experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mie chiar mi se par ok explicatiile lui 3X3, mai ales ca o parte din ele sunt testate pe propria piele :) Si nu e obligatoriu sa ii citesti mesajele, poti sa faci ca la TV, pur si simplu schimbi canalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

eunice78,iarta-ma ca ai asteptat atat de mult raspunsul. am sa iti scriu dupa mesajul asta. nu pot sa fac nimic pentru nimeni, cand eu insami ma scald in apele pe care trebuie sa le clarific in viata din punct de vedere mistic.
ce s-a intamplat tot timpul asta? am facut, zile la rand o imagerie ghidata, in vietile anterioare. ce s-a intamplat la una din ele? am adormit, si am ramas undeva intr-un trecut energetic. rezultatul in planul fizic a fost o oboseala crunta pana la epuizare, si o lupta complita cu o stare, pe care nu stiam de unde sa o iau. in sfarsit, mi-a trebuit zile sa intru in autohipnoza si sa ma recuperez in realitate. in sfarsit, ingerasul meu, de pe pamant, pentru ca am un inger care a avut grija de mine permanent, in mod neconditionat, a avut un vis care mi-a actiunea, realitatea energetica a templului meu! mai mult, am avut azi noapte un vis care a concretizat realitatea la care sunt acum!
eram intr-o cladire cu 69 nivele. nu mai era nimic viu acolo! am luat liftul, si am incercat sa cobor, am coborat 3 nivele, insa cu o mare frica, si pe urma am hotarat sa cobor, si Liftul a coborat cu o asa viteza de am crezut ca ma fac pulbere! mi-am dat seama ca am fosta adusa din planurile in care am fost "captiva" energetic. cand m-am apropiat de pamant,caderea liftului ca prin minune s-a amortizat, iar revenirea pe pamant a fost foarte lina! am iesit din lift, intr-o statie de tren, de o frumusete cum nu exista in realitate. am vazut un tren COMPLET galben, altul verde, iar eu am urcat in unul violet deschis.m-am trezit, stiind ca am ajuns in templul meu, cu totul. insa am reusit sa recuperez din "trecutul stralucit" al egoului meu din alte vieti,reziduri pe care sa le aduc la lumina prin cunostinta. visul ingerului meu a spus totul!
CE BINE ESTE SA FII! DOAMNE AJUTA!
Iata visul ingerului meu inainte de a sti ce se intampla cu mine.
"Te-am visat si nu tocmai bine!
Imparteai la o multime flori negre (!!!!!) cred ca erau trandafiri.
Iti spuneam ca nu este bine sa dai flori negre.Mi-ai raspuns ca asa iti este sufletul in acest moment(!!!!).M-am enervat pe tine si-ti explicam ca nu este bine sa te lasi cuprinsa de negru (parca de tine depindea starea respectiva) si ti-am dat un ritual de luminare.

SPER CA ESTI OK !

Astept un semn de viata de la tine!:

i-am raspuns ca am inceptat sa mai scriu pe forum, pana imi revin. m-a intrebat ce poate face pentru mine? i-am spus, sa ne rugam. iata visul al doilea, care descrie actul de curatenie energetica in care eram de fapt prinsa:

"DRAGA MEA

Te-am visat iar azi noapte.
Eram la mare intr-o statiune.Ne duceam sa facem plaja.
Tu erai imbracata intr-un costum alb (pantalon jeans si tricou de bumbac).Te-ai bagat in apa marii imbracata asa.Iar apa marii era cristalina si se vedea fundul marii super.Te-am lasat sa te scalzi si m-am intors la hotel sa-mi iau costumul de baie.
In dulap erau numai haine si bagaje de-ale tale,cu haine mototolite si inchise la culoare (negre si bleumaren).Imi cautam costumul si ma miram,cum poti umbla dupa tine cu atatea haine din trecut si de ce le tii asa de dezordonat si amestecate in bagaje !
La un moment dat a aparut in fereastra un tigan cam de 15-16 ani care vroia sa sara in camera.Am fost foarte revoltata de tupeul lui !Spunea ceva : ca si el face parte din trecutul tau si are dreptul la hainele tale !!!!!!!!!!!!!!!!
L-am dat afara,fara drept de apel.
Apoi am plecat spre plaja.Tu inca erai in apa marii si te scaldai.

M-am tot gandit la vis de dimineata.
Cred ca visul tine de dorinta ta de a-ti afla trecutul.Poate iti vine o interpretare.

CUM TE MAI SIMTI?

P.S.
Visul vine si de zi mare.....AZI ESTE SARBATOARE,INALTAREA SFINTEI CRUCI.......azi este zi de post..........."
eu in aceeasi noapte, am avut visul de revenire pe pamant, de la etajul 69! in realitate, revenirea a insemnat o recalibrare energetica si vitala pe toate planurile!
I'm baaaaaaack!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Cel mai vechi:

Am plecat de acasa sa merg nu stiu unde, cand am coborat din bloc, intre blocuri, in locul locurilor de joaca erau niste piscine imense cu o apa verde tulbure (in una din ele era un barbat de culoare care ma tot chema sa intru in apa, cu un zambet larg, dar mi-e nu imi inspira incredere nici el, iar apa mi se parea murdara asa ca nu l-am bagat in seama). Ca sa treci printre piscine trebuia sa mergi oarecum aplecat, prin niste culoare acoperite cu sticla si metal si pe jos era nisip. Nu stiu cum de am realizat ca nu mai aveam verigheta si m-am pus pe jos si tot inaintam prin colbul acela cautand verigheta mea disperata. Si cum cautam verigheta bagand mainile prin nisip am gasit tot soiul de bijuterii, inele, medalioane, pretioase. Dar nu erau ceea ce cautam, asa ca am luat bijuteriile alea in mana stanga avand in cap ideea de a le da inapoi proprietarilor si am continuat mersul in 4 labe cautand verigheta mea. La un moment dat a apartut o femeie care cand a vazut cate bijuterii aveam eu in mana a zis ca ea nu pricepe la ce imi mai trebuie mie verigheta, dar eu am lasat-o acolo si am continuat cautarea. Am vazut-o numai ca s-a pus si ea pe jos si a inceput sa caute sperand ca va gasi bijuterii, dar nu avea in mana decat nisip. Nu stiu daca pana la umra am gasit sau nu verigheta, nu tin mite cum s-a terminat visul.



-ai plecat de acasa...ai iesit in templul tau, din casa sufletului tau, chiar si reprezentata prin ideea de acasa!
-te indreptai nu sti catre ce: odata iesita din templul tau,l iti vei intalni propia realitate energetica in care apar personaje si situatii conform karmei tale
-piscina est eun rezervor de apa, in mod mai grosier spus. Apa este mediu ce transcende doua realitati, realitatea energetica de care esti constienta-tu insati in planu energetic, si realitatea energetica din exterior pentru tine, care exista indifferent de natura deciziei tale, dar in relatie de karma cu tine.
-verdele este culoare energiei verde, de vindecare, energiei inimii. Omul de culoare apare ca “animatie cuvantatoare” a apei murdare.deci in afara templului tau, dar in relatie cu tine, exista situatii neclare care astepata vindecarea, rezolvarea. Rezolvarea vine nu din scaldarea in acel mediu, asa cum in mod instinctiv ai decis (si foarte bine), ci din ingenuncherea ta, si ridicarea din cenusa-nisip ca pasarea phoenix! Rezultatul acestui travaliu interior va fi descoperirea adevaratelor sensuri pentru tine insati si in cele din urma pentru viata. interpretarea aceasta vine din imaginea comparative a doamnei care a ingenunchiat cu tine, sa caute bijuterii, si a gasit numai nisip! Deci, actiunea este numai a ta si a ta! De ce legat de verigheta?
-verigheta este o bijuterie: deci un nestemat al cerului! Aurul este simbolul alchimiei interioare; verigheta mai aduce in planul constitintei si imaginea de legamant, in fata lui DUMNEZEU, fata de o realitate pe care o traiesti! Mesajul verighetei, este de fapt de constinetizare a uneui legamant in contractual sacru al vietii tale, ca vei face in viata asta ceea ce ai de facut cu tine insati. Si aceasta cautare, se face numai in tine, si nu in exterior. Mai mult ,realitatea te va urma!deci asteapta-te si la schimbari, odata ce vei porni pe drumul interior.schimbarea interioara va angrena schimbari in toate planurile, chiar si in planul fizic. Dovada ca nu ai gasit verigheta ce o cautai, ci alte bijuterii! Deci schimbari, si toate sustinute de cer.
Si iti dau un exemplu, daca ai un serviciu, care iti merge din ce in ce mai dificil, si daca este scris sa se schimbe (si schimbariel intotdeauna sunt pentru mai bine, pentru tine ca suflet), cu cat tii mai mult cu dintii de el, cu atat mai dificil va deveni! Iar cand se ajunge la momentul de karma in care trebuie sa decizi si nu faci aceasta schimbare, poate sa apara gestul de...dat un sut afara! ce vreau sa spun, odata pornita pe drumul nasta vei "misca si muntii din loc". altfel spus, materia isi va schimba directia actuala, functie de ce decizii ei in privinta descoperirii interioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Draga mea 3x3, imi cer scuze pentru reactia intarziata, am fost extrem de acupata, nu am mai putu intra pe net. Ma bucur ca esti bine si ai reinceput sa scrii si iti multumesc mult pentru mesaj.
Toate cele bune!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

i-am raspuns doamnei care a avut visul cu mine, sa dea de pomana toata valiza, asa cum in visul acela, tiganul a cerut. iata continuarea visului:
"BUNA



Am reluat visul,dupa rugamintea ta.

Dar,m-am trezit intr-o casa (necunoscuta) cu tine,in care a venit un grup mare de oameni.In grup erau (iar) tigani si acel baiat iar o parte din oameni erau adeptii unei miscari sau curs spiritual.

Cei de la cursul spiritual au inceput sa fumeze la aceiasi ora.Eram intrigata de gestul lor de a fuma si mai ales intr-o casa locuita de noi doua si un copil (parca aveai un baietel).

Mi-au spus ca asa le-a spus maestrul,guru lor sa-si arda KARMA fumanad !!!!!!!!!!!

Am gandit in acel moment,ca multa tamaie trebuie arsa pentru a acoperii hrana,fumul tigarii pt cineva anume……..

Tu erai in casa preocupata de cel micut,ii cantai.Dar acesta era tare agitat si neastamparat.Pana n-am venit sa-l dojenesc si sa-i spun niste cuvinte aspre nu s-a potolit !!!

Am iesit afara din casa si am vazut mult noroi si mizerie in gradina din jurul casei.

Un alt grup de oameni,de data aceasta ecologisti ,se ocupau cu curatenia.



Cam acesta este visul !

Nu stiu ce sa zic !!!! "

odata intervenit prin constientizare, mesajul in energetic a fost continuat! doamna a visat, despre amprenta mea energetica de pe timpul glorios, cand, fumam! iata realitatea a doua calitati energetice, cea cu mesaj de dezordine si boala (fum de tigara, tigari fumand), si cea cu ecologistii, entitati preocupate de curatenia din afara templului (afara casei): curatenia din campurile energetice ale templului inmagazinate in memoria templului, dar in exteriorul lui, pentru ca TEMPLUL ESTE DOAR O REALITATE PREZENTA! IN REST, TOTUL ESTE "DEPOZITAT" in memoria energetica a lui!
domnul Norm afirma ca memorie energetica cu informatie din vietile anterioare este inmagazinata in lanturile DNA-ului!

iata un alt exemplu frumos al implicarii cunostintei in istoria templului pentru schimbarea cursului lipsit de armonie al implicarilor energetice conform karmei,schimbare intr-o singura realitate: realitatea constiintei si gratiei divine. am sa rog, in urma acestui vis, persoana sa reactulaizeze prin imagerie ghidata acest ultim vis, pentru a face doar rugaciune in fata acelui grup de tigani. ei se vor risipi ca fumul...important este doar constientizarea si decizia egoului in procesul de schimbare a istoriei trecutului prin rugaciune si iertare!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

planul fizic nu este un obstacol intre comunicare in mod cosntient cu subtilul energetic al templului om. exista un mare avantaj, exista constiinta, vointa, decizia, cunostinta! cu aceaste instrumente de mare forta, se poate restaura armonia si introduce graita divina, acolo unde este confuzie, disarmonie, dezechilibru, boala, suferinta...
am sa revin cu un exemplu, de comunicare subtila intre mine si o persoana de la celalalt capat al pamantului; tredbuie sa cer voie sa pun pe post realitatea aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

astazi m-am gandit la calatoria pana la DUMNEZEU, INTELIGENTA DIVINA, si calatoria dupa fuziunea in inteligenta divina inapoi, in corpul fizic! am reluat secventele, si m-am oprit la momentul cand din corpul energetic m-am transformat in bulgare de lumina cu constiinta!atunci, nu am mai fost eu, cu imaginea de femeie! am fost doar constiinta! asadar, diferenta intre barbat si femeie dispare in drumul lor de regasire in constiinta divina! nu mai exista nici barbat, nici femeie! exista o singura realitate, constiinta-lumina! lumina este o natura a constiintei! o alta secventa a fost transformarea luminii-constiintei in constiinta! iar constiinta, in inteligenta divina! cu ce am venit inapoi, in corp? din inteligenta-informatiei divina am redevenit lumina, apoi am redevenit corp, si corpul energetic a intrat in corpul fizic!
corpul fizic, a pastrat vocea egoului. a pierdut vocea constiintei! cand vorbeste una , nu poate fi auzita cealalta! nu putem fi constienti de celalata! vocea divina din om este o voce pierduta, care se recapata doar prin cunostinta, prin efortul egoului de a se centra pe DUMNEZEU, si realitatea divina! chiar si in somn, in vis, cand omul devine constient de realitatea lui energetica, egoul inca isi mai cauta radacina divina! chiar si eu, nu fac exceptie de la regula! cu toate experientele mele mistice! nu sunt mai mult decat altul, decat un simplu om in cautare permanenta de DUMNEZEU! IN GEST, IN CUVANT, IN VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

comunicarea energetica se face prin 2 porti majore: prin crestet, si prin inima! mai exista o a treia poarta, prinj poarta sacra de la baza coloanei vertebrale (in anatomie exista osul sacrum in care se zice ca exista energia kundalini). ei bine, aceasta poarta de energie, devine un centru de initiere daca se face unirea DE SUS IN JOS,in mod constient, plenar, unirea CU DUMNEZEU, cu sufletul, cu spiritul si se inradacineaza in corpul fizic! este un centru a carui vitalitate devine sesizat in special prin organele sezuale!

majoritatea ne aflam pe nivelul de comunicare energetica INIMA-CRESTETUL CAPULUI!
FOARTE RARE PERSOANE, INITIATII, AU ACCES LA CEA DE-A TREIA POARTA DE COMUNICARE ENERGETICA DIN OSUL SACRUM! ACOLO AJUNG DOAR...ESTE O POARTA LA CARE SE AJUNGE ODATA CU...SFINTENIA!
intrebare pentru toata lumea, care va sustine realitatea celor doua comunicari energetice, intalnite in mod obisnuit, la omul simplu, ca mine: ati simtit vreodata emotia de la picioare in sus?

trasee nervoase sunt anatomic, si de la centru catre perriferie, si de la periferie catre centrul nervos!deci, de anatomie nu ducem lipsa! insa comunicare energetica se face in mod special pe doua cai (inima-energia karmica; crestetul capului-energia divina pura-comunicare angelica), si in mod exceptional, prin cea de a treia cale!

parca a existat si pe la noi niste adepti ai teoriei ca prin sex se poate intelepti! poarta asta nu exista decat daca AI COBORAT IN MOD CONSTIENT DIVINITATEA SULFETUL SI SPIRITUL IN TEMPLU-ca realitate de viata, in fiecare clipa de viata(nu faci rugaciunea cand te doare, su cand ai nevoie de cutare si cutare...cutare-ologie-da-mi aia, am nevoie de aia...)! UNIREA ULTIMA, UNIREA MIRELUI (ENERGIEI DIVINE), CU MIREASA, CUPA DE GRAIL, PAMANTUL FERTIL, TEMPLUL SACRU, DESCHIDE CALEA INITIERII PRIN POARTA ULTIMA, SACRA! IAR DIFERENTA DE SEX, IN ACEST CONTEX NU MAI EXISTA! PENTRU CA IN OSUL SACRU S-A COBORAT ENERGIA DIVINA, IN MOD CONSTIENT, PLENAR ENERGETIC! IAR ENERGIA DIVINA ESTE TOTUL! ESTE UNICA! ESTE UNA SI ACEEASI FIINTA! DUMNEZEU!urca in templu si TRAIESTE PRIN TEMPLU! este cale de exceptie, subliniez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

cunosc in viata asta, o persoana care a atins nivelul acesta de iluminare! si este...ingerul meu de pe pamant!un om de o modestie si de un profesionalism de exceptie (si psiholog)! ingerul meu care a fost alaturi de mine, permanent! care s-a rugat pentru mine, chiar cand si cand m-am razvratit (au fost in timp excremente ale egoului-nu am dus lipsa!!!!, care insa nu au patat frumusetea radacinilor spirituale si sufletesti), care mi-a intins o mana de la celalat capat al pamantului, pentru a ma pune pe picioare de cate ori eram cazuta, obosita, bolnava! departe de casa, de ani de zile, singura mea familie este copilul! iar ingerul meu, la jumatate de pamant distanta, a fost alaturi de mine, permanent, neconditionat!
cand am fost acasa, ultima data, mi-a zis ca putea sa ma initieze! insa de sus nu i s-a dat voie! EU AVEAM SA DESCHID CALEA INTERIOARA A SPIRITULUI SI SUFLETULUI, SINGURA, PRIN EXPERIENTA DE VIATA! au fost mari schimbari in viata, uriase! care au dus toate la...constientizare!constientizarea realitatii divine, coborarea energiei divine dupa tacerea energiei de karma (prin inima) prin act drept, vertical, complet, plenar!

karma(adica datorile energetice-spirituale) se elibereaza cand prin inima;daca trairea-alchimia energiilor se face in mod constant in aceeasi valoare, VALOAREA REALITATII DIVINE, INIMA este ELIBERATA, DE POVARA DESCARCARILOR ENERGETICE PE ORIZONTALA (DEZVOLTARE-MATURIZARE) ale omului-templului! odata eliberarea de povara nematurizarii, prin acceptarea intelepciunii divine, si manifestarea ei permanent, in viata, calea de crestet, angelica, devine REALITATEA TEMPLULUI. ajunsa aceasta energie divina in osulk sacru, trezeste ENERGIA DE VIATA! ENERGIA DE VIATA REALA! ENERGIA DIVINA CARE DA VIATA! ESTE DUHUL SFANT! ESTE ENERGIE DIVINA CARE DA VIATA TEMPLULIU, OMULUI! PRIN VOINTA, CONSTIENTIZARE, CUNOSTINTA!

odata stapanit acest centru, vointa este actul de manifestare a fortei creatoare. iar cel de detine aceasta vointa DETINE FORTA DE VIATA!DETINE FORTA DE CREATIE DIVINA! si eu, am simtit pe pielea propie, cum in momentele de neputinta si slabiciune, m-am refacut aproape instantaneu, dupa ce i-am spus ingerului meu ca am nevoie de ajutor (ori ca sunt bolnava, ori ca mi-e rau, ori ca nu am energie, vitalitate...etc).atunci, si numai atunci, emotiile sunt controlate in mod real, prin mental (in afara acestei cai, emotiile sunt exacerbate si denaturate de mental).
vointa la nivel de chakra superioara este vointa egoului! vointa la nivel de sacrum este VOINTA DIVINA PRIN TEMPLUL-GLASUL EGOULUI! doua realitati total diferite, pe care omul, le incurca in mod natural(chiar si eu, am facut varza multe in viata mea-nu fac exceptie de la nici o regula!).prima vointa este instrumentul de forta a egoului, a doua vointa este instrumentul de FORTA CREATOARE DIVINA PRIN OM!
eu am trait nenumarate interventii ale acestei VOINTE DIVINE PRIN GLAS SI VOINTA DE OM, din partea ingerului meu! iar eu, am trait cateva experiente, de manifestare a VOINTEI DIVINE PRIN TEMPLUL MEU, PRIN RUGACIUNE! si sunt persoane a carei comunicare am intretinut-o prin intermediul forumului, in mod privat!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

cand energia de viata este traita in ameteala egoului, energia de viata rezultata a vointei egoului, iese din templu prin chakra1, in karma!

cand energia de viata-gratia divina este traita in virtutea LEGII DIVINE, ENERGIA DE VIATA, REZULTANTA A VOINTEI CO-CREAOTARE A OMULUI, URCA IN TEMPLU, IN MOD ARMONIC, SI DIRIJAT, NU SE ELIBEREAZA IN KARMA, CI SE REUNESTE SI REGASESTE IN ENERGIA DIVINA, LUMINA DIVINA, CONSTIINTA DIVINA PRIN CONSTIINTA UMANA!http://www.crystalinks.com/kundalini.html
inlinkul de mai sus este o imagine a acestor cai de energie!

toti amatorii de esoterism, cred ca energia aceasta SACRA circula prin act de viata pur si simplu, fara nici un fel de responsabilitate din partea egoului! ACESTE CIRCUITE ARMONICE ENERGETICE DE LUMINA DIVINA DEVIN REALE CAND EGOUL LUCREAZA IN VOINTA DIVINA!

cand lucreaza in legea lui, egoul ISI ELIBEREAZA EXCREMENTELE IN AURA, SI KARMA, iar templul devine colector de deseuri energetice, reziduri, pana intoxica templul-il impute la propiu! iar cand il intoxica la nivel energetic, apare boala! cand se incalca foarte grav legile divine, si promisiunile sacre, apar bolile severe! boala, asadar, vine ca o binecuvantare pentru templu,este un semnal de alarma pentru ego-cunoastere-cunostinta egoului, ca templul nu mai respira gratie divina-energie de viata-prana, ci respira mirosul stricat de toxine al egoului!
daca nici atunci nu asculta vocea divina, semnul templului, constiinta, inima care sufera, singura eliberare este taierea la portie (ti se va lua si ceea ce ti s-a dat, spune pilda talantilor; iar celui care are-care a inmultit talantii, care si-a facut datoria fata de divin, i se va mai da) e egoului de la vointa-decizie de viata! si asta se intampla cand...omul moare! cand ajunge acolo, apare suferinta reala! insa mult mai profunda, pentru ca nu exista planul fizic prin care egoul sa-si recicleze energia alterata de prostiile facute in viata si colectate in memoria energetica a templului!
acela este IADUL, daca dau un nume acestei realitati energetice: acelei VOINTE IN AFARA VOINTEI LUI DUMNEZEU!
am vizitat doua asemenea locuri! unul, a unei persoane cu cancer, si altul, al unei situatii foarte...neplacute! ce am vazut, trait si gasit acolo, a fost o mare durere! iadul, nu este o pedeapsa, este propia realitate a egoului in energetic!
VIATA ESTE O SANSA IMENSA DATA EGOULUI, DE A SE ELIBERA DE MIZERIA DORINTEI DE PUTERE, de la sine putere!
oh! de ar sti omul, ce il asteapta dincolo! pana si moartea este experimentata in fiecare zi, prin adormire, somn! diferenta, este ca din somn, omul revine in templul corp fizic, din moarte...RAMANE IN MEMORIA PROPIEI ENERGII! iar calitatea acestei energii...DEPINDE DE CALITATEA DECIIZLOR EGOULUI IN VIATA!

CE INTUITIE A AVUT EMINESCU! CE INTUITIE FANTASTICA! CAT DE APROAPE DE CER A FOST! NUMAI UN MAESTRU POATE COBORA UN MESAJ DE O ASA ACURATETE!

Mergi la inceput