experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

3X3 mii de multumiri ,da Pot, dar pana CAND?
Mama are un telefon mobil,dar ce sa fac eu daca nu-l poarta cu ea? il tine pe masa,pe pat,oriunde,dar numai cu ea nu-l are .


Gabriela


"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

se apropie ceasul sarbatorii de Paste, de inviere a lui Isus in inima fiecarui purtator de suflet, ca este sau nu religios. unde exista un credincios, hraneste cu lumina divina si pe cei necredinciosi! nu degeaba se spune ca este suficient daca exista un luminat printre o mie de atei! spiritele in planul energetic al templului sunt hranite de prezenta acestui purtator mistic de gratie divina.
am primit un email de la o doamna si am aflat din acel email ca se va sarbatori sarbatoarea pascala in trei religii, pentru prima data impreuna: religia crestina, catolica si iudaica! trei biserici, trei regi! simbolul ai al trinitatii omului!

Cu o asemenea infuzie de GRATIE DIVINA PRIN RUGACIUNE SI CREDINTA, se deschid cai de suflet, cai in templu, in individ si colectiv. acum doua zile am vazut la stiri cum la centrulo european de cercetare nucleara de langa Geneva a avut loc un experiment purtat in Hadron Collider, reactorul cel mai mare din lume de spargere a atomului, construit special sa genereze un spatiu prielnic pentru a accelera o raza de protoni la viteza luminii pe un tunel de 27 km! fizicienii au inregistrat noi manifestari ale atomului, ce urmeaza in ani de zile de cercetare, sa dezvaluie noi secrete ale materie ( forme diverse de manifestare ale acesteia, ca de exemplu gaura neagra, lumi paralele...) comentariu la tv a fost foarte scurt, insa era plin de emotie si bucurie unanima in cercul de cercetatori, oameni de stiinta, fizicieni! m-am gandit atunci la capcaunul! l-am imaginat cum isi freca palmele de bucurie, ca un spiridus, ca are material de reflectie!
orice descoperire este si va fi ghidata de gratia divina, este manifestarea ei in realitate, in adevar, din eternitate in materie! si omul va deschide o poarta noua catre univers, catre sine, catre divin!
Isus reinvie in fiecare inima, de fiecare Paste! uneste templul cu spiritul si sufletul in strigarea "VENITI DE LUATI LUMINA!" in iubire neconditionata, in gest de daruire aproapelui, in bucuria de a rosti cuvant de duh, adevarat a inviat, si a sarbatori asa cum sufletul, spiritul, inima, trupul, templul -OMUL stie!
miroase a cozonac...mirase a busuioc! iar spiritul ma poarta in gest catre toti cei care citesc randurile...
SA FA VIE LUMINA IN CAMIN! SA VA FIE PACE IN SUFLET! SA VA FIE BUCURIE IN INIMI! PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mish spune:

Paste fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!!




special pentru 3X3

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra domniei tale sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletul spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii !



Gabriela


"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns quackro spune:

Acum in preajma sfintelor sarbatori de paste, gandul ma duce la un om simplu, care a fost aici pe pamant acum doua mii si ceva de ani si care a incercat sa ne invete un lucru simplu, sa iubim.
Multi dintre noi, cautam urmele pasilor Lui, le gasim si incercam sa-L urmam, desi ele duc foarte departe. Altii pasesc pe acele urme dar nu le vad.
I-mi trec prin minte cateva randuri citite nu demult:
Cand am spus ultima oara: Te iubesc?
Cand am spus ultima oara: Te rog sa ma ierti?
Cand am spus ultima oara: I-mi pare rau?
Sunt cuvinte care au o putere mai mult decat magiga. Isus ne-a invatat sa ne iubim aproapele ca pe noi insine, sa fim iertatori, sa fim buni.
O persoana draga mie din tara, pe vremea cand eram in relatii de amicitie cu actuala mea sotie, mi-a spus o vorba pe care abia acum o inteleg: "Voi nu va dati seama cat de bogati sunteti numai pentru cat de mult va iubiti." Era perioada cand nu aveam casa mea si banii nu-mi ajungeau de la luna la luna.

Fie ca LUMINA CRISTICA sa coboare in sufletele noastre!


Tatic de gemeni, fetita si baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

primesc un mesaj personal. iata continutul

"nu stiu de ce,dar nu pot expune totul pe forum.exista experiente pe care simt ca nu pot sa le povestesc acolo.poate sunt prea implicata in ele.asa a fost pt mine si saptamana trecuta.toata saptamana trecuta am fost rascolita,bulversata.e clar pt mine ca minunea pe care o sarbatorim in fiecare an de Paste,m-a afectat.acum analizand,imi dau seama ca vibratii deosebite simteam,ma invadau.
ce pustiu era drumul pe care veneam.drumul unde invatasem ca totul e parabola,ca povestile sfinte sunt doar povesti.si cu platosa asta,cum sa treaca si sa ajunga la suflet minunea pildelor?
sambata seara m-am uitat la o emisiune ezoterica,singura de la noi,cred.dar vin oameni de calitate.acum se vb despre imposibilitatea unei persoane de a face magie alba si neagra,de a sluji in acelashi timp Luminii si Intunericului.si invitatul,extrem de cult,nu-i stiu numele,(o sa-l caut),a povestit istoria Sf Ciprian,a vb despre Sf Vasile si alte pilde .am fost uimita.
a 2-a zi,ziua de Paste,ii povesteam verisoarei mele emisiunea.rostind cuvintele,fiecare se aseza in mine si isi gasea rezonanta,locul.incet,parca ma trezeam.
minunea s-a intamplat noaptea.nu aveam somn,m-am uitat la tv pana la 2 noaptea,pe la 3 am adormit.inainte ma rugasem cu toata forta mea,caci toata saptamana am fost bulversata,binele si raul,ganduri albe si negre se impleteau in mintea mea.
la un moment dat am deeschis ochii si in raza mea vizuala,dar in cealalata camera,parca putin rezemat de un buflet satea o Fiinta de Lumina.o lumina nemaivazuta,de un alb absolut.cu raze care emanau din ea.O O fiinta de Lumina pura.de un alb inexplicabil.si stralucea.nu-mi simteam corpul,dar sufletul tremura.chiar tremura.am inchis ochii.iar i-am deschis.era tot acolo.dreapta.la fel.numai sufletul vibra.azi-dimineata l-am intrebat de ce.si sufltaul mi-a raspuns ca el e prea murdar pt puritatea acelei lumini.pt minunea de a i se arata.si am inceput sa plang.si acum plang.
stralucirea si lumina aceea nu o pot cuprinde in cuvinte.
si eu am ramas fara cuvinte.iti multumesc ca existi."

"experienta este uimitoare si foarte frumoasa! nu sufletul iti tremura, ci ego-ul! fiinta de lumina a venit datorita acelei vieti din tine, si te va calauzi chiar daca nu o vezi, pe tot timpul sarcinii. este ajutorul ceresc pentru ingerul din tine!
nu exista rau! noi suntem cei ce generam disarmonie, ego-ul, de la Adam si Eva, prin caderea din rai! asa cum lumina se materializeaza asa si forma energetica a ego-ului se poate materializa. si de aici povestile cu posedati si magii negre! insa la nivel de creatie si CREATOR, raul nu exista. cel viclean din rugaciune este propiul ego, el este cel care distruge, disarmonizeaza, se manifesta in orgoliu, putere, vanitate, ingamfare, aroganta, rautate...etc! cine a zis ca iadul este pe pamant, a avut dreptate! in mod metaforic, bineinteles! singurul autor de care am auzit si a ajuns la aceeasi concluzie, este psihologul ce a scris CURSUL DE MIRACOLE. a starnit controverse foarte mari. multimea a reactionat foarte vehement, insa datorita capacitatii de intelegere limitata a manifestarii energetice in planurile de forta-energie, gratie divina de la nivel de templu.
cand te mai razboiesti cu ego-ul, spune rugaciune pana il potolesti., odata va invata disciplina. apoi for fi numai minunatii in viata ta!

am redat mesajul si raspunsul, pentru ca este o experienta mistica, trairea si intelegerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

sunt la capatul puterilor."Lupt" cu mama care nu accepta realitatea ca e bolnava, ca aproape nu mai poate merge, ca peste o saptamana merg la servici si mi-e teama s-o las singura - de 3 zile ma rog de ea sa accepte sa platesc pe cineva numai sa stea cu ea-dar mama nu si nu.Ea poate. Da, ea poate (supozitie ) ,inca mai poate.Dar eu NU ! Pana aici simt ca mi-a fost limita! Daca era tata....
Asta noapte l-am visat.Stiam ca trebuie sa ma intalnesc cu el , sa plecam impreuna,il asteptam dar el n-a venit .


Gabriela


"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

!
Asta noapte l-am visat.Stiam ca trebuie sa ma intalnesc cu el , sa plecam impreuna,il asteptam dar el n-a venit .


Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"



Ai proiectat prin mental atat de puternic dorinta de a iti intalni tatal, ca ai visat ca trebuia sa te intalnesti cu el! din fericire, nu a venit sa te ia cu el. cand va face asta, vei parasi corpul fizic definitiv! si pentru ca nu a venit timpul, nu ti-a "sosit timpul", nu l-ai vazut in vis venind. adica, viata ta nu se termina aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

M-am trezit in Joia Mare ferm convinsa ca in acea noapte am stat de vorba cu D-zeu.Nu imi amintesc amanunte ale discutiei,dar astea au fost si primele cuvinte adresate sotului meu.
Calatoream cu bicicleta prin tara.La un moment dat am intrat intr-o biserica din piatra,parintele m-auns cu mir pe frunte si am simtit in gura gust de vin...Am plecat iarasi la drum si am vazut un camp imens plin cu caiini(marea mea spaima).Apropiindu-ma am concluzionat ca sunt oi.Cineva m-a corectat si le-a numit cumva,un animal necunoscut mie.Toate stateau in doua picioare si semanau cu oile.M-a marcat tare visul...Stie cineva ce inseamna?

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chris27

M-am trezit in Joia Mare ferm convinsa ca in acea noapte am stat de vorba cu D-zeu.Nu imi amintesc amanunte ale discutiei,dar astea au fost si primele cuvinte adresate sotului meu.
Calatoream cu bicicleta prin tara.La un moment dat am intrat intr-o biserica din piatra,parintele m-auns cu mir pe frunte si am simtit in gura gust de vin...Am plecat iarasi la drum si am vazut un camp imens plin cu caiini(marea mea spaima).Apropiindu-ma am concluzionat ca sunt oi.Cineva m-a corectat si le-a numit cumva,un animal necunoscut mie.Toate stateau in doua picioare si semanau cu oile.M-a marcat tare visul...Stie cineva ce inseamna?



Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra



orice frica se va supune prin cunoastere! prin aducere de lumina!prin iluminare preotul in vis reprezinta drumul ce trebuie luat. bicicleta este un ajutor minor astral, energetic, angelic, insa totusi este, decat drumul ...la picior!

campul de caini iti arata frica pe care trebuie sa o lucrezi la nivel de constiinta si cunostinta! si nu un caine, multi! adica, te asteapta o mare munca cu tine insati! si nu orice! esti la inceput de drum(plecarea de drum); este si asta un inceput. faptul ca ai pornit in calatorie (de tine insati-tara). trebuie sa ai un suflet mare, deschis, sa incapa multi in el!


prezenta preotului iti arata simbolic ca lucrarea trebuie sa o faci IN LUMINA INTERIOARA, IN DIVIN! ti se da binecuvantare, adica primesti ajutor! visul este simbolul vietii! gust de vin dupa mir, gust de viata, de viata REALA! si in drumul asta, de descoerire vei intalni multe...care te vor speria. daca te apropii cu credinta, le vei gasi...inofensive, pentru ca nimic nu te poate atinge DACA PORTI LUMINA DIVINA IN TINE, CU TINE! nici un fel de caine sau creatura din vis!

Mergi la inceput