experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Tala...mi s-a ridicat tot parul pe mine...
cati ani are puiutul tau?

ceva asemanator mi s-a intamplat si mie,de fapt lui Kevin.
Am mers in vizita la matusa unui amic de-al sotului, o femeie in varsta al carei sot a decedat de curand, 2 luni in urma .
Kevin nu avea stare, tot se plimba prin living, a mers in bucataraie, eu dupa el..statea pe intuneric in mijlocul bucatariei, am aprins lumina...radea si facea cu mana undeva in coltul bucatariei...iti spun drept ca eu m-am cam speriat, eram cu fata in brate, l-am luat de manuta si am iesit...
vizita a fost scurta din motiv de copil bagacios, insa cat am mai stat, a tinut-o intr-o gura, ca el vrea sa stea in bucatarie cu domnul din colt
matusa si amicul au mutit, l-au intrebat, care domn??
-cel din bucatarie...si ma tragea de mana sa merg la locul cu pricina..
a mers cu matusa sa-i dea un bscuite, si tot ne arata in colt, domnul...
in scurt timp am terminat vizita, nu stiu ce-o fi fost toata trebusoara asta.

3X3 ingerul tau va fi un terapeut deosebit, asa pare sa fie ca om, din descrierea ta...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Bella, ma bucur ca s-a subliniat ceea ce deja simteai
Nikole, puiul meu are 4 ani, insa de la 2 ani si putin a inceput sa vorbeasca de acel domn, iar cand vorbea despre el il cauta cu privirea prin camera si uneori il fixa/gasea. Ma bucur insa ca nu m-am speriat de asta niciodata, am tendinta sa o tratez ca pe o fantezie a copilului, cu prieteni imaginari sau ca atare, dar oricum nu ma sperie (si nici pe el). Adevarul este ca si eu simt ca acum 'a crescut' si daca intr-adevar ingerul lui pazitor (chiar si numai pentru o perioada) a fost bunicul lui, ma bucur mult.

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

copii inca pastreaza o comunicare armonica intre planurile fizic, spiritual si transcedental al templului lor. pentru ca nu sunt contaminati de "materialismul dialectic" al egoului, inca au capacitatea de a vedea, de a interactiona cu structurile energetice din jurul lor! in general, spiritul la nastere, primeste o calauza, si ingeri. la nivel de plan fizic, la nivel de plan spiritual si la nivel de plan transcedental. la nivel de plan fizic, avem pe cineva din familie(relatii de karma).la nivel de plan spiritual, avem ingeri. TOTI PRIMIM INGERI PAZITORI, care in timp se schimba. iar la nivelul planului transcedental, avem MAESTRUL DE CRESTET! cu trecerea anilor, aceasta protectie se schimba odata cu evolutia-devenirea copilului in viata. cu alte cuvinte, asa cum s-a intamplat in cazul puiului tau, Tala, a avut protector, pe domnul cu "piciorul mare". acesta a fost schimbat, pentru a se pregateaste cizelarea si evolutia copilului in urmatoarele etape de viata. ingerii protectori sunt diferiti in viata, in functie de schimbarile interioare pe care persoana le face.
Nikole, daca baiatul tau a vazut, adica a perceput cu ochiul energetic al planului fizic campul energetic al celui decedat, nu ai de ce sa te sperii! este absolut normal, sa poti face perceptia realitatii energetice, si in special al campurilor celor care au existat in viata, si inca mai isi pastreaza amprenta corpului fizic din viata pe pamant.
BellaDonna, simtirea este ghidul interior cel mai precis, cand este vorba de luare a unei dezicii, in ceea ce proveste o experienta mistica! cei morti, atat ai nostrii, cat si necunoscuti, au mereu nevoie de lumina divina! numai asa pot trece prin propiul lor iad mai usor!de acolo, strigatele lor nu ajung la DUMNEZEU!
Au avut in viata o mare sansa, pe care, daca au ignorat-o, dincolo, "traiesc" in capcana propiilor energii (cum am spus inainte, in propiul lor iad). este bine sa te rogi, permanent, pentru ca odata ce templul tau canalizeaza LUMINA DIVINA, el insusi, beneficiaza de gratia divina! de aceea este bine sa te rogi pentru altii, pentru ca primesti un "supliment de energie divina" in afara "ratiei" primite zilnic pentru viata!
Tala, visul sotului tau este foarte graitor! iata cum , persoana decedata, din forma de lumina (culoare albastra) se contureaza in forma de corp pe care a avut-o in viata. faptul ca a intrat in casa sufletului lui, certifica realitatea entitatii, ca era intradevar, sufletul relativului din familie. iar informatia pe care o trimite, este foarte relevanta :"ca acum sunt niste vremuri speciale in care mortii se intorc pe pamant si vin niste schimbari foarte mari". si biblia spune ca in vremea de apocalipsa, mortii vor invia! mesajul transmis nu face decat sa sustina faptul ca la nivel de realitate a OMULUI , vor fi multe schimbari! vom trai si vom vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

cum am inceput sa ma rog pt cei morti am inceput sa sii visez,
primul vis a fos cu tatal meu care la luat pe unchiul meu intr-o camera sai zica ceva simie nu mia dat voie a inchis usa mia zis sa astept in hol, in timp ce asteptam am inceput sa rasfoiesc niste reviste care erau acolo si printre ele am gasit un dosar cu invelis galben mai inchis in care erau lucrari de matematica , era al meu eram surprinsa sal gasesc acolo l-am luat l-am strans la piept miam zis ca nul las il iau cu mine

al doilea vis a fost cu bunicul meu, de pe mama, eram la tara si bunicul imi spune ca eu trebue sa vorbesc cu verisoara mea camelia sa o conving ca el a incercat dar fara succes, eramin fata casei(casa bunicului) cu verisoara mea si un tanar copilandru care vreia sa intre in casa dar verisoara nul lasa si eu ii spuneam ca trebuie sa i dea drumul cai dorinta bunicului, ca asa a zis el , atunci bunicul mia trimis o scrisoare care era pe fundul unei caschete de razboi, si eu ii citeam uite ce scrie bunicul ca e o promisiune din timpul razboiului cu acel baiat si ea trebuie sa deschda usa sal primeasca in casa , ca asteapta afara de mult timp, stiu ca si verisoara mea atunci sa uitat la scrisoare si ne minunat caci recunoscuse scrisul bunicului autentic

am mai avut un vis , eram cu familia mea vream sa cumparam bilete pt avion, dar aveam numere sau ore diferite !!?, fetita avea ora 9:13, sotul 9:15 si eu 9:17, si vream sa le cumparam in aceeasi zi, dar agenta a zis ca nu are trebuie sa venit fiecare pe rand la o zi diferenta nu poate sa ne dea biletele impreuna stiu ca eram dezamagita ca nu puteam calatori impreuna




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Multumesc mult 3X3 pt raspuns
Chiar cred ca puiul meu (si toti copii defapt) au o legatura mai stransa cu divinitatea si poate din cauza asta incerc sa-l ascult mai bine si ma rog ca el sa isi poata urma toata viata instictele, sa nu le innabuse din cauza cotidianului.

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Chiar cred ca puiul meu (si toti copii defapt) au o legatura mai stransa cu divinitatea


fiecare persoana are conexiune stransa cu DIVINITATEA! diferenta dintre adult si copil este data de ...modalitatea prin care egoul face conexiunea in realitatea energetica in templului sacru dintre divinitate si om! copii traiesc inocent fiecare experienta de viata. fara sa o transforme in cuvinte, concepte, fara sa o jucede... traiesc viata inocent, pur si simplu!
Isus spune :lasati copiii sa vine la mine" Isus a recunoscut puritatea copilului, ;puritate pe care omul si-o pierde prin educatie si vointa propie.
Tot Isus le arata discipolilor, cupa de grail si le spune ca vinul din cupa este sangele lui! cupa este metafora TEMPLULUI FIZIC, CARE CONTINE VINUL-SANGELE-VIATA! si le-a mai daorit PACEA, odata cu viata!
AM TRAIT PACEA! este o stare de lipsa a mentalului completa! este o stare de liniste interioara deplina! este o stare contemplativa-traire pura.
experienta care m-a impresionat si "m-a pus pe ganduri", a fost dupa intoarcerea mea din calatoria catre DUMNEZEU, cand fiecare gand-DADEA GRAVITATIE- GENERA GREUTATE LA PROPIU! asa am revenit din levitatie!
CIVINTELE DAU GREUTATE!
CUVINTELE AU FORTA DE CREATIE LA PROPIU! au gravitatie!
am resimtit greutatea corpului cu fiecare cuvant rostit mental. chiar si cel bun, chiar si cel moral! starea fara cuvant este starea de pace! nu intamplator, prin meditatie se incearca detasarea de mental-cuvant rostit, pentru a se induce eliberarea de senzatie de greutate cu declansarea unei stari de relaxare. cuvantul ESTE PRIMUL ACT DE VOINTA! CUVANTUL GANDIT! CUVANTUL ROSTIT!

cand mentalul se inpotmoleste in ganduri obsesive, repetitive, genereaza mai mult decat greutate! produce presiune fizica, care la nivel de corp este resimtita ca stress! este ca si cum ai mari densitatea de energie din templu, peste abilitatea templului de a o alchimiza-arde prin act de viata! si perceptia greutatii templului devine din ce in ce mai profunda, cu cat mai intensa este "incarcarea" energetica prin mental-cuvant!
mentalul-cuvant canalizeaza energia egoului, din imprejurul templului; "recicleaza" propiile energii ale egoului, risipite in aura templului! cand mentalul se directioneaza catre divinitate, mentalul devine canal de gratie divina! sunt doua surse de forta-energie de viata! gratie divina si gratie divina "alchimizata" de ego ! de aceea obsesiile sunt greu de stapanit! de aceea, cand emotional exista o descarcare prin mental (preluata via inima) se face un circuit de energie interioara in templu, in care aceeasi energie este vehiculata, iar si iar si iar...pana la obsesie, pana la epuizare! astfel, energia nu se materializeaza, ci recircula via mental, pana cand omul isi epuizeaza resursa de gratie divina-viata, ca sa opreasca procesul de circuit interior intre energia templului via ego si mental. pentru ca mentalul actioneaza ca un canal-cconducator de energie! si cu cat dorinta de control este mai mare, cu cat presiunea creste, nu pentru ca nu nu se poate controla emotia, ci pentru ca se centreaza antetia-vointa pe instrumentul de canalizare ,mentalul, devenind si mai puternic-"conducator" de energie.
imi cer scuze ca folosesc termeni consacrati in fizica, insa imi este imposibil sa descriu ce se intampla la nivel energetic al templului, intre gratia divina si energia egoului care exista in templu, fara a utiliza capacitatea descriptiva a unor concepte recunoscute stiintific: energie-conducator-presiune-circuit...
de sus in jos, de la DUMNEZEU LA OM:
DUMNEZEU-INFORMATIE-CUVANT-LUMINA-IMAGINE-CORP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu va urmaresc de mult cu placere.
Am avut si eu un vis recent, care m-a marcat foarte tare. Stiu sigur ca exista ceva in el. Eu sunt o persoana rationala, dar totusi deschisa spre informatii venite din afara. Nu stiu in ce masura reusesc sa decidific corect ceea ce mi se transmite. Am visat ca am mers la o manastire cu fetita mea. Eram numai cu ea, desi eu am trei copilasi. Am intrat in Biserica si mi s-a spus/ am aflat ca exista un calugar si sora acestuia care faceau anumite ritualuri. Nu stiam foarte bine despre ce era vorba, dar simteam ca trebuie sa ma duc sa mi se spuna ceva, sa vorbesc cu ei. Eram fericita ca in sfarsit am sa reusesc sa vorbesc cu cineva despre ce ma framanta. Eram speriata ca nu aveam bani la mine suficienti pentru "consultatie", nu stiam cum se procedeaza etc. Mi-a venit foarte repede randul si am mers la femeie, care era imbracata intr-o culoare vesela (cred ca roz inchis). Si asta m-a mirat. Ma asteptam sa fie calugarita. Barbatul era in negru si se comporta ciudat(ca si cum ar fi fost retardat). Dar eu aveam treaba cu femeiam, timp in care fetita era langa mine si nu-mi dau seama daca ceea ce faceam era pentru ea sau pentru mine. Am senzatia ca era pentru mine. Femeia mi-a spus sa inchid ochii si apoi m-a "consultat". SI brusc mi-a zis ca-s pregatita si ca pot sa ies din corpul meu. SI am iesit repede si usor, am urcat foarte repede sus, apoi am pierdut din energie si urcam din ce in ce mai incet, pana m-am oprit. Imediat am inceput sa cad (ca si cum m-ash prabusi cu un lift- unul din visele mele repetitive), repede, repede si am intrat in corpul meu, de langa femeie. M-am trezit in acelasi vis, langa femeie si i-am dat bani, 10 lei. femeia mi-a zis ca era bine si daca i-as fi dat bani mai marunti (asta m-a intrigat in vis). Apoi am plecat cu fetita. restul familiei stiam ca ma asteapta aproape.
Eu fac legatura visului cu faptul ca imi doresc mult ca mama mea sa faca niste cursuri de radiestezie, cursuri pe care eu le-am facut de mult, acum 10 ani si care simt ca inca lucreaza in mine.
Puteti sa ma ajutati cu visul meu? Vreau sa vad cum par lucrurile din afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78


Se facea ca l-am dus pe fiul meu cel mare impreuna cu o fosta bona la mare. Si marea era cam ciudata, gri, iar plaja, jumatatea stanga era un namol negru pe care erau insa oameni, iar in dreapta era nisip normal. Nu stiu cum, am plecat si am lasat copilul cu bona. La putin timp m-am intors si copilul nu mai era. Erau insa o gramada de militari de la ISU care imi cautau copilul in apa. Iar sotzul meu il cauta si el. Era ff innorat. M-am repezit in apa, mergand pe partea de plaja cu namol. Si o femeie care statea pe plaja mi-a spus sa nu merg pe acolo ca imi strig adidasii. M-am uitat in jos, eram in blugi, iar pe adidasii mei se depusese un pic de namol dar intrasem deja in apa cu ei cand, fara nici o legatura cu femeia , am iesit si am inceput sa merg pe plaja cu nisip normal. M-am uitat spre incaltaminte si m-a fulgerat ideea ca voi inainta ff greu pentru ca tot nisipul se va depune pe incaltamintea uda. Dar, culmea, adidasii erau plini de un nisip fin, auriu, care stralucea de parca ar fi fost soare puternic, si nu atatia nori pe cer, si nici nu erau grei, mergeam chiar usor. La acest moment, in timp ce toata lumea im cauta copilul prin apa si pe plaja, am ridicat privirea si am vazut un deal pe care erau doua containere din acelea in care se depozita gunoiul pe vremea comunismului (habe sau cum le-o zice). Si instinctiv am urcat dealul si le-am ridicat capacele. Ambele erau spalate, nu era gunoi in ele, dar in unul era aruncat copilul meu, legat fedeles, la gura, la picioare si in talie. Am scos copilul si i-am inlaturat sforile de la gura, iar el m-a imbratisat cu atata drag. Si in timp ce il strangeam in brate am vazut ca avea pielea capului crapata. M-am uitat spre sotzul meu si i-am spus ca are copilul capul spart. El intre timp ajunsese la container si l-am vazut scotand din acesta un dinte de copil. M-a intrebat ce e asta si atunci m-am uitat in gura copilului si am inceput sa numar. Avea 12 dinti lipsa, unii ii mai avea pe jumatate, jos, in locul dintiilor avea niste gauri din alea mari, negre, cum raman cand iti scoate o masea cu radacina cu tot. Si eu plangeam in hohote in timp ce fiul meu ma tinea in brate zambindu-mi cu atat dragoste de parca nimic rau nu s-ar fi intamplat. La acest moment m-am trezit, plangeam ff tare, m-am linistit, apoi am adormit iar. Dupa ce am adormit am visat iar ca m-am dus intr-o casa straina, alergam cat ma tineau picioarele. Parca stiam exact unde ma duc. Eram in casa aia neagra, veche, pe un culoar ff intunecat, am ajuns la captul culoarului si am intrat pe o usa care era in partea dreapta. In camera era intuneric, mucegai, putregai, mirosea ff rau. Eu eram ff stapana pe mine. In partea stanga a camerei erau o gramada de oase de copii iar in dreapta era un soi de hazna cu un capac greu, negru, ruginit. Am ridicat imediat capacul. Acolo era fiul meu cel mare, tot legat, mizeria, desurile alea (pareau a fi fecale) ii ajunsesera aproape de nas, mai avea un pic si se ineca. L-am scos rapid, dupa care m-am trezit. Era deja dimineata.


