King of Pop (15) - discutii generale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am pus si la "a trecut 1 an" dar ma gandeam sapun si aici linkurile..

ieri am vazut un documentar pe ABC care a cuprins de toate.. printre altele au fost intervievati Karren Faye si ceilalti doi cu costumele, am uitat numele lor si au dat de inteles ca totusi MJ nu era chiar bine.. a punctat f bine Karren ca filmul "This is it" a fost f bine editat ca sa se ajunga la rezultatul final..

pt cine vrea sa vad documentarul:
http://www.megavideo.com/?v=C8U9DIV1
sau
http://www.novamov.com/video/rshotz2ax7wgn
are cam 2 h..

edit: pe magavideo te lasa sa urmaresti 75 minute dupa care vrea pauza de vreo 40 min.. pt cine nu stie..
pe novamov e bine lasat sa se incarce ca lumea si apoi merge urmarit ca lumea.. (asta din experientele mele de vazut filme online)




Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Motanik nici eu nu ma omor dupa nici un impersonator al lui MJ, e greu sa imiti ceva perfect, daramite sa te apropii cat de cat de original... Earnest mi se pare si mie cam "impaiat", cum e machiat si mi se pare ca niciodata MJ nu a aratat asa (strident machiat, cu nshpe suvite peste toata fatza, etc)

Cat despre teoria mea, da, mai cred in ea, ca nu s-a ivit nici un argument atat de clar incat sa ma convinga de contrariu - sau mai bine zis toate argumentele pro-death sunt asa de subrede - iar cuvantul "angel" l-am folosit in sensul ca el a fost printre putinii care mai avea dragostea, seninatatea si bunatatea unui inger pe pamint...(in orice caz in filmarea de la semnatura cu tributul, mi-a placut mult cum niste "scortzosi" (cum sunt considerati nordicii) au fost asa de impresionati si lacrimau de la primele acorduri ale muzicii lui Michael)


Mihutza multumesc am salvat linkurile cu filmele, am sa ma uit pe indelete cand o sa amtimp zilele urmatoare. Eu cred ca MJ nu era in cea mai buna forma, probabil erau maim ulti factori care au dus la asta, insa cei mai buni prieteni au tot interesul sa sustina varianta asta (care pe oameni ii duce cu gandul la o posibila moarte mai mult sau mai putin naturala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Deci nu am ramas singura...

Mihutza11, la mine a mers tare bine, multumesc... m-am oprit din gacut bagaje ca sa ma uit la el. Multumim. Am scris la un an impresia, nu mai repet...

Nu stiu daca ati vazut pe... stiti voi unde... ca MJ a fost inregistrat la UCLA cu un nume fals in ziua aceea ciudata de 25 iunie... cred ca vor mai curge multe litere virtuale sau negre pe alb despre acea zi si tot nu se va spune totul pina la capat despre ceea s-a intimplat. Acest nume este Soule Shaun... care in limba lituana (?) inseamna Soare de la Dumnezeu cel mare sau cam asa ceva (asta e de la mine, ca am facut citeva cercetari despre ce ar putea sa insemne acel nume... v. floarea soarelui de asemenea).

Cit despre Ernest Valentino, ce cauta in Romania si de ce sta atit de mult? Mie nu-mi place decit Casanova dintre imitatorii lui, e singurul care seamana, cel putin fizic, altfel nici nu cred ca s-ar putea. Si mai e unul tinar, nici in ziua de astazi nu stiu daca asta e acel Dimitrie Draghicescu, dar daca el este si, de fapt, indiferent cine este, e clar cel care aduce fizic cel mai mult cu MJ, dar nu l-am vazut cum il imita si altfel. Eu am fost foarte surprinsa de asemanare, stiti ce spuns site-urile despre hoax, ca el a murit de fapt in locul lui MJ (pentru ca suferea de o boala terminala si a acceptat sa faca asta pentru idolul lui)... na, fiecare cu imaginatia lui. Cert este ca de multa vreme nu mai stie nimeni nimic despre acest Dimitrie Draghicescu, iar eu una nici nu sint sigura ca exista in realitate.

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/
http://i86.servimg.com/u/f86/14/26/68/72/carlo_10.jpgc/0//46/443/46443770_1231072739dvoyn1.jpg
http://i37.servimg.com/u/f37/12/27/78/47/hat1-110.jpg

Edit: observ ca doua dintre ele nu se vad, dar puteti tasta dimitrie draghicescu pe Google si va duce la ele, una e el cu manusa alba si cealalta e imbracat in alb/crem... dati See full size image ca sa le vedeti mai bine.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Un f.scurt videoclip surpriza
http://www.facebook.com/video/video.php?v=131280530239634

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Medy ce-i cu fragmentul ala??? Sti idetalii, ca acolo nu era prea mult scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Danat, se spune/scrie pe forumuri ca ar fi recent inregistrat. Nu stiu ce sa cred, dar pe acelasi cont sunt si alte videoclipuri interesante (unul e cel referitor la Dom/Tom Sneddon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

ce este cu acest Tom .../ Dom?? m-ai pierdut in ceatza...

edit: stiu adica ca D.S. cantecul face referire la Dom Shelton, dar ce e cu fb si userul...aia nu pricep..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Inca ceva ciudat, o scrisoare, ca tot mi s-au aprins beculetzele cu userul asta ciudat de pe fb:

http://www.facebook.com/topic.php?topic=15435&uid=165437917450


Si imi plac comentariile celor care discuta pe acolo si fotografiile din albumul userului.

Cel mai mult mi-a placut intrebarea: oare cine a filmat This it it poate chiar MJ... nu e bomba bombelor??? Nu e stilul lui? Asa ceva (filmul) nu s-a mai facut pt nici un alt artist. Iar este unic! E o minunatie omul asta!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

5 Brothers enterprises, llc (asta e numele contului de pe facebook)
http://www.facebook.com/pages/5-Brothers-enterprises-llc/363445214435
(aici se pot vedea videoclipurile)
Link to album:
http://www.facebook.com/pages/5-Brothers-enterprises-llc/363445214435#!/album.php?aid=156775&id=363445214435

Mergi la inceput
Mergi la inceput