LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**176**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anncutza spune:

buna dimineataaaaaa
ieri mi-a mers f f greu netul, iar forumul mai deloc, putin dimineata.
Maria Cristiana cu intarziere
si pt sarbatoritii de azi Damian Serban, Marina Alexandra, Albert Gabriel

noi raportam o noapte horror Gandacul dupa ce ca a adormit la 22 (ceea ce pt el e mult ca de obicei adormea la maxim 21) s-a mai trezit si din 15 in 15 pana pe la 5 dim. am fost pe post pe suzeta si de leagan. macar am putut sa stau pe marginea patului, ca daca mai statea si in picioare cred ca lesinam. pe urma am reusit sa mai dormim pana pe 6.30. tot e bine decat deloc. acum domnul are o energie. se joaca, dar noua lui metoda de joaca este sa ia jucariile si sa le arunce sau sa inceapa sa bocane cu ele in mobila si pe urma aplauda si se uita la mine f mirat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat nimic ma dispera abia astept sa-l ia somnul sa ma bag si eu ca nu mai pot.
azi trebuia sa mergem la vaccin, dar am fost inspirata ieri si l-am reprogramat pt marti. sa speram ca nu mai ninge ca mi s-a luat de atata zapada si de stat toata ziua intre 4 pereti albi.
era o discutie despre masini. noi daca am avea bani ne-am lua saab. sunt mai scumpute dar e masina care merita. nu au ele un design f slefuit, dar ca family sunt ideale pt ca sunt f incapatoare. noi momentan avem un golfulet, care desi are peste 200.000 km inca isi mai face treaba. sa speram ca n-o sa moara curand
ma duc sa dau o raita pe plantatii. revin cu castigurile
o zi minunata si usoara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Aolica Dodo...eu vreu un experesso dublu...imi vine sa de oboseala...am avut o noapte de ...Pitonul a fost cumplit de agitat...de la 2 la 5 nici nu cred ca am adormit vreun pic...offfff, nu mai stiu de la ce este...

Joanna, te-am sunat deja, dai tu bip cand poti vb, sper sa ne sincronizam...

Olishka multumesc mult de ganduri si mai ales de zambilutza roz...din pacate cred ca nici un camp plin de zambile nu ar colora prea mult maro-ul, dar macar ar mirosi frumos, nu?!

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetelor. Am o intrebare spinoasa...CREDETI CA MAI PURTAM TRICOURI ANUL ASTA AFARA???? Pe mine deja ma dispera iarna asta, parca e un vis care devine cosmar...Stau acasa si m-am plictisit de iarna dar pt cei care merg la serviciu...Tot respectul.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Olishka, draga mea, intreba pe mama cand sa te pui pe ...ca as putea sa imi deschid un cabinet de consiliere in materie...toate prietenele mele au ramas dupa instructiunile oferite...sau au ramas ca au avut cu cine sa faca ???

Ei bine, pana in ziua 8-9 repaos total...la domnu'...ca sa se stranga material. Apoi exersati din 2 in 2 zile caci "purcelushii cu coditza" ajung la maturitate in 48 de ore si ei oricum rezista acolo mai multa vreme si ai toata perioada acoperita. E f important sa stii cam la cate zile ai "rushii" sa estimezi cat de cat perioada ovulatiei.
Eu de exemplu cu un ovar ovulam in ziua 8-9-10, cu celalalt 17-18-19...

Bafta si sa iasa fetita!!!

30 martie 2009

hahahahahaaaa, hai ca ma aptinui sa raspund la mesajul cu "jucaria jucausa", da la asta nu pot :)))`Pai cum stii tu, gigele, cind ovuleaza unu si altu??? :))
Ca sa nu mai zic ca la "lenesi" poti gasi inlocuitor :)))

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai mai Chato, cum sa nu stiu dupa 2 ani si ceva de monitorizare??? Am ajuns sa stiu si fara sa imi iau temperatura sau sa fac o echo intravag....Trust me

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

neata gagici,
vreau sa va spun ca si eu m-am satuat de zapada pana peste cap,eu oricum nu prea suport vremea asta,fiind nascut in mijlocul verii...dar in dimineata asta chiar mi-a ajuns...eu pana la serviciu merg pe jos,caci nu am alta posibilitate/alternativa...si merg cam 1km...poate mai mult chiar...cam 30min mers normal...iar azi dimi...in 30 min...vantul nu si-a schimbat directia o secunda...30min mi-a batut fix in mecla...noroc c am fost inspirata si am folosit cosmetice waterproof...k altfel ajungeam la munca

Mergi la inceput

Mesajul cu numarul 1500

Va pup pe toate...ma duc sa tai si sa pregatesc prajiturele pentru Mos Craciun...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bantui doar eu aici????
Simona, lui Dragos i-ai facut cumva ROR-ul?????

da da i-am facut, nu a avut nici o reactie el, eu in schimb da am avut febra

Mergi la inceput

Hai sa uram cei 3 minunati ghiocei de azi:

Damian Serban

Marina Alexandra

Albert Gabriel

Eseea,Alexa101 si Ciresica5 si un buchet mare de

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

`neata . ma duc la plantatii, recuperez si vin la vorbitor. va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Karina26 bine ai revenit! chiar ne intrebam ce mai faci. eu te admir pt curajul de a avea 2 copii asa de mici. sanatate multa si nervi de otel.

joanna la Florii voi veni la Mures. poate reusim sa ne vedem.

noi am avut o noapte horror. ioana la fiecare ora a plans si s-a ridicat in picioare. am luat-o si langa mine, dar tot agitata a fost. acum e vesela si bine dispusa, scoate hainele ei din sertar si le plimba prin casa, sau se joaca cu masinutele lui andrei.

Mergi la inceput