"Abdomen extra-plat: Beachbody (17)"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

bonjour
onitza...milioane de pupi de la mine ...sa-ti traiasca puisorii...ce pofta de bebei mici si pufosi imi faci...m-am topit toata.Pentru sfarcuri eu am folosit o crema cu calendula de la weleda parca...dupa supt dadeam cu crema si la urmatorul supt ...spalam crema cu apa si dadeam la pui sa suga.si eu am avut rani...cu crema s-a ameliorat simtitor...drept dovada pui avea deja dinti si tot sugea...si ma mai mir de ca am sosete acum...dar nu-mi pare rau.te pup inca o data...si felicitari ptr. kg...foarte bine!
Deus...cu tot respectul sunt genul surorii tale...si eu uitam sa maninc..mancam orice si oricat si toata lumea in jurul meu se minuna...uite domle cat baga in ea si-i slaba bat!si mama si sora mea sunt obeze...eu seman tatei care manca cat un porc si era slab rau.
Allure...eu am unul de la Polar...e super..calorii arse in timpul exercitiilor...ma avertizeaza cand o ia ritmul cardiac la goana...adica piuie enevant...la o saptamana imi trimite mesaj cu raportul minutelor,caloriiloracumulate pe perioada de 7 zile...si e si ceas in restul timpului...practc,feminin si ma ajuta mult.nu e scump...180 de euro a costat modelul meu...dar sunt si de 100.eu zic ca merita investitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

onitza...crema cu calendula(adica galbenele)de la weleda am cumparat-o de la DM...stiu ca DM este si in ro...nu-ti scriam despre vreo crema care nu s-ar gasi in ro..ca nu te ajuta cu nimic asta.
Vorbiti de Carmen Bruma si dieta ei...eu personal sunt o persoana foarte sceptica cand e vorba de ce declara presei una si alta "vedete"...cand o sa fiu eu in locu la Badea sa stau la fundu ei si sa contorizez ce maninca ...atunci o sa cred.Da eu in locu lu Badea n-o sa fiu niciodata...asa ca nu cred cu certitudine ce si cat maninca...si de fapt nici nu ma streseaza prea tare chestia...admir insa faptul...omeneste vorbind ,ca de la cum am vazut-o intr-un link dat de Lumi si pina a ajuns aici ...a muncit,ambitie pe masura si in final e o femeie reusita fizic vorbind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Aseara am facut abdomene si flotari...Allure si eu fac flotari in genunchi...ca am citit ca nu le agreezi...fac 50-60 si nu sunt atat de epuizata ca dupa 30 normale...chestia e ca le fac zilnic .voiam sa spun ca nu-s puturoasa chiar daca le fac in genunchi
plec sa-mi i-au alte incaltari ptr. sport...ca ce am s-au largit de atata frecat...si un parfum ca io-s cu capu rau...dar daca m-am trezit cu mirosul in nas de la un esantion ce l-am probat aseara...miros ce mi-a placut tare...normal ca zbor la parfumerie sa-l cumpar...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

ONITZA - sa-ti traiasca pruncul, sa fiti fericiti si sa te vedem cat mai repede extra-plata!Ce frumos este!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Onitza - data viitoare alegi cezariana direct?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

asta e poza mea preferata, manca-l-as eu pe el..
http://family.webshots.com/photo/2465361200043849721HZrSab

so, am facut o recapitulare ptr examen(mai fac una diseara daca mai am chef si duca-se) si acum trec la lucruri mai placute..
ma bag la greutati cu Shaun si cred ca mai fac un cardio abs cu baiatul



***************************************************************************
DIG DEEPER!!!!

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Lumi,succes la examen...tin pumnii!Eu tot nu-s plecata la cheltuit bani ca am intrebat parfumatele de cat rezista ce vreau sa-mi i-au si astept raspuns...cam putin probabil de raspuns ca acu cateva luni m-au tras de urechi vreo cateva ca nu scriu corect romaneste...si sa ma mai duc putin la scoala..eu zic sarumana si de cat mai stiu a scrie...de 14 ani nu vorbesc romaneste...ca n-am cu cine...da scriu pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ONITZA - sa-ti traiasca! Imi faci pofta de 2 pui! Vezi ce bine e cu ceza? Daca erai cu naturala, acuma te plangeai de epiziotomie.
Lumi, succes la examen!
Deus, de unde iei melatonina? Eu am niste pastile Bien Dormir + melatonina, care contin plante si melatonina. Exista si varianta Bien dormir + valeriana. Eu am ameteli a doua zi dupa cele cu melatonina. Aaa, era sa uit, am primit cadou un storcator asa ca voi raporta si suc ca al tau de acum inainte! Uraaaa!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Onitza sa-ti traiasca pruncul, sa creasca mare si frumos!! Ce familie reusita sinteti! Mai ca imi faci pofta...
Chiar ma intebam cind o sa revii la raport

Deus eu cred cu tarie in dictonul "You are what you eat" si mai ales "how much you eat" dar nu la asta ma refeream.
Nu cred in nici o dieta minune, low fat, low draci, cred in mincare sanatoasa si echilibrata si in "portion control" (aici am si eu o problema ). Insa cind vine vorba de amestecatul mincarurilor aiurea, tind sa cred ca face diferenta ce bagi in stomac la un moment dat. Nu cred ca are legatura cu candida...am observat problema asta la multa lume in jurul meu. Chestia cu secretia sucurilor gastrice diferite care se anihileaza unul pe altul cindm mincam haotic si ca urmare digestia are de suferit este demonstrata stiintific si nu e noua...am citit intr-o carte care dateaza de cel putin 18 ani despre combinatii potrivite si nepotrivite la aceeasi masa.
Daca nu ma insel "dieta" Montigniac se ocupa cu asa ceva...sau "dieta disociata' parca ii mai zice...faptul ca incepi sa slabesti cind o aplici, mie imi spune ca digestia se face mai bine, mincarea se foloseste mai eficient si se depune mai putin.
Sint si exceptii desigur care maninca orice, oricit fara probleme dar procentul e mic. Am fost si eu una din ei in tinerete, acum am trecut granitza in grupa cealalta, a napastuitilor...

Una peste alta, o birfiram pe Bruma intens ...mi-e milutza de ea...sa traiesti toata viata cu o salata si un copan pe zi, e nasol...si sa trebuiasca sa mai faci si sport 5 zile pe saptamina ca sa nu te ingrasi... metabolismul ei e in culmea lenei.
Ema si eu fac flotari pe genunchi cind obosesc de alea normale...observatia aia am facut-o pt ca eu credeam ca sparge avioane la sala....intr-un interviu zicea ca s-a imbracat cu rochita pt un photo-shoot ca sa nu mai zica lumea ca e halterofila mi-o si imaginam ridicind 20kg pe un biceps si cind colo ea face exercitii modificate! Nu ca asta ar fi ceva rau, doar ca impresia mea era alta...

Ma apuc si eu de "spart avioane" cu Tony al meu. O zi buna sa aveti!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

raportez ptr moment
Upper body weight training cu 5kg cap coada

momentan o baie, apoi ma apuc de gatit, dupa aia pana se digera mancarea fac ultima recapitulare ptr examen si apoi bag un Cardio abs scurt

eu de Bruma nu mai zic nimic..imi place cum arata, dar e un om condamnat pe viata si daca acum munceste atat cu 2 frunze de salata si ciorba de varza mai incolo mi-e mila de ea, dar asta e viata, poate oricand sa devina obeza la loc daca nu e dispusa la sacrificiile astea...eu macar muncesc, dar mananc ce vreau, inca...

Mirela,Ema, merci..vreau numa' sa-l iau, nu mai am pretentie de nota mare ca la celelalte

***************************************************************************
DIG DEEPER!!!!

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE


Mergi la inceput