experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

eunice78, visul tau este o experienta mistica de mare frumusete! chiar daca are loc in vis! iata cum se cucereste planul spiritul- energetic, prin centrarea vointei si constiintei in realitatea divina, pentru a inceta navala provocarilor ce poate slei de putere templul, daca egoul incearca sa raspunda! starea de bine, dupa trezie este dar divin, pe care l-ai coborat in templu prin comunicare cu divintatea prin intermediul rugaciunii.
daca aceasta comunicare devine permanenta, imagineaza dimensiunile bbenefice pentru trup, ca element al planului fizic al templului!

felicic76, experienta lui eunice78, descrisa prin vis, este o comunicare cu DUMNEZEU, apropos de mistic! deci, o experienta mistica! cand egoul se scalda in propiile energii, traieste aici, in realitatea fizica, si dincolo, in realitatea energetica, o viata pe masura calitatii energiilor vehiculate-direct proportionale cu calitatea deciziilor luate in viata.. de aici, si siguranta cu care iti dai raspunsul la propiile experiente onirice (m-a uimit cu cata usurinta iti califici aceasta realitate ca fiind "elucubratie nocturna").

oricine are ajutor angelic- energetic (plimbatul cu bicileta), indiferent de calitatea deciziilor luate.insa, de la plimbat cu bicileta, la plimbatul cu masina, zborul cu avion, apoi la experienta de zbor pur si simplu(cand tii in frau propia realitate energetica, si se asuma si responsabilitatea evolutiei in acest plan, ti se drumul sa calatoresti in planul energetic singur-zborul), pana la zborul cu viteza luminii...sunt etape de suport energetic-angelic in realitatea vis, care se cuceresc odata cu...disciplina egoului, apropos de mistic! exista totusi un inceput! daca te visezi plimbandu-te cu bicileta. adica nu esti singura dincolo! ce alegi sa traiesti, este numai decizia ta! iar decizia este reflectarea credintei, empatiei, relatiilor, valorilor personale!
bine ai venit pe experiente mistice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumesc frumos, 3x3!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

visul descris de eunice78 este mult mai compelx ca mesaj, decat un vis, in care apare o incercare, incercarea elementului foc!
focul, este elementul chakrei3, mai este si elementul prin care energia kundalini de manifesta! focul este elementul de purificare, de ardere...a karmei!
incercarea din vis, vine ca provocare a karmei, prin stimularea in mod special al chakrei3, in care se afla tezaurul de valori al egoului! in vis, decide ca aceste valori, in loc sa fie sustinute de ego, (aratat prin fuga si epuizare), sunt in final, alchimizate prin constientizarea divina! aceste manifestari energetice apar in vis, apar in sistemul energetic al templului, de unde ochiul energetic al planului fizic culege informatii, pentru a le aduce la cunostinta omului, factorului putere in templul TREIME SFANTA, care este el, ca si estenta!
renuntarea la unele valori ale egoului (care nu sunt benefice, asa cum arata si visul), cu care se raspunde la niste provocari (vijelie si bulgari de foc din cer), trebuie sa se faca in mod real, si in planul fizic. cu alte cuvinte, viata va pune in situatie practica, posibilitatea ca aceasta schimbare, sa se faca la modul real! daca nu, totul ramane la nivel energetic, pana cand omul va constientiza ca realitatea este PLAN TRANSCEDENTAL, PLAN SPIRITUAL, PLAN FIZIC. is ca orice shimbare la nivel energetic -spiritual, va fi urmata de implementarea ei in fizic! este lege a manifestarii totului intr-unul!

....si se pune marea intrebare filosofica: cine este de vine? cel care sufera? sau cel care raneste? si...unde este determinismul divin in asta? si uite asa apare marea filosofie in jurul dilemei, cine a fost mai intai, oul sau gaina?

in TEMPLUL TREIMII SFINTE, raspunsul il detine anatomia alchimiei interioare...contract sacru, chakra transcedentala-karma, sistemul de chakre corpului fizic...si totul animat prin VOINTA, DECIZIE!eunice78 a decis sa spuna TATAL NOSTRU, prin comunicare divina, cu gratia divina; a facut alegerea- a trait experienta mistica! de la planul subtil, la planul fizic, este doar o chestiune de...vointa! ce va alege, este absolut intim! ce va trai?... va culege roadele propiei decizii....continua sa se hraneasca din karma-via ego, sau se deschide cerului, ca cerul sa coboare in templul ei, si ea SA STAPANEASCA IN SFARSIT, SITUATIA, IN MOD ARMONIC, DIPLOMATIC, CREATIV,PROFESIONAL!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna,

3x3 imi poti interpreta si mie un vis, te rog? dar mai inainte, imi poti explica metoda de descifrare a viselor ? nu f amanuntit dar cat sa imi fac o idee, pt ca am cautat in topic fara sa gasesc sau nu am cautat cu atentie

merci mult
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

buna,

3x3 imi poti interpreta si mie un vis, te rog? dar mai inainte, imi poti explica metoda de descifrare a viselor ? nu f amanuntit dar cat sa imi fac o idee, pt ca am cautat in topic fara sa gasesc sau nu am cautat cu atentie

merci mult
lia


ok! am sa o tin cat mai simplu!
traiesti intr-o realitate fizica, cea pe care o cunosti, si o realitate energetica ( a planului fizic, spirituala si transcedentala) pe care o simti, traiesti si vizualizezi si prin vis.

ce visezi? propia creatie!traiesti in propiul univers! ce cuprinde tematica propiei creatii?
-propiile temeri, frici, anxietati, obsesii, paranoi etc; orice forma afectiva prin care tu iti exprimi o realitate de viata proiectata in realitate interioara, vis a vis de contextul vietii in care existi;
-datorii karmice, adica datorii energetice cernute in urma procesului de decizie si transformare interioara, prin care "nu ai trecut examenul de admitere" , la nivel de lege divina! altfel spus, ti-ai facut de cap, si egoul tau, forta si autoritatea in planul fizic, traieste numai in conditiile lui, ignorand legile divine. consecinta, este o repetenta, la nivel de evolutie mistica; repetarea experientelor de viata(in suferinta)apare atat in viata actuala cat si in "contractul sacru" cu care fiecare OM vine in viata pe pamant; pana cand? pana cand egoul isi va lua lectia, si va da dovada practica, de viata, ca a asimilat legea divina, si ca o si aplica in procesul atat de intim care este viata, devenind un canal de gratie divina, si co-creator, in numele divin!
-datoriile karmice pot fi, personale, colective, prezente sau trecute(din vietile anterioare):
-subiectul visului cand are legatura cu o situatie prezenta, de obicei aduce imaginea unei persoane pe care o cunosti: servici,vecini, de familie, sau persoana decedata. insa toate subiectele aduce in planul cunostintei, realitatea egoului versus realitatea divina. omul are liberul arbitru, cum se zice, sa se deschida divinitatii din el insusi, sau sa traieasca "stat in stat"!
-cand subiectul visului este in mod permanent centrat pe persoana propie, fara sa cunosti alte entitati, mesajul este stric personal, de evolutie interioara. adica, te-ai eliberat de karma imediata, si vei avansa la un alt nivel(prin activarea chakrei 8, la un nivel profund); ulterior apar noi situatii de viata si provocari de viata, daca treci..."examenul". asa se descrie in termeni generali, evolutia interioara, si consecutiv, evolutia in viata.
-in mediul energetic -apa de viata in care se scalda corpul fizic, exista permanent ajutor angelic, divin; daca energia egoului genereaza tematica luptei -situatiei din vis, acest "film" energetic exista permanent in decorul gratiei divine. cand egoul realizeaza-constientizeaza gratia divina, REALITATEA DIVINA, egoul se va conecta-alimenta instantaneu, cu gratiei divina(visul lui eunice 78 este un exemplu cert, al trairii interioare mistice, cu consecinte armonice si benefice pentru corpul fizic), versus energiile propii(si trairi care epuizeaza energetic-vital corpul fizic)! DECIZIA ESTE O FORTA DE CREATIE, PENTRU CA CE SE ALEGE, DETERMINA TRAIREA, EXPERIENTA DE VIATA SI IN CONSECINTA, CALITATEA ENERGIILOR EXPERIMENTATE!
-ajutorul divin, dincolo de vointa egoului, apare reprezentat simbolic prin ajutor in procesul de deplasare, cand se manifesta la nivel de energetica a egoului. in planul siritual, apare prin zbor simplu (toti care au trait experienta de zbor-se viseaza ca zbor deasupra pamantului, copacilor etc, aduc in corpul fizic un supliment de gratie divina, resimtit prin stare de bine, vitalitate, echilibru, armonie, claritate...). in plan transcedental, unde traiesc in mod permanent, marii initiati,ca Isus, Buddha, sfintii, apar experientele mistice, extazul mistic...!
in rezumat, existenta fizica as reprezenta-o la nivel energetic intr-un univers, sfera energetica, strict personala, care exista la randul ei in imensitatea CREATIEI DIVINE! fuziunea acestei sfere personale, cu sfera divina, gratia divina se fac prin procesul de creatie, la care egoul participa prin decizie! totul in unul si unul in tot!
intrebarea ta face subiectul unei carti! ma bucur mereu cand cineva mai prinde curaj sa scrie, pentru ca pot pune aceasta realitate mistica, in cuvantul experientei de viata. de aceea, nu ai gasit, in mod specific, in subiect, raspunsul strict la cum sa interpretezi visele, insa ai gasit in mod cert, interpretari, care sa iti aduca in fata ochilor mintii un subiect al realitatii interioare care esti: ca esti templu, treime sfanta, ca participi la creatie divina prin LIBERTATEA DE A DECIDE CEEA CE TRAIESTI, ca planurile treimii sfinte comunica prin ele(visul este ochiul energetic dintr eplanul fizic si planul imediat energetic al planului fizic, activat atat in timpul visului, cat si in stare de constienta), ca tu, ca de altfel fiecare persoana, vizualizeazi in mod natural propia realitate(si nu este doar un statut exoteric declansat prin educatie).in universul acesta de informatie, ultimul cuvant ITI APARTINE!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Multumesc pentru informatiile date, recunosc ca nu sunt intru totul familiarizata cu toate, desi citesc si eu cu pasiune carti pe aceste teme...acum despre visul meu, am mai scris aici mai demult si este un vis care ma urmarereste in sensul ca nu l-am uitat nici macar dupa foaaaarte foarte multi ani, cred ca nu aveam mai mult de 19-20 de ani cand l-am avut si acum am 37...se facea ca mergeam pe un drum cautand drumul spre casa, pe inserat si-mi parea drumul cunoscut si totusi ma simteam ratacita, la un moment dat pe marginea stanga a drumului am vazut o casuta de lemn primitoare cu multi trandafiri in bolta la usa. Am batut la usa si nu mi-a raspuns nimeni. Am impins usa si am intrat sperand sa gasesc pe cineva care sa ma indrume spre casa. Era o incapere simpla, cu lucruri simple, de lemn toate, fara acareturi, o simpla casuta aproape goala, o masa si niste scaune era tot mobilierul. Am vazut ca nu e nimeni si incepuse sa ma cuprinda teama, am iesit. Dar afara era deja intuneric bezna si nu mai vedeam nimic aproape inaintea mea. Am pornit bajbaind pe drum, incercand sa nu ma impiedic. Nu am facut decat cativa pasi cand am simtit ca ma ia cineva de brat si imi spune cu o voce calda si calma "Mergi fara frica, te ajut eu sa iesi la lumina si sa gasesti drumul spre casa"...Nu mai stiu daca am apucat sa zic ceva pt ca nu mai era cazul, simteam ca El e cu mine, ii simteam maretia, puterea si bunatatea, oglindita in tot ce vedeam in jurul meu, pentru ca nu mai era bezna in jurul meu desi era noapte...Si la capatul strazii am vazut strada cunoscuta unde se afla casa parintilor mei, cea pe care o cautasem. M-am intors sa multumesc, dar eram din nou singura...si totusi linistita...Acest vis m-a marcat mult....
Merci
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

Multumesc pentru informatiile date, recunosc ca nu sunt intru totul familiarizata cu toate, desi citesc si eu cu pasiune carti pe aceste teme...acum despre visul meu, am mai scris aici mai demult si este un vis care ma urmarereste in sensul ca nu l-am uitat nici macar dupa foaaaarte foarte multi ani, cred ca nu aveam mai mult de 19-20 de ani cand l-am avut si acum am 37...se facea ca mergeam pe un drum cautand drumul spre casa, pe inserat si-mi parea drumul cunoscut si totusi ma simteam ratacita, la un moment dat pe marginea stanga a drumului am vazut o casuta de lemn primitoare cu multi trandafiri in bolta la usa. Am batut la usa si nu mi-a raspuns nimeni. Am impins usa si am intrat sperand sa gasesc pe cineva care sa ma indrume spre casa. Era o incapere simpla, cu lucruri simple, de lemn toate, fara acareturi, o simpla casuta aproape goala, o masa si niste scaune era tot mobilierul. Am vazut ca nu e nimeni si incepuse sa ma cuprinda teama, am iesit. Dar afara era deja intuneric bezna si nu mai vedeam nimic aproape inaintea mea. Am pornit bajbaind pe drum, incercand sa nu ma impiedic. Nu am facut decat cativa pasi cand am simtit ca ma ia cineva de brat si imi spune cu o voce calda si calma "Mergi fara frica, te ajut eu sa iesi la lumina si sa gasesti drumul spre casa"...Nu mai stiu daca am apucat sa zic ceva pt ca nu mai era cazul, simteam ca El e cu mine, ii simteam maretia, puterea si bunatatea, oglindita in tot ce vedeam in jurul meu, pentru ca nu mai era bezna in jurul meu desi era noapte...Si la capatul strazii am vazut strada cunoscuta unde se afla casa parintilor mei, cea pe care o cautasem. M-am intors sa multumesc, dar eram din nou singura...si totusi linistita...Acest vis m-a marcat mult....
Merci
Lia


ce frumos vis! si puternic ca mesaj! nu degeaba nu l-ai uitat atatia ani! hai sa mergem, ca in visul tau, pas cu pas pe urma lui, pana vezi ...lumina, mesajul!
mesajul in rezumat al visului este CAUTAREA SI REDESCOPERIREA INTERIOARA A ESENTEI TALE DIVINE! iata cum acest mesaj se contureaza in vis:
-"se facea ca mergeam pe un drum cautand drumul spre casa"- drumul spre casa este imaginea simbol a drumului spre propiul templu, unde gazduiesti sufletul, in viata asta pe pamant. si unde, ai inscris, in contractul sacru cu care ai venit, datoriile fata de cei din familia ta, deci, si parintii (cautai casa parintilor).
-"pe inserat si-mi parea drumul cunoscut si totusi ma simteam ratacita"-intunericul din vis, cerea focalizarea pe lumina interioara, lipsa acestei lumini interioare este o consecinta la nivel de traire ca "te simteai "ratacita". siguranta si stapanirea interioara venea din interiorul sufletului tau, din esenta ta de lumina divina care esti, prin constiinta ta! iar tu, erai in cautarea acestei esente!

-" la un moment dat pe marginea stanga a drumului am vazut o casuta de lemn primitoare cu multi trandafiri in bolta la usa." sufletul are multe dimensiuni, reprezentat la nivel de plan energetic al corpului. casuta,pe care ai vazut-o in vis, era un fel de contact cu o camara a sufletului tau. te-a primit cu trandafiri la usa(simbol de viata). insa nu erai pregatita sa faci aceasta calatorie! chiar daca nu vedeai decat lucruri simple, erau parte din realitatea interioara, care inca nu se puteau lasa descoperite, atata timp cat tu nu erai pregatita sa le primesti(cum zice ingerul meu, cand floarea de deschide, albina o polenizeaza-ce metafora frumoasa,ce descrie una din legile divine: cand discipolul este pregatit, apare maestrul!)! si ai decis...

-"Am pornit bajbaind pe drum, incercand sa nu ma impiedic." ai decis sa continui drumul care sa te pregateasca pentru intampinarea realitatii sufletului tau, realitatii templului tau. motivul pentru care ai decis sa iesi, este ...
-"Am vazut ca nu e nimeni si incepuse sa ma cuprinda teama, am iesit."-iata una din legile divine; niciodata realitatea divina din templul omului nu va aduce la nivel de traire teama, frica...dorinta de regasire interioara, te-a facut sa vizualizezi casuta, ca simbol al unei parti din sufletul tau; chiar daca ai intrat in casuta cu intentia de a te adaposti, de a gasi comfort si siguranta, te-ai limitat a face aceasta perceptie, prin intermediul egoului, si cum el, nu a "vibrat" cu nimic-nimeni de acolo, ti-a declansat teama. odata simtita, ai fost ghidata prin simtire, sa iesi din templu, si sa iti continui drumul catre acel moment din viata, cand poti intra si simti in siguranta in camarile sufletului tau!

-"Am pornit bajbaind pe drum, incercand sa nu ma impiedic." faptul ca ai pornit la drum, era un angajament luat fata de tine insati si fata de sufletul tau; ca vei ajunge acolo unde simti ca apartii, si ca vei face acest efort, in ciuda intunericului, lipsei de cunostinte, lipsei de siguranta, lipsei de lumina! temerilor, fricilor si altor stari care te-ar fi tinut intr-o lume a egoului!"Dar afara era deja intuneric bezna si nu mai vedeam nimic aproape inaintea mea".
-"Nu am facut decat cativa pasi cand am simtit ca ma ia cineva de brat si imi spune cu o voce calda si calma "Mergi fara frica, te ajut eu sa iesi la lumina si sa gasesti drumul spre casa"...". odata decizia luata fata de tine, fata de sufletul tau, ca vei continua, indiferent de intuneric si obstacole, drumul spre sufletul tau, spre esenta, ta, AI PRIMIT AJUTOR CERESC! CONTACTUL CU GRATIA DIVINA, VINE PRIN SIMTIRE :AI SIMTIT ESENTA GRATIEI DIVINE...te-ai propulsat la un nivel superior al "perceptiei"-simtirea-trairea (mistic, DE SUS IN JOS, simtirea este forma suprema de experimentare a gratiei divine, CARE ESTE IUBIRE, IUBIRE DIVINE(la nivel de templu se simte prin siguranta, claritate, stapanire, incredere, echilibru interior, armonie...); PSIHOLOGIC, DE JOS IN SUS, simtirea este forma primitiva de cunoastere, inferioara instrumentelor conative si cognitive a egoului!) , si ai simtit realitatea de la nivel spiritual si mistic: chiar daca nu vedeai lumina, reprezentata de ego, simteai LUMINA MISTICA SI VEDEAI PRIN OCHIUL SPIRITUAL, ochiul care priveste atat spre suflet cat si spre corp, planul energetic al corpului fizic.vedeai chiar daca ochiul fizic nu vedea ,vedeai chiar daca era intuneric, vedeai esenta lucrurilor...conditie de netagaduit in drumul spre esenta mistica a sufletului prin experienta de viata! imaginea simbolica de a vedea chiar daca era intuneric, este o promisiune de a putea patrunde in esenta mesajului experientei de viata, chiar daca din punct de vedere fizic, nu aveai dovada de sustinere a sigurantei si claritati pe care o simteai sau trai! este un mesaj frumos de credinta, de incredere in ceea ce este atat de intim, INCREDEREA IN LIMBAJUL SUFLETULUI TAU reflectat la nivel de templu, realitate fizica si prin simtire-traire!una din caile de comunicare intre planul fizic si planul spiritual!
-"simteam ca El e cu mine, ii simteam maretia, puterea si bunatatea, oglindita in tot ce vedeam in jurul meu, pentru ca nu mai era bezna in jurul meu desi era noapte..." ai SIMTIT MARETIE, PUTERE, BUNATATE...ai descris esenta, prin traire!
-drumul intotdeauna incepe de acolo de unde ai incput viata pe pamant:"Si la capatul strazii am vazut strada cunoscuta unde se afla casa parintilor mei, cea pe care o cautasem."
-"M-am intors sa multumesc, dar eram din nou singura...si totusi linistita..." ai multumit? daca nu, NU ESTE TARZIU! NU AI FOST LASATA NICI O PICOSECUNDA SINGURA! NICIODATA! ca tu nu ai vazut...este alta mancare de peste!a nu vedea cu ochiul fizic, nu inseamna a nu exista. este doar o limita a perceptiei fizice. faptul ca erai linistita, ERA DOVADA VIE A PREZENTEI DIVINE IN TINE, CU TINE! MULTUMESTE SI ACUM, CHIAR SI LA VARSTA ASTA. IN RAPORT CU ETERNITATEA, cativa ani ai corpului fizic sunt praf, nimic. iar CUVANTUL TAU DE MULTUMIRE, VA FI PRIMIT CA SI ACUM CATIVA ANI, CAND AI TRAIT! si inca traiesti, pentru ca visul ce poarta mesajul mistic este inca viu IN INIMA TA, IN TEMPLUL TAU!!!!!

CE EXPERIENTA FRUMOASA SI PROMISIUNE DE REGASIRE! CE MESAJ FRUMOS DE CREDINTA SI ATITUDINE FATA DE TEMPLUL, FATA DE SUFLET! iata cum s-a facut contactul cu propiul contract sacru! ai simtit ca trebuie sa pornesti la drum, si ai pornit, indiferent de cat si ce ai cunoscut, indiferent de lipsa de cunostinta...ai pornit prin credinta in esenta sufletului, ai pornit la DRUM...SI NU SINGURA, NICIODATA SINGURA! AI FOST PREGATITA SA TE ANGAJEZI PE DRUMUL DE CAUTARE INTERIOARA...
...daca prin toate incercarile din viata ai trecut cu credinta si forta de decizie cu care ai pornit la drum, ESTI PE CALE!nu experienta de viata iti da ceritudinea de regasire, ci credinta-increderea in esenta propie, prin care filtrezi experienta de viata te elibereaza! eliberare-iluminare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Multumesc, multumesc, multumesc!

Am crescut cu ochii spre cer mereu, o fire singuratica, introspectiva, probabil nesigura, dar in cautarea sigurantei mereu, nu stiam nimic despre credinta dar credeam pur si simplu in puterea lui D-zeu fara sa-mi fi povestit cineva despre aceasta, la noi in familie nu se discuta despre asa ceva, nu se mergea la biserica....Asa ca m-am obisnuit sa comunic in felul meu cu divinitatea, in fiecare zi gasind un moment la sfarsitul zilei, un timp, pe care sa-l petrec meditand, povestind in gand sau nu, cerand sfaturi, sprijin sau ce mai credeam eu ca am nevoie la acel moment, in genere ma limitam la a cere sa fiu indrumata sa fac ce e bine pentru mine si cei dragi mie, sa devin mai buna, si sa imi fie iertate greselile. Nu stiam rugaciuni de nici un fel, ma exprimam cum stiam la anii copilariei...Si asa imi gaseam linistea, ma duceam apoi la culcare gandindu-ma ca cineva acolo sus va avea grija de mine si totul va fi bine....Am avut perioade grele in viata, foarte grele unele, cand m-am ratacit complet, mi-am pierdut echilibrul acela din copilarie si adolescenta sau cel avut pana la 25 de ani, am fost zguduita bine, multa vreme am plutit in deriva, goala pe dinauntru. Apoi am fost din nou adunata bucata cu bucata, cu ceva cicatrici, incet-incet, am invatat sa uit de teama si sa cred, in mine si in tot ce constituia centrul meu de echilibru si care m-a ajutat sa traiesc si sa am capacitatea uneori enervanta si obositoare de a remarca detaliile vietii....un mod de viata in care primeaza intuitia si nu neaparat ratiunea, logica. Mda, sunt o ciudata :) Probabil nu sunt singura...
Si da, multumesc Domnului ca a fost cu mine si ca este cu mine, alaturi de mine si de cei dragi mie. Stiind asta nu pot sa nu-mi doresc mereu ca maine sa fiu mai buna decat azi, si totusi ...am senzatia uneori ca ma zbat in van, ca sunt mult prea mica in lumea asta si ca toata agitatia mea nu aduce cine stie ce progres pe pamantul asta, poate de fapt provoc doar stres?
Oricum continui cum m-am obisnuit, sa cer zi de zi de la mine ce am cerut de cand ma stiu: progres
sper sa reusesc, chiar daca acum inca nu vad foarte bine imaginea de ansamblu.
Un lucru pe care l-am invatat micuta fiind a fost acela ca atunci cand renuntam la incrancenarea cu care ceream un lucru sau cu care mi-l doream, si ma detasam de dorinta dar in modul real, ei bine, atunci mi se indeplinea dorinta. Uneori trecea o buna bucata de vreme pana sa ma mai pot simti bucuri fata de cele primite in cele din urma. Simteam recunostinta dar eram trista. FAza cu detasarea nu e foarte simpla pt mine nici acum, stiu ca e eficienta insa:)

Nu am sa ma descopar mai mult aici pentru ca nu are rost sa obosesc, de fapt mi-a facu placere sa comunic cu voi, si sa va pot marturisi credinta mea in D-zeu, credinta ca tot ce e bun in viata noastra avem numai si numai de la El...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

3x3, am si eu o intrebare. Legat de karma si datorii karmice. Interpretarea astrologica (poate e mai bine spus "indicatiile" astologice) a planetelor personale retrogade? Mi-as dori mult sa vorbesc cu cineva ceva destul de personal si la obiect pe o anume interpretare. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bee

3x3, am si eu o intrebare. Legat de karma si datorii karmice. Interpretarea astrologica (poate e mai bine spus "indicatiile" astologice) a planetelor personale retrogade? Mi-as dori mult sa vorbesc cu cineva ceva destul de personal si la obiect pe o anume interpretare. Multumesc.

Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)


intre tine si DUMNEZEU este o infinitate. depinde ce cale alegi pe drumul de descoperire. astrologia intr-adevar, aduce informatii despre karma, descrisa de miscarea retrograda a planetelor. lucrurile se pot lua si direct, fara ajutorul nici unei alte interpretari. asta se face intr-un dialog sincer de la suflet la DUMNEZEU! in cazul in care doresti sa vorbesti, te astept pe pm.

Mergi la inceput