experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

gabriella1, felicitari pentru ingerasul care va sa vina! si ingerilor tai pazitori!sa ii multumesti lui DUMNEZEU pentru darul de creatie din pantece! vreau sa iti sugerez sa retii acest vis pentru mai tarziu, iar in 20-30 ani de zile vei sti de ce! noteaza-l!
am sa va scriu un vis, pe care l-am avut acum mai bine de 7 ani de zile! dar mi-a ramas intiparit in memorie, pentru ca a fost mult mai mult decat un vis! a fost o experienta mistica!

am coborat scarile intr-un beci. era intuneric. in beci am vazut copii. nu mai sti cati erau, opt sau noua copii. stateau in beciul acela intuneric si rece,cuminti. erau micuti, in jur de 1,2,3 si 4 anisori! nu am vorbit nici un cuvant. nu s-a scos nici un sunet. stiam insa ca acei copii sunt copii avortati.
am aprins lumanare si am pus lumanarea aprinsa in mana primului copil. am aprins a doua lumanare, si am dat-o celui de-al doilea copil. si asa mai departe. pana toti copii aveau lumanari aprinse in manute. atunci i-am vazut, erau imbracati in costumase albe. dupa ce i-am vazut aliniati, si cuminti, m-am retras din beci, urcand scarile, si am lasat usile beciului larg deschise ca copilasii sa gaseasca drumul spre lumina, spre libertate, spre viata, sa gaseasca drumul afara din camera aceea intunecata si rece ca un mormant!
m-am trezit din vis. m-a marcat! m-am rugat pentru sufletele acelor copilasi, timp indelungat.
si acum ma gandesc la ei, dar cu bucurie!
ei bine, acei copilasi au inceput sa isi gaseasca drumul catre viata, ghidati de lumina divina, reprezentata prin lumina pusa in manuta lor prin lumanare! primul copil care si-a gasit libertatea a fost un copilas care a castigat inima mamei in totalitate! a fost un copilas care era in pragul de a fi avortat iar! insa a revenit la viata, si mesajul mi-a fost dat in visul cu ceremonia-procesiunea de ingeri si sfinti care intrau in casa sufletului meu si ieseau spre cei ce citeau cuvintele scrise, si primeau lumina. daca va amintit visul am spus ca am iesit atunci afara din casa si am vazut un puiut care tragea sa moara! l-am luat in plame si i-am dat apa, care este simbolul vietii in vis. in acelasi timp am postat visul si semnificatia. si in mesaje privata a fost un mesaj scris de o doamna care mi-a marturisit ca este in cumpana si nu stie daca sa pastreze sau nu copilul. acum, acel bb este un inger, frumos (am si o poza a lui), care a cucerit inima mamicii lui! un inger, care si-a gasit drumul din acel loc intunecat pri lumina! insa mama l-a cautat si salvat de acolo prin insasi lumina pe care a adus-o in inima si suflet, prin cuvant!
apoi a urmat al doilea copil! o doamna care pierdea sarcinile! a facut mari eforturi cu ea insasi! si-a invis slabiciunile, iar acum poarta copilul cu mare bucurie si "candela aprinsa"! este alt copil care astepta cu lumanarea aprinsa drumul spre viata si creatie! de curand, o doamna mi-a cerut sfatul mistic; dorea sa ramana insarcinata iar insamantarea nu reausea. clinic era sanatoasa. la putin timp dupa ce mi-a scris, a ramas insarcinata. insa tot ceea ce a facut ea insasi prin lumina lasata in sufletul ei, a armonizat universul templului ei si este receptor de viata divina! este rasplata propiei deschideri catre divin! i-am scris un mesaj! i-am spus de vis. si i-am mai spus ca mai astept ca si alte mamici sa primeasca in pantecele lor ingerasii care asteapta acolo, sa isi gaseasca drumul spre lumina prin viata si pantece! la nici doua zile, vine mesajul tau, gabriella1! faptul ca ai scris acel mesaj ma face cred cu toata fiinta ca tu esti alta mamica-replica divina de creatie, la fel ca celelalte mamici!
cineva m-a intrebat, ce se intampla cu copii daca sunt avortati!
se stie din ortodoxie ca avortul este un mare pacat! nu i-am raspuns, inca, insa stiu ce se intampla daca se fac rugaciuni pentru sufletelele care au coborat in "vibratia" materiei si au fost scosi...din materie! raman, ca si copilasii aceeia, in camari intunecoase ale sufletului care a last avorutl sa se intample. sunt camari unde nu intra lumina, sunt camari unde omul are obligatia de suflet sa intre si sa se roage pentru lumina, pentru eliberare, pentru armonie! sunt camari ascunse si reci, si lipsite de viata, despre care si Tereza D'Avila spune, camari unde intalnim mostrii propiilor noastre acte de viata lipsite de lumina, gratie divina, armonie, iubire!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

3x3, apelez din nou la bunavointa ta pentru a intelege urmatorul vis:

Se facea ca eram untr-un soi de lagar. Arata exact ca cele naziste iar gardienii erau imbracati tot asa ca nazistii numai ca nu aveau SS -ul pe uniforma. Ma simteam sufocata si simteam ca nu pot sta in lagarul ala. Nu stiu ce anume faceam exact, dar stiu ca nu mai puteam sta acolo.
Asa ca la un moment dat am vazut o coloana de oameni care se indrepta inspre un loc care stiam eu ca era un loc de unde nu se intorcea nimeni, un fel de centru de exterminare. Atunci am decis sa ma alatur acelei coloane stiind pe de o parte ca nu mai suport sa stau acolo, asumandu-mi riscul de a muri, pe de alta parte avand planul de a evada. Se facea la lagarul era in spatele meu, coloana de oameni mergea inainte apoi o cotea spre dreapta, iar tot inainte era poarta deschisa. Eu am zis ca intru in coloana si in dreptul portii fug. Nu stiu cum dar convins inca 2 persoane (cred ca mai mult prin puterea exemplului, nu tin minte sa fi discutat cu ele si a fost parca o chestiune de impuls, o decizie ff rapida) sa fuga si ele. Si am intrat in coloana mortii iar in dreptul portii am fugit. Dupa ce am iesit pe poarta drumul, la cativa metri avea doua bifurcatii. Una din persoanele care alergau cu mine a luat-o inainte, una in dreapta si eu in stanga. Imediat ce am iesit pe poarta s-au luat si soldatii dupa noi si au inceput sa traga. Celelalte doua persoane au fost impuscate, eu nu. Eu am intrat rapid intr-o casa oarecare, am scapat de gloante. In casa respectiva era sotzul meu cu cei 2 copii. Eu eram ff ingrijorata ca ma gandeam ca o sa vina soldatii s o sa ma execute. Copii erau si ei tulburati, pareau suparati,in special cel mic, care e ff atasat de mine, sotul era calm, parea ca nu stie sau nu intelege nimic, era parca intr-o alta lume. In acel moment insa imi aduc aminte ca eram frapata de faptul ca in casa respectiva toata mobila era ca in anii nostri, ff moderna. Totul era in culori de unt, bej, maro deschis, mai putin perdelele care erau un rosu intens si care erau trase, nepermitand luminii sa patrunda in casa. Si in timp ce ma gandeam eu ca nu e posibil ca in casa sa fie asa cald (prin culoare) si mobila moderna, ca eu am iesit dintr-un lagar nazist, gri, urat, cu noroaie si suferinta, situat la cateva sute de metri, ca e ireal ce se intampla, m-am trezit.

Multumesc anticipat!


Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

3x3, apelez din nou la bunavointa ta pentru a intelege urmatorul vis:

Ma simteam sufocata si simteam ca nu pot sta in lagarul ala. Nu stiu ce anume faceam exact, dar stiu ca nu mai puteam sta acolo.
...un loc de unde nu se intorcea nimeni...asumandu-mi riscul de a muri, pe de alta parte avand planul de a evada. ..poarta deschisa. ...Nu stiu cum dar convins inca 2 persoane (cred ca mai mult prin puterea exemplului, nu tin minte sa fi discutat cu ele si a fost parca o chestiune de impuls, o decizie ff rapida) sa fuga si ele. Si am intrat in coloana mortii iar in dreptul portii am fugit. Dupa ce am iesit pe poarta drumul, la cativa metri avea doua bifurcatii. Una din persoanele care alergau cu mine a luat-o inainte, una in dreapta si eu in stanga. Imediat ce am iesit pe poarta s-au luat si soldatii dupa noi si au inceput sa traga. Celelalte doua persoane au fost impuscate, eu nu. Eu am intrat rapid intr-o casa oarecare, am scapat de gloante. In casa respectiva era sotzul meu cu cei 2 copii. Eu eram ff ingrijorata ca ma gandeam ca o sa vina soldatii s o sa ma execute. Copii erau si ei tulburati, pareau suparati,in special cel mic, care e ff atasat de mine, sotul era calm, parea ca nu stie sau nu intelege nimic, era parca intr-o alta lume. In acel moment insa imi aduc aminte ca eram frapata de faptul ca in casa respectiva toata mobila era ca in anii nostri, ff moderna. Totul era in culori de unt, bej, maro deschis, mai putin perdelele care erau un rosu intens si care erau trase, nepermitand luminii sa patrunda in casa. Si in timp ce ma gandeam eu ca nu e posibil ca , ca eu am iesit dintr-un lagar nazist, gri, urat, cu noroaie si suferinta, situat la cateva sute de metri, ca e ireal ce se intampla, m-am trezit.

Multumesc anticipat!


Baietzii mei


"eram intr-un...soi de lagar. ...lagar, gri, urat, cu noroaie si suferinta.... Ma simteam sufocata si simteam ca nu pot sta in lagarul ala"
"casa sa fie asa cald (prin culoare) si mobila "
doua realitati ale visului: exteriorul templului tau (experienta de lagar) si interiorul templului tau ("casa" sufletului tau).primul, unde ego-ul alearga, si dispera, si se sufoca, doreste viata...al doilea, sufletul, care iti da viata, iti va caldura, iti da liniste, iubire(prezenta copiilor si sotului-persoanele cu cate impartasesti iubirea), protectie(copilul mic...dependent de tine, mai sensibil...): in vis la nivel energetic ochiul energetic iti spune: ceea ce traiesti, experiemntezi in viata ta se afla la rasrucea mistica: ce alegi? calea mortii, a ego-ului care lupta in vointa lui singur (calea pe care a luat-o ceilalti care au fost impuscati(partea dreapta), sau calea sufletului (unde exista caldura, iubire si tot ceea ce ego-ul poate implini in viata, sub legea divina). existenta acestor doua realitati iti pune in fata o alternativa, din care trebuie sa alegi, pentru ca a sosit timpul(alchimic, mistic, interior sa iei decizii pentru evolutia interioara: "...simteam sufocata si simteam ca nu pot sta in lagarul ala. Nu stiu ce anume faceam exact, dar stiu ca nu mai puteam sta acolo..."

ego-ul si experientele lui este un "camp" de autoritati, de lupta permanent, de iluzie de libertate si decizie(lagar), de noroi (hrana energetica este sufocanta, este murdara, este consecinta propiilor lui decizii).imaginea lagaului este metafora imaginii lumii ego-ului in planul energetic. de ce am fortat aceasta comparatie? pentru ca trairea experientei lui a fost puna in lumina contradictorie a experientei casei sufletului tau!cand doua imagini apar impreuna, ele cara o semnificatie comunca ca esennta! iar semnificatia lor sunt: casa-energia calda a sufletului, ego-ul, lagarul, energia sufocanta, murdara, chinuita a ego-ului.

"...era un loc de unde nu se intorcea nimeni...coloana mortii ...coloana de oameni mergea inainte apoi o cotea spre dreapta... ."faci descrierea situatiei ego-ului, daca va continua existenta fara a alege calea sufletului", chiar daca va iesi din lupta si mnifestarea autoritatii(lagar), va aduce suferinta in continuare care nu inseamna viata...(calea de dreapta -calea prin care ajungi la TATAL, iti spune clar, este calea care te duce spre iesirea din izvorul de energie divina, este calea care te intoarce la izvorul de energie divina".fiecare decizie de viata in lipsa sufletului, in vointa ego-ului va fi clipa de "moarte", mistic vorbind! deciziile ego-ului iti pot genera suferinta, necazuri..."gri, urat, cu noroaie si suferinta". prin vointa ego-ului in afara templului(sfintei trinitati, lucrarii in armonie cu spiritul si sufletul) vei forta drumul spre dreapta, adica de intoarcere la "dreapta TATALUI"(este si un mesaj de KARMA).

cele doua persoane care fug odata cu tine sunt doua "aspecte energetice" ale tale.care au luat dezicii impotriva vointei divine. de ce spun asta? "perdelele care erau un rosu intens si care erau trase, nepermitand luminii sa patrunda in casa" iti spune clar, ca pentru a lasa lumina sa intre in casa sufletului tau, trebuie sa "tragi perdelele rosii: culoarea rosie iti arata clar 2 mesaje pe nivelul energetic al chakrei 1:nivelul energetic ce trebuie "curatat", doi, nivel energetic care ti-a "suplinit lipsa de energie", gratie divina, datorita deciziilor ego-ului de a supravietui , prin fuga lui, prin lupta lui. odata intrata in casa, sufletul nu numai te "realimenteaza" cu rosu, cu energie rosie, cu vitalitate, dar iti spune prin "comparatia cu celelalte culori ale acestui nivel", culoarea untului, bej, maro deschis...ca in casa sufletului tau trebuie sa "faci curatenie", culoarea untului, este un alb-galbui inchis(iar chakra 3 este galben auriu ca si culoarea soarelui), bejul este un nuanta de rosu, deci nu rosu pur, maro deschis...! toate aceste culori in comparatie cu culorile centrilor energetici, cum ti s-a aratat, acel rosu frumos, viu, sunt indicatii ale nivelului la care trebuie sa lucrezi: chakra1 in mod predominant(si din mesajul ego-ului de supravietuire, si din culorile schimbate-maro...), chakra2, chakra3!
sotul era calm, parea ca nu stie sau nu intelege nimic, era parca intr-o alta lume". prezenta sotului in casa ta, este prezenta proiectiei energetice in sufletul tau! asta spune foarte clar ca existenta lui in sufletul tau se face prin iubire-de aceea si exista in templul tau! dar , asa cum spui, pare sa nu "fie din alta lume", este evident, nu este "realitatea sufletului lui" este realitatea sufletului tau. el este constient de realitatea sufletului lui si experientei egoului lui. tu ai facut proiectia energetica a spiritului lui in casa sufletului tau). insa pot sa te felicit pentru aceasta realitate, asta spune in mod netagaduit ca sotul primeste iubirea iubirea pura din suflet, la fel ca si copii.

"Copii erau si ei tulburati, pareau suparati,in special cel mic, care e ff atasat de mine" asta trebuie sa te puna serios pe ganduri! pentru ca ei sunt inca dependenti de tine energetic, orice "ratacire" a ego-ului, decizie a lui, management al gratiei divine in viata este resimtit de copii. iar cel mic in mod special, pentru ca este mai dependent decat cel mare. cel mare incepe sa isi cladeasca independenta energetica, sa isi cunoasca si faca singur managementul energiei , gratiei divine...insa amandoi sunt dependenti inca de tine! cu alte civinte, tot ce vei trai se va reflecta la nivel energetic in universul lor. vei face "valuri", vei transmite agitatie! sper sa fie un motiv serios pentru a "tine candela prinsa" permanent, pentru a primi..."mirele interior", pentru a face unirea cu cealalta realitate energetica, realitatea divina din noi!

"asumandu-mi riscul de a muri" aceasta decizie deja a fost luata in viata! prin atitudinile lipsite de "gratie divina" ale egoului! iar acele doua entitati-replica exemplu pentru egoul tau iti arata asta le nivel energetic!


"poarta deschisa"...decizia este a ta! de a sta in conditia ego-ului, sau de a porni la drumul tau spre LUMINA, spre suflet!
faptul ca ai fost fortata de situaitie iti spune ca mai degraba viata te-a fortat sa faci corectii decat prin lucrarea co-creativa a ego-ului. acum ai o alta perspectiva: cea de a decide in mod constient, voluntar, ce cale alegi: una de dreapta, sau alta de "stanga" sensul rotatiei ADN, sensul levogir gasit in toate eproteinele de structura vie (informatia nu imi apartine am citit-o, de foarte mult timp), sensul rotatiei planetelor in sistemul solar, sensul rotatiei cosntelatiei...toate, de la micro la macro iti arata sensul spre stanga, sensul crucii(de la dreapta spre stanga), este sensul spre viata, implinirea vietii, echilibrarea vietii, armonia vietii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumesc frumos 3x3!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

visele(mesajul lor) nu se dezmint niciodata.vin ca un prieten drag care te sfatuieste sau te previne,care incearca sa te protejeze.intelegand mesajul unora ele nu ma mai tulbura atat de tare,se aseaza cuminti la loc lor in suflet.
am visat o batrana ce-mi dadea o cana cu apa, afara,la poarta,dupa ce eu ratacisem pe drumuri cautand ceva.si m-am trezit bucuroasa,ca si cum as fi primit un cadou si setea=dorinta se stinsese,ma linistisem.in drumurile mele pustii aparuse doar ea,batrana,cu acea apa.
apoi acelashi vis ce ma previne asupra unei discutii sau situatii tensionate:un caine in calea mea.
visele si realitatea se ingemaneaza acum,ambele traiesc la fel,pe ambele le percep la fel.doar semantica face diferenta.......

mami de , premiata la concursul de dans 16+


avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danny1

visele(mesajul lor) nu se dezmint niciodata.vin ca un prieten drag care te sfatuieste sau te previne,care incearca sa te protejeze.intelegand mesajul unora ele nu ma mai tulbura atat de tare,se aseaza cuminti la loc lor in suflet.

visele si realitatea se ingemaneaza acum,ambele traiesc la fel,pe ambele le percep la fel.doar semantica face diferenta.......


visul este parte a realitatii pe care nu o putem receptiona intr-un mod in care ego-ul stapaneste informatia. un singur aspect al visului nu vine deghizat, simbolic, metaforic transmis de realitatea energetica: EMOTIA EXPERIENTEI ONIRICE,REALITATII ENERGETICE! elementele de decor, manifestare sunt forme, relatiile dintre ele sunt functii!trairea este reala! iar daca facem trairea o realitate mistica, este ca si am descatusa accesul catre un izvor etern de IUBIRE, ENERGIE, PACE, GRATIE DIVINA!izvor care este permanent in noi. trebuie doar CUVANTAT! CONSTIENTIZAT!
cand se face unirea acestor planuri prin comunicare, asa cum descrie frumos danny1, nu numai ele isi gasesc locul in suflet, insa te si pregateste sa intampini cu responsabilitate orice moment de viata care devine exprimarea fizica a unei manifestari energetice.
cand planurile fizic, spiritual si transcedental vor vorbi acelasi limbaj, visele vor purta mesaje premonitorii in majoritatea lor! adica informatii dintr-un plan sunt transmise cu acuratete in altul, si preluate de cunostinta prin constiinta!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

3x3
nici nu mai visez ,deja-s paranoica cu bb

Gabriela


"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

am fost intrebata in mod particular, ce se poate face in caz de avort(unul sau mai multi).am sa raspund aici, pentru ca raspunsul sa ajunga si acolo unde nu se cuvanta.
Caroline spune ca energia avortului ramane atat in femeie cat si in barbat!preotii ortodoxi spun ca avortul este un "pacat de moarte". cu sau fara voie, se intampla. ce se intampla in templu?
pentru ca un copil sa vina in trup, intra in universul energetic al trupului, si de acolo, in trupul fizic, cladit in timp, putin cate putin. spiritul isi cladeste "amprenta fizica", din momentul fecundarii si in timpul dezvoltarii sarcinii. este o comunicare intre spirit si trup, este o creatie de sus in jos!.
ca orice intrpatrundere a planurilor, spiritul, sufletul copilului este acceptat in templul parintilor. este acceptat de suflet, este acceptat de spirit. este acceptat de trup!cand trupul il refuza, el ramane in templu, in planul spiritual al parintelui, in planul transcedental al parintelui-karma, ca un act opus celui de creatie.
ce se poate face?
rugaciune! rugaciune din inima si suflet, pentru ca vocea rugaciunii sa patrunda spiritul, sa patrunda sufletul, si sa ghideze acolo unde amprenta energetica a copilului refuzat exista. si se ajunge acolo NUMAI PRIN RUGACIUNE: RUGACIUNEA DE A DARUI LUMINA DIVINA, DE A GHIDA CALEA INAPOI DIN SPIRIT SI SUFLET INAPOI IN ETERNITATE. pentru asta este nevoie de munca si devotie in rugaciune! mai devreme sau mai tarziu, va fi un mesaj din adancuri, in vis, in simtire. cumva va fi! si cand va fi, vei sti!
statutul de nas este "parinte spiritual". odata constientizata aceasta eliberare, vei deveni parintele spiritual al altor copii.
daca odata nu ai primit lumina creatiei, in noul copil , ca parinte spiritual, calauzesti lumina in viata copilului.
porcesul poate lua o clipa de rugaciune cu Dumnezeu, poate dura ani! insa pentru a elibera templul de "gestul ingropat" intr-o incapere uitata a sufletului, este nevoie de rugaciune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

3x3 ...

Gabriella, felicitari pentru samburica, sa ai o sarcina usoara, si un bebic sanatos si papacios

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

3x3 ...

Gabriella, felicitari pentru samburica, sa ai o sarcina usoara, si un bebic sanatos si papacios

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec



sarut -mana ! sa dea Domnul sa fie totul bine !

Gabriela


"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput