sa ne numaram binecuvantarile (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

O seara buna si de la noi!Atat cat poate fi de buna cu astefl de vesti,Despre Carmen auzisem la stiri,fara a sti ca este membra a comunitatii noastre...Asta nu inseamna ca regretul este mai mare sau mai mic...sa lupti sa asiguri o viata mai buna copiilor si sa platesti cu viata...
Daria cumplit ce s-a intamplat si la voi...Da...nu ne putem pronunta asupra sufletului altuia...
Conchita si asteptam o veste buna.Oricum,cred ca gandurile noastre bune vor face o punte peste Ocean si te vor sustine.
SA aveti o seara buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Happy, poti sa mergi la orice psiholog cu recomandare de la medicul de familie si iti plateste asiguarea de sanatate provinciala? Nu am auzit de asta in Quebec. Aici, in caz de divort, daca ai nevoie sa depasesti socul initial, ai dreptul la 8 intrevederi gratuite cu o asistenta sociala de la CLSC. Bineinteles ca mai intai te pui pe lista de asteptare si te suna ei cand iti vine randul.
Nu cred ca la noi se aplica regula asta, ar fi culmea, chiar m-as infuria sa nu imi fi spus nimeni de ea, nici CLSC-ul, nici medicul de familie, nici pediatrul, nici psihiatrul care l-a diagnosticat pe Calin. De 6 ani platesc psihologul lui Calin, iar psihologul la care mergem are toate acreditarile posibile. Nici el nu mi-a zis nimic si stie ca trecem printr-o perioada de criza financiara, noroc ca e intelegator si ne mai pasuieste cu plata, ca am peste 2000 CAD datorie la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Casandra, merita sa te interesezi. Ar trebui sa fie total gratis, doar este vorba despre sanatatea mentala. Uite, am cautat si am gasit un site in franceza, la CMHA (Canadian Mental Health Association) care are ramuri si in Montreal. Numarul de telefon al lor din Motreal este 514-521-4993. Da un telefon si intreaba.

http://www.cmha.ca/bins/content_page.asp?cid=2&lang=1

http://www.acsmmontreal.qc.ca/ressources/maladies_mentales

Eu nu am platit un cent din buzunar, la inceput am fost la ea o data pe saptamina, apoi din ce in ce mai rar (si ma tot duc de mai bine de 5-6 ani!). Dar am ales sa continui o data pe luna, merg si vorbim despre una-alta, ma simt mai bine cind vorbesc cu ea ceea ce ma preocupa in perioada respectiva, dau afara aburii cu ea, nu cu prietenele sau cu familia. E mai bine asa, ma simt mai echilibrata.

Incearca, este imposibil sa nu gasesti o specialista romanca.

Edit: Acum am vorbit cu M. Jacques Duval si mi-a spus ca il poti contacta la numarul de mai sus pentru informatii exacte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Happy, multumesc. Tocmai am vorbit cu Mr Duval.
Psihologul nu este acoperit de asigurarea provinciala, doar psihiatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti voi? Cum stati cu binecuvantarile? Eu m-am "binecuvantat" de nu-mi mai trebuie. Citeam acum ceva vreme ca unele dintre voi dupa ce v-ati dezvortat, v-ati vopsit parul, v-ati tuns, ati slabit, etc, ce face o femeie normala ca sa se simta bine. Io, m-am multumit cu fizicul pe care il detin, si forma si culoare, da' m-am gandit sa mai sparg ceva peretiprin casa. Si tot sparg de o saptamana si e un praf si o mizerie la mine, sa nu mai zic ca, isteta cum sunt, nu mi-am luat suficiente haine din dresingul pe care l-am sigilat, evident, si de 3 zile ma imbrac la fel, seara imi spal chilotii si dimineata ii pun. Si zugravu' vine peste o luna (!!!). Da, am dressing mare, mare, mare si mabucur tare ca nu mai sunt inghesuita.

Conchita, Morgani, mai ziceti ceva, sa mai stim si noi.


www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Ciarli, ce fain suna proiectul ala al tau de remodelare a casei! Si mie imi place sa fac lucruri din astea care necesita efort fizic! Eu cred ca este o reactie de-a ta la decizia pe care ai luat-o. Vrei sa iti remodelezi viata si sa o faci asa cum vrei tu, sa darimi pereti si conceptii, sa te regasesti pe tine.

Conchita, sper ca te simti mai bine!

Casandra, bine ca te-ai lamurit. Mie mi-a facut bine ca am mers la ea. Am o relatie foarte speciala cu ea si as vrea sa o tin asa, pentru echilibrul meu.

Fetelor, imi pare rau ca nu am raspuns imediat dar nu am avut timp. Acum mi-am luat o cafea si am o ora de frunzarit pe aici.
Am fost la intilneala cu mamele singure si a fost fain de tot, ca de obicei. Ne cunoastem toate de la day-care si copiii nostri sint in aceeasi grupa. Cind mergem sa ne luam copiii cam ajungem in acelasi timp si mai stam de vorba. Anul trecut ne-am trimis copiii in tabara impreuna, ne-am sustinut una pe alta emotional :)) La intilneala am luat-o si pe prietena mea, Lucy si ea s-a simtit de minune.
Am vazut o copie piratata de Avatar, am baut vin (cite un pahar doua, sa nu credeti ca ne-am imbatat), am vorbit despre ale noastre si apoi, pe la 11 noaptea am plecat acasa. Deci a durat cam de la 7 la 11.
Am dus doua platouri frumoase cu fructe (struguri si capsuni)cu cascaval chedar taiat cubulete si pita bread integrala si inca unul cu humus, baba ghanoush si pita. Am luat o cutie mare de inghetata de ciocolata cu bucatele de brownies in ea (mmmmmm!) si doua sticle de vin (rosu si alb). Doua fete s-au combinat la pizza si aripioare si una a adus un platou cu vegetale si dip. Peste doua saptamini am sa le invit la mine. Ma gindeam la un Sunday Brunch elegant, sa mai schimbam decorul :))

Simbata Maya a fost invitata la o prietena (care a fost la party'ul ei de Valentine's) si a stat acolo toata dupamasa. Asa ca am profitat de ocazie si am fost cu Sarah la cumparaturi. M-a ajutat Sarah sa imi aleg unele chestii dragute, mi-a spus ea serioasa ce se poarta si ce nu, ce mi se potriveste :)) Mor dupa ea si dupa simtul ei de frumos! Mi-am cumparat un pardesiu frumos care ma avantajeaza super! Pantaloni frumosi, camasi, pulovere... mai mare dragul. Ah... si o poseta tot aleasa de ea.

Azi e St. Patrick's Day, puneti-va o dorinta si sa fie cu noroc! Port o esarfa verde (culoarea Irlandei)si o brosa frumoasa cu verde, o ramura cu muguri care sint din doua perle. Ma simt bine.

Esarfa si brosa au fost ale bunicii mele. Azi se implinesc 20 de ani de cind am pus piciorul in Canada. Am oprit la Tim Hortons si am cumparat doua duzine de muffins pentru la munca.

Sa aveti o zi minunata! A venit primavara :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Happy, wow, 20 de ani de Canada! Felicitari si la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Happy, multi ani fericiti si aventurosi in Canada!
sa te gaseasca iubirea cat de repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

multi inainte si sa fie fericiti, Happy! ce frumos petreci tu, imi faci o pofta...cred ca m-ati convins, tu si Casandra, sa caut si eu un grup dintr-asta de mame singure pe la mine. ma gandesc ca ar fi acceptarea oficiala a statutului si pana la urma nu cred ca inseamna ca ma duc in coltul meu rusinos daca ma inscriu intr-un grup special...nu?

multumesc tuturor pentru gandurile bune. nu stiu cum sunt. azi e ziua mea "libera" si ma invart prin casa cam fara stare. o zi simt ca pot munta muntii din loc, in alta ca mi se pravalesc in cap. vreau si nu vreau, fac planuri si renunt, ma ridic din pat sa-mi ignor starea de sanatate, dupa care neputinta fizica ma impinge la loc. azi ma simt mai bine, cred ca dau naibii internetul ca oricum imi accentueaza anxietatea (imi face infinit de rau sa citesc stiri negre sau povesti triste! ca sa vezi ce egoism scoate boala din noi!!), nicidecum nu mi-o vindeca si incerc sa ies undeva. poate cu prietenii, poate doar la o cana de ceai undeva pe o terasa cu o carte. sau macar la mine in gradina sub umbrela! ca e toata inflorita si plina de mirosuri care mai de care mai imbatatoare.

de cand cu sperietura la urgenta am scris 3 pagini si-un sfert la cartea mea geniala. atat. intr-o saptamana jumate. nu spun cate am sters definitiv...poate chiar am nevoie sa dau pe la biserica totusi. ca daca nu ma duc cand mi-e greu, apai ce fel de crestin ipocrit mai sunt si io? :-)) necazul meu e ca nu-mi pot desclesta falcile sa ma plang la prieteni, tin in mine, poate doar sa spun vreo doua vorbe de vaicareala, dar nu mai mult. asa ca mie eventualul sfat cu shrinkul nu mi se potriveste. ce a functionat mereu este distragerea atentiei, implicarea in discutii total straine de starea si situatia mea, alte activitati, orice numai "confesiunea" nu. daca analizez fenomenul, cred ca in ultima instanta e o dovada de slabiciune, nu de tarie.

aveti grija de voi. cum zicea si ciarli, m-am atasat de coltisorul asta, desi sper sa vina mai repede ziua aia in care toate, dar absolut toate, sa impartasim doar binecuvantari! Morgano, esti bine? mamagiuliei, tragic...nicoll tu cum mai esti? restul doamnelor?

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Acu` 2 ore un coleg s-a spanzurat. Aici in curtea firmei. Nu mai putea de durere ... l-a parasit sotia.
El nu a mai gasit nicio binecuvantare.
Nu stiu unde sa scriu asa ca scriu aici.
Cine spune ca divortezi usor ... nu pot scrie aici "epitelele".

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela


mi-e mila de el... dar si de sotia lui...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput