitari pentru alaptat. Imi pare rau pentru noduli. Sa stii ca si ale mele urla cat e ziua de lunga, abia abia atipesc maxim 30 de minute dar e mult. In schimb dorm noaptea.

Ma laud cu un record Ekaterina a dormit azi noapte de la 10.30 la 8 dimineata.

Artu nasol cu streptococul. Aveti grija sa nu il ia si Sabina. Ma bucur ca doarme si ea.

Ale mele au fost infernal de maraite ieri cred ca din cauza caldurii, s-au adaptat f f greu. La mansarda se face etuva, aerele conditionate nu prea le-am pornit din cauza lor si uite asa intram intr-un lant al slabiciunilor. Fug ca urla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Neatzaaa!

Azi noapte am stat cu ochii pe pereti de pe la 4 la 6 sau poate chiar mai tarziu, am renuntat la un moment dat sa ma mai uit la ceas, asa ca astazi sunt cam zombie

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri legate de lenjeria de patut . Maria, poti sa-mi mai scrii o data linkul te rog, ca a fost sters de moderatori ca sa nu fie reclama? Eventual da-mi PM sau trece-l cu spatii, merci
Remy, de la ei am vrut sa iau , dar desteptii nu au adus cu ei la Baby Expo asternuturi, decat pe cele de prezentare, iar pe site ma obliga sa fac comanda de minim 300 de lei . Imi plac tare mult, o sa incerc sa le scriu un mail sa vad daca-mi trimit totusi si la comanda de 150 de lei.... Daca nu, e cineva pe aici din Timisoara sau Oradea, ca acolo au magazine?

Theo, ai fost mortala cu luatul dr-ului in masina cu voi , nu cumva sa te apuce nascutul in drum spre spital! Eu mi-am ales singura ziua de 10 pentru cezariana, puteam sa aleg orice zi din saptamana aia, dar mi s-a parut o data frumoasa 10.06.10 . Doar ca eu am DPN pe 13 iunie, si dr-ita a zis ca suntem cam curajoase sa fixam cezariana asa tarziu, ca se poate intampla oricand de acum . In plus, nepotica mea de 5 ani s-a apucat sa povesteasca in stanga si-n dreapta cum o sa nasc eu sambata viitoare (nu stiu ce i-a venit), asa ca o sa fiu pregatita de-atunci, poate are copilul gura aurita

Artu, pai Creanga cel mai 'colorat' scriitor al nostru, ce tare cred ca a fost sa improvizezi pe masura ce citeai , numai Povestea Povestilor (care mai are un nume da' nu-l spun aici) sa nu-ti pice in mana cand vrei sa adormi baietii! Atunci sa te tii!

Fetelor cu cezariana, la cat timp dupa ce ati nascut v-au adus copiii la san? Astia la Medlife iti arata bebe imediat cum se naste, ti-l lasa putin, dar dupa aia mama merge la terapie intensiva pana a doua zi iar bebe la acvariu, unde i se da bibe! Si eu tare as vrea s-o alaptez cat mai repede, mi-e teama sa nu se obisnuiasca cu formula, sau sa nu imi intarzie lactatia! Am vorbit ieri la targ cu o tipa expert in alaptare, care tine si niste cursuri (apropo, poate mergem mai multe) si imi spunea sa le zic sa-mi aduca fata la san acolo, la terapie intensiva, si sa nu ii dea deloc formula. Doar ca eu n-as vrea sa fiu asa categorica, nici sa le schimb alora regulile pe acolo. As face o 'medie': as vrea sa-mi si aduca fata la san, sa nu pierd lactatia si sa bea colostru, dar sa-i dea in completare si formula daca ii e fomica, sa nu urle de foame pe acolo, mai ales ca dupa cezariana la rece sigur nu are cum sa se sature cu laptic de la mine... Si mai am o nelamurire: oare antibioticele si calmantele pe care ti le dau dupa operatie nu trec in lapte?? Or fi periculoase pt bebe?

Hai ca m-am intins cat o zi de post, va pup, o zi frumoasa!


Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+


Mie la Euroclinic mi le-a adus imediat la san, ma rog a doua zi ca nascusem noaptea si nu am stat nici o secunda la terapie intensiva.

Mergi la inceput