experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

3x3,
asa am simtit ca trebuie sa raspund nu are nici o logica,
am reinceput sa vizionez din nou caroline myss (eu is mai inceata asa ca am nevoie sa las timp si sa reiau din nou)
mi placut foarte mult aici:
http://www.youtube.com/watch?v=CM9XJJF-iPs&NR=1

sper ca esti bine, toate gandurile de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Mi-e greu sa scriu ceva. Scriu, sterg.. o iau de la capat. Imi mangai burtica, simt viata din mine pentru viata copilului meu, lacrimile imi inunda sufletul. Stiu ca-i fac rau inimioarei din burtica mea, dar il linisteste mama cu ochii indreptati spre Bunul Dumnezeu , cerand mila .Mila pentru toti ce au fost si nu mai sunt, pentru toti care se zbat intre viata si moarte , pentru toti ce vor veni. Neintinati, nevinovati!
DE CE ,DOAMNE, DE CE?!
Obsesiv imi repet ca totul va fi bine.Nici nu mai stiu pe cine vreau sa linistesc.Sufletul meu se zbate intre temeri si intrebari. Cu ceilalti sapte bebelusi ce va fi?Dar cu al meu?Dar cu restul?Doamne, ai indurare si mila !
Aseara, a fost prima data cand mi-am vazut sotul disperat .Plangea. Imi mangaia burtica in nestire .Lacrimile curgeau. Fara cuvinte. Plangea cum rar plang barbatii!
Copiii lor, copilul nostru.... Doamne, indura-Te !
Mi-e greu sa continui.E prima data cand imi doresc ca bebe sa miste continuu, sa ma loveasca cum si unde vrea. E certitudinea care ma face sa merg mai departe.Cu putere . Cu lacrimile care nu se mai opresc.Chiar daca flacaul mamei imi simte disperarea si neputinta fata de ceilalti care au fost si nu mai sunt, fata de cei care inca mai exista o sansa.Doamne, nu-ti intoarce fata Ta de la ei!


Gabriela
23 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

De ceva mai multa vreme, visez frecvent bijuterii.a3x3, ai putea sa imi spui ce inseamna aceste bijuterii pe care le tot visez? Mai demult visam ca gaseam lantisoare de aur, apoi visam ca admiram bijuterii in vitrine, apoi am avut un vis cu un barbat care avea niste bijuterii mari, un inel si un medalion f mari de chihlimbar. Am luat una dintre bijuterii sa o admir si am vazut ca era in interior vascos, spre lichid, nu solid ca o piatra normala de bijuterie.Aseara am visat ca avem niste bijuterii frumoase, lantisor, medalion, cercei din argint, asortate toate , avand fiecare cate o piatra de un albastru superb. Nu stiu cum as putea sa descriu acel albastru, ceva spre turcoaz, albastru de azur... nu stiu, era un albastru superb, bijuteriile erau ale mele si am luat cateva sa le port.As mai avea o intrebare legata de ceva ce s-a intamplat ieri in timp ce adormisem langa bebe in timpul zilei. In timp ce dormeam, am auzit ca un motoras in urechi si am simtit un soi de aer cald in gura. Nu s-a mai intamplat nimic altceva deoarece am auzit vocea sotului in sufragerie si m-am trezit.


my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA

De ceva mai multa vreme, visez frecvent bijuterii.
a3x3, ai putea sa imi spui ce inseamna aceste bijuterii pe care le tot visez? Mai demult visam ca gaseam lantisoare de aur, apoi visam ca admiram bijuterii in vitrine, apoi am avut un vis cu un barbat care avea niste bijuterii mari, un inel si un medalion f mari de chihlimbar. Am luat una dintre bijuterii sa o admir si am vazut ca era in interior vascos, spre lichid, nu solid ca o piatra normala de bijuterie.
Aseara am visat ca avem niste bijuterii frumoase, lantisor, medalion, cercei din argint, asortate toate , avand fiecare cate o piatra de un albastru superb. Nu stiu cum as putea sa descriu acel albastru, ceva spre turcoaz, albastru de azur... nu stiu, era un albastru superb, bijuteriile erau ale mele si am luat cateva sa le port.

As mai avea o intrebare legata de ceva ce s-a intamplat ieri in timp ce adormisem langa bebe in timpul zilei. In timp ce dormeam, am auzit ca un motoras in urechi si am simtit un soi de aer cald in gura. Nu s-a mai intamplat nimic altceva deoarece am auzit vocea sotului in sufragerie si m-am trezit.



my deviantArt Gallery



imaginea de bijuterii este comoara pe care ai descoperit-o la nivel subtil in propiul univers mistic. imaginea se transmite prin nestemate, aur, pietre pretioase, pentru a iti transmite mesajul de nepretuit a ceea ce ai descoperit prin cautare mistica! este comoara templului tau! imi aduc aminte de visul cu procesiunea de ingeri si sfinti, care intrau in templul meu pe un covor de diamante! iar Isus, vorbeste despre "imparatia cerului", unde comoara imparateasca este REALITATEA DIVINA!
perceptia pe care ai avut-o in timp ce dormeai este o manifestare clara a unui centru energetic, care are structura de roata (chakra- in sanscrita inseamna roata), si se invarte la o viteza foarte mare (perceptia de zgomot de motoras). aerul cald in gura este efectul pe senzorial al energiei vehiculate in mod direct din planul energetic pana in planul fizic al chakrei pe care s-a facut "deschiderea" energetica! sa nu te miri daca vei descoperi "capacitati extrasenzoriale" la nivel de auz! extrasenzorialitatea se poate manifesta pe orice timp de analizator(auditiv, vizual...). clarvederea este capacitatea de a vedea forma energetica de manifestare a realitatii energetice personale si mediului inconjurator.
clarauditia, este o alta forma de extindere a capacitatilor senzoriale dincolo de limita biologica a functiei senzoriale. si asta se intampla prin unirea planurilor fizic si energetic in prezent, prin penetrare constiintei la nivel de cunostinta a planului fizic, pe functia senzoriala de auz. este o aptitudine a ta, pe care ai dezvoltat-o, ca urmare a cautarii mistice pe care ai pornit-o cu timp in urma!
deschiderea se va face in mod treptat. daca gratia divina este armonie, pace, iubire neconditionata, creativitate, orice reactie de frica declansata de ego prin "primirea" gratiei divine prin cale "extrasenzoriala", va bloca manifestarea energetica din planul energetic- spiritual in planul fizic. pentru simplu motiv ca egoul "alchimizeaza" gratia divina cu mesaj pentru un anumit canal senzorial, in mod disarmonic, transformand gratia divina in emotie-frica, opusul armoniei, iubirii si pacii divine! si de cate ori se va simti un fior de frica, de atatea ori manifestarea se va opri! pana cand, cu credinta, se va accepta deschiderea! iar cand planurile vor fi in armonie, ceea ce vei auzi, vei sti doar tu si DUMNEZEU! iar in realitate, vei cunoste mult mai profund! viata va fi cunoscuta atunci in profunzimea ei mistica, dincolo de iluzia manifestarii fizice! si atunci cuvantul iti va deveni realitate! gandul va deveni implinit! gratia divina prin ego-templu va fi creatie in plan fizic! atunci, planurile vor fi in echilibru, si vor comunica in mod armonic si creator!iar legea din TATAL NOSTRU va deveni o realitate:
precum in cer, asa si pe pamant: precum in gand-cuvant, asa si in materie!
cand cuvantul devine materializat, este semn clar al armoniei si comunicarii mistice intre planurile templului sfintei treimi: de jos in sus, omul este deschis cerului, de sus in jos, cerul lucreaza prin om! si lucreaza prin rugaciune! si cum in sufletul tau exista o mare rugaciune, de auzit, deschiderea te va pregati pentru PRIMIT! IAR RUGACIUNEA ATUNCI SE VA IMPLINI!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

3x3 iti multumesc mult pentru toata informatia pe care mi-ai dat-o. Nu as fi crezut vreodata sa ajung atat de aproape de Dumnezeu. Dar asa cum spune in "Simbolismul corpului uman" pe care m-am apucat sa o citesc datorita tie, probabil acesta este stadiul in care depasind acel stadiu de "a primi" care incepe de la nastere, se trece la stadiul de curatire a copacului vietii de crengile uscate si nefolositoare, pentru a-l ajuta sa rodeasca pregatind astfel calea pentru trecerea prin "Poarta Oamenilor"


my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

3x3,
buna
,

acum ceva timp am avut un vis asemanator, eram in tren eu si fetita mea mergeam spre o destinatie precisa trebuia sa coboram in statia cu numele de familie dinspre mama mea, in tren fetita mea a zis ca ea vrea cercei, o familie sa oferit sai plateasca cerceii care instantaneu ia aparut in urechi fetitei mele(erau diferiti stalucitori argintiu unul si unul auriu ca niste globulete pt brad ),
dar eu nu am vrut sa las acea familie sai plateasca am scos repede portofelul si i-am platit eu, am am zis ca eu ii sant mama si eu ii platesc , am intens $5 si am primit rest $2,
pe urma parca am coborat la destinatie am vazut scris numele de familie a mamei mele
cam acesta a fost visul meu
multumesc mult,
3x3 de abia astept sa mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

am uitat sa scriu pretul cerceilor era $3 , toate cifrele le-am vazut in vis la fel si numele mamei mele era scris cu litere mari de tipar


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

3X3,poate mie mi-a scapat,dar tu ai o competenta care sa justifice interpretarile viselor pe care le oferi diferitilor useri care te solicita?
Ce garantie au acei useri care te citesc ca ceeace spui este demn de luat in serios?
Nu uita ca sunt persoane,viitoare mame,care pot fi influentate de catre interpretarile tale intr-un mod nepotrivit,mai ales in starea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Lucia, BellaDonna, imi cer scuze ca nu am mai scris. probabil ca ati asteptat un raspuns in timpul asta.
Lucia, raspunsul tau mi-a adus un zambet de admiratie pe chip! frumos raspuns! chiar daca mesajul din cartea Simbolismul Corpului Uman este tradus in mod mai personal . da, prin "poarta oamenilor", trecem dupa ce ne-am scuturat de toate "uscaturile" (cele fara de viata-gratie divina) egolului! iar procesul asta este un travaliu interior permanent, un proces de alchimie interioara, chirurgie psihica, de cea mai mare finete cu tine insati/insuti, clipa de clipa, pana se va ajunge si mentine verticalitatea valorii spirituale in toate planurile! abia atunci fructul(actul de viata) OMULUI se va insamanta in ENERGIA DE VIATA CEREASCA, iar SAMANTA VA RODI! rod al POMULUI VIETII, CU RADACINILE IMPLEMENTATE IN SEVA DE GRATIE DIVINA-CHAKRA7 (pomul cu radacinile in CER -IN DUMNEZEU, si nu in materie, in ego), ROD DE VIATA, ROD PRIN VIATA! FRUCTELE SUNT DARURILE CERESTI, SUNT FAPTELE DE VIATA, ESTE MATERIA DIN VIATA CARE NI SE DARUIE! CHIAR DUMNEZEU, a invitat pe Adam si Eva, in Biblie, in Facerea, sa se bucure de HRANA DADATOARE DE VIATA! INSA NU DIN HRANA CUNOSTERII! PENTRU CA CUNOASTEREA APARTINE LUI DUMNEZEU, NU EGOULUI! si tot de atunci, ne tot luptam cu egoul, care nu renunta la cunostere si competente!
BellaDonna, calatoria cu trenul este clar imaginea sustinerii ceresti, in drumul tau si al copilului. observa, ca sotul nu este cu tine! asadar, ajutorul ceresc este un suport intim mistic, atat pentru tine, cat si pentru copilul tau! bijuteria este imaginea metaforica a darului gratiei divine in forma de materie-bijuterie de purtat, mult mai accesibila din planul fizic. faptul ca ai platit este bine, pentru ca iti asumi responsabilitatea pentru copilul tau- de aceea esti alaturi de el in aceasta calatorie! insa nu poti inlocui ajutorul ceresc. cand este dat, este menit! dovada, ajutorul a venit din chakra5 (chakra spiritului), tu nu il suplinesti, pentru moment,conform informatiei din vis, decat pana in chakra3(chakra omului-egoului)!iar ideea de a primi este foarte importanta, ca si a cere! INVATA SA PRIMESTI, pentru a nu sta in calea evolutiei firesti a OMULUI-COPILULUI TAU! si nu numai!

b.nica, bine ai revenit! cu siguranta ti-a scapat informatia, ai pus in trecut o intrebare asemanatoare, ti-am raspuns.cred ca cititorul are tot dreptul sa dea o replica. pentru ca vorbesti in numele lui!

am si eu perioade, mai grele, pline de inertia...egoului!am facut de cateva zile o calatorie in templu si vietile anterioare, si am adus in realitate mult "balast", a carui consecinta o traiesc in realitatea fizica prin lipsa de vitalitate! dar si datorita greselilor pe care le fac. si cand sunt la capitolul "spalat rufe" in templu, abia mai gasesc energie sa ma tin pe picioare. insa mi-am revenit!
tocmai am venit dintr-un vis, care are o mare semnificatie pentru mine!am sa il redau, in speranta ca persoanele din vis, reale, vor citi mesajul! stiu ca cel putin una dintre ele, il va citi!

m-am vazut la o terasa cu colegi de studiu(necunoscuti in realitate). apoi, am plecat de acolo, si am intrat intr-o camera cu mai multi colegi. un tanar(din copilaria mea, coleg de liceu), intra. il salut, si imi raspunde foarte jignitor. ma retrag, si il las sa se introduca celorlalti. apoi il vad ca se apropie de mine.de data asta foarte prietenos si politicos. il resping verbal de ii fac pe toti din camera sa ramana fara cuvinte. am plecat capul, si cu privirea la 45 de grade infipta in ochii lui, ii spun pe tonul cel mai serios, sa nu ma atinga! s-a retras, si a plecat.
(abia acum imi aduc aminte ca se tot lega de mine in liceu; el era foarte activ, peste tot si in toate, eu stateam mereu in banca mea. si pentru ca eram singura din clasa care nu ii admira prostiile, mai mult, nu il bagam in seama, el intotdeauna gasea motiv sa se lege de mine, sa imi faca viata mai putin comfortabila-astea sunt aspecte din viata de liceu. ani mai tarziu, l-am intalnit intamplator pe strada. m-a salutat foarte politicos, s-a oprit sa ma intrebe de binete! nu mi-am dat seama de existenta acestei ramasite de emotie negativa ramasa in memoria templului meu, daca nu era visul! si mi-am dat seama ca trebuia sa aduc la lumina ce s-a intamplat atunci! si ii multumesc cerului ca m-a ajutat!)

spun grupului, ca persoana (CM) cu capacitati paranormale studiate, aplicate in mod practic, prin natura job-ului, nu era acolo. insa mentionez grupului, ca persoana aceea nici macar nu poate fi ghicita! vad un rau de energie al unei situatii.mi se dau explicatii. era raul de energii vehiculate in practica job-ului acelei persoane. incerc sa pipai cu mana acel fluid vascos si murdar,care curgea ca un rau, si cand am apropiat-o, ce am simtit m-a facut sa ma zgudui de neplacere! Doamne Fereste! bine ca nu mai exista acel job!
am plecat de acolo, intreband persoana CM, pe care am intalnit-o intr-o frizerie, daca sa ma las pe mana unei coafeze sa imi taie parul. mi-a spus ca nu. si am plecat. undeva afara din camera aceea de frizer. am vazut pe seful acelei frizerii, o doamna foarte bine, ca intrase cu un aparat foarte scump (65324).citisem pretul pe bonul de la cumparaturi care sfarsise intr-un sacosa de plastic in mana mea. si am exclamat, lui CM, vai ce scumpa masinarie, in timp ce ne departam de frizerie.("masinaria" din vis functiona pe centrii de energie ai omului, in afara de chakra1 si de chakra7, chakre persoanle, intime, pe care le activeaza numai omul prin vointa lui, ce accepta-chakra7 si ce manifesta-chakra1). CM la randul ei, a spus ca ea isi cauta cele doua frizerite , in care avea incredere, si mi le-a aratat in poze.mi-a spus ca nu stie unde sa le gaseasca,si am iesit de acolo.
(in biblie exista un capitol despre Samson, un om trimis de Dumnezeu sa conduca israelitii. Samson a promis lui Dumnezeu sa lase parul sa creasca lung. asta l-a tinut pe Samson puternic.insa Samson a lasat o femeie sa ii taie parul, si-a pierdut puterea. el nu L-a ascultat pe DUMNEZEU. in simbolismul corpului uman, parul poarta aceealasi mesaj mistic, de legamant al omului cu DUMNEZEU, pentru manifestarea fortei lui DUMNEZEU, pe pamant. frizeria, era imaginea acelor persoane care vehiculau forta umana in locul lui DUMNEZEU. m-am bucurat ca am iesit de acolo, de fapt, CM, m-a scos de acolo, mie urmand sa mi se taie parul; nu stiam ca am fost programata pentru asa ceva).
asadar, am plecat la drum cu CM, si pe drum ni s-a alaturat TV. o alta colega din facultate. am pornit toate intr-o directie. nu stiam unde. la un moment dat, TV incepe sa alerge. CM alearga dupa ea, sa nu o piarda. eu ma vad fortata sa tin pasul cu CM. asa ca ma vad alergand. insa o vad pe TV cum intoarce capul zambind, si spune, ca vroia sa vada daca CM o urmeaza. sigur, zambetul era plin de satisfactie. drumul devine plin de zapada. trecem prin zapada, si ajungem la un fel de statie de autobuz. vine un autobuz. nu stiu de unde, apare multa lume. CM in spatele meu, imi tot repeta sa ma urc in autobuz. insa alte persoane erau grabite. simtit cum presiunea din spate creste. o persoana imbracata in negru, impingea pe toti din spate. presiunea a crescut atat de mult, ca eram prinsa la usa de la intrare, in acelasi timp cu o alta persoana. de pe partea mea, vad cum din autobuz, o persoana bolnava, doreste sa coboare. ma retrag sa ii fac loc, si reusesc sa vad persoana care impingea de la spate. o dojenesc din priviri pentru ca impingea atat de insistent pe toata lumea. imi raspunde, cu replica, "doar m-am rugat pentru asta!" (sa prinda autobuzul). m-am retras complet, si CM, dupa mine. TV, era pe langa noi, undeva in spate. vine un al doilea autobuz, mai gol. TV alearga la el. se urca, ma urc si eu. CM nu reuseste sa se urce. insa vad cum apare un al treilea autobuz,cu foarte putina lume in el si CM, gaseste un loc. cineva se aseaza langa ea. la un moment dat, autobuzele pleaca, primul apoi al treilea (in care era CM), si imi dau seama ca suntem in autobuze diferite. autobuzul al doilea lasa pe cel de-al treilea sa il depaseasca; la un moment dat, peretii autobuzelor erau foarte aproape. am trecut, cu usurinta, prin peretii autobuzelor, din cel de al doilea unde era TV, in cel de a treilea unde era CM. cand m-am apropiat de CM, care era pe o banca, persoana de pe banca cu ea s-a ridicat. locul fiind liber, am dat sa ma asez langa ea. insa am vazut o batranica. i-am dat ei locul. si i-am spus lui CM ca am trecut dintr-un autobuz intr-un altul, prin peretii lor, incercand sa o conving, ca nu am simtit si nu era nici un perete cand am trecut dintr-unul in altul.atunci, batranica, raspunde:
"cand iti este dat sa fi langa o persoana, materia nu iti sta in cale!".
cu replica acelei batranici, am revenit in corp, calm, si energizata!am simtit cum intrarea lenta in corpul fizic, dupa calatoria in astral-energetic,m-a umplut de calm, pace si energei! am deschis ochii ca si cum vizionasem un film! am ramas in nemiscare, savurand energia-vitalitatea pe care o peirdusem de cateva zile, si de care imi era asa doooooor! m-am apucat sa scriu mesajul. care este atat pentru mine (curatenia din templu), dar si pentru CM(in Romania), si TV(in USA).
CM a ramas langa mine(chiar daca este la jumatate de pamant distanta de mine), ca prieten,dupa o poveste de viata foarte asemanatoare cu metafora de calatorie din vis.
replica batranicii a adus atata forta, gratie divina, si REALITATE prin mesaj: un prieten, poate fi cu tine, indiferent unde este in lumea asta mare; este alaturi de tine cu inima, cu gandul, in rugaciune si devotie. un om care este acolo, mereu, pentru tine, alaturi de tine! mesajul ei a venit plin de forta, de energie, de vitalitate! am stiut ca este un mesaj de spirit!un mesaj angelic! dovada o aveam prin vitalitatea, si energia ce imi inunda trupul, calmul, pacea ce imi coborase in mental! dupa o perioada dificila, de suferinta, de lupta, de lipsa de viata, de lipsa de energie si vitalitate!
iar CM imi este un prieten! un adevarat prieten, spune Caroline, este ca o bijuterie, nestemata la coroana pe care o porti pe cap. si daca ai cel putin o piatra prestioasa in viata, esti un mare norocos!

visul mi-a spus foarte multe. in primul rand, am adus din memoria emotionala a egoului meu fapte de viata(emotional incarcate negativ) din trecut pe care le uitasem, si pe care trebuie sa le aduc in lumina, sa iert, sa scap de greutatea lor si sa usurez templul, de inertia egoului si consecinta in energetic din trecut, care ma seacau de vitalitate. orice memorie emotionala din trecut, neiertata, neluminata, traieste in "tezaurul" egoului cu hrana energetica pe care omul o primeste de la gratia divina prin clipa de viata prezenta.pentru ca egoul hraneste cu energie de viata, imprumutata de la trupul care primeste gratie divina! propiul lui "tezaur", propia "comoara" creatie, care exista ca urmare a vointei lui, se intretine "vie" in memoria energeitca a templului, ca un parazit!traieste din energia templului! eliberarea de "deseurile tezaurului" se face prin iertare, prin iluminare! LET IT GO!
singura realitate a omului, este numai GRATIA DIVINA! in care OMUL ESTE PURTATOR DE DUH, PRIN TRAIREA GRATIEI DIVINE IN TEMPLU, prin viata pe care o da trupului, pe care o aduce templului!
TATAL, CREATORUL, DUMNEZEU! FIUL LUI DUMNEZEU, OMUL, ISUS! DUHUL, OMUL PURTATOR DE VOINTA SI GRATIE DIVINA IN ACTUL DE VIATA! IATA TRINITATEA SFANTA A TEMPLULUI:
TATAL CERESC-scanteia divina- sufletul
FIUL-ISUS-omul ca si creatie divina, chip si asemanare de DUMNEZEU
SFANTUL DUH-VIATA- viata ca act mistic de implinire a gratiei divine de la TATAL, prin omul, FIUL, ca urmare a decizie de viata!

cine decide? egoul! ce decide? inertia-greutatea egoului (cu toate competentele lui), sau GRATIA DIVINA, CU INTELEPCIUNEA CEREASCA, CU IUBIREA NECONDITIONATA, CU SMERENIA SI UMILINTA FATA DE APROAPE, CU DEVOTIA FATA DE VIATA, SI DUMNEZEU PRIN VIATA! GRATIE DIVINA, PURTATOARE DE INSPIRATIE, REVELATIE, DE FORTA VITALA SI ENERGIE DE VIATA, PURTATOARE DE MESAJ ARMONIC-CONSTRUCTIV!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

3x3,
multumesc mult pt raspuns, interesant de ceva timp prefer culoarrea galbena sima atrage foarte mult verde, caut culoarea verde inconstient.
acum revenind la visul tau pt mine are un mesaj aparte, mai ales ca pomeneti despre parul lung si povestea lui Samson,


Mergi la inceput