experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

buna!

pur si simplu mi-as dori sa stiu cate ceva despre tine,... insa nu am gasit detalii despre tine, nici nu am cautat amnanuntit, prefer un raspuns personal aici sau privat pe PM, daca ai timp si vrei.



dorinta ta de a de a cunoaste cate ceva despre mine , la nivel energetic, este o incercare de conexiune, de jos in sus, pe chakre, cu universul fiintei mele:
-chakra1-de unde esti, unde locuiesti
-chakra 2, cu ce te ocupi, cu ce iti castigi existenta, cat castigi, ce fel de relatii ai etc.
-chakra3, ce studii ai facut, de valori personale ai...
deja de la nivelul chakrei 4 intrii pe informatie de karma si implica raspunsurile tale emotionale, intime vis a vis de expeienta pe care o ai in legatura cu persoana mea.
-chakra5, 6, 7, sunt mult mai complexe si necesita feedbackul tau in relatia cu mine. de obicei, nevoia de inradacinare (stabilitate a unei imagini energetice) reclama intrebari tipice chakrelor 1-2-3, asa cum am mentionat!
din punctul meu de vedere, poti avea si doctoratul in prezidentie, contactul il stabilesc intotdeauna de la nivel mistic, de sus in jos! celelalte amanunte mi se descopera pe parcurs! de aceea, daca psihologic, cineva poate fi numit bolnav psihic, eu patrund dincolo de limitele manifestarii fizice, pentru a face dialog curat, pur, prin rugaciune si datorie fata de templu, in experienta de viata cu persoana implicata in relatie (orice tip de relatie). de multe ori ingerul meu mi-a spus ca nu poate sa aibe rabdarea mea, ca nu poate sa faca ceea ce fac eu! fiecare cu deschidere lui! eu sunt asa cum sunt! incerc, imi dau silinta sa fiu sincera cu mine insami!in rest este doar datorie! sinceritatea transpare in toate planurile templului, fizic-energetic, spiritual si mistic-transcedental! ceea ce traiesc, defineste o experienta unica, deplina, totala! ca si cum ma nasc in fiecare clipa, si ma descopar in fiecare clipa!multumesc mereu cerului, DOMNULUI, pentru tot ce am in viata, bun si rau, cer intelepciune acolo unde mintea mi se inegura de revolta egoului, cer rabdare, acolo unde dorinta de putere se manifesta prin lipsa de respect fata de altul, cer ajutor, atunci cand simt ca nu mai pot, si nu mai stiu cum sa fac, si ce sa fac! si, asa cum a zis si Nikole, incerc din rasputeri sa fiu parinte pentru copilul meu, tata, mama si ghid spiritual, in acelasi timp! si sunt momente cand materia ma doboara, oboseala ma sfarseste, atunci cand uit ca sunt scanteie divina, ca sunt creatie divina! iar cand imi aduc aminte de rezerva de viata inepuizabila, de gratia divina, sunt binecuvantata!si o simt, in mod fizic, energetic, vital si in experiente de viata! iti pot spune, cu siguranta, mai am mult pana la... sfintenie!


este normala aceasta reactie! este modalitatea ta de a te conecta cu cineva! am sa iti fac o scurta prezentare, pe privat, cand voi avea timp. acum deja este foarte tarziu, aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

buna,3x3.sper ca sunteti bine.va imbratisez cu drag.sunteti zilnic in gandurile mele.sambata il botezam pe Robert Stefan,iar ceea ce am vorbit odata nu am uitat.stiu ca fizic nu poti fi aici,dar spiritual te rog sa ne insotesti.cu drag te astept si mi-e dor de tine.Robert e bine,Amira la fel.am multe sa-ti povestesc,ti-as trimite un mail daca se poate,draga mea.pe mes imi pierd mesajele,o problema de calc.ingerasului tau ii doresc numai bine.


mami de , premiata la concursul de dans si de baietel strengarel


avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

3X3 ma gandeam ca ma poti ajuta cu descifrarea unui vis, atunci cand timpul iti va permite.
Iti spuneam de mama mea, luna asta se implineste un an de cand a trecut in nefiinta.
Intr-una din noptile trecute, mai precis pe la 3 a.m stateam si ma uitam la copiii mei cum dormeau unul langa altul, au adormit langa mine in pat, si deodata m-a cuprins un dor atat de puternic de mama mea...mi-am amintit cuvintele unei forumiste referitoare la mama ei, si ma simteam cumva vinovata ca eu nu am iubit-o intr-atat
Am gandit cu voce tare aproape...m-am rugat sa o "vad" ,sa ii mai vad chipul, sa o vad cum ii este, unde este...

intr-un tarziu am adormit, cred ca pe la 4.a.m ...m-am visat in casa parinteasca, a bunicilor din tara, eram cu mama si cu fratele ei(unchiul meu).
Eram toti 3 stateam de vb...mama era imbracata f ...shic , era f fericita , imi spunea ca trebuie sa plece in Italia(acolo a murit).
Eu i-am spus ca o conduc la autobuz, care se afla peste strada, o astepta.
La un moment dat a luat dintr-un sertar 25$, sa-i ajunga de drum, mi-a spus.
I-am zis ca eu va trebui sa-i spun bunicii ca i-a luat din bani, ca nu poate umbla in lucrurile altora fara sa-si ceara voie.
S-a uitat la mine, si mi-a spus ca V(verisoara ei) ii datoreaza 70$, si sa o rog sa-i dea din banii aia 25$ innapoi, bunicii(in realitate nimeni nu datoreaza nimic, nimanui).
ok...m-am pregatit sa ies din casa , sa o conduc, moment in care unchiul meu m-a oprit si mi-a spus sa ma imbrac bine, ca e ger...acolo la ei...am luat pe mine un capot gros, si inca o haina neagra, lunga pana in pamant, si am iesit toti 3 din casa, sa o conducem.
Ea a plecat innainte, mergea grabita, eu aproape fugeam sa o ajung din urma.
Cand sa trec strada, unchiul meu m-a tinut de mana, si imi spunea sa astept, ca e periculos sa trec strada acum, sunt prea multe masini.
Mi-era frica sa nu o pierd, sa nu plece si eu sa nu mai apuc sa-i spun ca o iubesc
Am ajung la autobuz, ea conducea, in autobuz se mai afla un barbat ,destul de grotesc arata, gras, beat, oribil...a spus ca merge si el cu mama, ca doar merg in acelasi loc.
Am vrut sa intru, unchiul meu m-a oprit din nou...autobuzul a pornit, mama mi-a spus ca innainte de a pleca vrea sa se plimbe putin, sa revada anumite locuri.
Nu eram in autobuz, insa vedeam tot ce se intampla, pe unde merge...pe langa autobuzul ei(arata ff vechi, scartaia din toate incheieturile, arata ruginit cumva) treceau zeci de autobuze, toate pline , insa acestea erau moderne, in f. buna stare .M-am intrebat in gand de ce al ei arata atat de rau(semana cu autobuzele de pe vremea raposatului).
Barbatul ce o insotea pe maica-mea mi-a raspuns ca acestea noi, sunt autobuze ptr cei tineri doar.Si e drept, erau pline de tineri, fiecare cu treaba lui, unul asculta muzica la casti, altul citea un ziar, etc...
Am ajuns intr-un loc urat...era totul noroi, si o prapastie...am, tipat la mama sa opreasca , si sa coboare, ca va aluneca in prapastie si vom muri cu totii.
s-a dat jos si am continuat drumul...am vazut 3 baieti, adolescenti ce incercau sa violeze o femeie, stiu ca mi s-a facut frica de ei, si i-am spus mamaei sa-i ocolim...
am ajuns intr-un spital f urat, saracacios, arata ca spitalul de psihiatrie din filmele horror...acolo era un barbat la un birou, imbracat la costum...deodata mama mea nu mai era langa mine, cineva a luat-o si a internat-o fortat...auzeam tipete, plansete, si o auzem cum ma striga si imi spunea sa o iau de acolo...l-am rugat pe tipul de la receptie sa o lase sa plece, ca ii promit ca o iau la mine acasa.
Tipul mi-a spus ca nu poate pleca, macar o noapte trebuie sa ramana acolo...ptr ca ploua puternic afara, si nu ii poate da drumul.
Am coborat intr-o sala de asteptare, si mi-am propus sa astept pana a doua zi...acolo era un barbat care isi astepta copii...cei 3 baieti pe care i-am vazut pe strada incercand sa violeze o femeie...erau si ei internati acolo...
a doua zi am mers din nou la receptie si l-am implorat pe barbatul de acolo sa ma lase sa o iau acasa.
O asistenta a adus-o..era desfigurata, arata ca un copil cu handicap, miiiiica ca si un nou nascut cu parul rosu...se uita la mine dezamagita ca am lasat-o in acel spital o noapte...
am luat-o si m-am intors la casa parinteasca...
am reantalnit pe scari o fosta vecina, decedata(ti-am povestit cred de ea, o buna prietena de-a mamei)si i-am spus acesteia ca mama e trista si eu nu stiu ce sa fac sa-si revina.
Ea mi-a spus ca va avea grija de ea, va ramane in acea noapte langa ea...dimineata mi-a spus...ca nu are ce sa faca, mama a imbatranit deodata, a albit...
in vis m-am intristat si i-am spus vecinei ca mi-e frica ptr ea, mi-e frica sa nu faca o depresie si sa moara...
am auzit vocea mamei, mi-a spus ca sa stau linistita ca nu are nici o depresie nimic, si nici nu va muri...
m-am trezit...era 7:30...m-am trezit mai fresh ca niciodata desi dormisem 3 ore si un pic.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

bella, donna,

indiferent ce semnificatie are incaperea (apartamentul parintilor, bunicilor, bucatarie, restaurant, etc...) intotdeauna reprezinta un colt al templului, unde s-a trait o viata, s-au luat decizii de viata, s-a co-creat! daca te visezi in casa parintilor tai, inseamna ca sunt "datorii" energetice facute in acea perioada de viata. lumina pe care trebuia sa o aduci, nu era lumina fizica, era lumina divina! insa ajutorul tot in materie si determinismul ei il cauti. in energetic, definitia umbrei este absenta luminii! existenta acelei umbre in camera templului tau, este un mesaj pentru tine, si mai putin pentru cei din incapere(sotul si sora). instincitv sti ca acea umbra nu este de bun augur.si ai actionat, cautand lumina via...materie! lucrurile se vor repeta, pana cand vei face din fiecare incapere, o sala a imparatiei cerului, un altar, in care toti cei ce poposesc sa se hraneasca cu lumina divina! iar tu, sa fi canal de lumina divina!
visul al doilea este mai profund ca si mesaj. din doua motive: vine de la tatal tau, care este dincolo, in energetica vietii, in planul spiritual. al doilea motiv, este un vis, care se repeta.
- urcarea dealului este un efort de devenire interioara.
-verdeata este forma energetica-spirituala manifestata in planul fizic, la nivel energetic. gratia divina, este lumina, lumina se "materializeaza" in peisajul verde; verdeata este pe o "frecventa" foarte apropiata formei fizice de manifestare a energeticii subtile din spiritual; de aici si senzatia de bine, resimtita si constientizata.
-mesajul tatalui tau este foarte simplu si clar, luat literar: "te vei "vindeca" daca vei planta cele trei ierburi. nu conteaza ce plante sunt, insa sunt trei(munca in cele trei planuri)! adica, prin decizia si puterea ta, sa inmultesti talantii de gratie divina prin fiecare gest din viata. asta este munca de "plantare" a energiei vindecatoare: ce iese in urma decizie tale, sa vindece, sa aduca armonie, sa co-creeze. actiunea acestui efort se va vedea in toate cele trei planuri, fizic, spiritual, energetic si transcedental.
-visul si mesajul se va repeta, pana cand tu, vei constientiza foarte clar, ce ai de facut. si sti ce ai de facut! "vegherea" permanenta asupra reactiilor egoului! orice reactie in afara armoniei, creatiei si sustinerii vietii, este un motiv pentru tine de a urca dealul, si iar urca, si iar...pana cand vei invata sa cultivi...insamantezi si culegi roadele propiului gest in legea divina!
roadele egoului sunt karmice, sunt muncile, iar si iar...pana se invata lectia spirituala! roadele in co-creatie ale egoului in serviciul sufletului, aduc mantuire! culegi in viata fructul creatiei divine, prin a fi mana prelungita a divinitatii pe pamant! munca de co-creatie a egoului se numeste iluminare! actul de iluminare aduce mantuire. mantuirea aduce karma la zero! curata "pacatele". cand karma devine zero, tu, ca si forta divina, creezi in materie. atunci, cuvantul tau se va materializa, cand va rosti cuvantul , si manifesta cuvantul prin om, in legea divina!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

nikole,
niciodata nu e tarziu sa arati iubire! daca arati iubirea ta mamei tale, chiar daca nu mai este in lumea fizica, asta nu inseamna ca ea nu va simti iubirea ta! iubirea de la tine va lua forma de lumina divina! iubirea este o forma de manifestare a gratiei divine! deci, nu trebuie sa ai regrete! lasa sa curga din inima ta, ceea ce simti pentru mama ta! ea este acolo, si stie ca poate comunica cu tine! de aceea este atat de...toata alergatura descrisa din vis nu este decat un scenariu energetic in care mama ta exista in relatie cu tine.ceea ce te tinea alaturi de ea era dorinta ta de a ii spune ca o iubesti. peripetiile prin care treci sunt expresia "calitatii" acestor energii, pe care le intalnesti, si care fac parte din viata ta. totul, absolut totul se manifesta ca urmare a implicarii tale intr-un fel sau altul in planul de creatie.
mesajul este:
-indiferent daca este sau nu in viata mama ta, trimite-i permanent iubire! va sti si simti!daca planul fizic nu mai exista, asta nu insemana sa iubirea nu se manifesta in plan spiritual-energetic.
-multumeste-te cu tot ceea ce primesti, ca ajutor, din energetic sau fizic (chiar si autobuzul acela ruginit, este un ajutor).
-tot ceea ce manifesti emotional, fata de mama si fata de ce se intampla in vis, sunt forme energetice ale propiei alchimii interioare.simplifica totul intr-o singura realitate: acolo unde este ratacire, prin prapastii si spitale, adu lumina si directie: rugaciune! acolo unde este frica, puneti speranta in DUMNEZEU, acolo unde este noroi si entitati ratacite, spune Tatal Nostru pentru purificare, acolo unde ai nevoie de ajutor,inclusiv pentru mama ta, cere ajutorul divin.
poti avea grija de mama ta, inca, daca vei accepta realitatea energetica ca indiferent de forma de manifestare in materie(energetica sau fizica) exista comunicare intre planul spiritual si planul fizic prin constiinta si inima!accepta aceasta realitate cu credinta, si vei gazdui mama ta in inima templului tau, si se va simti bine, mult mai bine, decat alergand prin universul energetic al templului tau(unde sunt si prapastii, si entitati dubioase, si de joasa calitate-care exista datorita tie).
totul exista datorita tie!
tu esti singura responsabila pentru absolut toata realitatea energetica. cu sau mai putin dorita! ce ai de facut, alchimizeaza prin constiinta si inima TOTUL! prin iubire, prin smerenie, prin devotie, prin ascultare, prin co-creatie! indiferent ce primesti, lucreaza in legea divina, si totul se va...lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

3x3multumesc
asa e aveam tendinta sa pun accent mai mult pe sot
sau...in exterior, dar de fapt in mine cu mine am de lucru,of greu
ajunge omul sa se cunoasca acum ma intreb tot timpul da de ce?
am reactia respectiva mai ales daca e negativa, am uitat sa spun ca in visul respectiv inainte de a aduce lumina in camera am iesit pe hol unde ploua torential si eu stateam in ploaie sa ma spele

am visat recent ca culeceam acea planta de fapt o aveam in mana , si sitam si locul unde cresc, si mi-am zis hei stium cum cresc mai bine le las si le ingrijesc erau asa frumoase imi era mila sa le culeg

am o rugaminte, poti scrie un pic despre rugaciune, sau mai bine zis starile prin care treci cand si dupa ce te rogi mai mult si intens, incerc sa aflu mai multe info dar nu prea gasesc,
multumesc mult


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BellaDonna

asa e aveam tendinta sa pun accent mai mult pe sot
sau...in exterior[...]
am visat recent ca culeceam acea planta de fapt o aveam in mana , si sitam si locul unde cresc, si mi-am zis hei stium cum cresc mai bine le las si le ingrijesc erau asa frumoase imi era mila sa le culeg


am sa incerc sa fiu mai specifica cand spun "exterior". visul, asa cum am spus pana acum, este imaginea energetica a universului pe care tu singura, in deplinatatea liberului arbitru si puterii pe care o detii ca ego in templu si viata, il generezi, creezi. tot ceea ce visezi, nu iti vorbeste decat despre un singur lucru: cat de multa lumina exista in universul tau. lumina manifestata in planul energetic grosier, pe "frecventa" materiei" apare in vis ca si verdeata. verdeata, permanent este semn de vitalitate, de bine, de efect pozitiv, benefic si suportiv in materie. chiar tatal tau a specificat, daca o vei cultiva, te vei vindeca!
ce a vrut sa spuna? actul de cultivare este act de creatie interioara prin decizie de viata. teoretic, iti voi da un exemplu. daca cineva iti raspunde nu pe placul "valorilor" egoului, reactia ta poate fei de respingere totala, mai mult, poti sustine dezvoltarea unor emotii nu tocmai pozitive, creative, care nu fac bine la sanatate, nici energetica nici psihica, nici fizica. cu alte cuvinte, egoul, a intrat in actul de viata prin reactie virulent emotionala, ca reactie manageriala a energiilor templului pe tezaurul lui de valori! aici este proiectia "exterioara" de care am vorbit, o proiectie interioara a egoului, pe sistemul lui de forta:traieste ce stie, decide cum simte, stapaneste dupa cum doreste!
aici este centrul de forta si decizie care da viata tabloului afectiv. tabloul afectiv, este in cele din urma, o expresie a raspunsurilor karmice ca urmare a alchimiei interioare. raspunsurile karmice, sunt permanent emotionale...pline de...semnificatie afectiva. iesirea din karma, mantuirea, vindecarea, eliberarea, iluminarea, se face numai prin decizie mistica: actul de viata se manifesta in legea divina!cum?
ne intoarcem iar la exemplul dat. cand simti ca te iriti, te enervezi, sau dai frau liber unor emotii care nu iti fac bine (chiar daca le exteriorizezi sau nu), in loc sa dai curs acestor emotii si sa reactionezi, conform psihologiei egoului (respingere, feed-back pe masura, interioarizare, etc.), pune egoul in serviciul sufletului. iesi din determinismul karmic, prin ascultare, iar reactia sa ramana permanent pozitiva, creativa.
acolo unde exista o alta parere decat a ta, sa sti sa asculti, acolo unde este o reactie diferita de valorile tale, sa intelegi, acolo unde ti se intinde o mana in felul in care persoana stie sa o faca, sa primesti(chiar daca vei primi beneficii sau nu a gestului), acolo unde simti tensiune, spune rugaciune, acolo unde simti diferenta de opinie, respect-o pe a aproapelui, acolo unde este suferinta, mangaie cu o vorba buna si vindeca cu o rugaciune...tot ceea ce egoul poate face in serviciul sufletului, in serviciul aproapelui, prin ascultare, umilinta, smerenie, devotie, supunere!asa, la nivel energetic, plantezi verdeata, iar verdeata, inseamna viata, la nivel mai subtil inseamna lumina, inseamna iubire diivna, inseamna VINDECARE, ILUMINARE, MANTUIRE!

paradoxal, atributele prin care egoul in serviciul divin face managementul energiilor din viata, sfarsesc prin a cladi un sistem de mare forta interioara. egoul ia deciziile via divin-suflet, nu via materie-credinte si valori ale eogului(ce stie, ce poate, cat poate, ce cunoaste, cat cunoaste, cum stie, cum cunoaste...)! materia se va supune cuvantului si lucrarii divine! asa cum a zis si ISUS, credinta misca si muntii din loc! SI NU A GLUMIT!

omul este atat de obisnuit sa fie sclavul propiului ego, crezand ca daca ii da credinta si energia de viata, egoul ii va da totul in viata. ceea ce ii da omului in viata, nu este decat SUFERINTA-karma! iesirea din karma exista in act de viata cand egoul va face alchimia interioara in legea divina; abia atunci va lasa FORTA DIVINA SA LUCREZE IN VIATA OMULUI, iar omul sa devina propiul lui creator, in numele divin! cum am mai spus, isi infige radacina nu in chakra1, in materie, in karma, ci in chakra7, care este radacina infipta in transcedental-divin! in felul asta omul nu isi cladeste karma-materia, ci materia se va supune vointei omului-divin!radacina nu este intortochiata, puternica sau nu(cum e radacina oricarui pom), ci este armonica, echilibrata, cum este reprezentata chakra7(coroana, lotusul celor o mie de petale).atunci planul fizic, chakra1-2-3, se proiecteaza de jos in sus pe planul spiritual, chakra4-5-6, iar omul devine un singur templu, cu radacina in divinitate! asta este iluminarea! omul traieste permanent prin actul de viata in LUMINA DIVINA(nu in karma, nu in materie).nu materia este tinta si scopul ultim al vietii, ci credinta si sufletul!omul traieste in materie, insa nu este planul de viata. materia se descompune, dupa ani de viata. cu ceea ce ramane omul dupa o experienta de viata este sufletul! integritatea lui este o chestiune de lucrare interioara si decizie personala.
abia atunci, omul gusta viata, gusta magia enternitatii, traieste iubirea neconditionata, daruirea prin pasiune de a fi, experimenteaza iertarea prin natura lui de a se darui, traieste prin suflet, comoara nobila ce fiecare o poarta in adancul cel mai intim al fiintei si care plange dupa lumina, dupa viata, dupa traire!

la nivel energetic, nimeni, dar absolut nimeni si nimic din viata nu se intampla fara acceptul nostru! suferinta in primul rand isi are originea in karma, in datorii de care egoul trebuie sa elibereze prin renuntarea la proastele obiceiuri, care ii aduce numai suferinta, deznadejde, iluzia vietii! ah, ce bine a prins BUDDHA, viata egoului in conceptul de iluzie! o mare iluzie!

in doua cuvinte, exteriorul reprezinta universul egoului, realitatea omului din afara altarului templului divin! prin extensie, exteriorul este tot ceea ce egoul raporteaza ca reprezentare pentru a isi justifica actul de decizie in viata. daca sufletul este lumina, egoul este umbra, care incearca sa aduca lumina in viata omului, si aduce, prin efect de rezistenta, ca in fizica: cu cat rezistenta este mai mare, cu atat roseata si caldura si iluzia de lumina este mai mare! si asta inseamna suferinta, inseamna amagire, iluzie de viata!
vindecarea inseamna inmultirea talantilor, inseamna cultivarea de viata (plantele vindecatoare), nu pastrarea lor, asa cum se zice in pilda talantilor; cand in cele din urma, Dumnezeu, i-a dat celui care a lucrat talantii, mai mult decat a avut, iar celui care i-a pastrat, si nu i-a fructificat, inmultit, i-a luat si ceea ce i s-a dat! pilda talantilor ne trimite un mesaj atat de frumos si real si profund la nivel de management al energilor de viata-gratiei divine: daca cunoastem legea divina, insa nu este aplicata in viata, este ca si cum ai pastra talantii, in loc sa fructifici in viata! si dupa un timp, se trezeste omul , ca se imbolnaveste! i se ia talantii! i se ia si ceea ce i s=a dat!
exista o lege divina, spusa intr=-o metafora atat de simpla si frumoasa: samanta divina nu cade pe teren nefertil! gratia divina, samanta divina inseamna CREATIE PRIN VOINTA! DUMNEZEU nu face risipa de GRATIE DIVINA! EL este CREATIA INSASI.este exemplul absolut de respect de sine! egoul face risipa de gratie divina! egoul este iluzie de creatie; egoul arata cel mai pragmatic exemplu de lipsa de respect de sine! pentru ca el, egoul, are libertatea sa faca varza din fiecare picatura de energie de viata=-gratie divina, care nu ii apartine! iar cand isi "foloseste" propiile energii, se inbolnaveste, sufera, dispera, urla... cand ajunge la disperare, atunci, in nimicnicia lui, isi ridica ochi la ce, si accepta si altceva, decat pe el insusi, se deschide catre IUBIREA DIVINA, MILA SUFLETULUI!abia atunci, se dechide, incet , incet, catre spirit, si prin spirit, isi cunoaste sufletul! cand va ajunge sa poarte un dialog permanent cu sufletul, egoul se va apropia de iluminare, iar cand egoul devine vocea sufletului, este vindecat, ILUMINAT, MANTUIT!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Citat:
citat din mesajul lui 3x3

acolo unde exista o alta parere decat a ta, sa sti sa asculti


buna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

3x3,

multumesc mult pt mesaj, si pt timpul pe care lai luat sa-mi raspunzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

BellaDonna,
dialogul mistic este o experienta foarte intima, dintre om si DUMNEZEU. trairea este unica, de fiecare data. pentru a cuprinde in mod constient o astfel de experienta trebuie cunoscut limbajul prin care primesti informatia de sus in jos, din planurile transcedental si spiritual, in planul fizic. cand acest limaj intim dintre planul spiritual si planul fizic nu se cunoaste, fara feed-back-ul imediat al reactiei gratiei divine in urma rostirii cuvantului de creatie, datorita lipsei de deschidere a omului in cunoasterea propiului limbaj mistic,omul sfarseste sa isi puna la indoiala si putinul de credinta pe care il mai are. si uite cum credinta prin masurata in pragmatismul raspunsului din transcedental.
au fost ani de ascultare a limbajului interior. ani de "experimentare" a credintei. pentru ca si eu am fost o novice. insa am reusit sa ma descopar in dialogul mistic.
profunzimea unei rugaciuni nu consta in seriozitatea cu care se rostesteste rugaciunea, ci in necesitatea mistica a celui care are nevoie de rugaciune, si puritatea celui ce cere sa devina canal de gratie divina pentru cineva in nevoie.
au fost rugaciuni in care am simtit imediat curenti energetici din crestetul capului pana in varful degetelor de la picioare, imediat chiar si de la intentia de a ma ruga pentru cineva. insa tu ai mentionat despre rugaciune mai profunda. ..si cum aveam nevoie de o experienta mistica prezenta, pentru ca asta era subiectul, Dumnezeu a avut grija sa trimita intamplarea.
mamica a, de care am mai mentioant de cateva ori, m-a contactat pe messenger sa imi spuna ca unul din copii se simte rau, vomita si gura de apa care o bea. a fost vazut de un doctor. l-a trimis acasa, ca poate este un virus. mama ingrijorata, cu copilul zacand, mi-a cerut sa ma rog pentru el.
cand am citi mesajul, si cand am constientizat nevoia de ajutor mistic a copilului, instantaneu, am inceput sa ma rog. in urmatoarea clipa, am simtit cum dau sa ies energetic din corpul fizic.am simtit curenti puternici care au patruns prin crestetul capului, pielea mi s-a furnicat toata, incercand sa ma traga afara din corp odata cu curgerea gratiei divine. pentru ca am refuzat sa parasesc corpul (copilul meu zburda pe langa mine, nu imi puteam permite sa ies din corpul fizic), mi s-a deschis automat ochiul spiritual, un ochi albastru pe care l-am vazut in fata mea. am intrat prin fereastra spirituala a ochiului al treilea, si m-am lasat purtata de
imaginile care au curs odata cu cuvintele de rugaciune rostite mental. apoi am cerut ingerilor sa coboare prin templul meu, am cerut sa fiu canal de gratie divina pentru copilul caruia ii era rau. am cerut ca ingerii sa foloseasca templul meu pentru vindecare baiatului.
mental am avut imaginea copilului, si am facut un ritual de purificare. l-am bagat intr-un trunchi de brad, am crescut bradul, cu varful in cer si radacinile in pamant, si l-am rotit, pana cand energiile joase, grosiere care nu erau in armonie cu vitalitatea copilului au iesit prin crengile bradului. am scos copilul din trunchiul de brad, si l-am vazut cum a fost penetrat cu lumina divina prin cerstetul capului, de la nivelul chakrei 7, pana la nivelul chakrei1.
din chakra1 lumina divina a activat fiecare chakra de jos in sus, cu explozie de lumina pe fiecare nivel, pana a ajuns iar in chakra7, de unde a iesit in forma de ploaie de lumina, ca si la o fantana arteziana. lumina iesind din chakra 7, s-a distribuit uniform in jurul corpului energetic al copilului, in forma de oval. am simtit cum magnetismul fortei gratiei divine care ma tragea din corp a disparut, s-a facut o pace totala. am stiut in momentul ala ca este bine, ca ingerii au facut ceea ce au avut de facut sa ajute copilul.
ingerasul meu insa, a venit la mine in momentul cand eu eram inca conectata in dialogul mistic. am multumit DOMNULUI DUMNEZEULUI si ingerilor lui, pentru ajutor, din mers, urmarind puiul meu. am ajuns in bucatarie, si in urmatorul moment m-am ars la mana dreapta-palma, rau, foarte rau. a doua zi mi-am dat seama, ca dupa ce am facut purificarea baiatului de energii neprielnice templului si sanatatii lui, nu l-am returnat naturii universului spiritual (sa cum Isus, dupa ce a scos raul din posedat, materializat in forma de porci, a cerut acelor forme energetice sa intre in apa). cu alte cuvinte, nu m-am "curatat" de energiile pe care le-am periat cu ajutorul bradului (tehnica invatata de la DAN SARACU). si purtandu=le cu mine, in planul fizic, aceste energii m-au ars, imediat, la modul cel mai real!
ma bucur ca pot descrie experienta asta, pentru ca este un mare semnal de grija, trimis celor ce practica ajutorul energetic oferit altora. daca nu face purificarea asa cum si Isus a facut, planul fizic va manifesta energia disarmonica, intr=un fel sau altul, depinde de caz. daca karma este plina de datorii spirituale, ceea ce se intampla in practica energetica, se adauga karmei, si uite asa se incarca sacul de plati spirituale, cu consecinte de suferinta sigura in planul fizic.
imi dau silinta in viata asta sa imi platesc datoriile spirituale. ca urmare, daca gresesc undeva, greseala o platesc rapid in planul fizic. de fapt cer cerului permanent sa platesc imediat, ca sunt sau nu constienta de greseala. la fel si cu efectul de creatie al cuvantului, rostesc cuvantul si universul conspira pentru indeplinirea lui. materializarea cuvantului rostit incepe sa devina o realitate continua in viata mea.
daca in procesul de purificare-curatire a baiatului de energia care il dadea o stare de rau am uitat sa "reciclez" energia, am purtat-o dupa mine, s-a manifestat aproape imediat. a fost greseala mea, am platit. si uite asa, m-am facut cu doua basici mari la mana dreapta, mana cu care energetic am lucrat pe baiat in planul energetic.
aceasta realitate este atat de serioasa, iar omul este inca un ignorant in privinta profunzimii intelegerii fortei energetice vehiculate prin vointa!

asta a fost experienta mistica, care la nivel de plan fizic a durat foarte putin. insa in plan spiritual, a existat ca si o experienta de viata completa!

mamica a, dupa rugaciune, mi-a zis ca copilul a adormit. dupa ce s-a trezit, a "halit" ceva, zice mamica a, si a cerut sa joace fotbal cu tata lui. s-a culcat, si a doua zi nu mai avea nimic. mamica a m-a contactat iar pe mesenger sa imi multumeasca, ca copilul si-a revenit complet.

iata experienta mistica, iata rugaciunea, iata efctul rugaciunii, iata in detaliu ce s-a intamplat in rugaciune. important este sa lasam tot ceea ce este preconceput, sa eliberam mintea de cunostinte, pentru ca cerul sa poata comunica cu planul fizic, planul spiritual sa vorbeasca prin planul mental! si asta se face cand exista conectare prin vointa cu divinitatea prin rugaciune, sau cand omul doarme si viseaza, cand egoul este redus la tacere, ca lumea energetica si spiritual mistica sa vorbeasca prin mental, imagine!




Mergi la inceput