Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

cygni, bine ca nu-i mananca! pe mine ma enerveaza la culme cand il vad lingand-i cu limba . la faza cu vecina, cred ca a inteles, doar e un copil.......dar ce i-a venit ei sa intrebe..

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!



hahaha, f funny.

are fiica-mea o obsesie cu parintii/partenerii de aia a intrebat. e foarte mirata de situatia unor cunostinte divortate de curand, mama copiilor fiind deja cu alt barbat pe post de tatic. si imi pune foarte multe intrebari pe tema asta. cine e x, unde e tatal copiilor, daca vede un copil intr-o fotografie ma intreaba unde e mamica si taticul lui si a inteles ca exista sot-sotie si prieteni, face diferente. m-a intrebat deja si cu moare, ce inseamna ca moare, avem tot felul de "discutii", pune niste intrebari de-mi sta mintea-n loc.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

bunaaa
eu sunt mai sensibila azi,a plecat mama..fetele care au recut stiu..nasol tareeee si din cauza subiectului citit m-am si ciondanit cu ea,na aiurea in tramvai..avea dreptate mychy.

eu la botez am dat 100 euro iar la nunta dupa afinitati si cum toti la care am participat ne-au fost prieteni le-am dat cu tot sufletul..si mi se pare corect sa dai caci si oamenii aia care -si fac nunta au facut niste sacrificii ca sa iasa bine si ca noi sa ne simtitm cat mai bine..nu intotdeauna se imbogatesc din nunta,nu e o afacere..si apoi ii dai ca sa porneasca cu dreptul,cel putin asa se facea inainte dar nici acum nu e departe de adevar caci toti la care am fost noi si-au luat cate ceva pentru casa..si nu erau bogati ca sa para avari...parerea mea


georgiana,mamica de mihnea


da musso, sunt de acord, dar din pacate unii isi fac nunta cu MUUULT peste posibilitati, intra in tot felul de datorii si spera sa acumuleze din dar, ceea ce mi se pare total gresit ca mod de gandire.

sigur ca atunci cand te duci dai pentru ca vrei si cu sufletul, dar daca pentru unii devine o povara si nu-si permit, ce sa faca. eu cand am facut nunta am invitat destui prieteni care erau studenti la vremea respectiva si nu-si permiteau prea mult. ar fi fost absurd sa ma astept sau sa pretind. nu consider ca am facut vreun sacrificiu, faci atat cat te tine plapuma zic eu.

imi pare rau de problema cu mama ta, eu nu am citit insa stiu cum e sa ai n divergente


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

mai, eu nu suport nuntile!!!! . cred ca am fost la 5-6 nunti in viata mea, m-am plictisit si enervat ingrozitor de fiecare data, senzatia a fost ca am ajuns la balci (scuze adeptelor ). una singura mi-a placut, doar pt ca a fost atipica (desi a fost cu dar), presarata insa si cu momentele "jenante" tipice unei nunti.

Diana, multumesc de impartasirea experientelor tale (+crizelor copilului cel mare) de cand erai insarcinata . o sa-i povestesc si eu lui david ca am intrat in sapt. 34, deci ar fi cazul s-o lase mai moale cu figurile , ma indoiesc ca o sa tina explicatia. probabil va reactiona si el tot asa, de genul "bine, bine, l-am vazut, ne place, e frumos, dar gata cu gluma, du-l pe bebe la maica-sa!"

ps: pe voi nu va enerveaza maimuta aia? vorba danei, ma cam sperie, e hidoasa!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

da cygni,ai dreptate sunt si cazuri mai putin fericite,amfost si noi la nunti cand eram studetnti si mai rau de atat pe atunci se striga darul ..eu nu vorbesc de obligatii ca acolo va dau dreptate.
n-am nici o problema cu mama mea,e o femeie super si m-a crescut cu multa iubire deci nu intru in calcul cu subiectul dar din pricina a ceea ce am citit m-am ciondanit,pe fondul acela...asa si in sarcina citeam pe la copii cu probleme si gata mi sepunea pata,asta e..sunt eu mai sensibila...iar mama nu a plecat ca ne-am ciondanit ci castain alta tara si trebuia,avea avion...sa nu se inteleaga altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

musso, nu am tras absolut nicio concluzie de vreme ce nu am citit

eu as vrea sa stam in tari diferite uneori sau macar orase


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

care maimutza?????????

eu nu sunt o adepta a nuntilor.....doar ca sunt ale prietenilor apropiati(care de exemplu, au batut drumul pana la vatra dornei ca sa ne fie alaturi) si nu le pot rata! cu toate ca acu pe vremile astea, poate as vrea
eu am o placere "morbida" cand merg la nunti: sa ghicesc care e soacra miresei, sa o urmaresc cum reactioneaza la cununia religioasa(de obicei se cam plictiseste) si sa-mi imaginez cum va face dupa!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Dementa esti, mai, mychy, mai!!! Mie mi se pare tocmai, nu ca se plictisesc ci sunt cele mai active, cu rol de leader informal, adica mai pe romaneste, ce s-o mai dau cotita, se baga cel mai tare in seama!

Multumesc pt raspunsuri; e vara-mea (ma rog, de fapt nepoata, ca e fata verisoarei mele ) care se marita a doua oara. Ma duc cu placere, ca tin mult la ea, dar stau taaaare prost cu banii
Georgi,

pup maaare toate fetele
revin

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mie imi place maimuta aia de nu mai pot! eu cat am fost gravida numai la animal planet la maimute ma uitam non stop, mama se speriase sa nu o iau razna de la atatea maimute. Le adoram... mai ales pe puiutii aia zbarciti si cu scutece ca de bebelusi!

Si acum cu nuntile. Nici mie nu imi plac. La a mea mi-au placut doar cateva lucruri: rochia mea, calul alb de la trasura (eram mai mult pe afara la cal sa-l hranesc) si faptul ca a fost fara dar.
M-am distrat copios cand s-a imbatat o invitata, apropos Michi de la voi de la CFR si a inceput sa vomite ca o fantana arteziana peste toata masa si comesenii ei sa-i fi vazut pe aia ce fata au facut!

Si acum ca sa fiu rautaciosa, mi-a placut cand la nunta uneia dintre gemenele editia intai muzicantii (mei dragi din Brasov de la Sura Dacilor) tot spuneau "pentru soacra mica" si la un moment dat fosta sotie a socrului mic (barbatu-meu) se duce si ii roaga sa nu mai spune pt soacra mica ci pt sora miresei sau ma rog, altceva pt ca sunt 2 asa zise soacre mici el fiind acum casatorit cu mine. Ce credeti ca au facut muzicantii mei care erau destul de turmentati deja???

"pentru soacra mica cea tanara si frumoasa, brasoveanca noastra!" era sa intru in pamant de rusine dar imi si crestea sufletul si ma umflasem in pene ca un paun! doamne cat m-am mai pregatit pt nunta aia, cred ca nici la a mea nu m-am pregatit atat. 65 de kg, odihnita, aranjata super, atenta la fiecare detaliu de comportament.. stiam ca voi fi si eu in vizor ca doar cu un an inainte cand i-am facut nunta celeilalte tot asa a fost.

in rest... chiar nu-mi plac nuntile. Pe mine nu m-au furat, nu am fost de acord si mai multe obiceiuri ca sa zic asa nu le-am respectat. Cand am aruncat buchetul miresei era sa-l decapitez pe seful de restaurant! Ziceai ca sunt la aruncarea cu discul

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare fetele!
Citesc de dimineata si am tot zis ca raspund dupa ce termin de citit. Deci...:
Nuntile - o sa cununam anul acesta. Daca se pune problema ca invitatii "de rand" sa dea 300 Euro, nasii cat ar trebui sa dea?
Cygni, e nemaipomenita Alise. N-am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu ce mai citim. Eu am Agatha Christie in masina si Cioran pe noptiera.
Voiam sa mai zic ceva cuiva, poate imi amintesc pana maine.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07


-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza


eu am o placere "morbida" cand merg la nunti: sa ghicesc care e soacra miresei, sa o urmaresc cum reactioneaza la cununia religioasa(de obicei se cam plictiseste) si sa-mi imaginez cum va face dupa!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!



M-am tavalit de ras cand am citit, daca ai fi vazut-o pe soacra-mea la nunta, era ca o statuie, nu a schitat un zambet toata nunta. Nu are ceva cu mine in particular, dar atunci era in plina criza de psiho-pupu si dupa o spitalizare pe motiv de pneumonie si toata nunta a zis numai: da plicuri la oameni sa va dea bani, ca nu aveti bani sa platiti si ne ia politia si eu nu pot sa merg la politie ca sunt bolnava de plamani . Noi eram asa de tineri, studenti in ultimul an de facultate, asa de fericiti si indragostiti ca nici nu am bagat-o in seama, dar tin minte ca toata lumea se minuna cat e de intepata. Am refuzat categoric sa dam plicuri dar am primit cu placere ce ni s-a dat si ne-a ajuns sa platim masa si cu ce-a ramas ne-am luat un video, ce vremuri, taica ....


Lachi, si tu esti super .

O seara buna,

Mergi la inceput