visul vorbeste despre tine! responsabilitatile tale, natura ta interioara, provocarile si intampinarea lor!
eunice78. am lasat sa treaca timpul peste visul asta ca sa se astearna linistea, ca deja mesajul din vis te-a putut framanta, ce s-o intampla! si nu e de mirare, mai ales, ca ai visat copii in situatii similare (legati, izolati),si ambientul destul de...lipsit de lumina, armonie.
stiu, ca si tine, de la bunica mea, ca daca visezi ca iti cade dinte, sau dintii, este semn de moarte. visul tau este un pic cam diferit. nu ai vazut ca au cazut, nu i-ai scos, etc. i-ai gasit. deci, interpretarea cu moartea, cade, de la sine!
in conjunctura energetica lipsita de lumina, "mare gri", "namol negru", "inorat" te centrezi pe potentialul tau "M-am uitat spre incaltaminte si m-a fulgerat ideea ca voi inainta ff greu pentru ca tot nisipul se va depune pe incaltamintea uda. Dar, culmea, adidasii erau plini de un nisip fin, auriu, care stralucea de parca ar fi fost soare puternic, si nu atatia nori pe cer, si nici nu erau grei, mergeam chiar usor.", si ajungi sa constati, ca ceea ce gandesti este diferit de realitate (gandul ca vei inainta greu, si realitatea simtita, traita, ca de fapt faci drumul cu usurinta; aluneci pe calea de decizie colectiva-dai concurs provocarilor,cale mai putin armonica, si te trezesti ca alegi calea "cu nisip noral"; ce pot cu siguranta sa iti spun este ca ai niste ingeri pazitori foarte seriosi, care, indiferent cat de brambura iti umbla mentalul, provocat de diverse situatii, exista un dialog interior, care intotdeauna te pune pe cale, nisip de aur de pe picioare,care si stralucea ca soarele (element lumina, REAL, CA MESAJ MISTIC).
picioarele poarta metafora simbol a drumului pe care ai pornit! nu degeaba se zice din batrani, daca te impiedici cand pleci la un drum, sa nu il continui! cu alte cuvinte, daca iti asculti instinctul, vocea interioara inima, sufletul, vei lua decizia cea mai buna, indiferent de incercare! faptul ca l-ai gasit pe copilul tau, a fost o responsabilitate a ta! copilul fara dinti, intr-adevar, a aratat o problema energetica la nivel chakrei gatului. iar daca tu, ai carat pe picioare aurul lumina, ai avut responsabilitatea de a il ingriji intr-o perioada in care la nivel energetic pe chakra gatului copilul a avut probleme de sanatate! temporare! din care s-a refacut, datorita iubirii daruite, TRAIRE REALA, CARE A DARUIT GRATIE DIVINA PRIN TINE! plansul, este una din modaliutatile prin care egoul este ingenunchiat in fata iubirii, gratiei divine, luminii divine!
mai departe...
ai adormit si iar ai visat. casa in care ai intrat este o dimensiune a templului tau. nu uita, ca ai intrat in alta dimensiune a templului tau, dupa plansul din visul anterior, adica ai adus cu tine in mod natural, gratie divina( zici, descri, ca erai foarte stapana pe tine), care te-a putut cara prin constientizare in alta camara uitata a templului tau unde trebuie sa intri si sa faci curatenie. copilul gasit in fecalele... egoului! deci, copilul chiar daca este gasit de tine (iar responsabilitate fata de copil, cel de al doilea), esti mai putin incercata, tocmai datorita faptului ca el copilul, este ajutat in procesul lui de ingerii lui, si de tine! daca un copil s-a imbolnavit, si celalat cu siguranta, a ramas in grija ta! insa nu il scapa din rugaciuni! are nevoie de ele! daca implementezi valori sanatoase si drepte,din punct de vedere mistic, si reflectate in viata reala, prin exemplu de viata, egoul nu va mai produce..."fecale"! si este tot o responsabilitate a ta!
cu picioarele radiind lumina, cu siguranta, ai luat deciziile cele mai bune, atat la nivel energetic, cat si real, pentru copii tai. pentru ca aceste decizii, au fost o "datorie" mistica a ta! constientizare, si acceptarea constientizarii prin responsabilitate, in prezent(primul copil), si pe viitor(educatie, al doilea copil).
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BellaDonna

cum am inceput sa ma rog pt cei morti am inceput sa sii visez,
primul vis a fos cu tatal meu care la luat pe unchiul meu intr-o camera sai zica ceva simie nu mia dat voie a inchis usa mia zis sa astept in hol, in timp ce asteptam am inceput sa rasfoiesc niste reviste care erau acolo si printre ele am gasit un dosar cu invelis galben mai inchis in care erau lucrari de matematica , era al meu eram surprinsa sal gasesc acolo l-am luat l-am strans la piept miam zis ca nul las il iau cu mine

al doilea vis a fost cu bunicul meu, de pe mama, eram la tara si bunicul imi spune ca eu trebue sa vorbesc cu verisoara mea camelia sa o conving ca el a incercat dar fara succes, eramin fata casei(casa bunicului) cu verisoara mea si un tanar copilandru care vreia sa intre in casa dar verisoara nul lasa si eu ii spuneam ca trebuie sa i dea drumul cai dorinta bunicului, ca asa a zis el , atunci bunicul mia trimis o scrisoare care era pe fundul unei caschete de razboi, si eu ii citeam uite ce scrie bunicul ca e o promisiune din timpul razboiului cu acel baiat si ea trebuie sa deschda usa sal primeasca in casa , ca asteapta afara de mult timp, stiu ca si verisoara mea atunci sa uitat la scrisoare si ne minunat caci recunoscuse scrisul bunicului autentic

am mai avut un vis , eram cu familia mea vream sa cumparam bilete pt avion, dar aveam numere sau ore diferite !!?, fetita avea ora 9:13, sotul 9:15 si eu 9:17, si vream sa le cumparam in aceeasi zi, dar agenta a zis ca nu are trebuie sa venit fiecare pe rand la o zi diferenta nu poate sa ne dea biletele impreuna stiu ca eram dezamagita ca nu puteam calatori impreuna




mamica lui Ana Maria


Nihil Sine Deo!



belladonna, in sfarsit imi gasesc calea si catre tine!
ma bucur ca te rogi pentru cei morti! iti faci o datorie fata de sufletul tau si fata de cei de dincolo! care au nevoie atat de mult de ajutorul nostru, de aici!
pentru ca te rogi pentru ei, uite ca ai primit si un "cadou" de dincolo: "dosarul de matematica". asta inseamna accesul la informatie, in mod metodic, ordonat, abstract(matematica); informatie destinata tie dosar al tau, din "trecutul" tau... energetic! asadar, esti la capitolul...acumulare, reamintire! si nu oricum! ci ordonat! cu sens, pentru tine (matematica, in mod abstract, trimite informatie precisa-usor de accesat, asimilat).informatia pe care tu o vei descoperi, daca continui sa te rogi, va fi foarte clara, precisa! si va fi un dar al tau, castigat in vietile naterioare (dosar ingalbenit, vechi, dar al tau)!vei aduce la nivel de cunostinta, constientizare potential-valori mistice din vietile anterioare, care in realitate se vor reflecta in mod armonic si precis! vei sti, cand, ce si cum! urmeaza experienta de viata!
in al doilea vis, bunicul a trimis un mesaj foarte concret, pe care poti sa il discuti cu verisoara ta. nu are nevoie de interpretare! verisoara ta va intelege.
al treilea vis, este un fel de...dojenire mistica! adica, cat de mult doresti sa faci pentru cei de langa tine (copil si sot), in cele din urma, fiecare are timpul lui de regasire si devenire! tot ceea ce poti sa faci petnru ei, fara sa fi dojenita, este RUGACIUNEA! ROAGATE PENTRU EI! SI II VEI AJUTA MAI MULT DECAT ISI VOR INCHIPUI CA SUNT!

cifrele iti fac o pictura a pozitiei fiecaruia! copilul este la nivelul procesului de integrare energetica 1-3, cunoastere si descoperire de sine; sotul este la nivelul 1-5, cuvant rostit-gandit si act de viata; tu esti la nivelul de 1-7, implementarea radacinilor realitatii divine in propiul templu!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Nikole, ingerul meu de pe pamant, este un terapeut pe cinste! chiar daca isi "vede" clientii la nivel energetic, nimic din aceasta informatie nu este eliberata! totusi, aceasta informatie ajuta, insa, rapid, sa gaseasca drumul cel mai direct la radacina, cauza problemei psihologice; utilizand instrumentele psihologiei, cu o competenta profesionala rar intalnita, transmite informatia exact cand trebuie si cat trebuie, si cum trebuie!
ingerul meu, insa a intalnit un alt inger (cine se aseamana se aduna!), care mai are putin si termina facultatea de psihologie! deci, un viitor om de mare caracter si valoare! amandoi ingereii, fac parte din viata mea, intr-un mod foarte profund! chiar daca ne desparte o jumatate de pamant!

Bee..., intotdeauna ma bucur cand cineva mai prinde curajul si scrie, la experiente mistice! of, de-ar sti omul ce REALITATE DIVINA EXISTA IN EL! of! am sa iti scriu maine. este deja foarte tarziu, si maine dimineata, bebelusul nu ma iarta! visul tau este plin de informatie! pentru tine! ca devenire mistica!

Mergi la inceput