experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

La Multi Ani

...fie ca in noul an sa fim mai buni unii cu altii, mai toleranti, sa avem mai multa dragoste in suflete, sa fim mai uniti...

sanatate si un an prosper va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La multi ani! Sanatate, intelepciune si liniste sufleteasca va doresc!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

La Multi Ani! sa va aduca anul nou multa, multa, multa INTELEPCIUNE!
unde este intelepciune, este sanatate!
unde este sanatate, este putere de la DOMNUL sa treceti peste toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella


...parca se clarifica totul.

Sa iti mai spun o experienta pe care nu am impartasit-o nimanui pentru ca nu m-ar lua in serios. In fine, in adincul meu e absolut real.... biserica sapata in piatra, ca un fel de pestera.

Intrind acolo m-au trecut fiorii. Nu am simtiti niciodata, in nici o biserica o emotie atit de puternica si atit de pura. Nu sint o persoana foarte religioasa si aici la biserica merg aproape numai de cracin si de Paste si nu simt mare lucru.

Aproape ca mi-au dat lacrimile. M-am inchinat, am aprins o luminare am lasat bani si am plecat.

AM revenit dupa aceea de mai multe ori, singura. ... De fiecare data am simtit acea emotie puternica...

De fiecare data locul acesta era absolut pustiu.

Ultima data cind am revenit - era i naintea intoarcerii acasa - dupa ce am prins luminarile pentru bunica mea (care a fost grecoaica), m-am asezat pe o banca in curte si am inceput sa pling.

Am plins in hohote, pur si simplu, fara sa stiu de ce. Asta a durat citeva minute bune, poate 5, timp in care incercam in gind sa-mi dau seama ce se intimpla cu mine. Eram in vacanta, eram fericita, nu aveam nici o grija, eram singura intr-un grup, si cu toate astea plingeam de mama focului, fara sa ma pot opri.

La un moment dat am simtit o bataie pe umar, ca si cind m-ar fi calmat cineva printr-o atingere usoara cu mina. M-am intors instantaneu. Umarul meu era atins de o frunza. In spatele bancii pe care stateam erau niste leandri mari in ghivece. O frunza mi-a atins umarul.

Sint absolut convinsa ca atingerea aceea am simtit-o ca si cum o mina m-ar fi batut linistitor pe umar. O frunza nu putea face asta.

N-am spus nimanui pentru ca mi s-ar spune ca mi s-a parut... insa stiu ce am simtit. A fost o mina. Voiam sa te intreb ce crezi. Eu am ramas profund miscata de aceasta experienta pe care nu stiu cum sa o interpretez.
Multumesc mult si sarbatori fericite.


monnabella,
ceea ce a idescris aici este o experienta mistica, curata, pura, unica! simtirea-trairea lui DUMNEZEU se face in adancul cel mai intim al templului fiintei noastre, iar gratia divina da fiori de emotie.
cand ai amintit de faptul ca nu ai simtit nimic asemanator in alta biserica, mi-am adus aminte de ingerul meu, caruia nu ii plac bisericile din principiu. mai ales, cand intra intr=o biserica si vede cat de curata este aura celor care intra in biserica sa caute lumina si sfarsesc prin a barfi. momentele in cand intra in bisercia, sunt rare, dar si cand o face, patrunde tot cerul in trup-templu!
corpul, este ADEVARATUL TEMPLU al DOMNULUI! daca gasim in exterior o replica fizica a ceea ce traiesti in interior la nivel mistic, se face deschidere de planuri, si din transcedental pur si simplu te scalda gratia divina fara nici un obstacol, in planul fizic!
simtirea ta este unica, autentica! defineste o experienta mistica profunda si intima! simtirea gratiei divine te-a purificat prin lacrimi. egoul nu are nici o putere de a cauta explicatii, cand purificarea se face in mod simultan pe planurile energetic al corpului fizic si energetic al corpului spiritual.
ai trait DIVINITATEA din tine! ai coborat ingerii aproape de tine, ai facut posibil sa ii poti simti prin purificare! odata planurile deschise si in comunicare, era usor de accesat planul fizic din planul spiritual, pentru ca templul tau vibra in gratia divina. si ai simtit...atingerea de frunza, ca si atingere de inger! nu iti trebuie confirmarea nimanui, parerea nimanui. trairea ta este cea mai puternica confirmare a realitatii pe care ai simtit-o! este un mesaj pe care ai nevoie sa il inteleg, si sa il pui in practica. tot ceea ce traiesti sa fie primit de tine cu credinta, cu verticalitatea de neclintit a increderii in ceea ce esti si cum esti. mesajele sunt clare, sunt inedite, sunt puternice. doar accepta-le pur si simplu ca fiind ale tale in mod profund. ele nu au nevoie de confirmare si parerea altora din exterior. eu nu pot fi decat un spectator al mesajului descris de tine. tu esti insa cea care simte, cea care traieste, cea care lacrimeaza, cea care are inima vibrand in armonia cereasca, cea care face comunicarea atat de unica intre DUMNEZEU SI TEMPLUL TAU!

eu nu pot decat sa admir frumusetea unei astfel de experiente, si sa trimit un strigat de suflet: crede si nu cerceta!

inchide ochii, si du-te acolo, lasa simtirea sa te patrunda. iar spiritul te va purta instantaneu acolo unde a vibrat si va mai vibra. planul fizic nu este un obstacol pentru spirit, suflet! poti aduce din spirit si suflet, realitatea acelei bicericute. nu pestera ca forma fizica ti-a dat fiorii, ci trupul si spiritul pe care l-ai deschis in armonia gratiei divine, te-a patruns!ai avut nevoie de un stimul, de un loc consacrat sacrului ca tu sa te patrunzi pe tine prin simtire, traire. tu esti templul sacru, tu stai pe teren sacru!nu se zice, omul sfinteste locul?
daca DUMNEZEU iti va mai deschide drumurile vreodata , vei mai face calatoria. experienta a fost pentru a te centra pe tine in adevarul templului tau.acolo cauta-l pe DUMNEZEU, si il vei gasi de atatea ori de cate ori vei parinde o lumanare de suflet, adica vei cobora lumina divina din constiinta in cunostinta! iar tu, constienta de lumina divina, sa porti dialogul interior cu DUMNEZEU, de cate ori simti, de cate ori traiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

vreau sa trimit in eter o informatie a carei forta mistica am experimentat-o in viata mea. nu stiu cand cade anul acesta, poate cine are un calendar ortodox pe anul acesta poate confirma aici pe pagina, insa stiu ca este in luna ianuarie, si se numeste ziua sfintilor celor trei ierarhi: +) Sfintii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur
anul trecut, ziua acestor trei sfinti, a cazut pe 30 ianuarie.
in trecutul meu glorios m-am luptat cu fumatul. am incercat din disperare sa scap de plaga asta a sufletului. si nu a dat nimic rezultat, desi am incercat aproape totul. inclusiv ingerul meu imi tot spunea, ca mi se inegreste aura de la fumat. si ca nu este bine nici pentru mine nici pentru sufletul meu. in ,lupta cu naravul prost, am ajuns la un moment dat la disperare. desi, fumam la vremea aia doar tigari bune, cum ar fi fost kent, marlboro,camel (in ordinea preferintei), ajunsesem chiar si pielea sa imi miroasa a tigari, cu toata igiena si parfumurile pe care le foloseam. nu puteam scapa de ele. era ingrozitor, doream sa scap de viciul asta si nu puteam. pana cand intr-o zi, fara sa stiu ca in acea zi a fost ziua celor trei sfinti ierarhi, am simtit in mod acut, sa cad in genunchi si sa ma rog. a fost o chemare interioara atat de puternica, inca pur si simplu, am facut-o, cand am gasit linistea in planul fizic in jurul meu, ca eu sa pot fi doar eu cu mine insami si cu Dumenzeu.
am cazut in genunchi, si am inceput sa plang, sa ii spun DOMNULUI durerea sufletului meu, sa imi recunosc noputinta, sa imi recunosc viciol, sa ii povestesc tot ce am incercat si cum nu am putut sa ma dezleg de aceasta coarda energetica a tigarii si placerii ei. imi amintesc doar lacrimile care curgeau din adancul inimii si sufletului meu. am adormit, dupa rugaciune aproape instantaneu. cand m-am sculat de dimineata, totul a fost atat de normal, ca si cum tigarea nu existase absolut deloc in viata mea. pana si corpul nu mai mirosea a tigara. am vazut pachetele de tigari, m-am uitat la ele, si le=am dat. tin minte ca aveam cartusuri dde tigari bune in momentul ala, si pur si simplu, le-am dat, primilor pe care i-am intalnit pe strada, care fumau.
am realizat ca absolut nici o revolta din punct de vedere psihologic nu mai exista. se facuse o purificare profunda, in toate planurile. si sunt ani de zile de cand nu am mai atins tigarea. cateodata, visam ca fumez, in timpul cand visam, si de atunci au disparut si visele acelea.
cand am realizat ce schimbari majore au fost,la nivel fizic si in mod special, la nivel psihologic, de curiozitate, am verificat ce sarbatoarein calendarul ortodox a fost in ziua aceea. pentru ca trairea interioara a fost de o forta inimaginabila.
asa am descoperit ca a fost ziua celor trei sfinti, sarbatorita in aceeasi zi.
mesajul meu catre cine va dori sa foloseasca forta mistica a acestei zi de sarbatoare, este unul simplu: daca sufletul vostru este incarcat de o durere pe care nu o mai puteti duce sau nu gasiti cale de rezolvare in planul fizic, cereti ajutorul lui DUMNEZEU prin cei trei sfinti, de ziua lor. CERUL SE VA DESCHIDE SI VA VA ASCULTA RUGA.
asa sa dea DUMNEZEU, si sa ne ajute DUMNEZEU!
si eu am o mare rugaminte de suflet. si mai presus de tot, vor fi pe lista mea de rugaciuni, toti cei care m-au contactat de-alungul timpului, de cand scriu pe forum la experiente mistice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

La Multi Ani! Sanatate si pace sufleteasca tuturor

Am descoperit acest topic de curand, sunt impresionata si citesc cu placere ceea ce scrii 3x3

Va doresc tuturor un an nou fericit

lili@domnisorica daria


hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Bine v-am gasit in noul an!

Noaptea trecuta l-am visat pe Isus. E prima data cand mi se intampla si nu imi vine sa cred. Imi amintesc ca mergeam pe un coridor, era semi-intuneric si la un moment dat m-a cuprins o liniste pe care nu pot sa o descriu. M-am oprit din mers si m-am uitat in urma mea si atunci l-am vazut sezand pe un scaun si zambind cu bunatate. M-am asezat langa el si parca mi-a derulat in fata ochilor un film, un film care continea evenimente mai grele din viata unor oameni pe care nu ii cunosteam. Din pacate mai mult nu imi aduc aminte...Dar senzatia aceea de liniste pe care am simtit-o in vis nu o pot uita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

La multi ani tuturor!
3x3 uite aici calendar ortodox
http://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/
Sf trei ierarhi sint pe 30 ianuarie.
In rest, cred ca si tine ca dumnezeu e in interiorul omului, desi parerea asta e cam ... budista. In fine, eu asa cred. Si tot ca si tine detest birfele din biserici si pe cei care se duc sa socializeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani pe noul an!Vin si eu cu un vis care este al fiului meu. A visat ca eram toti in casa si a auzit la stiri ca vine sfarsitul lumii. A vazut apoi planeta care se rupea in doua si apoi au aparut doua avioane conduse fiecare de cate doi extraterestri care au invitat copiii sa urce intr-un avion si adultii in altul. Dupa care au pornit iar toata lumea a fost omorata in zbor si aruncata din avion. Ciudat vis, seamana a film sf, dar copilul zice ca nu a inventat nimic.


my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

mandyksch,, bine ai revenit, atat in topic cat si in experienta mistica! imagineazati acea pace permanent in viata. este o stare care vine de dincolo de puterea mentala si control.este un dar ceresc pe care il simti pur si simplu, fara sa te chinui cu practici de relaxare sau alte practici psi ale egoului!pacea este o parte din "gustul" gratie divine. si este doar o scanteie de simtire! oricum, sunt atat de bucuroasa pentru tine!

lilib72, bine ai venit pe experiente mistice! este un loc unde fiecare isi poate regasi un gram de lumina interioara, intr-un fel sau altul! un alt suflet care a aprins candela si vegheaza! nu pot decat sa iti dau o imbratisare a inimii, si sa iti urez din suflet, bine ai venit!

monabella, din punctul meu de vedere fiecare face ce vrea! in mesajul meu anterior, parca tin minte ca am amintit de ingerul meu, care are o retinere clara fata de biserici. asta nu inseamna ca detesta sa intre in biserica! intra cand nu e aglomerat si ramane intr-o adanca comunicare interioara cu DUMNEZEU! si, te rog sa ma crezi, nu am vazut niciodata atata piosenie, intr-un comportament norverbal, care nu spunea mai nimic in planul fizic decat...capul plecat in fata DOMNULUI. insa trairea era de dimensiunea cerului, puternica, figura patrunsa de DUMNEZEU! am admirat permanent ingerul meu in momentul de rugaciune si comunicare cu DUMNEZEU! si sincer, nu am mai vazut pe nimeni ca el. sigur, fiecare are stiulul lui de rugaciune, insa ce am vazut eu, m-a impresionat, si am admirat!ingerului meu!

lucia, visul copilului tau este unul initatic. a primit in mod clar, explicit un ajutor din energetic, spiritual, mistic. copilul nu a inventat nimic. asa a visat, catastrofele intotdeauna aduc egoul energetic intr-o situatie critica la nivel subtil al templului. si trebuie sa ia decizii: cu el sau cu DUMNEZEU. copilul tau a fost luat de ingeri. ceea ce a vazut el murind din celalalt avion au fost "deseurile" energetice care au fost aruncate din templul lui. cu alte cuvinte, copilul este pe drumul lui bun. iar tu sti foarte bine ca te-ai rugat pentru el! au fost auzite rugaciunile! si a sosit timpul ca ajutorul sa se manifeste in energetic. in mod cert, vor fi schimbari si in planul fizic. DOAMNE AJUTA!

frumos din partea tuturor care au pus o urare de anul nou pe forum, la experiente mistice!

Mergi la inceput