LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Inca una, doua, hai...poate trei:

Bianca, abia astept sa ne revedem! Pastram legatura!

Ilinca, ai fost mortala cu psihanalistul Muo, cititor in vise/ coshmaruri si reverii

Diana, frumoasa surpriza sotului.

Floric, prune confiate gasesti la plafar/magazine naturiste!

Am facut si eu biscuitii, am pus caise confiate, si n-am pus stafide si arahide, au iesit deliciosi, si-s inca moi dupa 2 zile, puiului ii plac, lu' ma-sa sa la fel, mai facem sigur!


mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

No, tu, Gina crezi ca Rares arata vreo parte a corpului sa macar reactioneaza intr-un fel cand i cer sa arate??? A, ba mint...reactioneaza cand strig la el sa ia mana de la putza. Mai, fetele, atat se trage de putza ca , pe bune, daca nu a lungit-o. Inteleg ca e la ora de cunoasterea corpului dar lasa-l in colo de corp ca mai are si maini si picioare si etc. nu doar putza. Dar oricum nici macar p-aia nu ar arata-o daca i-as cere.

Ilincuto, asa DA copil. Oricum de la Sophilica nu ma asteptam la altceva. Decat cumintenia intruchipata. Hait, ce noroc pe unii...si frumoasa si desteapta si cuminte...si devreme acasa. Bashca de ceva seri doarme toata noaptea pana la amiaza.
Ilinca, iti place sa faci schimb?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

INA, parca am scris eu mesajele tale. Nici Ana nu imita absolut nimic (bine, recunosc ca nu mi-a dat prin cap faza cu indienii, o sa o incerc, desi nu cred ca o va imita), nu asculta daca ii spun sa vina la mine sau sa faca ceva. Eu nu ma mai pot juca nimic cu ea, nicio jucarie nu mai e buna, nici nu ma baga in seama. Asa ca am lasat-o si eu. Dimineata o pun la dvd-urile de la super bebe, dar nici la alea nu sta, se ridica, mai merge un pic, mai vine la mine, etc. Eu stau la calculator, ea se mai agata de masuta ei de joaca, dar f putin, mai da din fund cand aude o melodie care ii place, rade la mine si ridica mainile in semn de "danseaza mami!", se mai leaga de o priza, prilej de "nu" si ridicat tonul, etc. Pe urma doarme, apoi iesim afara, papam de pranz si dupa somn fie iesim afara, fie vine tati si ne amuzam in trei, dar cam tot activitati din astea. Mai nou nu mai sta sa ii arat nici animalele in carticica, nimic, nimic. Mi se pare ca pierdem vremea toata ziua si nu invatam chiar nimic, dar asta e, probabil dupa 1,5 ani, cum zice Monique, se vor schimba un pic lucrurile.
Recunosc ca si eu m-am "relaxat" cam tare si din moara stricata care eram si exasperam copilul, am devenit tare lejera, nu prea ii mai arata chestii, nu o mai zapacesc cu lucruri, daca ne ies in cale bine, daca nu, nu.

Fug la dus, ca ma someaza sotul ca ar etreaba la laptop.

Pupici si abia astept intalneala. Vb la tel cu MONNVAS ca nu stiu daca apuc sa intru

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)


Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halooo, Floric, care "ceva seri" ca azi noapte a fost prima fara treziri? Am zis io ca de o saptamana doarme mai mult (s-a molipsit de cand a fost tac'su acasa) dar nu fara trezirile "de rigoare"
Da' Raru Tziparu' cum isi petrece ziulica? Chiar ar fi interesante niste impartasiri de experientze, cum vad ca am inceput cateva...
Deci pentru Phiphi conditia esentiala sa fie fericita, de-a dreptu' serena, e sa fiu in aceeasi incapere cu ea(exceptie cand se uita la desene, atunci pot face dush cat vreau io, pot manca etc). Si macar asa, la 5 minute, sa ne mai tragem cate un zambet. Stiu ca se va cam schimba treaba cand se va porni singura, chiar sunt curioasa cum va fi...Multe etape am avut si pana acum, dar toate au fost frumoase in felul lor
Pe mine ma fascineaza Phiphi cand se uita la baby einstein, asa-mi place sa-i urmaresc expresiile fetzei, cum se mira, cum surade strengareste, cum chiuie, cum rade..Are faze la care rade ori de cate ori le vede...Acum preferatul ei e "baby macdonald" si cand incep aia sa cante "old macdonald had a farm..." e in culmea fericirii, chiuie ca o "country girl"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

mababei, LA MULTI MULTI ANI!

Ramona, STEFAN, frumos tort, cred ca a fost super gustos.




Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinco, boierie curata la voi !! Acum m-am lamurit cum de citesti tu cu Sophihi prin zona ca ma tot intrebam oare cum faci, ca la noi daca iau o carte in mana vine repede si umbra mea
Ea e ca arabii, e de ajuns sa ma uit catre un lucru si deja anticipeaza si se protapeste mandra langa mine, ce sa zic curioasa ca maica-sa !!

Faza asta e asa de cand e mobila, pana atunci o mai fentam sa stea intr-un loc, dar acum face ture toata ziua !
Si afara sta cat sta in carut apoi se da jos si cauta in portbagaj unde stie ea ca sunt biscuitii apoi alearga dupa te miri ce !


Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

No, tu, Gina crezi ca Rares arata vreo parte a corpului sa macar reactioneaza intr-un fel cand i cer sa arate??? A, ba mint...reactioneaza cand strig la el sa ia mana de la putza. Mai, fetele, atat se trage de putza ca , pe bune, daca nu a lungit-o. Inteleg ca e la ora de cunoasterea corpului dar lasa-l in colo de corp ca mai are si maini si picioare si etc. nu doar putza. Dar oricum nici macar p-aia nu ar arata-o daca i-as cere.




da ce ai cu copilul? se trage si el de ce are. daca tu nu ai de ce sa te tragi, esti invidioasa?
a descoperit si copilul tau ceva interesant, la care nu are acces tot timpul, ca e in scutec. probabil ca trasul asta ii si place.
si lui andrei ii placea sa se joace cu putza. dupa ce a studiat-o in amanunt si-a cautat alta jucarie.
ioana, cand o pun pe olita, tot pune mana si cauta pe acolo, dar ea nu are de ce sa se traga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

LA MULTI ANI MABABEI
sanatate, fericire si o viata minunata alaturi de cei dragi tie.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, Pisik
Si eu sint relaxata, si inca de multa vreme, mai ales ca, tot timpul, aveam, cumva, siguranta ca procedez corect, ca fac ceea ce trebuie, si siguranta asta imi venea, pe de o parte, din faptul ca Ian e mai presus de oricine/orice din pdv al prioritatilor de toate felurile si, pe de alta parte, eram multumuta de evolutia lui sub toate aspectele: nu am avut never probleme cu el (decit minore), vesel intotdeauna, pus pe sotii, rizacios de numa', ingenios f. adesea, f. iubaret si efectuos etc etc.

Am inceput sa-mi pun intrebari ca, poate, "ceva nu se invirte rotund" de cint tot citesc pe aici cite fac alti ghiocei si atunci s-a nascut -firesc!- intrebarea: oare nu gresesc undeva?

PS. Sper ca am fost coerenta...



Gina lu' Ian
Ian are 1 an!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Asa ca m-ati facut curioasa : voi de unde aveti filmuletele Baby Einstein ? ca eu nu le am si parca le-as incerca si eu daca ziceti ca sunt faine



Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput