Gravidutze si mamici de Cluj - 153-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, mai pot...ca n-am incotro

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Of, ce m-am bucurat ca vin si eu luni sa va vad si azi mi s-au dus toate planurile pe apa sambetei c-a aparut brusc onomastica la viitoarea mea fina, eu bolunda de mine stiam ca-i la sf de martie, nu pe 1 deh, varsta, ce sa faci asa ca luni suntem chemati la ei si nu pot sa zic ca nu merg. Da cand mai faceti o iesire la terasa, sper sa pot veni.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani Sara, sanatate si numai bucurii in viata!!!Mami, felicitari pt familia frumoasa pe care o aveti!!!

fetelor, eu abia astept sa va vad, sa mai pove face to face,hihi.

Meli16+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, cum mai esti, cum te mai simti?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Multumim tare mult de urari fetelor!!! Va pup pe toate!!!!
Ieri am avut intr-adevar party cu copilasii (11 in total). A fost frumos si multa energie ca eu sunt cam rupta acum. SI din cauza ca Sara a dormit tare rau azi-noapte. A facut si febra si tuseste. Nu f. rau, dar destul cat sa o deranjeze noaptea mai ales. E prima ei tuse adevarata. Acuma sper sa-si revina cat mai repede.

Luni eu termin lucrul in jur de ora 19 asa ca nu stiu cum mai ajung la intalnire. Poate resusec cumva. Dar in Bamboo, sambata vreau sa ajung neaparat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA multi ani, Sara!!!! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!!!!

Patrick e la bunici, am abut si aseara si azi mici chefulite(poate deseara se prelungeste cu vreun club, daca tot sintem home alone. M-am vopsit azi pe par, mi-a iesit 95 % culoarea mea naturala. Vreau sa zic ca s-a prins f bine vopseaua, dar asa e culoarea... mare schimbare am facut
Din cauza ca nu stim, inca, cind mergem sa il aducem acasa, s-ar putea ca luni dupa masa, asa ca nu stiu daca mai ajung luni

Gabi, ce bine ca aveti piscina aproape! Ce virste au bonele selectate?

Co, draga cuscra, te rog sa nu muncesti prea mult!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

AM uitat sa va spun. Ieri am fost la Dr Dana Cimpeanu. A tot tusit P saptamina asta, dar a zis ca e ok, o tuse care va trece, nu era bronsita(ma gindeam eu, ca daca nu are febra nu e, dar no, asa l-am lasat linistita la buni) Luam stodal.
No, si mi-a placut tare de dr, cum are pacienti atitia copii cred ca stie f bine ce si cum, nici nu e scump, nici nu stai la coada.
Are Patrick 103 cm si aproape 16 kg.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Adriana-mersi de intrebare, cand mai bine, cand cu dureri de burtica, asta e, asta sa fie cel mai grav lucru, sa treaca cumva si sa-l vad pe putulica afara nevatamat,hihi.

Ada-sanatate multa Sarei, da-i siropel de tusa, sunt si pe baza de plante, la noi a functionat.

Meli16+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Am intrat doar sa-i urez "LA MULTI ANI!!!!" SAREI.
Sa cresti mare si frumoasa si cuminte si sa bucure mami si tati de asa minune! Pupicei ochisorilor albastri.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!! OCHISORI ALBASTRI

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput