"Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Nu am avut harrie de coopt in casa si am facut pe folie de aluminiu. S-au lipit si s-au si rumenit putin cam tare la baza, insa tot bune sunt. Cu hartie de copt se ard pe fund?

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea


Nu s-au ars, dar s-au lipit de hartie. Am incercat sa le pun si direct pe tava unsa cu ulei si tot s-au lipit. Nu stiu care e smecheria.

Arturica, de crochete zici?! Fac io nu-i problema, dar sa ajung la tine e mai greu. Ma gandeam ca le-ai savura si tu, ca nu au carne!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

ROSANNE..... de unde ai cumparat Garmastan? De la ce farmacie? Mary nu gaseste in Iasi....,iar aici se da doar cu reteta...

28+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Eu tot stau si ma gandesc de la ce poate fi iminenta asta. Eu beau cam 2-3 cani de ceai de Roiboosh pe zi, doar n-o fi de la el, nu?!

Rocsy, cum te simti? Ti-a mai trecut raceala?
Mira, felicitari pentru bubulina grasunica!
Anamaria, merci de complimente. Atunci si tu fetita ai!?
Anca, bine ai venit in clubul nostru! Insanatosire rapida!
Am vazut pozici noi cu burtici frumoase: Cusa, Anamaria, Rocsy(clar, e invidioasa tehniciana voastra pe tine, n-o lua in seama), Veronica(unde le ai cele 10 kg????),Vivela(tu nu esti sora cu super nanny?), Aly
Theo, stai linistita, fiind la prima nastere nu ai cum sa nasti pe drum. Cu asta chiar nu trebuie sa te stresezi!
Veronica,discordia,madutza,onana,flubby, cris(merci si pentru majorete) merci pentru complimente.
Dana, merci pentru raspuns! Deci, il i-au de zici ca-i bun!
Nikol, felicitari pentru masuratori in grafic! SI voi cu circulara?!
Tatyana, felicitari ca ati ajuns cu bine la 30 sa, sa stea bebe cat mai mult la caldurica!
Aly, si tie.
Deci toate imi doreati fetita. Un mare de la noi!
Ruxy, felicitari pentru schimbarea prefixului!
nana, merci de sfaturi pentru stomacel.
Vivela, si noi cu Cami am patit la fel cu suzeta, efectiv zbura din gurita ei! N-a mai acceptat-o, si bine a facut!

Mey, fetelor, sarmanutele, pai voi ma asteptati cu vesti de la eco, cand eu nici nu ma pornisem de acasa! Eu abia la 7 seara am intrat la ecograf!!!

Mai am 10 pagini, dar cred ca le las pe maine, ca e 2.30 noaptea. Mai pup pe cineva pe aici sau ati plecat toate la somn?

P.S. Carla, tu ai fost la eco? Ce fac bubulinele?


www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Bon dimine'!

Bine ati venit, fetelor noi, felicitari Nati pentru fetita si taty_ana pentru rezistenta

Raportez intrarea in clubul cucuvelelor- mai nou ma trezesc si eu pe la 4-5 sistematic, iar de dormit dorm prost, cu semitreziri de zeci de ori in cursul noptii pentru rasucit pe cealalta parte. Asta e, inca 10 saptamani.

Psihic sunt cam cu morcovul la purtator, cand vad apropiindu-se DPN-ul - nu atat pentru cezariana propriu-zisa (care doare si e neplacuta, dar asta e) cat pentru sederea de o saptamana in spital aferenta. Probabil alte mamici va pot zice niste povesti mai optimiste, dar la mine a fost, fara exagerari, cea mai rea saptamana din viata, in mare parte din cauza proastei organizari, a dezinteresului si a rautatii de pe sectia de neonatologie. De la paturi inalte-inalte in salonul de cezariene, sa simta proaspetele mamici cum le dau lacrimile la fiecare manevra de urcare-coborare, trecand prin faptul ca singura toaleta de pe etaj era in alta SECTIE , pana la o neonatoloaga care mi-a spus cu nonsalanta ca Timi are un "suflu periculos la inima, doamna, trebuie sa o tinem sub observatie" doar ca sa ii "prestez" cand de fapt suflul era fiziologic, lipsit de orice pericol, trecea de la sine si era determinat de faptul ca fata se nascuse cu zece zile inainte de termen, dupa cum aveam sa aflu mai tarziu. De asistente repezite si infirmiere indiferente nu mai pomenesc, cred ca sunt peste tot in spitalele de stat. Deci- morcov. Of.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimi!Cafeluta e servitaaaaaaaaaaa!!!!!
Am adormit aseara in asteptarea lui Nati,dar m-am trezit azi la prima ora tot cu gandul la ea
Of of,ce ne-ai mai facut tu noua
Pupici,si felicitari pentru fetita cu fundita!Totusi cred ca te-ai grabit cand ai scris ca are 118 gr,nu?Poate ai mancat o cifra .Bebelinul meu avea 816 gr la 26 sapt.si stiu ca ziceam ca e cel mai slabanog in comparatie cu bebeii fetelor
..In fine..dc doctorul a zis ca e sanatoasa..asta e cel mai important
O zi frumoasa,de primavara sa aveti gravidute!

poze



Cristina33+ cu Sebi
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
iar ati schimbat capitolul, recuprez si revin!
O zi frumoasa!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nati-felicitari pt bebelina!
Rocsy-felicitari pt bebelina grasunica!
Nana-recuperare usoara dupa tura de cumparaturi!
Sabina- D-zeu sa-l odihneasca pe coleg!
Corinasmile- aiesit frumoasa foc fetita in simulare!


25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

dar de ce un nou capitol?

Noapte buna Rocsy.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.




Neata fetelor !
Oboseala ... nu mi-a mai jucat bine neuronul cand am scris mesajul de inceput !

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Hai ca nici nu mi-am luat micul dejun, am intrat sa vad de Nati !

Bravo Nati , felicitari pentru fetita ... doamne cat te-am mai asteptat .
Bebelina noastra la 26 de saptamani avea 1020 de grame .
Imi pare rau ca va trebui sa renunti la orele de sport ... dar ce nu face o mama pentru bebele ei. Sa ai grija de acum cu efortul, ridicatul etc.

R_ocsy 30 + Ana Sofia
AMR 9 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

'Neata mamici,

Am reusit sa recuperez si eu tot capitolul de ieri, aseara tarziu, dar n-am mai avut nicio dispozitie si putere sa va scriu...

Nati, te felicit si eu pentru vestile bune!
Taty-ana, ai grija de tine in continuare si sa ne dai mereu vesti bune!

Restul fetelor nu mai stiu sa va nominalizez, ati povestit o gramaga si nu mai stiu ce si cum...

Vin si eu cu noutatile de ieri, de la eco: mazarichile fac extraodrinar de bine, sunt mari-mari, una avea 1960 gr si cealalta 1940 gr, doctorita spune ca in maxim 2 zile sar amandoua de 2 kg. Le-a monitorizat si cu aparatul acela de burta (ca si EKG-ul, nu stiu cum se numeste), amandoua au puls foarte bun, se misca energic si totul e sub control. Placentele sunt si ele okey, grad de maturare I, am inteles ca asta inseamna ca e bine.

Vestea proasta este ca burta si organismul meu au ajuns la limita, pe acea monitorizare de aproape 1 ora doctoritei i-au aparut contractii permanente ale uterului, pe care eu in acel moment chiar nu le simteam deloc, spre deosebire de restul zilei, cand ma indoaie de durere... Si concluzia a fost ca asemenea contractii permanente (ca si frecventa si intensitate) apar, in sarcina singulara, din saptamana 38 incolo, adica chiar inainte de nastere.

Eu deja luam Gynipral de cateva saptamani, asociat cu magneziu, insa se pare ca nu a avut mare efect. Nu simteam eu contractiile atat de puternic, insa ele exista si se manifesta permanent.

De aceea, incepand de luni, va parasesc pentru o vreme, pentru ca ma va interna pentru supraveghere permanenta, pana la nastere. Nu stiu daca in spital voi avea acces la internet, deocamdata nu voi duce laptopul cu mine, pana nu vad care-i treaba pe acolo... Insa promit sa va tin la curent cu orice noutate, daca se intampla...

Sper sa nu dau startul nasterilor chiar din martie, insa doctorita e sceptica. Se pare ca de luni incolo pot naste in orice moment. Pe de alta parte, si-a exprimat parerea ca, stand in spital sub observatie si cu repaos la pat, saptaman viitoare inca nu sunt in real "pericol" de a naste, deci sunt sanse mari sa trec si de saptamana 34 si apoi vedem, zi dupa zi, cat mai rezist. V-am zis eu ca-mi daduse termen limita 36 saptamani inca de pe la mijlocul sarcinii si... se pare ca a avut dreptate.

Voi mai intra zilele astea, in weekend, pe forum... deocamdata sunt inebunita, mi-am dat seama ieri cate chestii voi lasa in aer, am de facut o mie de lcurui pana luni, si asta in conditiile in care ar trebui ca zileel astea 3 sa trau in repaos permanent la pat, a fost conditia sa nu ma interneze chiar de azi... I-am explicat doctoritei ca n-am nimic pregatit si ca am nevoie sa ma organizez in weekend si in final a acceptat sa ma mai lase acasa pana luni.

Ieri am facut cea mai urata cadere nervoasa de cand sunt insarcinata, constientizand zilele, dar mai ales noptile ce ma asteapta in spital... mersul la baie de 5-6 ori pe noapte ca capatul etajului, in toalete mizere... Coada la dus de cu noaptea-n cap, cum povestea Ruxi zilele trecute... mizerie, mizerie, mizerie... Sa dorm singura, printre straini, sa nu adorm in bratele sotului si sa nu ne trezim impreuna, sa nu mai avem seara ritualul nostru de dat burtoiul cu ulei si de comunicat cu mazarichile... Atatea chestii emotionale ce efectiv m-au daramat psihic, am plans ore intregi fara sa ma pot controla. Azi noapte n-am dormit aproape deloc, cum atipeam cum visam spital si mizerie... Sunt franta acum, si am de umblat toata ziua prin oras sa rezolv probleme amanate...

Ne reauzim mai tarziu.



Carla, 32+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Inca putin... !

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput