Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor, cu noaptea in cap -- m-am sculat sa pregatesc baietii de meci, au plecat acum si cred ca nu se trezeste Jodie pana la 8, asa ca am 2 ore de liniste.

Rebiana -- din punctul meu de vedere esti o mama eroina. Eu am avut greturi cumplite, poate va aduceti aminte, pana pe la 5 luni si din toate experientele mele din 31 de ani de viata, cu dureri, restrictii, etc, nimic nu e mai rau decat sa iti fie greata in continuu. Cred ca daca pe deasupra durerilor si discomfortului iminente in ultimele luni de sarcina as fi avut si greturi, ajungeam la balamuc (nu e o figura de stil). Jos palaria in fatza ta!!!

Mami25 -- Felicitari, ce vesti asa pe neasteptate!!!. Fetelor, puneti-va si voi cateva numere de telefon in memoria mobilului si dati de veste macar un text scurt cand va duceti la spital... sa ne bucuram si noi cum trebuie, de toate partile, nu doar de vestea nasterii... Sa fiti sanatosi si papaciosi!

Jasmine -- da, clar ca totul e subiectiv si evident prefer sa fiu in situtia asta, de a ma plange ca nu mai vine bebe o data, cand sunt more or less la termen, decat sa stau cu inima cat un purice ca se poate naste bebe prematur in orice moment...

Diana -- ma intrebam ce e cu tine, am citit la odiseea vecina ca ai mastita, dar nu am reusit sa gasec unde scrisesesi, daca ai scris. Ai postat cumva povestea detaliata a nasterii pe undeva? Io nu prea ma pricep sa gasesc nimic pe forumul asta... Bine ca esti mai bine...

Annya -- Doamne-ajuta sa fie totul bine la echo!!!

Honey -- io nu pricep, am inteles ca ai o masina meseriasa, de ce iti face mereu probleme???

Dayanara -- am ras cu lacrimi, auzi te-a intrebat sotul dca erai bolnava... pai pe mine ar trebui sa a intrebe daca eram in coma, iti dai seama, de la 50 la aproape 100 de kile hahaha. Dar sa stii ca mie nu mi-ar mai placea sa fiu chiar atat de slaba -- desi atunci mi se parea ca sunt grasa, acum, uitandu-ma la poze, vad ca nu aveam sani, nu aveam fund, etc. Cred ca mi-ar sta super bine la 60 de kile, dar cu mers la sala si lucrat, sa fie carnea tare si formele frumoase...

A trecut si de ora 7 -- am baut o cafea cu lapte, ca altfel m-as fi culcat la loc, ca vad ca fii-mea nu are nici un gand sa se trezeasca... Ii astept pe ai mei si ma apuc sa le fac bagajul pentru excursie si dupa ce pleaca sa vad ce planuri imi fac...

Am dileme existentiale -- as vrea sa ma duc la un masaj, acum, cat sunt gravida ar merge un masaj la cap si umeri si la picioare (ca altfel tre sa stau intinsa si nu mi-e comfortabil, DAR nu sunt epilata pe picioare si vreau sa mai astept o saptamana, sa ma epilez cu 2 saptamani inainte de nastere (mie incepe sa imi creasca la loc dupa 3 saptamani). Asa ca mi-e naspa sa ma duc la masaj -- dar asa bine mi-ar prinde...

Va pup si sa aveti o noapte buna!

36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata Delia,
distractie placuta baietilor! si voua ca doi porumbei mai pe dupa amiaza cand pleaca copiii...(parca ziceai ca se duc cu bunicii intr-o plimbare nu?)
Eu n-am somn, cand am ajuns azi acasa de la munte am tras un pui de somn iar acum...m-am apucat iar sa fac calcule :D si sa ma uit dupa diverse pt botez, ca parca au intrat zilele in sac, dar deh, tre sa imi fac de lucru.
Pupici, sa ai o zi minunata!

31+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bumbitza -- tin minte de la prima sarcina cat de nasol era sa stau cu ochii pe pereti noaptea... nu descoperisem forumurile, toata lumea dormea si tot asa, ma uitam pe interet dupa cate in luna si in stele, doar doar m-o lua somnul...

Da, copiii pleaca la 12 cu ai mei si se intorc peste 2 sau 3 zile. Chiar adineaori ma gandeam ca nu am mai fost singura, adica fara nici un copil, de ani de zile. Am fost in Romania 5 zile anul trecut in Februarie, dar a fost o alergatura continua. Asa, sa raman acasa si sa plece ei amandoi, cred ca de 2 ani nu s-a mai intamplat. In iunie 2008 am mers la un bal mascat (unde sunt imbracata in Indianca, in pozele de la semnatura) si atunci au luat a mei ambii copii pentru 3 zile. Oarecum, abia astept, dar stiu ca o sa-mi fie dor de ei...

Pup!

36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

Va asteapta o cu o cioco de casa langa, un fresh de mandarine sau un laptic cu cereale, dupa preferinte.

Cata,Alina,Roxana,Rebiana,Ioana,Anca multumesc pentru cuvintele frumoase!

Diana imi pare rau ca ai trecut prin momente asa grele. Chiar ma gandeam de ce nu mai intri. Aveti grija de voi.

Annya te asteptam cu vesti bune de la eco azi.

Silvia avem ca exemplu experienta Andrei care cu mult optimism a trecut peste o sarcina cu probleme si o nastere prematura, dar uite ca totul este bine. Asa va fi si la voi.

Denisa cum ma la 9 inchide Cora? De cand? Din cauza viscolului???Felicitari pentru achizitii, iar la mameloanele de silicon si mie mi se par ciudate. Oricum cand am testat pompa, am vazut ca sfarcul are o "capacitate" mare de intindere.

Bumbitza sa va fie de bine iesirea la munte.

Delia eu as merge la masaj macar pentru spate. Asa mi-ar placea unul la umeri si la "shale".

Eu mai bag un somnic ca nu am dormit 3 ore legate si mi-e un somnnn... Revin dupa ce faceti si voi ochi.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic




Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Am revenit si eu si vad ca a mai aparut un iepuras!
Felicitari Mami25!!! Bun venit pe lume Eric!!
Multa sanatate pt amandoi si tie Mami mult laptic pt bebe Eric!

Ceva noutati despre Miki?

PS- Multumesc pt aprecierile ref la poze. Ma bucur ca nu v-am socat cu multele mele kg in plus Cred ca nu ma mai cantaresc pana la nastere, ca ma deprim

Pupici, revin mai tarziu, astept sa va treziti si voi!




33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neatza si de la mine!

Vroiam doar sa va salut, pt ca de azi m-am hotarat sa ma apuc din nou de invatat. Stand si gandindu-ma aseara mi-am dat seama ca voi regreta daca nu profit de perioada asta mai lejera, sa fac ceva cu certificarile.

Sotul meu zice ca da si el examenele cu mine, s-a inscris si el, asa ca daca ma apuc eu, poate il motivez mai bine si pe el .

Ieri am facut si o prostie cat mine de mare, am iesit pe viscolul ala. Am fost pana la copii, sa le vedem, insa a trebuit sa lasam masina mai departe, pentru ca n-am gasit locuri de parcare in apropiere, si am mers vreo 10 min pe jos, prin nameti (10 min mi-a luat mie drumul, in mod normal il faci in 3min).
Am crezut ca o scap pe Alex, atat de naspa era senzatia, plus contractii.
Am luat vreo 3 No-spa ieri, am stat in pat cat mai mult si m-am linistit. Azi termin 31 de saptamani, mai am una si mi-am atins primul target.

Va las, scuze ca nu raspund, dar n-am avut cand sa va citesc, mai intru mai tarziu.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata,
m-am trezit si eu pe la 8, dar am dormit mult mai bine decat de obicei. Bumbitza te inteleg cu salteaua, am dormit si eu doua nopti pe alta saltea decat a mea si fara perna de alaptat pe care o folosesc ca suport pentru burta si picior, durerile m-au rupt.

oana ai dreptate, sunt atatea exemple minunate aici de mamici curajoase, frumoase si optimiste incat nu pot sa nu ma gandesc si eu ca o sa fie totul bine, si chiar daca stam cateva zile la gr alexandrescu dupa nastere o sa fim bine in final. Am gasit si adresa clinicii private unde lucreaza dr basca, astept sa vedem ce zice dr cu cezariana si facem o programare. De doua nopti asta fac, visez ca vorbesc cu dr despre cezariana si o fac cat mai diplomatic ca sa nu se supere. Am incredere in el ca o sa inteleaga.

vroiam si eu sa ies din casa ieri pentru cateva cumparaturi dar nicio sansa, ce Dumnezeu e cu vremea asta? parca nu se mai termina zapada anul acesta si in alti ani aveam vreme de calda toata iarna.

andira e bine daca poti folosi perioada aceasta ca sa studiezi pentru certificarile respective atata timp cat nu te stresezi sau te obosesti prea mult.

Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari! Imi cer scuze ca nu nominalizez dar nu as vrea sa uit pe nimeni!

36+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!
Aseara am dat caldura mai incet si la 7 m-am trezit cu durere de cap si nasul infundat la 18 C.
Acum la 23 C alta viata!!! Mi-a trecut capul si mi s-a desfundat nasul.


delia - nici eu nu pricep ce are masina. La service nu o mai duc ca nu ii fac nimic decat imi iau banii pe prostii.
Meseriasa nu e , e o masina veche din '97 dar e 4x4 si merge excelent acum pe zapada ( daca porneste)

Oana -cred ca asa e prog. la noi in Cora, era afisat si pe usile de la intrare. Doar duminica inchid la 9 in rest la 10.
Hmmmm....ciudata faza cu mameloanele.....

Acum mor de somn, sotul mi-a luat masina ca a lui nu iesea din zapada ( dezavantajul sa stai pe o straduta mai retrasa, nu baga niciodata plugul), deci afara nu ies, sa vad ce fac prin casa...

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata si de la noi,

Eu am avut o noapte mai buna...si a fost prima noapte pt bebe Codrin de somn in camera lui Am vrut sa probez patul in care imi voi petrece probabil 1 luna dupa nastere...Spre surprinderea mea, am dormit bine, ca si eu am probleme de somn cand schimb patul.

Le-am visat pe Rellaura si Oana ...amandoua va pregateati de nunta dragelor..nicidecum de botez. Rellaura urma sa marite in China, iar tu Oana ..in Egipt

Pe mine m-a prins raceala, si nu inteleg cum ca doar ies din casa 1 data pe saptamanaDe aseara am gatul umflat si dureros

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello si de la noi!
Noaptea am dormit bine, dar m-am trezit la 4 sufocata de caldura, pt ca "tati" da pe ascuns caloriferul la maxim si cand m-am uitat la termometru aveam 27.2 in camera.
Asa facem zilnic, eu dau la min, el da la max, si eu pana la urma ma trezesc noaptea, inchid caloriferul si mai deschid si geamul vreo 5 min.

Si iata ca incepe o noua saptamana, Doamne ajuta sa fie buna si productiva (adica eu imi doresc de ex sa citesc cat mai mult, sa profit de timpul asta liber cu care nu se stie cand ma mai intalnesc).

Pupici

aa...si despre kg , am verificat si eu azi, sunt la +23, le respect pe colegele de suferinta,mamicile rubiconde, intrucat si eu ma apropii de 100...Liposuctie spuneti voi? incep sa analizez si eu aceasta varianta.

34+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput